Evet. Ben hakaret etmedim zaten. Sadece nefret gözü kör eder diyorum bukadar
Bazı kişiler bazı kişileri quaresma sevgisini Beşiktaş sevgisinin önüne koymakla itham ediyor. Bence bu çok daha ağır bir itham
nefretin değil aslında aşkın gözü kördür bence
quaresma sevgini Beşiktaş sevginin önüne koyuyorsun demek itham değil gözlem ve eleştiridir.
Birini eleştiriyorsan bu nefret ettiğin anlamına gelmez burda gomezde eleştirildi sosada ozide eleştirildi
bunları eleştirenler nefretmi ediyordu. şimdi mylife ismaili yerden yere vuruyordu peki ondan nefretmi ediyordu
sanmıyorum insan tanımadığı birinden nefret etmez eleştiriyorsa Beşiktaş sevgisinden yapıyordur.
sizin o kadar üstünüze yapışmışki quaresmaya yapılan hiç bir eleştiriyi kabul etmiyorsunuz. eleştiren Beşiktaşa zarar verdiğini düşündüğü için
eleştiriyor kişisel gıcıklığı yok. Sizin bunu bile sukunetle dinleme ihtimaliniz yok Beşiktaşa zara verdiğini düşünen bunu dile getiren insana
saldırıyorsanız bu sizin quaresma sevginizi Beşiktaş sevginizin önüne koyduğunuzu gösterir malesef.
Eleştiri yapanlara dikkat et hep ortaya done koyuyorlar oyun yanlışlarını gösterip eleştiriyorlar.
Olaya bakış açısı şu quaresma topu ayağına alır çalım atar sonra bir daha döner atar sonra bir daha sonra topu ortalar
siz dersiniz adama bak yatırdı kaldırdı yatırdı kaldırdı sonrada ne orta yaptı bunu benim bakış açımla ilk anda orta yapsaydı savunmada bir iki adam vardı forvetlerimizin geniş alanı vardı ama orda çalım atmakla uğraşırken kutuya on tane rakip oyuncu girdi o saatten sonra orta yapsan ne olur yapmasan ne olur baskın kaçtı. Baskın atak olgun atağa dönüştü şimdi hangi bakış açısı doğru çünkü quaresma 20 defa topla buluşuyorsa
bunun 16-17 sinde olan bu bazen hücum oyuncularının yerleşmesi için yapıyor kabul ama çoğunluk ego tatmini tribüne oynama
ben bunu eleştirdiğimde Beşiktaş sevgimden yaparım çünkü zarar veriyor sen eleştiriye tepki gösterdiğinde quaresma sevgini Beşiktaşın önüne
koymuş oluyorsun bir maç otur her şeyi bir kenara bırak söylediklerimi gözlemle tarafsızca bizim gözümüzle bak seyret kaç pozisyon heba
oluyor ondan sonra burda eleştiri yapanlara quaresma nefretiyle konuşuyorsun diyebilecekmisin bakalım
@38life