Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9154196 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

İyi ki Doğu Anadoluda bir takımla eşleşmedik.Futbol değil resmen işkence bu  :lol:

Doğru, ama 20 Aralık'ta Bolu da çok farklı olmayacak.  :tabe: :tabe:

Çevrimdışı tangaz

Ismaili korurdu sonra arkasindan, arkasindaaan oouuuuuvvvvvvvv ooouuuvvvAa

çok haksızlık etti arkasından halasınınoğlunun  :tabe:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ensar

hepi topu 10 bin bilet satılmış , yazık , lafa gelince mangalda kül bırakmıyoruz
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Gokhan-

hepi topu 10 bin bilet satılmış , yazık , lafa gelince mangalda kül bırakmıyoruz
Bu maça dahi passolig zımbırtısını koyarsalar böyle olur çok normal.
Şimdi iş adamı, sanatçı veya siyasetçi toplu alım yapacak ama elinde T.C kimlik no olmadan yapamıyor.
Bu insanlar gidip milletten T.C dilenecek hali yok.

Esas sıkıntı maç seçen Beşiktaş'lılar, o kadar passoligli taraftarlarımız var, lafa gelince stada gidenleri suçluyorlar, sosyetedir, çekirdekçidir diye hadi gitsinlerde görelim hem de biletler bu kadar ucuz.
Gidemeyecek durumda olsalar bile alsınlar biletlerini, önemli olan yardım ama nerdeee.
Başarı olmasa şu takım 10-15 bine anca oynar, eskisi gibi değil taraftar profilimiz.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı furkankaya1903

Quaresma'ya Çin'den 20m€ luk teklif geldiği iddia ediliyor... Yorumları alalım

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı levitate

Sezon sonu satalım elimizdeki en iyi kanat oyuncusu o şu anda
bipbipbupbup

Çevrimdışı Gokhan-

Doğru olduğuna ihtimal vermiyorum ama; eğer doğruysa Sezai abi'nin söylediğini söylüyorum sat gitsin sat sat sat sat.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı alimm

doğru olduğunu zannetmiyorum lakinn  öyle bi durumda ücretsiz kargo seçeneği ile eve teslim yapılırr...
(not bu uygulama 8 milyon € için de geçerli )
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Necmi

yaalllaaaann yalan soyluuyoorsuuunnn
öyle bir şey olsa başkan şu anda hediye paketini yapıyordur hemide altın varaklı kağıtla sarıp
altın simle bağlar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yorum yapacak bisey yok

33 yasindaki adama kimse 20 milyon € vermez

Ben 10-15 milyon € arasi br teklife raziyim sirtimda tasirim Havaalanina kadar :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Yorum yapacak bisey yok

Ben 10-15 milyon € arasi br teklife raziyim sirtimda tasirim Havaalanina kadar :busted_cop:

Öyle bir teklif gelirse, sana taşıttırmayız.

Düşürüp kırarsın falan, sonra uğraş dur.  :money: :money:

Çevrimdışı Nouma7

Çoğu kişi sezon sonunda satalım demiş Quaresma'yı da adamın zaten bu sene sözleşmesi bitiyor nasıl satacaksın sezon sonu.

Çevrimdışı Bishamon

Çoğu kişi sezon sonunda satalım demiş Quaresma'yı da adamın zaten bu sene sözleşmesi bitiyor nasıl satacaksın sezon sonu.

11 maç daha oynara otomatik olarak uzayacak.

Çevrimdışı tuncaboylu

Otomatik olarak uzayacak sözleşmesi.

Çevrimdışı panic13

Selam,

gitmek isteyen varsa bu akşamki maça 2 bilet var elimde. Hemen yollayabilirim.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Öyle bir teklif gelirse, sana taşıttırmayız.

Düşürüp kırarsın falan, sonra uğraş dur.  :money: :money:
:evillol: :lol: :lol:

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Eto konusunda güncel duyumlar var mı arkadaşlar?  Özellikle şu konjonktürde biçilmiş kaftan. Puzzle'ı tamamlayacak kilit bir parça gibi.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Sezon sonunda Sözleşmesi bitecek adama Kim neden 15-20 milyon € bağlasın , Enayimi

11 mac daha oynarsa sözleşmesi 1 yil daha uzuyor otomatik olarak

Çevrimiçi Necmi

Yorum yapacak bisey yok

10 - 15  :alala:
şakamı yapıyorsun  :D

Çevrimiçi Kapkarakartal

33 yaşındaki bir adama normal bir kafa 20M€ vermez veren ya karapara aklıyordur yada akıl sağlığı yerinde değildir bakırköyde tüm tedavi masrafları benden olmak kaydıyla yer ayırtabilirim. Hatta bırak 20'yi 10M€ içinde aynı sözlerim geçerli.
[ Son Düzenleme: 14 Aralık 2016, 18:34:17 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı Bishamon

10 - 15  :alala:
şakamı yapıyorsun  :D

Oscar denen yeteneksize 70 milyon verenler Quaresma'ya 10 milyon mu vermeyecek ?  :alala:

Çevrimiçi 38life

Quaresma 20m€ teklif ℅99 yalan. Eğer ℅1 ihtimal gerçekleşirse basimiza talih kuşu kondu demektir.

Çevrimiçi murat

33 yaşında adama 20 milyon veriyorlarsa tl olarak bile kabul edilir.6 milyon euro. Başkan çin ikinci 3. Liginden bir takım satın alsın bence.lige çıkarttığında büyük vurgunlar yapar.

Çevrimdışı atalay

@atalay Rodrigo Caio ve Miguel Borja'yı izledin mi ? Düşüncelerin nedir onlar hakkında?

Rodrigo Caio'yu iki yıl boyunca defalarca yazmışımdır. İki yıl önce kulübe raporladığım oyunculardan. Brezilya liginin en iyi savunmacılarından, potansiyel aralığı epey geniş bir oyuncu. Bana göre yakın zamanda çift haneli bir bonservis bedeli görecektir. Halihazırda São Paulo'nun yeni sözleşme teklifini reddetti.

Borja ise saf bir golcü. Bu yıl 39 gol attı. Sadece Atlético Nacional formasıyla değil, Cortulua döneminde de tek tük izlemiştim. Jackson Martinez'in rekorunu kırmıştı. Golcülüğü dışında önemli melekeleri var. Fakat en önemli handikabı mental sıkıntıları. Her an sinirlerine hakim olamayıp oyundan atılabilecek bir oyuncu.

Etiketler: