Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9162810 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı alimm

Bi' kanat q7 diğeri Babel.  :bandit:

Uzat ayaklarını izle..
izle  :alala: neyi??
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Kalyoncu

İşte nefret gözleri kör eder diyorum ya bu gayet ortada. ve bu bir itham değil. Çok net birşekilde bunu ortaya koyuyorsun. 35 yaşındaki adama yeni sözleşme yapılmıyor. Quaresma şuan 33 yaşında. muhtemelen kontrat 35 yaşına kadar olacak. Yani 33 yaşında olduğunu bilmene rağmen bile bile 35 diyorsun. biz de buna nefretin gözü kör etmesi diyoruz :)
Bak sana şöyle anlatayım bu adamın sözleşmesinde opsiyon var bir yıl uzayacak yani 2018 hazirana kadar senin oyuncun sen buna sözleşme veriyosan 35 yaşındaki adama sözleşme veriyosundur. Yeni sözleşme yapmaktaki amacın ne? Hadi bir dahaki senenin opsiyonu yerine sözleşme yapılıyor de o daha mantıksız hali hazırda var zaten. Sen hertürlü 35 yaşındaki adama sözleşme vermiş oluyosun.  Sen anlamamakta direten bir arkadaşsın orası belli zatende insanlara itham etmeyi bırakıp düşünceni yaz Beşiktaş özelinde düşünceyi yaz. Benim nefretin terazisini tutma o iş seni aşar.

Çevrimiçi Necmi

29 yaşındaki Quaresmayı yedek kulübesinde oturtursan sorun çıkartır ama 34(seneye) yaşındaki Quaresma yedek oturtulmaya hiçbir sorun çıkartmaz. Nefretiniz mantığınızın önüne geçmesin. Ben sevgimi hiçbirşekilde mantığımın önüne geçirmiyorum. Ama nefretinden gözü kör olan çok insan görüyorum.
33 ünde oturtamadığını 34 ündede oturtamazsın emin ol
zaten paylaşımcı olsun ego kasmasın neden oturtasınki Quaresmayı en çok
eleştiren benim ama öyle bir oyuncun varsa onu sahada tutmayı oynatmayı
hedefleyeceksin Egolarından arındıracaksın. Quaresma kulbede oturtacağın biri kesinlikle değil
kimsenin nefret ettiğini sanmıyorum.Sorun Beşiktaşı quaresmadan daha fazla sevmek.
Ben quaresmanın gönderilişine çok üzülmüştüm hak etmediği muamele gördü. Bize yakışmamışdı.
Quaresmanın yaptığı işi yapacak belkide daha iyisini yapacak hesaplı bir sürü oyuncu bulursun
ama quaresma gibi bir marka bulamazsın önemli olan onu sahada tutabilmek tabi buna doğru şekilde tutabilmek olarak bakalım. Bu seneki gibi Beşiktaşa büyük zarar veriyor. Kendinide oyunda çok fazla yıpratıyor.
bu sene kırmızı görmediyse bu hakemlerin trloresiyle oldu yoksa her maç bir tekmesi minimum var.
geçen seneki quaresmaya kim ne diyebilir.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Gomez gelmiyor mu Eto yu bırakmıyorlar mı üzülme ilacın burada  :D

Nispeten uygun maliyetli ffp yi fazla etkilemeyecek (6 ay daha sözleşmesi var bir miktar para istenir) aradığımız tipte alabileceğimiz en üst seviye oyuncu. Gs kaparsa bunu çok pişman oluruz.

Gomez in top süreni adam geçeni ve daha serisi ona göre eksileri ise daha güçsüz özellikle kasap stoperler sakatlayabilir adamı. Terör vs gelir mi bilmem ama  bu adama teklif yapmadan peşinden koşmadan zorlamadan o lorientteki mokokoyu alırlarsa yazıklar olsun. hem bizi şampiyon yapabilecek oyuncu değil hem de yazın bir daha santrafor bakarız. 14 yabancı hakkı bile yetmiyor düşük profil adam alıyoruz sonra koyacak yer bulamıyoruz. Huntelaar 1,5 + 1 yap sonra yaslan arkana ha birde Cenk in gol krallığı suya düşer çünkü penaltıcımız da bu olur. Q7 küser çünkü Talisca ya da bu frikik kullanır.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Acizane bi kardeşiniz olarak şu Gomez faslını -geri dönermi- babında bi kapatsak rica etsem. Çok güzel düşeş oldu. İki taraflı kazan kazan oldu. Ama bitti artık.  Ülkenin genel durumu çerçevesinde en makul adam Eto'dur. Babel eğer yarım sezon için işimizi görecekse ekstra +1 yıllık kontrata itirazım olmaz. İdareten alınacaksa stoper alınmasın bence. Sezon sonu 7-8 milyon gömüp sağlam birini alalım. Kısa vadede şampiyonluk için gerekli olan şu lanet topu içeri sokacak biri. Babel+Eto işimizi görür diye düşünüyorum.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı 38life

33 ünde oturtamadığını 34 ündede oturtamazsın emin ol
zaten paylaşımcı olsun ego kasmasın neden oturtasınki Quaresmayı en çok
eleştiren benim ama öyle bir oyuncun varsa onu sahada tutmayı oynatmayı
hedefleyeceksin Egolarından arındıracaksın. Quaresma kulbede oturtacağın biri kesinlikle değil
kimsenin nefret ettiğini sanmıyorum.Sorun Beşiktaşı quaresmadan daha fazla sevmek.
Ben quaresmanın gönderilişine çok üzülmüştüm hak etmediği muamele gördü. Bize yakışmamışdı.
Quaresmanın yaptığı işi yapacak belkide daha iyisini yapacak hesaplı bir sürü oyuncu bulursun
ama quaresma gibi bir marka bulamazsın önemli olan onu sahada tutabilmek tabi buna doğru şekilde tutabilmek olarak bakalım. Bu seneki gibi Beşiktaşa büyük zarar veriyor. Kendinide oyunda çok fazla yıpratıyor.
bu sene kırmızı görmediyse bu hakemlerin trloresiyle oldu yoksa her maç bir tekmesi minimum var.
geçen seneki quaresmaya kim ne diyebilir.

Söylediğim şeyin oturtmayla, egoyla alakası yok. Kendisi de artık bacaklarının gitmediğinin farkında. geçen sene kaç kere yedek kaldı. Yarın yine yedek bıraksan sorun falan çıkartmaz. olmayan birşey üzerinden futbolcuyu suçlamak yakışmıyor! Bu sezon zaten oynuyor ve oynayacak. Seneye 34 yaşında olacak. Daha da yavaşlayacak bunu kendisi de biliyor. Bacaklarının gitmediğini kendi de biliyor. Yedek kalmaya sorun falan da çıkarmaz. geçen sene hangi maçta sorun çıkarttı. Medyanın oltasına gelenler dışında kim söyleyebilir bunu? Ki geçen sene 32 yaşındaydı. Önümüzdeki sezon 34 olacak. Quaresma fobisi diye birşey oluşmuş artık resmen. 34 yaşındaki adamın yedek oturmayacağı iddia ediliyor. Buna ben Quaresma fobisi derim.

Çevrimiçi Necmi

Ne sıkıntısı çıkardı? Beşiktaşın oyuncusunu yok yere hemde sırf bir varsayım üzerinden itham edemezsin. Edersen ben de seni itham ederim. Bukadar basit.
neden edersin bu forumda yöneticimisin :alala:
burda oyuncu itham edildiğinde bizim süzgeçimizden geçmezmi sanıyorsun.
Sen merak etme bu forumda pektemek ismail bile korundu Quaresmada korunur
burda en fazla quaresmaya laf söylediği için atılan oldu kimse bilmez bunu ama biz
eleştiriyle hakareti birbirinden iyi ayırıyoruz.

Çevrimdışı 38life

Bak sana şöyle anlatayım bu adamın sözleşmesinde opsiyon var bir yıl uzayacak yani 2018 hazirana kadar senin oyuncun sen buna sözleşme veriyosan 35 yaşındaki adama sözleşme veriyosundur. Yeni sözleşme yapmaktaki amacın ne? Hadi bir dahaki senenin opsiyonu yerine sözleşme yapılıyor de o daha mantıksız hali hazırda var zaten. Sen hertürlü 35 yaşındaki adama sözleşme vermiş oluyosun.  Sen anlamamakta direten bir arkadaşsın orası belli zatende insanlara itham etmeyi bırakıp düşünceni yaz Beşiktaş özelinde düşünceyi yaz. Benim nefretin terazisini tutma o iş seni aşar.

+1 ile 34 yaş oluyor. 34 yaşındaki futbolcuya sözleşme yapmış oluyorsun 35 değil :) ve bu +1'e 1 daha eklenecektir muhtemelen ve 35 yaşında son senesini geçirecektir. Gerçekten rakamları bile unutacak kadar kör ediyor gözleri bu nefret. Bi çok nefret edilen kişi gördüm. Politikacılar vs.. Ama Quaresma kadar nefret edilen bir insan pek görmedim.

Çevrimdışı 38life

neden edersin bu forumda yöneticimisin :alala:
burda oyuncu itham edildiğinde bizim süzgeçimizden geçmezmi sanıyorsun.
Sen merak etme bu forumda pektemek ismail bile korundu Quaresmada korunur
burda en fazla quaresmaya laf söylediği için atılan oldu kimse bilmez bunu ama biz
eleştiriyle hakareti birbirinden iyi ayırıyoruz.

Evet. Ben hakaret etmedim zaten. Sadece nefret gözü kör eder diyorum bukadar :) Bazı kişiler bazı kişileri quaresma sevgisini Beşiktaş sevgisinin önüne koymakla itham ediyor. Bence bu çok daha ağır bir itham :)

Çevrimdışı Mehmet K

Bizim Başkan benim hatunun yanağından makas almış ya la :D

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimiçi Necmi

gomezin gol yüzdesi 1/3tü dolayısı ile öyle bir video derlemek zor değil. senin abubakarın yüzdesi ise 2/25. arkadaşın pozisyonlardan ben 8 sezonluk dizi çıkarırım bırak 6 dk.lık videoyu  :bandit:
ben varsayımlarla konuşmayı sevmem bana abouya yapılmış ve kaçırdığı 3-4 tane asist göster yeter öyle dakkalık sezonluk vs videoya gerek yok bulursan kaçırdığı 3-4 asist koyarsın bende haklısın derim :D @tangaz
Dostum farkında değilsiniz adama asist yapılmıyor hep önüne düşen toplar sarhoş toplar sekip geliyor
kendini hazırlayamıyor bile. adam top alabilmek için orta sahaya geliyor.
Gerçekleri görmek lazım ben bir taliscanın asistini hatırlıyorum birde ozinin asistini
Eleştirelim mutlaka o sarhoş toplarıda bir şekilde içeri sokmalı ama haksız eleştiride yapmayalım
adamın attığı goller bile asist ürünü değil adam beslenmiyor sadece o değil ama cenkde beslenmiyor bizim forvetlerin
kısırlaşmasının ana nedeni bu Belki haklısınız çok kötü bir son vuruşcu ama önce hüküm vermeden bunu görmek lazım
cenk bile pas oyunu oynadığımız ilk haftalar attı gollerini sonra sakatlandı biz stop ettik o andan itibaren cenk penaltı dışında golmü attı bir sorun var ama bence bunu yanlış yerde arıyorsunuz. önce takımın topu ileri taşıması lazımki sonra iyimi kötümü karar verelim. Göndermek kolay ama sonrasında pişman olmakta var. @tangaz
insanın adaletli olabilmesi olayları doğru süzmesiyle eş değerdir. Adalet çok önemli bir şey birini
rahatlıkla gömebilirsin emin ol savunmak çok daha zordur ve daha büyük erdemdir. Adalet herkese lazım

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Son günlerde Tapatalk sorunu yaşayan var mı arkadaşlar. Çalışmayı durdurdu tarzında ?  Son günlerde sıklaşmaya başladı da.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bizim Başkan benim hatunun yanağından makas almış ya la :D

O nasıl iş la :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Evet. Ben hakaret etmedim zaten. Sadece nefret gözü kör eder diyorum bukadar :) Bazı kişiler bazı kişileri quaresma sevgisini Beşiktaş sevgisinin önüne koymakla itham ediyor. Bence bu çok daha ağır bir itham :)
:claps: :claps:

Mesela ben :bandit:

Yahu Q7 yi  10 milyon € ya Satsak Çine en cok ben sevineceğim , Yeminle sirtimda taşırım Havaalanina kadar , 33 yaşında ki adamdan bahsediyoruz yani

Sanki ben daha Dun Beşiktaşlı olmuşum gibi Quaresmayi Beşiktaştan daha cok seviyorsun diyorlar , Artik sadece gülüp geçiyorum

Ulkemizde guzel bir soz Var ASK baska Is baska diye ..

Severiz ama Is Besiktasin menfaatleriyse gerisi teferruat..

Beşiktaş taraftarinin kalbinde cok yer etmis bir cok futbolcumuz var

Amokaci - Nouma - Ilhan - sergen - Carew -Ernst - Atiba gibi bunlar ilk aklıma gelenler , Q7 de sadece bunlardan biri okadar

Quaresma neden bu kadar seviliyor sorusuna gelince Oda Ilhan gibi Pascal gibi Atiba gibi Ernst gibi Bu kulübü ve taraftari cok sevdigi icin artık bu takimin bir taraftari oldugu için

Çevrimdışı 38life

Son günlerde Tapatalk sorunu yaşayan var mı arkadaşlar. Çalışmayı durdurdu tarzında ?  Son günlerde sıklaşmaya başladı da.

Bende düzgün çalışıyor.
[ Son Düzenleme: 19 Aralık 2016, 18:16:17 38life ]

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Aha stoper fazla şans bulamıyor manoel de kim bunun yanında üstelik çok çok daha düşük maliyette sakatlanmazsa çağ atlatır savunmaya. 6 ay sonra bitiyor sözleşmesi az bir paraya ffp yi de zora sokmaz.

Ocakta iyileşecek martı bulur oynaması ama zaten manoel i de Şenol Hoca anca 1 ay sonra oynatacağından ki o da iyi performans verirse elimizde 3-4 m bonservisle gereksiz yabancı hakkı bulundurmaktansa 3 ay da olsa oynayacak komplike bir stoper almak daha mantıklı tadı damağımızda  yabancı hakkımız cebimizde kalır.

Bu biraz R.madrid e bağlı devre arası stoper alırsa veya kendi jubile yaptırmayı düşünmüyorsa alabiliriz. Onun haricinde parayla bile ikna etmek çok zor sembol oyunculardan biri. Diğer üçü gibi bununda adı geçti madem yeni oyuncu bulamadık yazdan beri bu da zorlanmadan Manoel e bakılmamalı.

Bu seviyelerde oyuncuları alamıyorsak yine hiç almayalım stoper yazın bakarız. şampiyon olacağımız varsa manoelsiz de oluruz yoksa manoel savunmanın seyrini tek başına değiştirebilecek adam değil. hele uefa da...

Çevrimiçi Necmi

nefretin değil aslında aşkın gözü kördür bence
quaresma sevgini Beşiktaş sevginin önüne koyuyorsun demek itham değil gözlem ve eleştiridir.
Birini eleştiriyorsan bu nefret ettiğin anlamına gelmez burda gomezde eleştirildi sosada ozide eleştirildi
bunları eleştirenler nefretmi ediyordu. şimdi mylife ismaili yerden yere vuruyordu peki ondan nefretmi ediyordu
sanmıyorum insan tanımadığı birinden nefret etmez eleştiriyorsa Beşiktaş sevgisinden yapıyordur.
sizin o kadar üstünüze yapışmışki quaresmaya yapılan hiç bir eleştiriyi kabul etmiyorsunuz. eleştiren Beşiktaşa zarar verdiğini düşündüğü için
eleştiriyor kişisel gıcıklığı yok. Sizin bunu bile sukunetle dinleme ihtimaliniz yok Beşiktaşa zara verdiğini düşünen bunu dile getiren insana
saldırıyorsanız bu sizin quaresma sevginizi Beşiktaş sevginizin önüne koyduğunuzu gösterir malesef.
Eleştiri yapanlara dikkat et hep ortaya done koyuyorlar oyun yanlışlarını gösterip eleştiriyorlar.
Olaya bakış açısı şu quaresma topu ayağına alır çalım atar sonra bir daha döner atar sonra bir daha sonra topu ortalar
siz dersiniz adama bak yatırdı kaldırdı yatırdı kaldırdı sonrada ne orta yaptı bunu benim bakış açımla ilk anda orta yapsaydı savunmada bir iki adam vardı forvetlerimizin geniş alanı vardı ama orda çalım atmakla uğraşırken kutuya on tane rakip oyuncu girdi o saatten sonra orta yapsan ne olur yapmasan ne olur baskın kaçtı. Baskın atak olgun atağa dönüştü şimdi hangi bakış açısı doğru çünkü quaresma 20 defa topla buluşuyorsa
bunun 16-17 sinde olan bu bazen hücum oyuncularının yerleşmesi için yapıyor kabul ama çoğunluk ego tatmini tribüne oynama
ben bunu eleştirdiğimde Beşiktaş sevgimden yaparım çünkü zarar veriyor sen eleştiriye tepki gösterdiğinde quaresma sevgini Beşiktaşın önüne
koymuş oluyorsun bir maç otur her şeyi bir kenara bırak söylediklerimi gözlemle tarafsızca bizim gözümüzle bak seyret kaç pozisyon heba
oluyor ondan sonra burda eleştiri yapanlara quaresma nefretiyle konuşuyorsun diyebilecekmisin bakalım @38life

Çevrimdışı cursedofdragon

Bütün her yer ryan babel'i geçiyor bitti mi bu transfer ?

Aha stoper fazla şans bulamıyor manoel de kim bunun yanında üstelik çok çok daha düşük maliyette sakatlanmazsa çağ atlatır savunmaya. 6 ay sonra bitiyor sözleşmesi az bir paraya ffp yi de zora sokmaz.

Ocakta iyileşecek martı bulur oynaması ama zaten manoel i de Şenol Hoca anca 1 ay sonra oynatacağından ki o da iyi performans verirse elimizde 3-4 m bonservisle gereksiz yabancı hakkı bulundurmaktansa 3 ay da olsa oynayacak komplike bir stoper almak daha mantıklı tadı damağımızda  yabancı hakkımız cebimizde kalır.

Bu biraz R.madrid e bağlı devre arası stoper alırsa veya kendi jubile yaptırmayı düşünmüyorsa alabiliriz. Onun haricinde parayla bile ikna etmek çok zor sembol oyunculardan biri. Diğer üçü gibi bununda adı geçti madem yeni oyuncu bulamadık yazdan beri bu da zorlanmadan Manoel e bakılmamalı.

Bu seviyelerde oyuncuları alamıyorsak yine hiç almayalım stoper yazın bakarız. şampiyon olacağımız varsa manoelsiz de oluruz yoksa manoel savunmanın seyrini tek başına değiştirebilecek adam değil. hele uefa da...
Pepe sanırım sezon basinda gundemdeydi ama suan Hic oynamıyor galiba

Bonserviste vermeyiz verelim 2.5-3 milyon € gelsin oynasin 2 sene gözümüz stoper görsün :bandit:

Çevrimdışı Berat

TR yerli yabancı karması maçı Perşembe günü saat 20:00'da Vodafone Arena'da oynanacak. Geliri bağışlanacak.

Çevrimdışı Bishamon

TR yerli yabancı karması maçı Perşembe günü saat 20:00'da Vodafone Arena'da oynanacak. Geliri bağışlanacak.

Geliri kime nereye bağışlanacak yazmıyor nedense?

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Pepe sanırım sezon basinda gundemdeydi ama suan Hic oynamıyor galiba

Bonserviste vermeyiz verelim 2.5-3 milyon € gelsin oynasin 2 sene gözümüz stoper görsün :bandit:

Ffp yi bozmaz hiçbiri 3 stoperin de adı geçmişti Yunus  :) Pepe içlerinde olma ihtimali en düşük olanı bence hanisi gelse müthiş olur  ama Badstuber en makulü gibi geliyor bana hem Alman hem daha ekonomik ve yaşı daha genç.

Etiketler: