Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Rodrigo Caio'yu iki yıl boyunca defalarca yazmışımdır. İki yıl önce kulübe raporladığım oyunculardan. Brezilya liginin en iyi savunmacılarından, potansiyel aralığı epey geniş bir oyuncu. Bana göre yakın zamanda çift haneli bir bonservis bedeli görecektir. Halihazırda São Paulo'nun yeni sözleşme teklifini reddetti.Borja ise saf bir golcü. Bu yıl 39 gol attı. Sadece Atlético Nacional formasıyla değil, Cortulua döneminde de tek tük izlemiştim. Jackson Martinez'in rekorunu kırmıştı. Golcülüğü dışında önemli melekeleri var. Fakat en önemli handikabı mental sıkıntıları. Her an sinirlerine hakim olamayıp oyundan atılabilecek bir oyuncu.
10 - 15 şakamı yapıyorsun
Oscar denen yeteneksize 70 milyon verenler Quaresma'ya 10 milyon mu vermeyecek ?
Buraka 8 , Ersana 7 milyon € verdilerAdamlarin Derdi Dunyada ses getirmiş unlu oyunculari alip Pr yapmak...Quaresma da bunun icin Biçilmiş kaftan
Aboubakar'ı geldiği zaman en çok sabır gösterilmeli diyenlerdendim. Forvet hattında durum iç açıcı görünmüyor, şimdi bizlere sabır diliyorum.Kerim olduğu yerde sayıyor her zamanki gibi.
O kadar rakip takımlardan taraftar geldiği halde hele ki böyle bir organizasyonun olduğu maçta "Beşiktaşlı olunmaz Beşiktaş'lı doğulur" tezahuratını girdi bir grup denyo..Bunlar çıkışta o adamları da döver he, valla beklerim.
ne olmuş , ne var bu tezahüratta , çatmaya yer aramayın.
PSG, Jesé'yi kiralayacak gibi duruyor. Las Palmas teklifte bulunmuş. Oyuncunun doğup, büyüdüğü yer. Fakat beINSport'un CEO'su PSG yönetiminde. Oyuncu için bi' nabız yoklamak lazım.
Bu tezahuratta ne olduğunu bilmiyorsan hayatında hiç tribüne girmemişsin sen, bilmediğin işlere burnunu sokup efelik taslama..
büyüğümsün o yüzden seninle polemiğe girmeyeceğim , tribüne girmişliğim de çok , boşver abi
@Gokhan- haklı @Ensar, şık olmadı.Neyse ki aklı başında taraftarlar susturdu hemen.
Lokum olur varya. Keşke haberi olsa bizimkilerin.
Tam aranılan adam. sen daha iyi bilirsin gerçi
Küfür içeriyor Ensar.Üslup için kusura bakma tekrardan.