Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9141541 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Savaş

O değil de ben hiç derbi havasına giremedim. Yarın sanki fenerle değilde siirt jetpasporla oynicaz.

Hiç heyecan bırakmadın be Beşiktaş'ım. Yarın olsa da 2-3 tane sokuştursak.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Haklısın, bu kulüp için iyi şeyler düşünmek sadece padişahım cok yaşa demekten geçiyor galiba. ..
Muhalif görüş hep düşmanlik,hep tukaka zaten.
Bu kulübe bi şeyler katmak istiyorsak iyi giderkende kötü olan işleri tenkit edebilmek gerekir.
Ben en azından böyle düşünüyorum.
bir tane normal mesajın yok padişahım çok yaşa deme eyvallahda
ama tek bir tane normal mesajın yok her mesajın sürekli eleştiri sürekli trolleme
tartışma çıkarma üzerine atılmış mesajlar Eleştirininde bir saygınlığı olmalı
eleştirirkende saygı duyulmalısın. bunuda adil yaptığın sürece olur. Başarıyı alkışlayabildiğin an
eleştirdiğindede dinlenirsin. doğru kötü olan şeyi eleştirmek gerekiyor ama arada birde iyi gideni
alkışlamak gerekiyor. işler iyi giderken kafanı toprağa gömüyorsan kötü gittiğinde çıkarıyorsan
sen kötü niyetlisin demektir. @underworld
burası kimsenin gaz çıkartma yeri değil kimse burda egosunuda tatmin edemez hiç kimsenin
kendi olumsuz ruh halini buraya kusarak buradaki insanlarında psikolojisini bozmaya hakkı yok
eleştirebilirsin elbette ama önce eleştirmeyi bir öğrenmen lazım. Bu kötü demek eleştiri değildir.
takımı veteranlar takımı yapmayacağız  bunun neresi eleştiri eleştirdiğin veteran dediğin
quaresma ligin en fazla orta yapan ve asist yapan oyuncusu veteran dediğin atiba takımın en iyisi
en güçlüsü veteran dediğin adriano bizim sol bek yaramızı sardı keza GG de öyle Babel takımın hücum
çehresini değiştirdi. şimdi bu eleştiri dediğin şeyde ne kadar eleştiri ne kadarı yere basıyor.
ilerde ne olacak dersen bunun eleştirisi olmaz bu varsayımdır varsayımla eleştiri olmaz.
seninle tartışmıyorum seni ikaz ediyorum. Tutarlı ol eleştireceksende bunu ciddi ciddi düşünerek
yapacaksın burda gaz çıkartmayacaksın.

Çevrimdışı BlackEagle16

Bunlar şaşırdı iyice.
Yakında kafa golleri olmadan Puan durumu diye bir istatistikte paylaşırlar, bakın gördünüz mü kafa golleri olmasa Beşiktaş'ta bir cacık yok diye algı da kasarlar  :)
istediklerini kassınlar en güzeline şampiyon olunca A sporda şampiyonluk görsellerin izlemek oluyor  :D
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi Necmi

O değil de ben hiç derbi havasına giremedim. Yarın sanki fenerle değilde siirt jetpasporla oynicaz.

Hiç heyecan bırakmadın be Beşiktaş'ım. Yarın olsa da 2-3 tane sokuştursak.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

işte bizim o ünlü yenilmez kadroyu takip ederken hissettiklerimizi yavaş yavaş hissediyorsunuz
ama daha erken takım o kadarda iyi değil ne zaman derbi geldiğinde 4 mü atarız 5 mi atarız diye düşünmeye
başladığınızda o zaman bütün heyecan bitiyor. Zaten bütün renkliler sizden nefret ediyor. Kimse futbol konuşmaz
oluyor :evillol:
etrafımızda başladılar zaten renklinin kırmızısı artık ilgi alanları epl lacininde basket oldu yavaş yavaş  :bandit:

Çevrimdışı cursedofdragon

Quaresma marşı çok güzel olmuş :)

Çevrimiçi Necmi

Sosyal medya'da futbolcuların kişisel hesaplarına girip rencide etmek, küfür etmek, küçük görmek tribünde ki protestolardan daha çok üzüyor futbolcuları.Son zamanlarda Olcay'a sürekli giydirdiler ve adam da motivasyon denen bir şey kalmadı, şimdi gidip taşıyor Ts'yi bizim maç hariç her maçta gol ve asisti olur inşallah.
Tolga en güzelini yaptı yorumları kapatmakla, çok boş boğaz, kendini bir halt sanan çok insan var çünkü, baş edemiyorsun.
işte sosyal medyanın her tarafına gücümüz yetmiyor ama burası bizim burda otokontrolü bizim sağlamamız gerekiyor
bunlarda azalarak bitecek. Beşiktaş taraftarıda artık bu tip çıkışların zararını görüyor ve çıkışları yapanlara karşı
tepki koyuyor. Her alanda tepkimizi göstermeliyiz. Bu kendilerini Beşiktaşlı diye adlandıran Beşiktaş düşmanlarına söz hakkı
vermemek gerekiyor. Ama bunuda gerçek eleştiriden ayırmak gerekir. Yapıcı eleştiri başarıya giden yolda ciddi ivme katar.
Kusurlarıda görmezden gelmek yanlış dengeyi tutturmak ve bütüne zarar vermeden yapabilmek gerekiyor. Eleştiriyle
oyuncuyu gömmek yerine sallayıp haraketlendirmek gerekir.

Çevrimdışı Kalyoncu

Babel>>2.1
Q7>>2.1
İnler>>2.1
Oğuzhan ve Tolgay içinde teklifler bu yöndeymiş yeni sınırımız 2.1 milyon € gibi duruyor.

Çevrimiçi Necmi

Ayrıca en çok merak ettiğim konu bunu kaçırdım galiba bi site için neden yasaklı site diyorsunuz  :alala:
Hoşgeldin kardeşim. @BlackEagle16
kişisel menfaatlerini Beşiktaşın menfaatlerinin üzerinde tuttuğu için burda reklamını yapmak istemiyoruz.

Yaşınıda girersen sevinirim burda yaş girmek gerekiyor.

Çevrimiçi Necmi

Babel>>2.1
Q7>>2.1
İnler>>2.1
Oğuzhan ve Tolgay içinde teklifler bu yöndeymiş yeni sınırımız 2.1 milyon € gibi duruyor.
kazan kazan olayı bu artış gerekliydi. A klas oyuncularda bu rakam geçer
taban fiyatta 1.1 oldu sanırım.
geçen öylesine bir hesap yaptım bilinen gelirlerle kazanç 650 gibi birde rakamları bilmediğimiz farklı
gelir kalemleri var sanırım 800 lü rakama geliyor kulüp kazancı burda kazanıyorsan kazandıran oyuncuyuda kazandırman gerekiyor
sadece dengeyi iyi sağlamak lazım. Feda döneminden çıktık 150-200 M gelirlerden geldik buraya
şimdi bize fazla geliyor rakamlar ama değil unutmayalım şampiyon takım Beşiktaş ve gelecek yıllarında
şampiyon adayı. gelecek yıllardaki başarılar içinde oyuncuların mutlu olması gerekiyor. Hep bana olmaz
birazda sana demek gerekiyor.

Çevrimdışı Kalyoncu

kazan kazan olayı bu artış gerekliydi. A klas oyuncularda bu rakam geçer
taban fiyatta 1.1 oldu sanırım.
geçen öylesine bir hesap yaptım bilinen gelirlerle kazanç 650 gibi birde rakamları bilmediğimiz farklı
gelir kalemleri var sanırım 800 lü rakama geliyor kulüp kazancı burda kazanıyorsan kazandıran oyuncuyuda kazandırman gerekiyor
sadece dengeyi iyi sağlamak lazım. Feda döneminden çıktık 150-200 M gelirlerden geldik buraya
şimdi bize fazla geliyor rakamlar ama değil unutmayalım şampiyon takım Beşiktaş ve gelecek yıllarında
şampiyon adayı. gelecek yıllardaki başarılar içinde oyuncuların mutlu olması gerekiyor. Hep bana olmaz
birazda sana demek gerekiyor.
Artış gerekli tabi. Oğuzhan,Tolgay,Quaresma(uzatmak bana göre yanlış ama @Savaş abinin dediği gibi satılma ihtimali var) bu oyuncularda bir artış olmasını doğru buluyorum. Babel ve Gökhan inler ücretleri bana göre yüksek eski bandımızda olması doğru olandı. Tabi bunları kapatıp şampiyonluğa ve kupaya odaklanma vakti yazın tekrar eleştiririz.

Çevrimdışı El Nino

@Necmi Abi yarın sana çok iş düşecek. Troller üşüşür maç zamanı  :D

Çevrimiçi Necmi

@Necmi Abi yarın sana çok iş düşecek. Troller üşüşür maç zamanı  :D
ben maç günleri foruma girmem :D
diğer yönetici arkadaşlardan maça gelmeyenler ilgilenir.

Çevrimdışı underworld

bir tane normal mesajın yok padişahım çok yaşa deme eyvallahda
ama tek bir tane normal mesajın yok her mesajın sürekli eleştiri sürekli trolleme
tartışma çıkarma üzerine atılmış mesajlar Eleştirininde bir saygınlığı olmalı
eleştirirkende saygı duyulmalısın. bunuda adil yaptığın sürece olur. Başarıyı alkışlayabildiğin an
eleştirdiğindede dinlenirsin. doğru kötü olan şeyi eleştirmek gerekiyor ama arada birde iyi gideni
alkışlamak gerekiyor. işler iyi giderken kafanı toprağa gömüyorsan kötü gittiğinde çıkarıyorsan
sen kötü niyetlisin demektir. @underworld
burası kimsenin gaz çıkartma yeri değil kimse burda egosunuda tatmin edemez hiç kimsenin
kendi olumsuz ruh halini buraya kusarak buradaki insanlarında psikolojisini bozmaya hakkı yok
eleştirebilirsin elbette ama önce eleştirmeyi bir öğrenmen lazım. Bu kötü demek eleştiri değildir.
takımı veteranlar takımı yapmayacağız  bunun neresi eleştiri eleştirdiğin veteran dediğin
quaresma ligin en fazla orta yapan ve asist yapan oyuncusu veteran dediğin atiba takımın en iyisi
en güçlüsü veteran dediğin adriano bizim sol bek yaramızı sardı keza GG de öyle Babel takımın hücum
çehresini değiştirdi. şimdi bu eleştiri dediğin şeyde ne kadar eleştiri ne kadarı yere basıyor.
ilerde ne olacak dersen bunun eleştirisi olmaz bu varsayımdır varsayımla eleştiri olmaz.
seninle tartışmıyorum seni ikaz ediyorum. Tutarlı ol eleştireceksende bunu ciddi ciddi düşünerek
yapacaksın burda gaz çıkartmayacaksın.

Tolga ,Q7, Tosic, Pektemek için yapılan sözleşmeleri hertürlü elestiririm çünkü bu kulübün 1 lirasını bile kötü harcayacak lüksü yok.
Orda atiba vb demişsin ama onlarla 2030 kadar imzalansa gikim çıkmaz.cunku atiba , gg, Adriano ile ( efsane)milan olursun ama otekileriyle değil. Burda anormal olan bir şey yok.
İmzalanan ücret ve süreler benim için her zaman eleştiri konusu olmaya devam edecektir.

Çevrimiçi Necmi

Artış gerekli tabi. Oğuzhan,Tolgay,Quaresma(uzatmak bana göre yanlış ama @Savaş abinin dediği gibi satılma ihtimali var) bu oyuncularda bir artış olmasını doğru buluyorum. Babel ve Gökhan inler ücretleri bana göre yüksek eski bandımızda olması doğru olandı. Tabi bunları kapatıp şampiyonluğa ve kupaya odaklanma vakti yazın tekrar eleştiririz.
inler çok iyi bir oyuncu ama geçen sene oynamamanın verdiği gerilemeyi yaşıyor.
yoksa büyük katkı verirdi birde şansızlığı oynadığı mevkide atiba var onu kim kesebilirki
adam uçaktan inip sahaya çıkıyor gene takımın en iyisi. Babelin ücreti yüksekmi değilmi bu
göstereceği performansla alakalı haksızlık etmeyelim şimdiden şu anda oynadığı her maç sonuca
katkı verdi bu şekilde devam ederse aldığı her kuruşu hak eder. Babel quaresmanında oyuna
katkısını arttırdı. Kendi performansının üstüne çevresininde performansını arttırdı bekleyip görmek
gerekiyor bence.

Çevrimdışı underworld

Babel>>2.1
Q7>>2.1
İnler>>2.1
Maaş olarak 30-35 bandını kesinlikle gecmememiz gerekiyordu fakat domino etkisi bizi 45 lere kadar götürecek.
Euro = 4 Tl  üzerinden gidersek hiç iyi değil.

Çevrimdışı tuncaboylu

Maaş olarak 30-35 bandını kesinlikle gecmememiz gerekiyordu fakat domino etkisi bizi 45 lere kadar götürecek.
Euro = 4 Tl  üzerinden gidersek hiç iyi değil.
24 oyuncu ile ortalama 1.5'tan 35'e sabitlenir

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Tolga ,Q7, Tosic, Pektemek için yapılan sözleşmeleri hertürlü elestiririm çünkü bu kulübün 1 lirasını bile kötü harcayacak lüksü yok.
Orda atiba vb demişsin ama onlarla 2030 kadar imzalansa gikim çıkmaz.cunku atiba , gg, Adriano ile ( efsane)milan olursun ama otekileriyle değil. Burda anormal olan bir şey yok.
İmzalanan ücret ve süreler benim için her zaman eleştiri konusu olmaya devam edecektir.
sen hala benim ne dediğimi anlamamışsın.
Şampiyonluğa giden takım taraftarı gibi davran diyorum eleştirme demiyorum sorun senin eleştirinde değil
fikrindir söylersin benim üstünde durduğum şey neden güzel bulduğun şeyleri söylemiyorsun
geçen sene şampiyon olmuş bu sene şampiyonluğa yürüyen takımın hiçmi senin gözünde iyi yaptığı
bir şey yok. Tüm Beşiktaşlılar kulübün zararına gördüğü şeyleri eleştirir eleştirmekte en doğal hakkı
ama başarıyıda taraftar alkışlar mutlu olur ve mutluluğunu belli eder bunu yapmayan sürekli kötüleme
kısmında olan renklilerden farklı değildir.

Çevrimdışı Ensar

Bunlar şaşırdı iyice.
Yakında kafa golleri olmadan Puan durumu diye bir istatistikte paylaşırlar, bakın gördünüz mü kafa golleri olmasa Beşiktaş'ta bir cacık yok diye algı da kasarlar  :)
cenk 8 tane penaltı mı atmış :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı abdusta

çArşı yeni manifesto yayınladı hep destek tam destek :claps: :claps:

Çok ince sloganlar ;

"Beşiktaşın çoçuğu..............."100 küfüre bedel

saygılar

Çevrimiçi Necmi

Çok ince sloganlar ;

"Beşiktaşın çoçuğu..............."100 küfüre bedel

saygılar
yok onurlandırıyoruz asında küfre girerde ona değil kendimize sövmüş oluruz :D

Çevrimdışı caner.eryigit

Marcos Alonso çok değişik bir oyuncu acaip birşey anlatılmaz izlenir tarif edemiyorum ama olmuş kendileri bence...

Çevrimdışı abdusta

http://www.jn.pt/desporto/interior/gaia-cria-bolsa-ricardo-quaresma-para-apoiar-estudantes-desportistas-5646696.html

Karizma Ülkesinde egitim litareturune girdi.Adıyla anılacak bursla spor yapmak isteyen gençlere 500 euro burs verilecek

saygılar

Çevrimdışı underworld

24 oyuncu ile ortalama 1.5'tan 35'e sabitlenir

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnşallah dediğin gibi olur

Çevrimdışı underworld

sen hala benim ne dediğimi anlamamışsın.
Şampiyonluğa giden takım taraftarı gibi davran diyorum eleştirme demiyorum sorun senin eleştirinde değil
fikrindir söylersin benim üstünde durduğum şey neden güzel bulduğun şeyleri söylemiyorsun
geçen sene şampiyon olmuş bu sene şampiyonluğa yürüyen takımın hiçmi senin gözünde iyi yaptığı
bir şey yok. Tüm Beşiktaşlılar kulübün zararına gördüğü şeyleri eleştirir eleştirmekte en doğal hakkı
ama başarıyıda taraftar alkışlar mutlu olur ve mutluluğunu belli eder bunu yapmayan sürekli kötüleme
kısmında olan renklilerden farklı değildir.
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2017, 18:06:36 underworld ]

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Etiketler: