Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9153373 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı AigleBordeaux

Jese super olur ama Italyadan ve Ispanyadan en az 10 talip çikar daha ingilizler var. Olaylar ve ligin kalitesi bizi en son secenek yapar.
[ Son Düzenleme: 14 Aralık 2016, 22:52:19 AigleBordeaux ]
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Necmi

ne olmuş , ne var bu tezahüratta , çatmaya yer aramayın.
o tezahurat cinayette hafifletici nedendir @Ensar

Çevrimdışı Ensar

o tezahurat cinayette hafifletici nedendir @Ensar
abi sonradan geldi benim aklıma devamı

(maşallah) işte bu kadar masumca düşündüm ben sonradan düşününce devamı aklıma geldi :D
[ Son Düzenleme: 14 Aralık 2016, 23:05:40 Ensar ]
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi 38life

O kadar rakip takımlardan taraftar geldiği halde hele ki böyle bir organizasyonun olduğu maçta "Beşiktaşlı olunmaz Beşiktaş'lı doğulur" tezahuratını girdi bir grup denyo..

Bunlar çıkışta o adamları da döver he, valla beklerim.
Antipati bu densizliği yaptı kapalıda biz tepki gösterdik islikladik. Daha sonra dj müzik çaldı öyle sustular. Gerçekten insan anlam veremiyor. Nasıl bir kafa bu. Bir de isliklamamiza rağmen ısrarla surdurmeye çalışıyorlar. Hani bi anlık gaflet alışkanlık falan değil.

Çevrimiçi 38life

Kerim 2 kere musait pozisyonda vurmayıp beni delirtmisti. 3.cu de vurdu ve attı. İçeri giremiyosan ceza sahası önünde kaleyi gördün mü vuracaksin. Ayağı da iyi Kerimin vurması lazım.

Çevrimiçi 38life

Aboubakar boş alanlar hariç top sürmemeli. En iyi yaptığı şey topu alıp dönüp vurmak. Ona bu tarz pozisyonlar lazım. Çalım atamiyor önünü bile bosaltamiyor. Rakip oyuncuyu sadece vucut çalımı ile ekarte edebiliyor. Buna göre oynamali, oynatilmali.

Çevrimdışı Barış1903

Kerim çok enteresan oyuncu. İleri üçlüde vuruşları en temiz oyuncu diyebilirim ama adam mental olarak hala aynı hataları tekrarlıyor. Muhtemelen çok sabit fikirli bir karakteri var ve bu da gelişimine olumsuz etki yapıyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

Aboubakar boş alanlar hariç top sürmemeli. En iyi yaptığı şey topu alıp dönüp vurmak. Ona bu tarz pozisyonlar lazım. Çalım atamiyor önünü bile bosaltamiyor. Rakip oyuncuyu sadece vucut çalımı ile ekarte edebiliyor. Buna göre oynamali, oynatilmali.

bence önüne boş alanlar vermek lazım iyi top sürüyor.

Sadece kale önünde alıp dönüp vursun bobo'ya benzetiyorum ben abuobakar'ı.

Abuobakar biraz daha hızlı sadece.

Çevrimdışı Gokhan-

Antipati bu densizliği yaptı kapalıda biz tepki gösterdik islikladik. Daha sonra dj müzik çaldı öyle sustular. Gerçekten insan anlam veremiyor. Nasıl bir kafa bu. Bir de isliklamamiza rağmen ısrarla surdurmeye çalışıyorlar. Hani bi anlık gaflet alışkanlık falan değil.
Elime her fırsat geçtiğinde eleştiriyorum onları, Napoli maçında da kıl olmuştum.
Sağolsunlar bugün de şaşırtmadılar, bu gereksiz grup bize çok zarar veriyor umarım kulakları çekilir, akılları başlarına devşirilir.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimiçi 38life

Eslem gerçekten çok olgun top oynuyor. 19 yaşında böyle oynaması beni çok sevindiriyor. Aarrik genç takımı bırakıp A takımla çalışmalı kadroya girmeli.

Çevrimdışı Barış1903

Aboubakar'ın bazı eksik bazı artı özellikleri var ama bence şuan daha büyük problem takıma yabancı gibi ve özgüven olarak sorun yaşıyor. Aslında gol vuruşları temiz olsa bana göre avrupanın en iyi forvetlerinden biri rahatlıkla olur.

Çevrimiçi 38life

Elime her fırsat geçtiğinde eleştiriyorum onları, Napoli maçında da kıl olmuştum.
Sağolsunlar bugün de şaşırtmadılar, bu gereksiz grup bize çok zarar veriyor umarım kulakları çekilir, akılları başlarına devşirilir.
Benim kombinem Antipatinin bulunduğu yerin en altı. Kuzey ustun en önü yani. Bu maç kombine iptal diye kapalidan aldım bileti. İyi ki öyle yapmışim. Seneye de kombinemi eski aciktan almayı dusunuyorum. Keşke maddi durum el verse de kapalidan alsam.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Aboubakar'ın bazı eksik bazı artı özellikleri var ama bence şuan daha büyük problem takıma yabancı gibi ve özgüven olarak sorun yaşıyor. Aslında gol vuruşları temiz olsa bana göre avrupanın en iyi forvetlerinden biri rahatlıkla olur.

Ona gösterilecek sabır için Peygamber sabrı taşımak lazım diye düşünüyorum.

Verelim kulübüne geri, söz ilerde süper golcü olursa üzülmeyecem.

Çevrimiçi Necmi

abounun kumaşı çok iyi ama korkunç derecede kendine güvenini kaybetmiş
bizden gider ama gelecekte adını çok duyar dizimizi döveriz. şu anda atamadıkça güven kaybına uğruyor çok şey yapmak isterken
basit olanı yapamıyor ama iyi olduğuda her yerinden bağırıyor. Bir türlüde takıma uyum sağlayamadı
çok ilginç biri.

Çevrimiçi Necmi

bence hayal kurmayın biz onu aldık :D kulübünde oynuyor zaten
zamanında yere göğe sığdırılamayan eren derdiyokla aynı golü atmış birde attıkları
daha değerli goller. :D atmıyor atmıyor ihtiyaç duyduğumuzda hızır gibi yetişiyor.
içerde cenk atar dışarda o atar kardeş kardeş yürüyüp giderler kimse farkında değil
ama cenkden daha golcü :D cenk 9 gol attı sanırım 5 i penaltı birde avrupada attı
yani 5 gol atmış abou 6 oldu sanırım :bandit:
forvet performansına bakın ya şu halimizle namağlup yürüyoruz ya Beşiktaşa bir şey olmaz :evillol:

Çevrimdışı Barış1903

abounun kumaşı çok iyi ama korkunç derecede kendine güvenini kaybetmiş
bizden gider ama gelecekte adını çok duyar dizimizi döveriz. şu anda atamadıkça güven kaybına uğruyor çok şey yapmak isterken
basit olanı yapamıyor ama iyi olduğuda her yerinden bağırıyor. Bir türlüde takıma uyum sağlayamadı
çok ilginç biri.

Valla necmi abi ben o sabrı rahatlıkla gösterebilecek bir Beşiktaş taraftarıyım :) Bizim geçen sene ki oyun kurgusunda rol alsaydı şuan çok daha iyi rakamlara daha pozitif şeylere imza atardı bir de o açıdan bakmak lazım. Bakalım umarım öz güveni yerine gelir ve en kısa sürede takıma uyum sağlar ve takım da ona. 

Çevrimdışı Savaş

Badem de Babel'i yazmış. Ben Babel'in faydalı olacağını düşünüyorum bizde. Umarım yanılmam.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Barış1903

Valla emir kardeşim sadece bizim taraftar değil genellikle Türk spor severler kendi takımlarının maçlarını inanılmaz flu bir şekilde izliyor aşırı duygusal yapımızdan ötürü amma velakin mesela Benzema gibi bir adamın kaçırdığı golleri video yapsam adamı keserler muhtemelen :) Bence Aboubakar'ın kumaşı cidden iyi ama sabretmek lazım. Ülke futboluna da bu sabır lazım.

Çevrimdışı Alper1903

bence hayal kurmayın biz onu aldık :D kulübünde oynuyor zaten
zamanında yere göğe sığdırılamayan eren derdiyokla aynı golü atmış birde attıkları
daha değerli goller. :D atmıyor atmıyor ihtiyaç duyduğumuzda hızır gibi yetişiyor.
içerde cenk atar dışarda o atar kardeş kardeş yürüyüp giderler kimse farkında değil
ama cenkden daha golcü :D cenk 9 gol attı sanırım 5 i penaltı birde avrupada attı
yani 5 gol atmış abou 6 oldu sanırım :bandit:
forvet performansına bakın ya şu halimizle namağlup yürüyoruz ya Beşiktaşa bir şey olmaz :evillol:

Abi alındıysa o zaten uzun uzun konuşulacaktır da devre arası geri yollanacağını sanmam ama arada kesinlikle bitirici alınması şart. Ki bana kalırsa kanat-stoper'den bile önce. Evet namağlup ilerliyoruz ama bu demek değil ki risksiz güle oynaya kazanıyoruz. Abou da o riski karşılayacak bir adam değil. Kimsenin pişmesini bekleme gibi sabrı yok. Ki zaten kiev'deki satışını hala unutmadım. Doğal olarak ben dahil bir çok taraftarın gözüne bu aralar acayip batıyor. Kredi falan bırakmadı.

Çevrimdışı worns

Jese olabilse çok iyi olurdu ama muhtemelen alacağımız kenar forvet Babel.

Kısa dönemde skora katkı yapabilecek ama oyun problemlerine ya da uzun vadede aşılması gereken sorunlara katkı veremeyecek bir oyuncu. Hatta Quaresma'yla birlikte kanatları paylaşırsa defansif problemler ve saha yerleşimi sıkıntıları daha da derinleşebilir. Devre arası bonservis ödemeden daha iyisi olur mu onu bilmiyorum ama bari uzun süreli bir kontrat verilmese.

Bana kalsa kenar forvetten çok orta saha almaya çalışır, Talisca'yı kenar forvet rotasyonuna kaydırırdım. Talisca hatta Kerim ve Olcay işler biraz daha rayına oturduğunda kenarda katkı verebilir ama orta sahadaki problemlerimizi ne Tolgay ne de Talisca çözecek durumda. Bu dağınıklıkta Ozi'yi de geçen seneki rolünden uzaklaştırıyoruz ve bunun da katkısıyla ciddi düşüş yaşıyor.

Çevrimdışı Nouma7

Babel gelirse tamamen fiyasko olur. Umarım gelmez. O geleceğine alt yapıdan bir oyuncu çıksın oynasın boşa para vermeyelim.

Çevrimdışı mylife1903

Valla emir kardeşim sadece bizim taraftar değil genellikle Türk spor severler kendi takımlarının maçlarını inanılmaz flu bir şekilde izliyor aşırı duygusal yapımızdan ötürü amma velakin mesela Benzema gibi bir adamın kaçırdığı golleri video yapsam adamı keserler muhtemelen :) Bence Aboubakar'ın kumaşı cidden iyi ama sabretmek lazım. Ülke futboluna da bu sabır lazım.
Genclerbirligine kiraya verelim onlar sabretsin, olgunlasinca biz aliriz. 3.3 milyon yuro alan bir oyuncudan bahsediyoruz. Ha yok 750bin alacaksa sabredelim. Bunun mac basi var, primi var, vergisi, yemesi, icmesi, menecer parasi, kiralama ucreti falan derken yil sonunda attigi golun maliyeti 500bin yurolara yaklasmasin.

Çevrimiçi Samet Demir

Babel gelirse tamamen fiyasko olur. Umarım gelmez. O geleceğine alt yapıdan bir oyuncu çıksın oynasın boşa para vermeyelim.
Olmayan alt yapıdan olmayan oyuncuyu çıkaramayız..

jese kiralık verilecekmiş. keşke gündeme gelse.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Gokhan-

@Necmi abi, ben de Abou hakkında yavaş yavaş karamsar olmaya başlıyorum ama dere geçerken at değiştirilmez(eleştirilmez) felsefesine de sonuna kadar inanıyorum.
Bu yüzden olumsuz yorum veya stad için de hormurdanma olmadı benim şahsımda.
Ama seneye de Abou'ya güvenerek yola çıkılmaz, hele o maaşla hiç çıkılmaz inşallah böyle bir hataya düşmezler.

Yani sene boyunca pohpohlamaya devam, el mahkum :)
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Kalyoncu

Genclerbirligine kiraya verelim onlar sabretsin, olgunlasinca biz aliriz. 3.3 milyon yuro alan bir oyuncudan bahsediyoruz. Ha yok 750bin alacaksa sabredelim. Bunun mac basi var, primi var, vergisi, yemesi, icmesi, menecer parasi, kiralama ucreti falan derken yil sonunda attigi golun maliyeti 500bin yurolara yaklasmasin.
Çok doğru. Kiralama ücreti,maç başı primleri, menajer hepsini üst üste koyunca 6 milyon euro yapsa (iyi ihtimal) 15 gol atsa gol başı 400.000 €.

Etiketler: