Stoper kanat ortasaha hepsi gereksiz transfer. Bize topu kaleye sokacak santrafor lazim. Stoped ve ortasaha bu takim icinde cozulur, kanat oyuncularina da ufak dokunuslarla verim alirsin. Butun parayi santrafora basmazsak bu sampiyonluk avcumuzdam ucar. Sonra butun yaz kendi kendimi seeederim burda, alintilarim.
Az yiyen degil cok atan sampiyon olacak bu sene. Biz gol atamiyoruz gol. Osmanlispor macinda heriflerin santraforu gelene gecene kafa vuruyor. Bizim takimda daha kotu mu orta geliyor kanatlarda. Vuran ve posisyon alan yok.
Webo 4 tane kafa vurdu muzleranin kalesine iki tane gol atti.
Takimin en buyuk problemi yanlis santrafor problemi.
Butun yaz bagirdim birda got hicbisi bilmiyorsan ligi taniyan bir santrafor al diye. Hepten okuzsen gidip gekasi alirsin. Kanatta da oynatmak istiyorsan nukalmayi al.
Ligde bizden kotu santrafora sahip kayserispor falan var. umutun dunku dramini seyrettim abu bile gulmustur.
tamam bir tane leblebici alalım santrafor ama tavuk cinsinden olsun golü atmadan önce ceza sahasında top yumurtlasın çünkü bizim esas sorunumuz zaten topu ceza sahasına getirememek

osmanlı kafa golü demişsin dikkatini çekerim bütün yapılan ortalar santraforların kafasınaydı sen birde bizim ortalara bak bakalım nereye yapılıyor

sen o topu kutunun içine düşürdüğünde bizim oyuncularda gol yapıyor zaten quaresmanın kutuya yaptığı ortaların %80 i gol oldu aç maçları bak bana inanmıyorsan
@mylife1903 bizim sorunumuz forvet değil kesinlikle bizde sıkıntı topun forvetlere buluşturulamaması
dün bir video izledim geçen sene gomezin kaçırdığı gollerin videosu sanırım 6 dakka gibi bir video olmuştu bakın neler kaçırmış görün sanıyorsunuz gomez buluştuğu her topu içeri soktu.
Hayır ona sürekli asist geliyordu 4-5 tane kaçırsa bile bir iki sokuyordu. Gomeze tek maçta gelen pas şimdi forvetlerimizin toplamına 4-5 maçta gelmiyor.
Yönetim sizin gibi düşünürde forvet alırsa hazırlanın yeni gelecek forvete gömmeye çünkü bu oyunumuz değişmediği sürece atamaz.