Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9141287 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ensar

En son oyle yaptigimizda, lazio ataktaydi biz laylaylom derken bam bam bam olmustu
laylaylom yooook ne laylaylomu baskı diyorum baskı basacaz fenere vites küçültmek yok gittiği yere kadar :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tuncaboylu

Hele sukur beni anlayabilen biri cikti sonunda :tabe:

Bende ayni söylüyorum 1 saattir tamam 3.cu kaleci olsun ama 2.ci kaleciden daha cok sure alsin , butun kupa  maçlarında o oynasin sonra Devre arasi ver bir Ptt takimina 6 Ayligina , oynatma garantisi al sonra bir bakmissin boynuz kulağı geçmiş :bandit:
Kupa maçlarında bile oynatmayacağın hangi kaleciyi ikinci kaleci olarak gelmeye ikna edebilirsin? :alala:

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gunaydin, azicik derbi havasina girmemiz lazim, onumuzde vodafone arenadaki ilk fb maci var.

Ayni mekandaki son macin santrasi yapilmamisti, fb baslasin maca. Simdi, son zamanlarinda misafirhaneye donmus inonu stadinda ve olimpiyat stadinda sanssiz derbiler oynadik, cogu macta hakem katliami da yasadik, genc nesillerimizin azicik besiktas nedir, nasildir ogrenmesi lazim.

Fb dedigin nedir yahu, tokat manyagi yaptigimiz bir camiadir yillardir, bizim icin gazino patronunun mazlumu, fatih terimin mufit hocasidir.

Vurup gecmemiz lazim.

Maca gidecek arkadaslar, lutfen sabirli olunuz, takimi hemen fbnin ustune itmeyiniz, risklerin kademe kademe alinacagi bir mac bu, lutfen.
Abi teknik -  taktik maktik yok BAM BAM BAM :super:
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2017, 10:19:32 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kupa maçlarında bile oynatmayacağın hangi kaleciyi ikinci kaleci olarak gelmeye ikna edebilirsin? :alala:

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yine tam anlatamadim Eger Utkunun onu açılacaksa 2.kaleci almaya gerek Yok EL Grande Capitano TolGEA cok guzel oturuyor kenarda :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

laylaylom yooook ne laylaylomu baskı diyorum baskı basacaz fenere vites küçültmek yok gittiği yere kadar :D
Zamaninda bir besiktas orkestrasi vardi.
Davulda sifo, piyanoda metin, elektro gitari feyyAza, mikrafonu aliye, fbyde basivermistik.

Çevrimdışı tangaz

Zamaninda bir besiktas orkestrasi vardi.
Davulda sifo, piyanoda metin, elektro gitari feyyAza, mikrafonu aliye, fbyde basivermistik.

şifoda tam tokmakçıydı kafalarına vururdu paso diyecem de feneri gören MAF da hiç bir maçı boş geçmezdi ayrı bir azgınlaşırlardı sarı civcivleri görünce
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

şifoda tam tokmakçıydı kafalarına vururdu paso diyecem de feneri gören MAF da hiç bir maçı boş geçmezdi ayrı bir azgınlaşırlardı sarı civcivleri görünce
Bu alemde sifo bir ozalin damadi ikidir abi tokmakcilardan.  Fenni tokmakci sifo mehmet

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Günaydın Büyük BEŞİKAŞ Ailesi,

Size ufak bir fıkra anlatıyorum :

Fenerbahçe maç seçiyormuş, büyük maçlarda büyük takımlara karsı daha iyiymiş ve bizi bundan dolayı yenecekmiş.  :kop:

Çevrimdışı tangaz

Bu alemde sifo bir ozalin damadi ikidir abi tokmakcilardan.  Fenni tokmakci sifo mehmet

bu takımıda bir an evvel derbi tokmakçısına evirmek lazım.
formül basit aslında ozzi tolgay talisca üçlüsünün yerine yeni bir şifo bulup getirmek lazım

Çevrimdışı İhsan

@Necmi  abi ben nerede yanılıyorum.

23 kişilik kadro bildirme hakkımız var

4 altyapı ve 4 yurt içinde yetişmiş oyuncu zorunlu. eğer bu oyuncularda eksik varsa 23 kişilik kadrodan düşülür.

yutiçinde yetişen: utku, tolga, caner, g.gönül

altyapı: necip, atınç 2 oyuncumuz var. eksik olan diğer 2 oyuncu 23 kişilik kadrodan düşülür mevcut kadro sayısı 21 olur.

oysa yukarıdaki listede 22 oyuncu bulunuyor.

@ardiles

iki altyapıdan yetişen oyuncu yerine bir yabancı ekleme hakkı var diye hatırlıyorum
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

bu şeref noksanı tff uefa maçını perşembe oynuyor die ilk devre fenerin maçlarını hep pazartesi oynatıyordu ee biz şimdi 23.02 perşembe hapoelle oynadıktan sonraki maçımız neden pazar günü  :akuma:

Çevrimdışı Kalyoncu

bu şeref noksanı tff uefa maçını perşembe oynuyor die ilk devre fenerin maçlarını hep pazartesi oynatıyordu ee biz şimdi 23.02 perşembe hapoelle oynadıktan sonraki maçımız neden pazar günü  :akuma:
Deplasmanda dönüş maçıda derbi. Lizbon maçından döndükten sonra pazartesi oynamıştık. Bunlar böyle yaptıkça iyice hırslanıyoruz devam etsinler bakalım. Şampiyon Beşiktaş yazdıracağız.

Çevrimdışı tangaz

Deplasmanda dönüş maçıda derbi. Lizbon maçından döndükten sonra pazartesi oynamıştık. Bunlar böyle yaptıkça iyice hırslanıyoruz devam etsinler bakalım. Şampiyon Beşiktaş yazdıracağız.

bizim ilk maç deplasmanda ikinci maç iç sahada değil mi?  :alala:

Çevrimdışı Kalyoncu

bizim ilk maç deplasmanda ikinci maç iç sahada değil mi?  :alala:
Senin dediğin gibiymiş abi. 23 ünde evimizde Avrupa maçı derbi 26 sında.

Çevrimdışı tangaz

Senin dediğin gibiymiş abi. 23 ünde evimizde Avrupa maçı derbi 26 sında.

seribaşları ilk maçı deplasmanda ikinci maçı iç sahada oynar normalde acaba dedim bi an uefa bir totoşluk mu yapıyor. nihayetinde uefa yapmasa tff yapıyor her yanımız totoş dolu

Çevrimdışı Kalyoncu

seribaşları ilk maçı deplasmanda ikinci maçı iç sahada oynar normalde acaba dedim bi an uefa bir totoşluk mu yapıyor. nihayetinde uefa yapmasa tff yapıyor her yanımız totoş dolu
Ben önceden hesaplamıştım bu Türkiye kupasını hafta içi olarak düşünmüştüm hesaba katmamıştım hata bende. :) Neyse bu onların totoş olduğunu değiştirmiyor şu pazartesi deplasman işi güzeldi bize baktılar 4-5 atıyoruz oda tutmadı.

Çevrimdışı tangaz

Ben önceden hesaplamıştım bu Türkiye kupasını hafta içi olarak düşünmüştüm hesaba katmamıştım hata bende. :) Neyse bu onların totoş olduğunu değiştirmiyor şu pazartesi deplasman işi güzeldi bize baktılar 4-5 atıyoruz oda tutmadı.

bu uefanında sıkıştırılmış takvim uygulaması çok saçma oldu 2 maçlı eleminasyon sistemi 15 günde yapılır ne o öyle her hafta maç. insanların seyir zevkide kalmıyor böyle özlem bırakmıyorlar insanda çok maç yayını çok gelir elde edecez die işin suyunu çıkardılar bence.

Çevrimdışı Kalyoncu

bu uefanında sıkıştırılmış takvim uygulaması çok saçma oldu 2 maçlı eleminasyon sistemi 15 günde yapılır ne o öyle her hafta maç. insanların seyir zevkide kalmıyor böyle özlem bırakmıyorlar insanda çok maç yayını çok gelir elde edecez die işin suyunu çıkardılar bence.
Şampiyonlar liginden sonra bu Avrupa liginin tadıda kalmıyor abi.

Çevrimdışı tangaz

oyuncular iyi oyunla bol gollü galibiyetler alırsa motive edici konsantrasyonu yükseltici etkisi olabilir belki.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu takımıda bir an evvel derbi tokmakçısına evirmek lazım.
formül basit aslında ozzi tolgay talisca üçlüsünün yerine yeni bir şifo bulup getirmek lazım
lütfen abi maestroma laf söyleme, mevkisine geçince şiir gibi top oynuyor  :icool:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bence de uefa önemsiz anca yarı final falan tatmin eder.

Çevrimdışı tangaz

lütfen abi maestroma laf söyleme, mevkisine geçince şiir gibi top oynuyor  :icool:

daha tek bir derbi performansı göremedik maystrodan naber  :bandit:
yarın çıksık 1 gol 1 asistle oynasın da sesimizi kessin. bizde suspus olup dizimizi kırıp oturalım  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

daha tek bir derbi performansı göremedik maystrodan naber  :bandit:
yarın çıksık 1 gol 1 asistle oynasın da sesimizi kessin. bizde suspus olup dizimizi kırıp oturalım  :D
Geçen seneki olimpiyattaki fener derbisinde golden önceki pası vermişti, keza deplasmandaki gs maçında yine golden önceki pası vermişti. bakalım yarın nasıl oynayacak.

Etiketler: