Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9171644 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı OrhanAker

Bi bakıma iyi oldu yenilgi tabi eksikleri görebildiysek.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Sene başından beri kötü oynuyoruz 1-0 2-1 gidiyorduk arada berabere falan. geçen sene takım atıyordu defans batırıyordu. bu sene atamıyorduk ama az yiyorduk  tolga-ismail performansı gelince bugün savunma ve kaleciden mağlubiyet kaçınılmaz oldu. 3-4 net nokta oyuncu lazım bu şartlarda imkansız.  2.devre rakiplerin ne kadar sürpriz puan kaybı yapacağına ve bizim savunmanın tolga-ismail performansından ne kadar uzak duracağına bağlı olmakla birlikte artık şampiyonluğun en büyük favorisi değiliz.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı ebabil

açık ara Tr'nin en kötü defansı ve takım savunması bizde. 36. lig takımı gelir atar zorlanmaz bile.

Çevrimdışı 38life

Anlaşılan pozitif dille konuşmak yaramıyor. Zaten devre arası geldi. Artık taraftar olarak zehirli dilimizi göstermenin vakti geldi.

Çevrimdışı tangaz

kesinlikle kötü top oynuyoruz hatta kötü takımız kimse gelip hikaye anlatmasın şimdi yok yenilmiyoruz yok rakipler tırsıyor yok eziyoruz yok o yok bu.  şimdiye değin yenilmemiştik çünkü daha evvel de ifade ettiğim gibi lig kötü rakipler kötü...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Barış1903

Transferler sadece yama olur çünkü halen ne oynadığımızı anlayabilen yok çünkü herhangi bir oyun oynamıyoruz. Şenol hocanın taktiksel yanını sorgulayabiliriz ama ilk 11 de ve oyun hamlelerinde de ciddi arızalar arızalar var. Hoca geriye doğru gidiyor..

Çevrimdışı 38life

Devre arasi kampinda sadece finishing calismasi gerek bazilarinin
belki o zaman sampiyon olabiliriz
Nasil olsa her mac yiyoruz bari yedeğimizden fazlasini atalim
Çalışmayla olacak iş değil bu. Cenkin o saçma şutu ve Olcayın akıl ziyani vuruşu herşeyin özeti. Bin yıl çalışsalar birşey değişmez. Bu oyuncular Beşiktaş'ın oyuncusu olamaz. olmamali

Çevrimdışı Berat

ŞL kupasını alacaktın ya Şenol Güneş! Yıl boyunca arayıp bulamadığın oyunu zorla bulmuşsun, bozuyorsun. Birinin her gün lig şampiyonluğunun direkt bizi ŞL'ye götüreceğini hocaya hatırlatırsa belki aklı başına gelir.

Çevrimdışı EMİR EMRE

iyi mücadele eden oyuncudan yetenekli+ iyi mücadele eden oyuncuya geçmedikçe geri kalan maçlarda da böyle oyun ve skorları görmemiz muhtemel.

Çevrimdışı mellfred

geçen yıl sosa'nın bireysel çabasıyla en az iki maçı kazandık osmanlı maçını net hatırlıyorum. başkaları da var ama maç olarak haırlamıyorum. bu sezon bu işi yapacak ağırlık koyacak tek adam yok, belki tolgay yapabilirdi bunu ortadan delecek, hoca onu da kenara aldı.
oğuzhan hiç sorumluluk almıyor q7 maçın başından beri kötüydü.
kerim frei'den ne köy ne kasaba olmayacağını defalarca söyledim bu çocuk dayaklık seviyesinde aymaz. kimse frei üzeinden hayaller kurmasın.
tosic bu takımda ancak yedek stoper olur
her şeyden önce hoca uyuyor resmen

Çevrimdışı caner.eryigit

Hoca mümkünse oyuncu falan değiştirmesin yardımcıları mı müdahil oluyor bilmem ben hayatımda sırf bu maça özel değil bu kadar oyuna kötü müdahale görmedim.oyunu bir şekilde yıkmışsın rakip kaleye bir değişiklik yapıp formasyonla oynayıp maç nasıl sabote edilir onu gördüm bugün..Oğuzhan da bir an önce kendine gelsin artık kusura bakmasında bu kuvvettiyle Avrupa falan hikaye ayakta durmaya hali Yok..

Çevrimdışı atalay

Kendinizi kandırdığınız kısımları çıkarırsak bugünkü garabet oyuna ekleyecek yeni bir şeyim yok. Bugün olabilecek bi' geri dönüş ihtimalini sıfıra indiren isim yaptığı değişikliklerle Şenol Güneş'tir. 

Çevrimdışı 38life

Şimdi ne söylesem laf kalabalığı arasında ve sinir harpleri arasında kaynayacak. Ama bundan sonra daha farklı bir dil kullanmanın vakti geldi. Kısık sesle nadiren söylediğimiz şeyleri artık bağıra bağıra ve hergun söylemenin vakti şimdi.

Çevrimdışı anilsevim

Kazansak bugun
Gs mağlup , fb berabere kalacaktı.
Tren kaçtı
Şimdi ne olur bilmem.
Ama şunu biliyorum.Sezon başından beri top mop oynamıyo takım.
Kaleyi bulan bir şutları var, 2-1 mağlup oluyoruz.
Defans kaleci evlere şenlik.
Hayırlısı olsun.
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı EMİR EMRE

Kendinizi kandırdığınız kısımları çıkarırsak bugünkü garabet oyuna ekleyecek yeni bir şeyim yok. Bugün olabilecek bi' geri dönüş ihtimalini sıfıra indiren isim yaptığı değişikliklerle Şenol Güneş'tir.

@atalay

birçok futbolcu izlemiş biri olarak söyle; bu takımın savunmasına tosic, rhodolfo gibi adamlardan daha iyi ve bizim devre arasında alabileceğimiz bize katkı sağlayacak kaç tane adam vardır?

Çevrimdışı ozankarakoc

Artık gayet net biliyorsun. Küçük takımlar 10 kişi ölümüne defans yapacaklar, yalandan şişirdikleri toplarla da denk gelirse gol atacaklar.

Bunun bir önlemi, karşı taktiği yok mu kardeşim! Bütün hafta antrenman yapıyoruz. Rabona mı çalışıyoruz antrenmanda...

90 dakika katı defans karşısında çaresizlik içinde yan top yapıp birbirine bakan oyuncular ve akıp giden dakikalar...

Utanç.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı anilsevim

Ayrıca Şenol hocam da sezon başından beri kötü
Antep maçını alıp devre arasına girmek lazım. Yoksa yolun sonu karanlık
Devre arasında yönetim hoca vs herkes takkesini önüne koyar inş.

Çevrimdışı 38life

Kerim Frei bu maçta hiçbirşey yapamazdı. 2-1 gerideysen ve son 20 dakikadaysan Kerim Frei bir işe yaramaz.

Tolgay takımın göbeğinden atağa kalkmasını sağlayan isimdi bu maçta onu çıkarmak resmen intihardi. Al silahı kafana sık aynı şey.

Tosici sol bek yaparak onun ortalariyla gol aramak nasıl bir düşünce ?

Adriano gobekte Tolgaydan daha fazla mı verim verecekti . Bunu gerçekten umdun mu hocam?
[ Son Düzenleme: 17 Aralık 2016, 21:24:59 38life ]

Çevrimdışı Orhan_

Bu takım şampiyon olur. Rakiplerin halleri ortada. Ama doğru oyunla şampiyon olur. Şenol Güneş zorunluluktan bulduğu doğru sistemi terk etmesinin hiçbir izahı yok.

En kötü takımlardan gol yiyoruz. Rakip kim olursa olsun, baskıyı kurduğu andan sonra kıramıyoruz baskıyı bu oyunla. Bunu 20 maçtır izleyip de bir çözüm üretmemenin mantığı olabilir mi?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Adriano Cezali duruma düştü

Haftaya

Gg - Rhodolfo - Marcelo - Tosic dörtlüsünü izleyeceğiz..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

365 gün oyuncu izleyen ekibimiz en doğrusunu bulur. En nihayetinde paramız yok ama aklımız var(!) @EMİR EMRE Zaten meseleyi yalnızca buraya indirgememek lazım.

Kerim Frei bu maçta hiçbirşey yapamazdı. 2-1 gerideysen ve son 20 dakikadaysan Kerim Frei bir işe yaramaz.

Tolgay takımın göbeğinden ayağa kalkmasını sağlayan isimdi bu maçta onu çıkarmak resmen intihardi. Al silahı kafana sık aynı şey.

Tosici sol bek yaparak onun ortalariyla gol aramak nasıl bir düşünce ?

Adriano gobekte Tolgaydan daha fazla mı verim verecekti . Bunu gerçekten umdun mu hocam?
Kesinlikle katiliyorum

Kerim 1-0 onde iken 2.ci yarinin hemen basin Quaresmanin yerine oyuna girmeliydi bunu devre arasinda Mac başlığına da yazdim

Q7 sezon basindan beri en kotu macini oynadı ve Hoca 90 dakika sahada tuttu..

2-1 gerideyken ve rakip 11 kişi ile defans yapıyorken Kerimi alirsan hic bir sey yapamaz

Çevrimdışı anilsevim

Adriano Cezali duruma düştü

Haftaya

Gg - Rhodolfo - Marcelo - Tosic dörtlüsünü izleyeceğiz..

Ben izlemek istemiyorum ya artık Tosic i.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

365 gün oyuncu izleyen ekibimiz en doğrusunu bulur. En nihayetinde paramız yok ama aklımız var(!) @EMİR EMRE Zaten meseleyi yalnızca buraya indirgememek lazım.

Bu aboubakar'ı kim izledi çok merak ediyorum...

Daha doğrusu gerçekten izlenip alınan oyuncu var mı onu merak ediyorum ben.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Etiketler: