Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9162511 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ziraat Türkiye kupasında
ilk 2 haftanın özeti ;

Galatasaray 2 gol
Fenerbahce 2 gol
KERİM FREİ 3 GOL

:evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Kardan Kartal :D

Yapanin eline sağlık :claps: :claps:

Çevrimdışı Mehmet K

Merhaba siyah beyaza aşık olmuş abilerim kardeşlerim uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım arayı baya açmışız yahu

Çevrimdışı Kutay

http://www.concacaf.com/?post_type=poll&p=120212 

Abilerim lütfen oyunuzu atibaya verin şu an gerideyiz baya bir el atalım lütfen

Not: Öne geçmişiz  :evillol:
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2016, 00:58:55 Kutay ]
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı tangaz

işlem tamam  :ok:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Verdik oyumuzu :ok:

Çevrimdışı cursedofdragon

tamamdır :)

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
Sosa, aksiyon bölgelerine direkt oynadığı için son iki sezonda santraforlara minumum 8-9 asistlik katkı sağlıyordu. Demba ve Gomez'in 27 ve 28 bırakmasının önemli bir sebebiydi. Hem oyun hazırlayan hem de servis yapan bir oyuncu eksildi.

Servis hazırlayan oyuncu kaybı mühim. Oğuzhan kafasını kaldırdığı zaman doğru oyuncular ile oynuyor mu? sorumun cevabı: Demba/Gomez ve sol kenar oyuncusu. Hem de oyun hazırlayan oyuncu eksikliğinde...

16 Ağustos 2016, 14:14:42 »
Olcay - Töre - Sosa - Ozzy bunların yazılımında direkt oyun var. Bağlantı ve geçiş oyunlarında iyi isimler. Kenar yada forvet arkasındaki pozisyon oyuncusunun takımı rakip yarı sahaya hızlı taşıması lazım.

İkinci bölgeden üçüncü bölgeye geçerken ki bağlantı oyuncusu eksikliği mühim. Bahsi geçen pozisyonlara bu tiplemede oyuncular koyamadık.

25 Temmuz 2016, 01:09:01 »
Santrafor tercihinde temel parametreler dışında Hoca'nın Cenk'e biçtiği rol önemli. Ona göre santrafor/forvet pozisyonunda değişik bir tipleme ile karşılaşabiliriz. Fakat bu takımın kenar oyuncularından aldığı skor katkısının yeterli olmadığını ve son iki santraforunun sezonda 28 ve 27 gol bıraktığını unutmayalım.

Bu da yazılım dediğim şey. Kadro planlaması o pozisyon oyuncusu için bu rakamları talep ediyor. Zira diğer pozisyon oyuncularının skor olarak bunu karşılayacak yapabilirlikleri ve sonuca gidecek oyun içi alışkanlıkları yok.

22 Ağustos 2016, 15:18:05 »
Gelecek santraforu atacağı gol sayısı üzerinden değerlendirmek sığ bi' düşünce. Oyun içi etkinliğe ve diğer unsurlara total olarak bakmak gerekiyor. Yoksa mevcut kadro yapısını ve santrafor pozisyonunu anlatmak için 'gol adedi' en güçlü parametre olacak elbette.

Başta Aboubakar'ı oyun içi etkinliğine dair bazı noktalarda öne çıkarabilirim. Fakat yukarıda da yazdığım gibi Cenk - Abou ve Ömer'i bu kadro yapısında anlatacak şey gol adetleri.

Çevrimdışı atalay

26 Temmuz 2016, 01:09:41 »
Gomez ile ilgili yıllardır yapılan bir yanlış yorumlama var. 'Çok iyi servis alıyor' Final aksiyonuna indirgenen bir oyuncu. Halbuki bir adım öncesinde; pozisyon alışı, takım arkadaşlarına alan yaratması, topsuz oyundaki becerisi ve doğru koşularına odaklanan yok. 280 tane golü sadece iyi servis alarak atamazsınız!

Fakat yeterince üretemiyoruz diyorsan. İşte o olmayan pozisyonları var eden bir adım önceleri. Zoru basit göstermek bir nevi.

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş belki de ilk yarı itibari ile geçen sezon ki puansal başarısını tekrarlayacak. Fakat iş dönüp-dolaşıp buraya geliyor.

Oyun, sistem veya terminolojinizdeki herhangi bir kelime ile adlandırdığınız şey birkaç oyuncunun varlığı ve aldığı rollerden ibaret. Güçlü olan olgu kolay vazgeçilemez olmalı. İşin daha trajik boyutu ise kendi oyun kimliğini henüz bulamayan teknik direktörü bu parçadan çıkarırsak elde hiçbir şeyin kalmayacağı gerçeği. Ek olarak Beşiktaş'ın geçen sezonundaki oyununu olduğundan daha yüceltmemek gerek. Nitekim o oyunun da önemli defoları vardı. Fakat kazandıran yapıyı güçlendirmek yerine sadece kazanmanın peşinden gidiyoruz. Beşiktaş önce 'oyunu' kazanmalı.
Kazanmanın veya kaybetmemenin niteliği yine sorgulanmaz olmuş. Sezonun 4 fikstür ayı geride kalırken Beşiktaş'ın ne makro ne de mikro planı yok. Beşiktaş'ın güçlü oyunu değil, oyuncuların yarattığı oyun var. Bu kadar sürede halen rollerin yeterince net çizilmemiş olması kabul görmemeli. Hem teknik ekip hem de bu kadroyu planlayanlar nezdinde majör yanlışlıklar var.

Asıl kıstas ise bu olması lazım.

15 Ağustos 2016, 13:17:12 »
Yerel rakiplerimizden iyi olmamız bir şey ifade etmiyor. Bizim geçen sezon ki Beşiktaş'tan iyi olmamız gerekiyor!
Oyunsal eleştirilerin karşısına olası lig şampiyonluğunu başarı ölçüsü koyuyorsunuz. Belirsizliğin içerisindeki sabit görüşüm net. Fakat ligi kazansanız ne değişir? En nihayetinde gelecek sezon kendinize yeni bir oyun ve oyuncu grubu arayacaksanız. Şampiyon takımın halen güçlü bir oyunu yok.
[ Son Düzenleme: 17 Aralık 2016, 21:17:42 atalay ]

Çevrimdışı atalay

@atalay abi Samed Kılıç transferi Oğuzhan veya Tolgay' ın satılmasının planlandığının göstergesi midir?

Bunu bilebilmem için en kötü ihtimalle yönetimin çekirdek kadrosunda olmam lazım. Ayrıca Samed transferinin kesinliği de meçhul.
[ Son Düzenleme: 17 Aralık 2016, 21:39:44 atalay ]

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Günaydın Millet,

Şu boş Bacca haberlerini bile okumak beni heyecanlandırıyor  :biggrinking:

Demek ki gerçekten gelse kalp krizi cepte  :halay:

Çevrimdışı EMİR EMRE

Çatismalar başlasin...
%57 oldu Atiba

Çevrimdışı tangaz

Çatismalar başlasin...
%57 oldu Atiba

ben 5 tane oy verdim atibaya gece verdiğim ilk oy sonrası %62 idi şimdi verdiğim 5. oy sonrası %58 oldu  :biggrinking:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

ben 5 tane oy verdim atibaya gece verdiğim ilk oy sonrası %62 idi şimdi verdiğim 5. oy sonrası %58 oldu  :biggrinking:
Sari kardesler yukleniyormus abi

Çevrimdışı tangaz

Sari kardesler yukleniyormus abi

sarı kızları öpmek çok iyidir abi  :evillol: ben ofiste herkesin bilgisayarından çaktım geçtim sırayla  :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben telefodnan verdim, şirkette bloklu.

Bir şey dikkatimi çekti: Listedeki isimlerden Lodeiro'yla görüşmelere başladığımız KAP'a bildirmiştik biz, alamamıştık sonra..

Çevrimdışı Liquidator

işlem tamam)
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2016, 11:22:04 Liquidator ]
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı Çağatay

atiba %60 ile tek başına iktidar  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

Ben telefodnan verdim, şirkette bloklu.

Bir şey dikkatimi çekti: Listedeki isimlerden Lodeiro'yla görüşmelere başladığımız KAP'a bildirmiştik biz, alamamıştık sonra..

evet önder özen transferi olacaktı gerçekleşseydi sanırım amerikada iyi oynuyormuş

Çevrimdışı tangaz

yarın akşam bir daha inmemek üzere lig liderliğine oturacağız  :bandit:

Çevrimdışı Berat

yarın akşam bir daha inmemek üzere lig liderliğine oturacağız  :bandit:

Bu öngörün de çıksın, tangaz vurdu gol oldu yazacam ⚽⚽

Çevrimdışı tangaz

Bu öngörün de çıksın, tangaz vurdu gol oldu yazacam ⚽⚽

kalemini hazırla öyleyse  :biggrinking:

Çevrimdışı Berat

Etiketler: