Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
En son oyle yaptigimizda, lazio ataktaydi biz laylaylom derken bam bam bam olmustu
günaydın bambamcılar
Hele sukur beni anlayabilen biri cikti sonunda Bende ayni söylüyorum 1 saattir tamam 3.cu kaleci olsun ama 2.ci kaleciden daha cok sure alsin , butun kupa maçlarında o oynasin sonra Devre arasi ver bir Ptt takimina 6 Ayligina , oynatma garantisi al sonra bir bakmissin boynuz kulağı geçmiş
Gunaydin, azicik derbi havasina girmemiz lazim, onumuzde vodafone arenadaki ilk fb maci var. Ayni mekandaki son macin santrasi yapilmamisti, fb baslasin maca. Simdi, son zamanlarinda misafirhaneye donmus inonu stadinda ve olimpiyat stadinda sanssiz derbiler oynadik, cogu macta hakem katliami da yasadik, genc nesillerimizin azicik besiktas nedir, nasildir ogrenmesi lazim.Fb dedigin nedir yahu, tokat manyagi yaptigimiz bir camiadir yillardir, bizim icin gazino patronunun mazlumu, fatih terimin mufit hocasidir. Vurup gecmemiz lazim. Maca gidecek arkadaslar, lutfen sabirli olunuz, takimi hemen fbnin ustune itmeyiniz, risklerin kademe kademe alinacagi bir mac bu, lutfen.
Kupa maçlarında bile oynatmayacağın hangi kaleciyi ikinci kaleci olarak gelmeye ikna edebilirsin? GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
laylaylom yooook ne laylaylomu baskı diyorum baskı basacaz fenere vites küçültmek yok gittiği yere kadar
Zamaninda bir besiktas orkestrasi vardi. Davulda sifo, piyanoda metin, elektro gitari feyyAza, mikrafonu aliye, fbyde basivermistik.
şifoda tam tokmakçıydı kafalarına vururdu paso diyecem de feneri gören MAF da hiç bir maçı boş geçmezdi ayrı bir azgınlaşırlardı sarı civcivleri görünce
Bu alemde sifo bir ozalin damadi ikidir abi tokmakcilardan. Fenni tokmakci sifo mehmet
@Necmi abi ben nerede yanılıyorum.23 kişilik kadro bildirme hakkımız var4 altyapı ve 4 yurt içinde yetişmiş oyuncu zorunlu. eğer bu oyuncularda eksik varsa 23 kişilik kadrodan düşülür.yutiçinde yetişen: utku, tolga, caner, g.gönülaltyapı: necip, atınç 2 oyuncumuz var. eksik olan diğer 2 oyuncu 23 kişilik kadrodan düşülür mevcut kadro sayısı 21 olur.oysa yukarıdaki listede 22 oyuncu bulunuyor.
bu şeref noksanı tff uefa maçını perşembe oynuyor die ilk devre fenerin maçlarını hep pazartesi oynatıyordu ee biz şimdi 23.02 perşembe hapoelle oynadıktan sonraki maçımız neden pazar günü
Deplasmanda dönüş maçıda derbi. Lizbon maçından döndükten sonra pazartesi oynamıştık. Bunlar böyle yaptıkça iyice hırslanıyoruz devam etsinler bakalım. Şampiyon Beşiktaş yazdıracağız.
bizim ilk maç deplasmanda ikinci maç iç sahada değil mi?
Senin dediğin gibiymiş abi. 23 ünde evimizde Avrupa maçı derbi 26 sında.
seribaşları ilk maçı deplasmanda ikinci maçı iç sahada oynar normalde acaba dedim bi an uefa bir totoşluk mu yapıyor. nihayetinde uefa yapmasa tff yapıyor her yanımız totoş dolu
Ben önceden hesaplamıştım bu Türkiye kupasını hafta içi olarak düşünmüştüm hesaba katmamıştım hata bende. Neyse bu onların totoş olduğunu değiştirmiyor şu pazartesi deplasman işi güzeldi bize baktılar 4-5 atıyoruz oda tutmadı.
bu uefanında sıkıştırılmış takvim uygulaması çok saçma oldu 2 maçlı eleminasyon sistemi 15 günde yapılır ne o öyle her hafta maç. insanların seyir zevkide kalmıyor böyle özlem bırakmıyorlar insanda çok maç yayını çok gelir elde edecez die işin suyunu çıkardılar bence.
Şampiyonlar liginden sonra bu Avrupa liginin tadıda kalmıyor abi.
bu takımıda bir an evvel derbi tokmakçısına evirmek lazım.formül basit aslında ozzi tolgay talisca üçlüsünün yerine yeni bir şifo bulup getirmek lazım
lütfen abi maestroma laf söyleme, mevkisine geçince şiir gibi top oynuyor
daha tek bir derbi performansı göremedik maystrodan naber yarın çıksık 1 gol 1 asistle oynasın da sesimizi kessin. bizde suspus olup dizimizi kırıp oturalım