Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9154912 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi 38life

Hayatımda ilk defa Vodafone Arenanın çevresinde fener formalı Gs formalı insanlar görüyorum. Bi garip oldum.

Çevrimdışı Bishamon

Rodrigo Caio'yu iki yıl boyunca defalarca yazmışımdır. İki yıl önce kulübe raporladığım oyunculardan. Brezilya liginin en iyi savunmacılarından, potansiyel aralığı epey geniş bir oyuncu. Bana göre yakın zamanda çift haneli bir bonservis bedeli görecektir. Halihazırda São Paulo'nun yeni sözleşme teklifini reddetti.

Borja ise saf bir golcü. Bu yıl 39 gol attı. Sadece Atlético Nacional formasıyla değil, Cortulua döneminde de tek tük izlemiştim. Jackson Martinez'in rekorunu kırmıştı. Golcülüğü dışında önemli melekeleri var. Fakat en önemli handikabı mental sıkıntıları. Her an sinirlerine hakim olamayıp oyundan atılabilecek bir oyuncu.

Görüşlerin için sağ ol @atalay  :) Rodrigo'yu alabilme şansımız yok gibi duruyor.Borja içinde 15 Milyon gibi rakamlar söyleniyordu.Heralde daha böyle adamlar alacak kapasite de değiliz.Tabi her zaman dile getiriyorsun ama keşke değerleri bu kadar artmadan bulunup alınabilse böyle oyuncular...

Çevrimiçi 38life

Oha bu ne lan stad resmen bomboş. Ses yankı yapıyor. İlk defa bukadar boş görüyorum. Hazırlık maçlarında bile bukadar boş değildi.

Çevrimdışı LuceGel

Klubümüz patlama ve sonrası süreci iyi yürütüyor ancak 12 numara denilen oluşumun affedilmesi söz konusu olmamalı onlar asla adam olmaz.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

10 - 15  :alala:
şakamı yapıyorsun  :D
Yo Ciddigim :bandit:

Quaresma hala Dunyada taninan Unlu bir oyuncu Q7 den iyi olmayanlara bile 40-50 milyon € veriyorlar

Yahu Buraka 8 milyon Verdiler :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Oscar denen yeteneksize 70 milyon verenler Quaresma'ya 10 milyon mu vermeyecek ?  :alala:
:claps: :claps: :claps:

Buraka 8 , Ersana 7 milyon € verdiler

Adamlarin Derdi Dunyada ses getirmiş unlu oyunculari alip Pr yapmak...

Quaresma da bunun icin Biçilmiş kaftan :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

:claps: :claps: :claps:

Buraka 8 , Ersana 7 milyon € verdiler

Adamlarin Derdi Dunyada ses getirmiş unlu oyunculari alip Pr yapmak...

Quaresma da bunun icin Biçilmiş kaftan :tabe:

aynen 50 milyon € eder Quaresma  :tabe:

Çevrimdışı atalay

Kurgusu zayıf, final pozisyonlarını oynama becerisi ve karar verme mekanizması düşük, bir sonraki adımı planlama konusunda bu kadar tercih hataları yapan hücumcularla aldığımız galibiyet sayıları pek de kötü değil.
[ Son Düzenleme: 15 Aralık 2016, 18:25:07 atalay ]

Çevrimdışı Berat

Aboubakar'ı geldiği zaman en çok sabır gösterilmeli diyenlerdendim. Forvet hattında durum iç açıcı görünmüyor, şimdi bizlere sabır diliyorum.

Kerim olduğu yerde sayıyor her zamanki gibi.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Aboubakar bizde olmadi artik bunu anlamıştır umarim yonetim devre arasinda eger yerine birini almazsak ciddi sikintilar yasariz.

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Berat

Aboubakar'ı geldiği zaman en çok sabır gösterilmeli diyenlerdendim. Forvet hattında durum iç açıcı görünmüyor, şimdi bizlere sabır diliyorum.

Ben kime laf etsem gol atıyor arkadaş  :evillol:

Yekta'ya da az laf etmemiştim Fb'nin maçında :D

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 15 Aralık 2016, 17:14:46 atalay ]

Çevrimdışı Gokhan-

O kadar rakip takımlardan taraftar geldiği halde hele ki böyle bir organizasyonun olduğu maçta "Beşiktaşlı olunmaz Beşiktaş'lı doğulur" tezahuratını girdi bir grup denyo..

Bunlar çıkışta o adamları da döver he, valla beklerim.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Ensar

O kadar rakip takımlardan taraftar geldiği halde hele ki böyle bir organizasyonun olduğu maçta "Beşiktaşlı olunmaz Beşiktaş'lı doğulur" tezahuratını girdi bir grup denyo..

Bunlar çıkışta o adamları da döver he, valla beklerim.
ne olmuş , ne var bu tezahüratta , çatmaya yer aramayın.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Gokhan-

ne olmuş , ne var bu tezahüratta , çatmaya yer aramayın.

Küfür içeriyor Ensar.
Üslup için kusura bakma tekrardan.
[ Son Düzenleme: 14 Aralık 2016, 22:41:05 Gokhan- ]

Çevrimiçi Samet Demir

PSG, Jesé'yi kiralayacak gibi duruyor. Las Palmas teklifte bulunmuş. Oyuncunun doğup, büyüdüğü yer. Fakat beINSport'un CEO'su PSG yönetiminde. Oyuncu için bi' nabız yoklamak lazım.
Tam aranılan adam. sen daha iyi bilirsin gerçi

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu tezahuratta ne olduğunu bilmiyorsan hayatında hiç tribüne girmemişsin sen, bilmediğin işlere burnunu sokup efelik taslama..
Sakin. Üslup sıkıntılı. Kavga etmeyin. Genel konuşmuş arkadaş. Sakin olalım.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Ensar

Bu tezahuratta ne olduğunu bilmiyorsan hayatında hiç tribüne girmemişsin sen, bilmediğin işlere burnunu sokup efelik taslama..
büyüğümsün o yüzden seninle polemiğe girmeyeceğim , tribüne girmişliğim de çok , boşver abi
[ Son Düzenleme: 14 Aralık 2016, 22:38:03 Ensar ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Berat dostum, nasıl bir enerji gönderdiysen ikisi de akıllanıp gol attılar.  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

büyüğümsün o yüzden seninle polemiğe girmeyeceğim , tribüne girmişliğim de çok , boşver abi

@Gokhan- haklı @Ensar, şık olmadı.

Neyse ki aklı başında taraftarlar susturdu hemen.

Çevrimdışı Savaş

PSG, Jesé'yi kiralayacak gibi duruyor. Las Palmas teklifte bulunmuş. Oyuncunun doğup, büyüdüğü yer. Fakat beINSport'un CEO'su PSG yönetiminde. Oyuncu için bi' nabız yoklamak lazım.
Lokum olur varya. Keşke haberi olsa bizimkilerin.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Gokhan-

Doğrudur, ben özür diledim kardeşimden.
Kusura bakmayın.

Pardon sen bana haklı demişsinde, anlatmak yerine sert çıktım arkadaşa biraz onun için özür diledim. :)
[ Son Düzenleme: 14 Aralık 2016, 22:49:20 Gokhan- ]

Çevrimdışı Fatih_

Kerim topu aldiginda sadece driplink yapmayi degil atacagi pasi dusunse ve topu bir tik once cikarsa ayagindan cok buyuk topcu olucak ama beceremiyor bir turlu. Buyuk meziyetlere sahip olup bu esigi uzun suredir asamamasi cok ilginc.

Çevrimdışı atalay

Lokum olur varya. Keşke haberi olsa bizimkilerin.

Al-Khelaifi ve Al-Obaidly'i devreye sokmak lazım.

Tam aranılan adam. sen daha iyi bilirsin gerçi

Estağfurullah. Varsa bir ihtimal, denemek lazım.

Çevrimdışı Ensar

Küfür içeriyor Ensar.
Üslup için kusura bakma tekrardan.
ben öyle düşünmemiştim abi :)

Etiketler: