Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9153903 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi murat

Yine yanlış işlerle uğraşıyoruz. Tamam iyi bir stopere ihtiyacımız var ama bu sene ligi kazanmak için ilk ihtiyacımız olan golcü ve iyi bir ortasaha oyuncusu. Ben kanat oyuncu ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum tabi bu ara transfer dönemi için aynen stoperde olduğu gibi. Talisca da olcayda hatta abuda sol açıkta oynar. Bize taş gibi bir golcü ile ona gol attıracak bir ortasaha oyuncusu lazım.

Çevrimdışı tangaz

Yine yanlış işlerle uğraşıyoruz. Tamam iyi bir stopere ihtiyacımız var ama bu sene ligi kazanmak için ilk ihtiyacımız olan golcü ve iyi bir ortasaha oyuncusu. Ben kanat oyuncu ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum tabi bu ara transfer dönemi için aynen stoperde olduğu gibi. Talisca da olcayda hatta abuda sol açıkta oynar. Bize taş gibi bir golcü ile ona gol attıracak bir ortasaha oyuncusu lazım.

katılıyorum üstelik sınırlı para harcama durumunda iken gidip çer çöp birine düşük de olsa bütçe ayırmak anlamsız geliyor bana haa gidersin raketçiyi sene sonu parayı gömecez vaadiyle kiralarsın kontratta hülle yaparsın eyvallah ama onun dışında stoper diyemiyorum stoperimsi kişiler almak faydadan çok zarar veriyor bize. benfica maçında cenk kanatta iyiydi keza antep yıllarında da vardı öle dönemleri iyi bir golcü ve orta saha daha önemli. ben ozzi ve tolgayı her maç oynatırım ama 45er dk. ilk devre biri diğer devre öteki olacak şekilde.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı alimm

Tamam, şimdi anladım.

Fenerbahçe'nin bu sene harcayabileceği para 2 milyon euro, ne tesadüf ki İlhan Cavcav da tam o kadar fiyat belirlemiş.

Aatıf Şeyşu transferinde olduğu gibi bir fırıldak dönecek belli ki, açıktan para verecekler.

ilginçtir bu ilhan cavcav haberi çımdan öncede salih + 2 milyon ile irfancan taksı haberi vardı piyasada...

bu işin içinde var bi bityenği...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı alimm

Abu muhabbeti dağılsın diye tam da  ben yazacaktım. Devre arası kapan renkli olmazsa yazın ilk transferimiz olmalı.  Tolgay veya Ozi için iyi teklif olursa kesin alınmalı o mevkide en potansiyelli yerli oyuncu yabancı hakkından da yemiyor. %15 maddesini görünce cavcav bize zarf atıyor dedim hemen renkliler onu satamaz çünkü.
önmli bi nokta...

Çevrimdışı mylife1903

Aynen katiliyorum. Stoperlik cok isimiz yok, ligi goturur eldeki cocuklar. Bize bir tane tikir tikir akan bir golcu oyuncu lazim. Ortasaha oyuncusu da frikikleri kullanacak, kornerleri atacak, sutu olan bir oyuncu olmali mumkunse berazilyali adam almasinlar.
Japon oyuncu yok mu yahu

O pazarlara acilirdik

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Bunda da FFP'den yırtmak için yapıyorlar işte.

Cavcav'dan tesisin güvenlik görevlisini alamazsın 2 milyon euro'ya, 21 yaşındaki gelecek vaadeden adamını mı alacaksın?

Bana kalırsa da uygun fiyat gerçi euro zıpladı 7 trilyondan fazla para yapıyor. Potansiyeli yüksek ama mevki tabela olarak çok iyi seviyede değil oynadığı takımın etkisi olabilir ama aynı zamanda büyüklerde kaybola da bilir.

Ben sadece ihtimal olarak gs mi fb mi desen gs yi tercih eder (cavcav) diyorum.Yoksa belki fb ile anlaşmışlardır bile bilemeyiz.  Keşke sene sonu biz alsak.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı alimm

Aynen katiliyorum. Stoperlik cok isimiz yok, ligi goturur eldeki cocuklar.
Bize bir tane tikir tikir akan bir golcu oyuncu lazim(1).
Ortasaha oyuncusu da frikikleri kullanacak, kornerleri atacak, sutu olan bir oyuncu olmali(2)
 mumkunse berazilyali adam almasinlar.
Japon oyuncu yok mu yahu

O pazarlara acilirdik

(1) eto'o
(2) m.ekici

eşantiyondan da
(3) babel

Çevrimdışı tangaz

Bana kalırsa da uygun fiyat gerçi euro zıpladı 7 trilyondan fazla para yapıyor. Potansiyeli yüksek ama mevki tabela olarak çok iyi seviyede değil oynadığı takımın etkisi olabilir ama aynı zamanda büyüklerde kaybola da bilir.

Ben sadece ihtimal olarak gs mi fb mi desen gs yi tercih eder (cavcav) diyorum.Yoksa belki fb ile anlaşmışlardır bile bilemeyiz.  Keşke sene sonu biz alsak.

benim tahminim gs irfancana yürümez ekiciyi alırlar 2 milyon imza parası 2,25 maaş die zırvalarlar gene almanyada kalsa 450bine oynayacak adamı ihya ederler bende @tuncaboylu nun yorumunu mantıklı buldum fenere satma hüllesi mode on gibi geldi bana da. öte yandan rahat olun salih uçan vol.2 olur o çocuk...

Çevrimdışı tangaz

(1) eto'o
(2) m.ekici

eşantiyondan da
(3) babel

walla @mylife1903 ın taleplerin nokta atışı isimler yazmışsın. tarifleri tam karşılayan profiller. ekici değişik bir çocuk alt yaş kategorilerinde m.özil'in önündeydi bu çocuk. yaşı genç şans verilebilir aslında.

Çevrimdışı alimm

walla @mylife1903 ın taleplerin nokta atışı isimler yazmışsın. tarifleri tam karşılayan profiller. ekici değişik bir çocuk alt yaş kategorilerinde m.özil'in önündeydi bu çocuk. yaşı genç şans verilebilir aslında.
bizim problemn çözümü bu ise zaten transfer sezonu adım adım buna gidiyor... o zamn doğru yoldayız...

ayrıca m.ekici'nin ocakta veya hazranda bize geleceğini düşünüyorumm(hisss)

Çevrimdışı tangaz

bizim problemn çözümü bu ise zaten transfer sezonu adım adım buna gidiyor... o zamn doğru yoldayız...

ayrıca m.ekici'nin ocakta veya hazranda bize geleceğini düşünüyorumm(hisss)

bakalım benim hissimde gs.nin alacağı yönünde ama sezon sonu için

Çevrimdışı BJKTÜRK23

benim tahminim gs irfancana yürümez ekiciyi alırlar 2 milyon imza parası 2,25 maaş die zırvalarlar gene almanyada kalsa 450bine oynayacak adamı ihya ederler bende @tuncaboylu nun yorumunu mantıklı buldum fenere satma hüllesi mode on gibi geldi bana da. öte yandan rahat olun salih uçan vol.2 olur o çocuk...

olabilir zaten daha satılması bile garanti değil belki kalacak belki yurt dışı yapacak ne konuşsak afaki oluyor şu aşamada ,%15 i yapabilecek büyüklerden bir tek biz varız çocuk için de en faydalı takım biziz onun için bize mi acaba diye yazdım ayrıca isterim de gelmesini tuncaboylu nun hülle muhabbeti olasılığı da yüksek adam niye para söylesin durup dururken fb gs kapıyı çalsa 2 den yukarısıyla başlar zaten pazarlığa, fb ye giderse katılıyorum salih, ozan gibi olur zamanında ki topuz gibi vs

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı kartal74

Haklısın, az da olsa seyirciliydi.  :tabe:

Bir ara seyircisiz oynatmaya kalkmışlardı maçı, @Culpable'a bahsettiğim lobi bu işte.
o maçta az seyirci dediğin otuzbin kişiydi.ertlenmiş bir maçtı.öyle fener lobisi falanda yararlanmak falan istemedi.bilakis valilik işidin bombalama eylemi şüphesinden seyircisiz oynatalım kararıüzere,fenr yönetimi direk erteleyelim dedi.2 hafta sonra seyircili oynandı maç

Çevrimdışı MUSTAFA_

BİLGİ - Fikret Orman ve kızları bugün 19.00’da TRTSPOR’a konuk olacak.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Başkan kızları ile beraber saat 19:00 da trt spor da... programı izlemedim hiç formatı nasıl ropörtaj mı oluyor evine konuk mu oluyorlar magazin gibi vs yine de seyretmek lazım belki bir şeyler çıkar  :D

Çevrimdışı alimm

Başkan kızları ile beraber saat 19:00 da trt spor da... programı izlemedim hiç formatı nasıl ropörtaj mı oluyor evine konuk mu oluyorlar magazin gibi vs yine de seyretmek lazım belki bir şeyler çıkar  :D

bişeler çıkmasada çıkaracak güruh var hiçşüphesiz...

Çevrimdışı BJKTÜRK23

bişeler çıkmasada çıkaracak güruh var hiçşüphesiz...

Başladı bakalım  :)

Çevrimdışı LuceGel

Ara transferde harcayacak 4.5m Euro paramız var  sıkıntı az gol atmamız maçbaşı 2 golün  altındayız rakipler ne kadar kötüde olsa bu ortalama bizi şampiyon yapmaz Babeli bedava aldık katkı verecektir Etoo ile ilgileniyoruz umarım olur ligi tanıyan adam olmazsa çinden veya büyük takımların düşünmediği iyi bir golcü bile bizi şampiyon yapar.Stoper ihtiyacımız var ama ara transferde zaruri değil.Orta sahaya Oğuzhanla iş paylaşımı ile hücumu besleyecek oyuncu uygun oyuncu düşerse kaçırmamak gerek Gençler İrfancanı satıyorsa sonuna kadar kovalamak gerek. :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı doganay

Baskan trtspor da aciklamalarinda defans ve forvet alacaklarini soyledi.

Çevrimiçi murat

Baskan trtspor da aciklamalarinda defans ve forvet alacaklarini soyledi.
Forvet dediği babel galiba. Defans dediğide stoper. Santrafor ?bize göre 4 mevki eksik ve bana göre öncelikli olan 2 mevki ise belirsiz.

Çevrimdışı anilsevim

İki transfer kesin yapacagız dediği babel ve stoper
Belki 3. transfer de olur dediği de santrafor
Ben boyle anladım
Bence ilk ve en onemli transfer santrafor olmalı
Hayırlısı olsun
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı alimm

Çevrimdışı Renton

Manoelde teklifle istenilen arasında ciddi fark varmış o iş yatar.Rakitskye zaten paramız yetmez
See you in another life,brother.

Etiketler: