Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9156163 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Adamın zaten clipboard'dında bu tarz şeyler var hep sadece isimler değişiyor, aynı şeyleri kopyalayıp yazıyor :) Böyle forumculuğu ben de yaparım, emek filan hak getire, karşıdakinin argümanını çürütecek klişe cümleler kur ve bunu sürekli tekrar et  :D

Yapıyorsun zaten, farklı olarak karşı tarafın argümanlarını çürütemiyorsun sadece.  :lol: :lol: :lol:

"X futbolcu Beşiktaş'a yakışmıyor, bundan bir şey olmaz" de, karşı çıkanları vasat sevicilikle suçla, yönetim ve profesyonellik eleştirisi, takımın oyunuyla ilgili giydirme, İstiklal Marşı, Kapanış.

Çevrimdışı Ensar

Beyler akşama maçımız var lig devam ediyor takımımız şampiyonluk mücadelesi veriyor.
futbolla ilgili ne yazıyorsunuz haftalardır yaptığınız şey kendi oyuncularımıza vurmak.
Burası kendi oyuncularımıza sallamak için varlığını sürdürmüyor. Aynı zamanda transfer başlığıda
değil. Twitterdeki ergenleri geçtiniz bundan sonra burda kurallara uyulmadığında işlem yapılacak
forum 3 kişinin Beşiktaş oyuncusuna saldırarak ego tatmin yerine döndü.
İnsanlara soruyorum neden girmiyorsunuz diye söyledikleri seviyesi düştü evet doğru kesinlikle
buranın seviyesi düşmeye başladı bunun önlemini alacağız Bundan sonra Beşiktaş oyuncusuna bel altı girene
kesinlikle forum kuralları uygulanacakbu forum ilk açıldığında burda yolladığınız her hangi bir mesaj nedeniyle forumdan atılanlar vardı
kimse kusura bakmasın işler iyice laçkalaştı. Kendini tatmin etmek isteyen gitsin twitterde tatmin etsin
burasının amacı bu değil.

+1 eskiden çok daha seviyeli sohbetler ve düzgün bir ortam vardı , bunun bozulduğu ve insanların kaçtığı aşikar , site yöneticileri dahi artık ortalıkta yok
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

eleştirmeyi küfürle karıştırmayacaksın o zaman eleştirmek küfür etmek değildir. @Serhat Akkaya

Serhatın silinen o eleştirisinde küfür mü war?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

ee bunun sosyal medya hesapları da karışılmayacak gibi değildi burada kim paylaşmıştı dubaide bir gökdelen fotosu vardı latin bir ablanın kanepedeki pozlarını falan  şey ediyordu bu ebabil :D

sowla benzerlik şöyle olamaz demiştim ebabil uyum sorunu yaşayabilir arap ülkelerinde ama sow zaten oranın insanı onunki uyum sorunundan çok tr .de yaşadığı hayat özlemi olabilir.

Güzel fotoğraftı ama.  :D

Sow Senegal vatandaşı olsa da Fransa'da doğmuş ve büyümüş bir futbolcu.

Babel'den farkı gece hayatına daha az düşkün olması ve daha dindar olduğu için daha kısıtlı yaşamak olabilir, ama Avrupalı biri için Katar'a uyum sağlamak kolay değil.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı tuncaboylu

Beşiktaş taraftar profili git gide saçma bir hal almaya başladı, herkes bir menfaatin peşinde, tribün grupları liderleri vs, En son Bursa maçında ağaçlı yoldan stada giderken yaşadığım şeyler gerçekten çok acı verici, ağzıyla içmeyi bilmeyip insanların üzerine yuvarlanıp düşen tipler, yoldan geçen arabalara, arabalardaki insanlara saldıran kör kötük tipler, stadın içinde birbirine hakaret eden küfür eden kavga eden tipler. İçmeyi bilmiyorsan içmeyeceksin bu kadar basit, gelecek adına takımdan ümitliyim ama taraftardan hiç ümidim yok!

İyi de bu yeni bir şey değil ki.  :alala:

Şimdi en azından insanlar yerlerine oturuyor, hemen herkes yakın çevresindekiyle uyum sağlamış ve ahbaplık kurmuş durumda.

Maça giderken içki içme mevzuusu da çok büyütülüyor kanımca.

Almanya'da herhangi bir maçta deplasman tribününe gittiğinde çakmak yaktığında havaya uçar stad.

Trende birbirlerini üst kattaki bagaj koyma bölümüne sokmaya çalışan tiplerle birlikte dönmüştük Leipzig'den Berlin'e.(Leipzig 2. ligdeydi)

Benim asıl şikayetim taraftarlar Beşiktaş'tan stada yürürken şarapçı esrarkeş tipler gözlerine kestirdiklerine yapışıp para istiyorlar.

Taraftar falan demiyorum, bildiğin homeless tipler. 2 tane sivil polis koymuyorlar oraya bunları toplayacak.

Çevrimdışı tangaz

Televizyondaki, basındaki söylemleri ile icraatları bir olmayan insanları eleştirmeye devam edeceğim, çoluğuyla çocuğuyla maç izlemeye gelen insanları tribünlerden kaçırmaya kimsenin hakkı yok, yönetim madem böyle şeyler artık olmayacak dedi buna imkan vermeyecek, verecekse de kulübün parasını kullanmayacağı kullanmadığı sistemlere harcamayacak!!
eleştirmeyi küfürle karıştırmayacaksın o zaman eleştirmek küfür etmek değildir. @Serhat Akkaya

bu mesajda gizli bir küfür varda ben mi göremiyorum? @Necmi
sataşma avukatlık falan filan yapmıyorum. cidden burada küfür nerede? ben silinmesini gerektirecek bir şey göremedim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Bishamon

Televizyondaki, basındaki söylemleri ile icraatları bir olmayan insanları eleştirmeye devam edeceğim, çoluğuyla çocuğuyla maç izlemeye gelen insanları tribünlerden kaçırmaya kimsenin hakkı yok, yönetim madem böyle şeyler artık olmayacak dedi buna imkan vermeyecek, verecekse de kulübün parasını kullanmayacağı kullanmadığı sistemlere harcamayacak!!

sataşma avukatlık falan filan yapmıyorum. cidden burada küfür nerede? ben silinmesini gerektirecek bir şey göremedim.

Başka bir mesajdı galiba ama onda da herhani bir küfür hatırlamıyorum...

Çevrimdışı tuncaboylu

Başka bir mesajdı galiba ama onda da herhani bir küfür hatırlamıyorum...

Hakkını yemeyelim, ben 1 seneye yakındır buradayım ve Serhat'ın forumda küfür ettiğini görmedim hiç.

Çevrimdışı tangaz

Şimdi en azından insanlar yerlerine oturuyor, hemen herkes yakın çevresindekiyle uyum sağlamış ve ahbaplık kurmuş durumda.

Almanya'da herhangi bir maçta deplasman tribününe gittiğinde çakmak yaktığında havaya uçar stad.

Trende birbirlerini üst kattaki bagaj koyma bölümüne sokmaya çalışan tiplerle birlikte dönmüştük Leipzig'den Berlin'e.(Leipzig 2. ligdeydi)

Benim asıl şikayetim taraftarlar Beşiktaş'tan stada yürürken şarapçı esrarkeş tipler gözlerine kestirdiklerine yapışıp para istiyorlar.

Taraftar falan demiyorum, bildiğin homeless tipler. 2 tane sivil polis koymuyorlar oraya bunları toplayacak.

Almanlar su niyetine içiyor dostum bizdeki maça giderken içmek değil de aşırıya kaçmak bence de bir sıkıntı öyle tipler oluyorki tribünlerde pazar günkü maç için cuma akşamından kampa girip içmeye başlamış ayakta duramayacak tipler gerçekten rahatsızlık verici olabiliyorlar.

öte yandan o madde bağımlısı homeless tipler için emniyet güçleri şundan sıkılmış durumdalar ve ifadeleri şu yönde "adamları topluyoruz götürüyoruz savcı nöbetçi mahkeme vbvb ifadelerini alıp salıveriyor" bir de gelinen noktada cezaevleri biliyorsun himmetçiler₁ için itina ile ! boşaltılıyor...

Çevrimiçi Necmi

mesajı sana özelden attım burda tekrar etmek istemiyorum @tangaz

Çevrimdışı Gokhan-

O zaman ya alkol oranında sorun var ya da kafa yapılarında sorun var.

Bizim insanımız içmesini bilmiyor, hiç mi onların adına utandığınız, iğrendiğiniz tipleri görmediniz stadımız da ve çevresinde.
Adam yolun kenarına geçmiş 16 plakalı araba bekliyor elinde ki şişeyi fırlatmak için, toplu taşıma geçiyor camlarına vuruyor Beşiktaş diye bağırın diye, yolu kesmiş arabalara kornaya basın diye işaret yapıyor  basmassa giderken arabayı tekmeliyor.

Abidik gubidik bir sürü tip dolu, Geçenlerde Ankaralı Ayhan bile paylaşmıştı bu kavga, dövüş, çökme olaylarına karışanlara binaen bir tehdit yazısı.

Evet taraftar profilimizin genelini yansıtmıyor ama maç günü yoldan geçerken bu gibi tiplere denk gelen normal vatandaşlar profilimizin genelini böyle sanıyor doğal olarak.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Bishamon

Futbolcu da eleştirilmiyecek mi ? Biz burada niye yazıyoruz o zaman? Tüm futbolcularımız muhteşem çok iyiyiz mi yazalım buraya. @Serhat Akkaya 'nın herhangi bir oyuncuya bel altı bir şey yazdığını düşünmüyorum.En fazla argo lafları vardır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Almanlar su niyetine içiyor dostum bizdeki maça giderken içmek değil de aşırıya kaçmak bence de bir sıkıntı öyle tipler oluyorki tribünlerde pazar günkü maç için cuma akşamından kampa girip içmeye başlamış ayakta duramayacak tipler gerçekten rahatsızlık verici olabiliyorlar.

öte yandan o madde bağımlısı homeless tipler için emniyet güçleri şundan sıkılmış durumdalar ve ifadeleri şu yönde "adamları topluyoruz götürüyoruz savcı nöbetçi mahkeme vbvb ifadelerini alıp salıveriyor" bir de gelinen noktada cezaevleri biliyorsun himmetçiler₁ için itina ile ! boşaltılıyor...

Onların da oluyor abi, muhattap olmak istemezsin emin ol. Bir sürü metro istayonunda "limitinizi bilin, az için" tarzı billboardlar asılı.

O heriflere gelirsek; hapse falan atmasalar da götürüp 4-5 saat nezarete atsınlar bari.

2 tane tipi kayık herif, yürüyen 1500-2000 kişinin keyfini ve huzurunu kaçırıyor.

Bir tanesi benden sıyrıldı, arkamdaki adamcağızın yakasına yapıştı para ver diye.

Param yok dedi, elindeki suyu ver o zaman falan diye üsteliyor.

Adam ne stada gitmekten keyif almıştır o gün, ne de maçtan.

Çevrimiçi Necmi

iyide bende aynı tribündeyim peki bu olayları ben neden yaşamıyorum sadece ben değil forumda onlarca insan var
o tribünde çıksın söylesin biri bu tip olaylar oluyor diye ha bir kere olur diyelim ama buda genelleme yapılmaz gittiğin alışveriş
merkezindede yaşayabilirsin ama çıkıpta alışveriş merkezleri ayyaşların yuvası diyebilirmisin insanlar konuşurken dikkat edecek
senin kolayca harcadığın imaj Beşiktaşın stadının imajı had bilmek gerekiyor burda herkesin yaşadığı ortamda sıkmamak gerekiyor.
insan okuduğunda stadı keş yuvası sanacak bahsettiği belkide ülkedeki en nezih stad

Çevrimdışı tuncaboylu

O zaman ya alkol oranında sorun var ya da kafa yapılarında sorun var.

Bizim insanımız içmesini bilmiyor, hiç mi onların adına utandığınız, iğrendiğiniz tipleri görmediniz stadımız da ve çevresinde.
Adam yolun kenarına geçmiş 16 plakalı araba bekliyor elinde ki şişeyi fırlatmak için, toplu taşıma geçiyor camlarına vuruyor Beşiktaş diye bağırın diye, yolu kesmiş arabalara kornaya basın diye işaret yapıyor  basmassa giderken arabayı tekmeliyor.

Abidik gubidik bir sürü tip dolu, Geçenlerde Ankaralı Ayhan bile paylaşmıştı bu kavga, dövüş, çökme olaylarına karışanlara binaen bir tehdit yazısı.

Evet taraftar profilimizin genelini yansıtmıyor ama maç günü yoldan geçerken bu gibi tiplere denk gelen normal vatandaşlar profilimizin genelini böyle sanıyor doğal olarak.

İşte o sorunun temel sebebi alkol değil, o kafadaki adamların alkol içmeyenleri de "Ya Allah Bismillah" diye fırlatıyor o şişeleri ya da tekmeliyor arabaları.

Spor müsabakaları, bu serserilerin kendilerini deşarj edebilecekleri bir ortam oluyor.

Buna yapabilecek çok bir şey yok.

u adamları uzak tutmak için bilet/kombine fiyatlarını arttırmak en etkili çözüm, ona da taraftar karşı çıkıyor.

Çevrimdışı tangaz

Onların da oluyor abi, muhattap olmak istemezsin emin ol. Bir sürü metro istayonunda "limitinizi bilin, az için" tarzı billboardlar asılı.

O heriflere gelirsek; hapse falan atmasalar da götürüp 4-5 saat nezarete atsınlar bari.

2 tane tipi kayık herif, yürüyen 1500-2000 kişinin keyfini ve huzurunu kaçırıyor.

Bir tanesi benden sıyrıldı, arkamdaki adamcağızın yakasına yapıştı para ver diye.

Param yok dedi, elindeki suyu ver o zaman falan diye üsteliyor.

Adam ne stada gitmekten keyif almıştır o gün, ne de maçtan.

hep gereksiz nüfus artışının ürünleri bu tipler ve bunların sokakta dolaşmaları. nüfus artış oranı x 3 cezaevi yapılmalı die düşünüyorum...

Çevrimdışı tangaz

iyide bende aynı tribündeyim peki bu olayları ben neden yaşamıyorum sadece ben değil forumda onlarca insan var
o tribünde çıksın söylesin biri bu tip olaylar oluyor diye ha bir kere olur diyelim ama buda genelleme yapılmaz gittiğin alışveriş
merkezindede yaşayabilirsin ama çıkıpta alışveriş merkezleri ayyaşların yuvası diyebilirmisin insanlar konuşurken dikkat edecek
senin kolayca harcadığın imaj Beşiktaşın stadının imajı had bilmek gerekiyor burda herkesin yaşadığı ortamda sıkmamak gerekiyor.
insan okuduğunda stadı keş yuvası sanacak bahsettiği belkide ülkedeki en nezih stad

benim yazdığım mesajı alıntılayarak böyle bir mesaj atmışsın ama sanırım bir karışıklık yaptın die düşünüyorum. ben stadın içine istinaden bir şey yazmadım. ülke genellemesi yaptım maça gidenler arasında maalesef maça zilzurna sarhoş olarak gitmek marifetmiş gibi dawranan bir güruhtan bahsediyorum. maalesef ülkemizde böyle bir profil her tribünde var. stadyum civarında da Tuncaboylunun bahsettiği taraftar olmayan homeless tiplerde var bunları inkar edemeyiz. ben böyle tiplerle ya muhatap olmayıp hızlı adımlarla transit geçiyorum yada ağzı burnunu eline verip akabinde transit geçişime dewam ediyorum  :D

ancak maç günleri stadyum civarları ile avm mukayesen saçma olmuş biraz. mesela size ankaradan bir örnek vereyim benim evim eryamanda evime 3-5 dk mesafede optimum avm die bir yer var bayada kalabalıktır ama ben hiç gitmem profil biraz düşüktür daha varoştur mesela ama alkollü tipler çevresinde hiç yoktur görmemişimdir. diğer taraftan gittiğim avm.ler gordion cepa ve kentparktır yaz aylarında kentpark cepa arkasında gençlik konserleri olur sağlam alkollü gençleride çok görürüm orada ama hiç taşkınlık yapanı bana denk gelmedi ayakta duramayacak kadar sarhoş olmasına rağmen eşim ve çocuğumla onlara doğru yürürken kenara çekilip saygılı bir şekilde yol verdikleri başıma gelmiştir. biraz muhit profil ortam eğitim düzeyi sosyo-kültürel durumlar belirleyici olabiliyor ve maç günleri stadyum etrafları abuk sabuk tiplere ve olaylara gebe yerlerdir die düşünüyorum.

Çevrimdışı Bishamon

@atalay Rodrigo Caio ve Miguel Borja'yı izledin mi ? Düşüncelerin nedir onlar hakkında?

Çevrimdışı Gökhan Kurt

O değil de Basaksehir-febe-Bursa üçgeninden iyi cıktık valla. =)

İlk yarıyı NAMAĞLUP kapatırsak değme keyfimize

Çevrimdışı Doğukan E.

O değil de Basaksehir-febe-Bursa üçgeninden iyi cıktık valla. =)

İlk yarıyı NAMAĞLUP kapatırsak değme keyfimize

Daha iyiside olabilirdi ama, hem kendi oyunumuzu henüz bulamamamız hemde Şampiyonlar liginin en sert dönemine denk gelmesi göz önüne alındığında hepsine iyi sonuçlar diyebiliriz. Keşke Başakşehir den 3 alabilseydik ama o oyuna o skor çok iyi denilebilir.

Çevrimiçi Necmi

benim yazdığım mesajı alıntılayarak böyle bir mesaj atmışsın ama sanırım bir karışıklık yaptın die düşünüyorum. ben stadın içine istinaden bir şey yazmadım. ülke genellemesi yaptım maça gidenler arasında maalesef maça zilzurna sarhoş olarak gitmek marifetmiş gibi dawranan bir güruhtan bahsediyorum. maalesef ülkemizde böyle bir profil her tribünde var. stadyum civarında da Tuncaboylunun bahsettiği taraftar olmayan homeless tiplerde var bunları inkar edemeyiz. ben böyle tiplerle ya muhatap olmayıp hızlı adımlarla transit geçiyorum yada ağzı burnunu eline verip akabinde transit geçişime dewam ediyorum  :D

ancak maç günleri stadyum civarları ile avm mukayesen saçma olmuş biraz. mesela size ankaradan bir örnek vereyim benim evim eryamanda evime 3-5 dk mesafede optimum avm die bir yer var bayada kalabalıktır ama ben hiç gitmem profil biraz düşüktür daha varoştur mesela ama alkollü tipler çevresinde hiç yoktur görmemişimdir. diğer taraftan gittiğim avm.ler gordion cepa ve kentparktır yaz aylarında kentpark cepa arkasında gençlik konserleri olur sağlam alkollü gençleride çok görürüm orada ama hiç taşkınlık yapanı bana denk gelmedi ayakta duramayacak kadar sarhoş olmasına rağmen eşim ve çocuğumla onlara doğru yürürken kenara çekilip saygılı bir şekilde yol verdikleri başıma gelmiştir. biraz muhit profil ortam eğitim düzeyi sosyo-kültürel durumlar belirleyici olabiliyor ve maç günleri stadyum etrafları abuk sabuk tiplere ve olaylara gebe yerlerdir die düşünüyorum.
iyide bu abuk sabuk tiplerle ben neden karşılaşmıyorum ha karşılaşmadım diye olmadığını söylemiyorum
mutlaka vardır. kalabalığın toplandığı bir alana stadyum olması şart değil planlı her organizasyonda bir süre sonra bu tiplerde
gelip çörekleniyor. zaten polisin görevide o bizde alkol alıyoruz eğer bunu açık alanda yapıyorsak gelip polis uyarır daha sakin bir yere gidin der
hiçte ortalıkta bu tip insanların dolanmasına müsade etmiyorlar. Dediğim net ben rahatsız olacak bir durumla karşılaşmadım bu güne
kadar karşılaşan olmuştur bu münferit bir olaydır. benim kızdığım iki şey var yaşanan münferit bir olayı Beşiktaş taraftarına mal etmek
çamur atmak birde böyle bir konuyu işleyip alkole karşı mahale baskısı uygulamak. bırak stadı köy içinde herkesin sarhoş olduğu
bir ortamda bile rastlamazsın böyle bir duruma insan bakınca sanki stad sürekli olaylara gebe bir yer.
Hiç kimse suçu alkole atmasın hepimiz alkol alıyoruz bir insan ayıkken yapmayacağı bir şeyi alkollüykende yapmaz yapıyorsa
bu ayıkkende yapacak seviyede biridir. Alkol insanın ahlak seviyesini değiştirmez. Topluma karşı saygılı birey küp gibi içsede
gene saygılıdır. alkolün yaptığı biraz daha cesaret vermektir. yoksa karakterini değiştirmez.

Çevrimdışı mylife1903

önümüzdeki sene bakarın ardından yazacaklarını görür gibiyim. "asla bizim seviyemizin oyuncusu değildi sadece ŞL platformuna uygun biriydi bizim gibi kutuda leblebici golcü gereksinimi olan takımın oyuncusu değildi geçen sene de sıksık belirtiyordum bunu, bakar iyidir konulu tek bir mesajımı gösterin tüm forumu maldivlere götüreceğim vbvbvb"
Ismaili korurdu sonra arkasindan, arkasindaaan oouuuuuvvvvvvvv ooouuuvvvAa

Çevrimdışı Bishamon

İyi ki Doğu Anadoluda bir takımla eşleşmedik.Futbol değil resmen işkence bu  :lol:

Çevrimiçi Necmi

Ismaili korurdu sonra arkasindan, arkasindaaan oouuuuuvvvvvvvv ooouuuvvvAa
bende korurdum bu gittiğine sevinmedim anlamı çıkarmaz Beşiktaşın oyuncusunun burda korunması
kadar doğal bir şey olamaz. yanlış olan korunması değil Beşiktaş oyuncusuna Beşiktaş forumunda küfür hakaret aşağılama
yanlış olmalı.
Şimdi ismail geri gelse gene korurum. hata yapar eleştirirsin eyvallah ama dam milli takım sol beki dahası varmı
siz adamı amatörde bile oynayamaz diyordunuz ama bıraktık gün bile devrilmeden fenere gitti ben demiştim
hatırlarsan bu gün bıraksak aynı gün kaparlar diye sende benimle dalga geçmiştin :bandit:
Bak ben haklı çıktım anında kaptılar. :evillol:

Etiketler: