Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9166657 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Sürekli biz ve onlar ayrımı yapıp taraf/saf oluşturman hiç doğru değil @cursedofdragon

İnsanları 5 saniye içerisinde yargılayıp renkli, düşman, vs. diyip "bunlar" kalıbına sokuyorsun kendince. Buradaki üyelere karşı üslubunda daha dikkatli olursan sevinirim. Birbirimizin fikirlerine katılmak zorunda olmasak da saygı duymak zorundayız.

Bu bahsettiğim olayda ayrımı kimin yaptığı çok açık ve net berat :) İsmi lazım değil voldemort :) (Siyaset yapmayalım)

Kimseyi birşeyle yargıladığım yok insanlar bizi ruh hastası,Quaresma'ya tapmak olarak nitelendirebiliyorsa bizim de onlar kadar konuşma hakkı olduğumuzu düşünüyorum ?

Yoksa bu özgürlük tek taraflı birşey mi ?

Ben kimseye şuanda renkli dediğimi hatırlamıyorum dediklerimde genellikle haklı çıkarım 2-3 kişi bu imada bulunmuştum banlandılar forumdan tahminimde pek'de yanılmamışım demek ki :)

Birbirimizin fikirlerine saygı duymamız gerekiyor evet buna katılıyorum mesala birisi yorum yapınca bunu nasıl mantık arektos (tam bilmiyorum adını) o bile anlıyamaz dememiz gerekiyor demi :)

Çevrimdışı kartalBaz

Peki siz burada beni hangi sinifa soktugunuzu farkindamisiniz ?

O arkadasta bizi bir sinifa sokmus iste , Ruh hastasi sinifina

Onun uslubu gayet duzgun benim ve @cursedofdragon un uslubu sikintili bravo harika bir bakis acisi :claps:

Gerci ben Besiktasli olmadigim icin Troll oldugum icin haklisiniz beni Bunlar diye siniflandirabilirsiniz

Ruh bilimcilerinin incelemesi gereken bir vaka diyebilirsiniz
Ateistlerden ozur dilemenizi bekliyorum yunus bey. Kotu birseymis gibi bahsetmissiniz. Arkadaslarimizdan bazilari ateist olabilir.

Çevrimdışı Berat

Peki siz burada beni hangi sinifa soktugunuzu farkindamisiniz ?

O arkadasta bizi bir sinifa sokmus iste , Ruh hastasi sinifina

Onun uslubu gayet duzgun benim ve @cursedofdragon un uslubu sikintili bravo harika bir bakis acisi :claps:

Geleneksel Berat'a sataşma şenlikleri başlamış kaçırmışım. Yazılan yorumları bir daha okumanı öneriyorum. Ben hiçbir zaman sizli bizli bir ayrımda bulunmadım, bulunmam keza kimin üslubu olduğu malum maalesef dilimize plesenk oldu bu biz-siz.

Bu husustaki son cevabımdır.

Çevrimdışı kartalBaz

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sence kimi alalım çöp olmayan  :) :)
Bakambu süper.
Sanırım Ligi tanidiklari icin devre arasında Uyum sorunu olmasin diye Babel ve Bakambu isimleri düşünülüyor ama bu bence yanlış bir düşünce..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Ooo iyi linc yapmis.

Ismael bu kadar elestirilmedi yahu

Herkes koruyordu. Ilginc

Çevrimdışı kartalBaz

Bu bahsettiğim olayda ayrımı kimin yaptığı çok açık ve net berat :) İsmi lazım değil voldemort :) (Siyaset yapmayalım)

Kimseyi birşeyle yargıladığım yok insanlar bizi ruh hastası,Quaresma'ya tapmak olarak nitelendirebiliyorsa bizim de onlar kadar konuşma hakkı olduğumuzu düşünüyorum ?

Yoksa bu özgürlük tek taraflı birşey mi ?

Ben kimseye şuanda renkli dediğimi hatırlamıyorum dediklerimde genellikle haklı çıkarım 2-3 kişi bu imada bulunmuştum banlandılar forumdan tahminimde pek'de yanılmamışım demek ki :)

Birbirimizin fikirlerine saygı duymamız gerekiyor evet buna katılıyorum mesala birisi yorum yapınca bunu nasıl mantık arektos (tam bilmiyorum adını) o bile anlıyamaz dememiz gerekiyor demi :)
@mylife1903 abiye de dedin renkli diye. Adam hasta besiktasli. Sende querasma gibi 100 orta aciyon 2-3 tuttumu bak asistlere diyon.

Çevrimdışı Tolga

Bakambu, Babel'den daha faydalı olur tam aradığımız profilde.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Sence kimi alalım çöp olmayan  :) :)

Ben bilmem kardeşim ruh hastasıyız biz :)

Biz Quaresma'ya tapıyoruz şuan :)

Gözümüz başka birşey görmüyor bizim :)

Çevrimdışı Mehmet57

Aynı kişilere Lens'i falan övüyorlar, fıkra gibi gerçekten

1 sene İspanya görmüş Bruma'nın hali ortada, 1.5 sene çok daha iyi takımda oynayan Bakambu nereden nereye gelmiştir düşünen yok.

Komik gercekten. Babel Lens'den herzaman daha ustun gorulen topcuydu. Tek fark Babel para icin Pasa'ya, ardindan Araplara gitti. Su an Deportivo'da formda ama Besiktas onun icin kariyerinde Lpool'dan sonra zirve olacak.

Ajax-Dortmund macini acin, Pasa'ya gelmeden son sezonu. O donemki guclu Dortmund defansini nasil dagitmisti. Patlama gucu yuksek, fizikli, hizli, Hollanda alt yapisi olan, elindeki tum kanatlardan daha cok kaleyi dusunen bir futbolcu.

Bakambu + Babel bu ligi deler. Adam Pasa'da bile ciddiye almazken etkiliydi.

Çevrimdışı Bishamon

Sanırım Ligi tanidiklari icin devre arasında Uyum sorunu olmasin diye Babel ve Bakambu isimleri düşünülüyor ama bu bence yanlış bir düşünce..

Bakambu geçen sene La liga'da 12 AL'de 9 golü var Taison ve Brahimi(İkisini de alma zorluğu %90) ile bizle adı geçen en iyi oyuncu

Geleneksel Berat'a sataşma şenlikleri başlamış kaçırmışım. Yazılan yorumları bir daha okumanı öneriyorum. Ben hiçbir zaman sizli bizli bir ayrımda bulunmadım, bulunmam keza kimin üslubu olduğu malum maalesef dilimize plesenk oldu bu biz-siz.

Bu husustaki son cevabımdır.
Sana Satasmadim :alala:

Denetçi degilmisin Soru sordum işte

Hakaret eden arkadasin uslubunu bütün forum Elestiri olarak görüyor onu anlamaya çalışyorum

Mesaji ust uste okuyorum ve ayni sonuca variyorum

Tapmak sevmek herneyse , Sen sevmeyebilirsin ama Sevenler icin Ruh bilimcileri incelemeli dersen HAKARET etmis olursun israrla ayni seyi savunuyorum

@mylife1903 abiye de dedin renkli diye. Adam hasta besiktasli. Sende querasma gibi 100 orta aciyon 2-3 tuttumu bak asistlere diyon.

Ben ondan özür diledim :)

Mylife1903'ün avukatımısınız siz ayrıca ? :)

O kendisi beni renkli ilan etmiştin diyebilir :)

Dile getiriyor zaten böyle bir olay olduğunda :)

Bende hata'lıyım abi o konuda diyorum :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu ikisinin ortak bir özellikleri daha var, bu sene süre alan oyuncular ve çok maç eksikleri yok.

Ara transferde böyle adamlar bulmak kolay değil.

Çevrimdışı OrhanAker

Babel değilde bakambu istediğimiz kanat forvet tiplemesine birebir uyuyor.

Çevrimdışı mylife1903

O gonuyu tuvalette olmama baglayip kapatmistik. Cocuk kokuyu duyunca fbli sanmis iste

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bakambu, Babel'den daha faydalı olur tam aradığımız profilde.
+Şenol hoca faktörü  :) İyi bir şeyler çıkabilir ortaya...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı kartalBaz

Yok avukati degilim. Bilgisayarlarini tamir ediyom bazen. Bilgisayarcisiyim desek daha iyi olabilir. Benim kafa gitti yunus emre ozur dilemeli ateistlerden...

İyide bana da ayni muamele yapiliyor :alala:

Ben Q7 yi Beşiktaştan ustun tutuyormuşum , Trollmusum :lol: :lol:

Ama inan ben bunlari hic kafama takmıyorum

Evet Q7 yi seviyorum Ama bu Beşiktaş sevgimle kıyaslanabilecek hatta yanina bile yaklaşabilecek bir sevgi değil

Dusun işte Q7 yi bu kadar seven Beşiktaşı ne kadar seviyordur takdir sizin ben kafama takmıyorum yapilan ithamlari

Çevrimdışı Berat

Özgürlüğüne nasıl geldin bilemiyorum Gülhan. Yapılan yorum altına gereken açıklamalar birçok üye tarafından yapıldı başta Necmi abi olmak üzere, daha fazla söze gerek olduğunu düşünmüyorum.

Ronaldo örneğiyle olayı bize benzetmene mantık biliminin kurucusu olan Aristoteles ile ince bir gönderme yaptım, üzerine çok alındın bana beyin güçlendirmenin metodlarını attın galiba ona gülüp geçtim senin benim yorumuna yapman gerektiği gibi. Yoksa yaptığın yorumla bana beyinsiz göndermesi yapıyorsun, ben burada bir nebze dahi olayı büyütmüyorum.

#anlayananladı

Selametle.

Çevrimdışı Necmi

Ben 2011 de Beşiktaşlı olmadim

Maclara da 10 yasinda gitmeye başladım

Bana bu ithamda bir daha kimse bulunmasın ne demek Q7 yi Besiktasin ustunde tutuyorum ?

Boyle bir sey yok hic olmadi olamazda

Nefret edince sikinti yok sevince Beşiktaşin uzerinde tutuyorsun Cok güzel bir mantik :claps: :claps:

Buraya uye olduktan 1.5 yil sonra Q7 transfer oldu peki ben ozaman Beşiktaşlı degildim degilmi

Hatta hala degilim ben q7 yi tutuyorum gittigi gun Ben Beşiktaşı birakirim Besiktas kimki Q7 nin yaninda ( Size gore ben )
o zaman quaresma sevgini Beşiktaş özelinden çıkart burds insanlar Beşiktaş hücum aksiyonlarına negatif etki ettiğini söylediklerinde quaresma savunmaya geçme çünkü gerçekten saçma ergumanlar sunuyorsun ben ortaları karşılayamıyor diyorum sen bana rabona karşıladığı ortayı gösteriyorsan
işte bu yanlış olan çünkü yapabileceklerine ve yaptıklarına bakmıyorsun sabitlenmişsin yoksa sende her maç istop edemediği 5-6 top olduğunu görürsün
gözlerine perde iniyor quaresma olduğunda adam geçemiyor desem şimdi örnek vereceksin bir iki video atıp ama gerçek sahada olan ayağındaki topların nerdeyse %70 ini kaybettiği yada yanlış pas tercihi buda mecbur kaldığı için yaptığından heba ettiği gerçeğini değiştirmiyor. o nedenle ilerde tek seçenek olduğu için top tutamıyoruz. o nedenle hücum gücümüzü kaybettik. çünkü o sahadayken oyuna başka bir oyuncumuzun girme ihtimali yok o bütün topları kendisine istiyor verilmediğinde geriliyor takımıda geriyor. Bunları göremiyorsan evet burda söylenen herşeyi üstüne alabilirsin. çünkü öncelik Beşiktaşın menfaati olsa bunlarıda görebilmen gerekiyor. sen bir kere ozi pas vermedi diye burda defalarca söyledin mesela  kardeşim pasların zaten %80 i ona gidiyor bırakta o kadarda başkasına pas versin ozinin pas tercihini eleştiriyorsun o da bir tane hepsi topu topu ama quaresma bunun her maç ondan fazla yapıyor bir kerede eleştirdiğini görmüyorum. Orda quaresma sevgin Beşiktaşın önüne geçiyorsa bu lafı hakediyorsun. Aslolan Beşiktaşdır. Yemişim gomezi sosayı quaresmayı oziyi benim için verdikleri katkı kadar değerliler.

Çevrimdışı mylife1903

Yok avukati degilim. Bilgisayarlarini tamir ediyom bazen. Bilgisayarcisiyim desek daha iyi olabilir. Benim kafa gitti yunus emre ozur dilemeli ateistlerden...

Butun ateistler kalkisma yapacak simdi. Fetodan sonra ateist kalkismasi ulan allah askina dur desen, olm bas git cekerler. Bence kandirildim, asil soylemek istedigim bu degildi gibi bir yumusak gecis gerekiyor

Özgürlüğüne nasıl geldin bilemiyorum Gülhan. Yapılan yorum altına gereken açıklamalar birçok üye tarafından yapıldı başta Necmi abi olmak üzere, daha fazla söze gerek olduğunu düşünmüyorum.

Ronaldo örneğiyle olayı bize benzetmene mantık biliminin kurucusu olan Aristoteles ile ince bir gönderme yaptım, üzerine çok alındın bana beyin güçlendirmenin metodlarını attın galiba ona gülüp geçtim senin benim yorumuna yapman gerektiği gibi. Yoksa yaptığın yorumla bana beyinsiz göndermesi yapıyorsun, ben burada bir nebze dahi olayı büyütmüyorum.

#anlayananladı

Selametle.

Sende bana mantıksız göndermesi yaptın :)

Bende sana beyin göndermesi yaptım :)

Karşılıklı birşeydi evet bencede anlayan anladı çok uzatmamak lazım.

Bir sıkınıtısı olan varsa özelden yazsın herkes'i bu tartışmaları görmek zorunda değil...

Çevrimdışı mylife1903

Ronaldo yu alak bence.

Her topu kaleye vuruyor ya gereksiz bir transfer olur.

Etiketler: