Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9160582 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Hayalimdeki stoper ikilisi ; Sezon sonu serbest kalan Khacheridi ve bonservisi biraz pahalı olan Rakitsky. Bu ikilinin çok çok iyi bir tandem olacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı atalay

Sistem derken asinda Atiba'nin yanina olur mu kast etmiştim. Yoksa dediğin gibi bu sezon doğaçlama oynuyoruz.

Baskli oyuncular da nasil bir şekilde yetişiyorlar enteresan. Barcelona da Katalonya'nin temsilcisi ama Basklilar kadar değil.

Atletik Bilbao gerçekten kült bir kulüp.

Fazlasıyla kült ve güçlü kökleri olan bir kulüp. İberya'nın ve Avrupa'nın en eski uluslarından. İlk bağımsızlığını kazandıkları Navar Krallığından beri Araplardan Kastilya Krallığına kadar sürekli karşı duran Aragon Krallığından Franco dönemine kadar direnç gösteren bir millet. 1876'ya kadar sürekli özerk kalmış bir topluluk. Bugün zaten özerk durumdalar. Katalonya'ya özerklik verilince referandum ile kazanmalarına rağmen İspanya İç Savaşında Franco yönetimi tarafından epey zulüm görmüşlerdir. Gelişmiş bir sanayileri var ve ekonomik olarak zengin durumdalar ama halen Bask şehirlerinde her gün grev ve eylem görebilirsin. Zaten Katalanlar ve Baskların ayrılıkçı düşüncelerin altında bu zenginlik yatıyor. Belçika'da Flamanlar da Valonlardan aynı sebeple ayrılmak istiyor. Farklılıklar işin biraz politik tarafı. Dilleri ve halkları izole. Gerçi son dönemlerde başta turizm olmak üzere global değişimler sonucu daha heterojen yapıdalar. Fakat eskiden nüfusun büyük bir bölümü koyu katolikti ve konservatif bir biçimde yetişiyorlardı. Yalnızca Biskay körfezi civarında değil, Arjantin'de Şili'de çok fazla Bask kökenli insan yaşıyor. Hanımın da bazı arkadaşları Basklı. Biraz milliyetçiler ama kadınlara değer veriyorlar. Mutfakları da iyidir.   

Çevrimdışı cursedofdragon

İddia şampiyonluk oranını güncellemiş  :bandit:

Beşiktaş 1.65

fb 3.50

gs 4.00

başakşehir 4.00

bizim halen çok :D

Çevrimdışı brkntcnr

@atalay abi sence Khacheridi bize nasıl olur? Takıma uysa da biz alabilir miyiz?

Çevrimdışı atalay

Stoper pozisyonu için Atalanta forması giyen Mattia Caldara'yı öneririm. Juve kapatmaz ise potansiyel aralığı epey geniş bir oyuncu.

[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2016, 08:28:49 atalay ]

Çevrimdışı Bishamon

Stoper pozisyonu için Atalanta forması giyen Mattia Caldara'yı öneririm. Juve kapatmaz ise potansiyel aralığı epey geniş bir oyuncu. Yine Atalanta forması giyen Franck Kessié beğendiğim genç isimlerden. Param olsa da ben alsam. Bunu en son Leicester öncesi Kante için söylemiştim.

Juventus ikisini sezon sonunda 30 Milyon Euro'ya alıyor diye bir haber görmüştüm.Kessie zaten başka bir çok kulubün radarında.

Çevrimdışı Bishamon

Kanat mevkisinde Khazri'nin kiralanması denenebilir.Sunderland'de Moyes fazla şans vermiyor.

Çevrimdışı atalay

@atalay abi sence Khacheridi bize nasıl olur? Takıma uysa da biz alabilir miyiz?

Bilmiyorum. Basit hataya müsait ama savunmaya liderlik edebilecek bir stoper.

Juventus ikisini sezon sonunda 30 Milyon Euro'ya alıyor diye bir haber görmüştüm.Kessie zaten başka bir çok kulubün radarında.

Kessié zaten makul bir hedef değil. En azından Caldara'yı kapatmasalardı.

Çevrimdışı brkntcnr

Bu sezon şampiyon olacağımızı düşünenlerdenim. Gelecek sene Şampiyonlar Ligi için hedef yükseltmek istiyorsak ; Tosic, Veli, Gökhan İnler, Aboubakar' la vedalaşılmalı, Kerim ve Aras' da kiralanmalı. Bu isimlerin yerine iki stoper, bir on numara, bir kanat, bir santrafor ve bir defansif orta saha kesinlikle almalıyız. Bu transferlerden kaçı devre arası olursa takıma adaptasyonları o kadar kolaylaşır yani o kadar iyi olur.

Çevrimdışı brkntcnr

Bilmiyorum. Basit hataya müsait ama savunmaya liderlik edebilecek bir stoper.

yanına Rakitsky alabilsek Şampiyonlar Ligi seviyesinde tandem olur sanki?

Çevrimdışı Barış1903

Stoper pozisyonu için Atalanta forması giyen Mattia Caldara'yı öneririm. Juve kapatmaz ise potansiyel aralığı epey geniş bir oyuncu. Yine Atalanta forması giyen Franck Kessié beğendiğim genç isimlerden. Param olsa da ben alsam. Bunu en son Leicester öncesi Kante için söylemiştim.

Bence biz seni Beşiktaş transfer komitesi başkanlığına önerelim sorun kökten çözülsün :)

Çevrimdışı BJKTÜRK23

rahatmı? Tarihimizde rahat kaçtane maç hatırlıyosunki rahat şampiyonluk görelim. Bursa maçına bak 2-0 öndeyiz maç bitmiş hala acaba diyoruz ve golü yiyiyoruz. SOnra maç bitmiyo ve rahatlıktan söz ediyoruz tövbe de. Beşiktaş'ı biz. Rahatlık bizi bozar

Tarihimizde rahat maçlar var da şampiyonluk ben hatırlamıyorum uçup kaçtığımız 90 ların başında bile öyle puan farkı atamıyorduk çok fazla zaten o yüzden bir kerede diye yazdım  :) malum kalp krizi riskimiz yüksek kim öle kim kala bir tane göreyim istiyorum çok mu  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı atalay

yanına Rakitsky alabilsek Şampiyonlar Ligi seviyesinde tandem olur sanki?

Bu oyuncu için yeterli bütçemiz olduğunu sanmıyorum.

Bence biz seni Beşiktaş transfer komitesi başkanlığına önerelim sorun kökten çözülsün

Eyvallah. Metin Albayrak gibi bu işin kompetan isimleri varken bizlere sıra gelmez.
[ Son Düzenleme: 15 Aralık 2016, 05:12:36 atalay ]

Çevrimdışı brkntcnr

Sezon sonu ; Atınç, Tosic, Kerim, Aras, Veli, ve Aboubakar gitmeli. Töre'yi de bonservisiyle satabilirsek çok iyi olur.

Kadro şöyle olmalı ;
Kale : Fabri - Tolga - Utku
Stoper : A - B - Marcelo - Rhodolfo.
Bekler : Gökhan,Beck - Caner, Adriano.
Ön libero merkez : Atiba, Necip, İnler
Orta saha orta : Oğuzhan - Tolgay
Kanatlar :  C, Q7 - D - Olcay
Ofansif orta saha : Talisca
Forvet : E - Cenk Tosun - Ömer Şişmanoğlu.

A : Sol stoper. Ayağı iyi, hamleli, yakın oynayacak birisi. (Adayım Rakitsky)
B : Sağ stoper. Lider ve Kule stoper. (Khacheridi)
C : Gol atabilen, adam eksiltebilen bir sağ kanat. (Visca)
D : Bilekleri iyi, rüzgarın oğlu bir sol kanat. (Ntep)
E : Pivot, ayakları iyi bir santrafor. (İki gözüm Mario Gomez)

Khacheridi ve Ntep sezon sonu serbest, Mario Gomez' e de bonservis vermeyiz.
Visca' yı Kerim + Mustafa nın bonservisi üstüne de 3-4 bişeyler verip alabiliriz.
Rakitsky' e mecbur iyi bonservis vermemiz gerekecek. Ama bence değer.
Atibanın yerini alabilecek isim ise scoutinge bakıyor biraz. Orası da yönetimin işi. Şampiyonlar Ligi gelirleri falan derken bu kadroyu kurmak maddi olarak bizi çok zorlamamalı. Töre' yi satıp diğerleriyle de maaş yükünü hafifletirsek bu kadroyu kurmak zor olmamalı. 

Çevrimiçi Necmi

Sezon sonu ; Atınç, Tosic, Kerim, Aras, Veli, ve Aboubakar gitmeli. Töre'yi de bonservisiyle satabilirsek çok iyi olur.

Kadro şöyle olmalı ;
Kale : Fabri - Tolga - Utku
Stoper : A - B - Marcelo - Rhodolfo.
Bekler : Gökhan,Beck - Caner, Adriano.
Ön libero merkez : Atiba, Necip, İnler
Orta saha orta : Oğuzhan - Tolgay
Kanatlar :  C, Q7 - D - Olcay
Ofansif orta saha : Talisca
Forvet : E - Cenk Tosun - Ömer Şişmanoğlu.

A : Sol stoper. Ayağı iyi, hamleli, yakın oynayacak birisi. (Adayım Rakitsky)
B : Sağ stoper. Lider ve Kule stoper. (Khacheridi)
C : Gol atabilen, adam eksiltebilen bir sağ kanat. (Visca)
D : Bilekleri iyi, rüzgarın oğlu bir sol kanat. (Ntep)
E : Pivot, ayakları iyi bir santrafor. (İki gözüm Mario Gomez)

Khacheridi ve Ntep sezon sonu serbest, Mario Gomez' e de bonservis vermeyiz.
Visca' yı Kerim + Mustafa nın bonservisi üstüne de 3-4 bişeyler verip alabiliriz.
Rakitsky' e mecbur iyi bonservis vermemiz gerekecek. Ama bence değer.
Atibanın yerini alabilecek isim ise scoutinge bakıyor biraz. Orası da yönetimin işi. Şampiyonlar Ligi gelirleri falan derken bu kadroyu kurmak maddi olarak bizi çok zorlamamalı. Töre' yi satıp diğerleriyle de maaş yükünü hafifletirsek bu kadroyu kurmak zor olmamalı. 
Gomezi unut son olaydan sonra gelme ihtimali sıfıra yakın ama ailesini ikna ederse olurmuş.
kendisi gelmek istiyormuş ama eşi ve babası veto ediyormuş. Deniyor.
Bir çok oyuncuda artık elinin tersiyle itiyor. Biz artık anca çaresiz oyuncuları alabiliriz. Tercih edilen bir oyuncunun
biz son tercihi oluruz biz derken türk takımlarını kastediyorum.

Çevrimdışı brkntcnr

Gomezi unut son olaydan sonra gelme ihtimali sıfıra yakın ama ailesini ikna ederse olurmuş.
kendisi gelmek istiyormuş ama eşi ve babası veto ediyormuş. Deniyor.
Bir çok oyuncuda artık elinin tersiyle itiyor. Biz artık anca çaresiz oyuncuları alabiliriz. Tercih edilen bir oyuncunun
biz son tercihi oluruz biz derken türk takımlarını kastediyorum.
Valla Necmi abi Gomez olmazsa başkası olur ben profilin tanımı olarak yazdım yine de Gomez' in gelmesini isterim. Stoperleri ukraynadan, kanadın biri başakşehirden öteki Rennes' den, santrafor da çaresiz Gomez' i yazdım. Maddi olarak çözüldüğü sürece 5 transferin de reddedebileceğini sanmıyorum özellikle Şampiyonlar Ligi' ne gidiyorken.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Arkadaslar konu dısı için kusura bakmayın.Yarın işlerim dolayısıyla maca gidemeyecegim ama şehitlerimizin aileleri için bir bagıs yapmak istiyorum.Klüp nezdinde ya da güvenilir baska bir platformda acılan bir kampanya varsa ve bilgisi olan var ise özelden yada ana sayfadan bildirmesini acil olarak rica edecegim.
Abi Bilet alip ogrenci bir kardeşimize hediye edebilirsin , bilet gelirleri şehit ailelerine bağışlanacak çünkü

Onun haricinde Kulübümüz Tunc Uncu Kardesimizin Ailesine bir Ev alacakmış , Beşiktaş ve diger takim taraftarları da yardimda bulunmak icin basvuru yapmış
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı COB

Fazlasıyla kült ve güçlü kökleri olan bir kulüp. İberya'nın ve Avrupa'nın en eski uluslarından. İlk bağımsızlığını kazandıkları Navar Krallığından beri Araplardan Kastilya Krallığına kadar sürekli karşı duran Aragon Krallığından Franco dönemine kadar direnç gösteren bir millet. 1876'ya kadar sürekli özerk kalmış bir topluluk. Bugün zaten özerk durumdalar. Katalonya'ya özerklik verilince referandum ile kazanmalarına rağmen İspanya İç Savaşında Franco yönetimi tarafından epey zulüm görmüşlerdir. Gelişmiş bir sanayileri var ve ekonomik olarak zengin durumdalar ama halen Bask şehirlerinde her gün grev ve eylem görebilirsin. Zaten Katalanlar ve Baskların ayrılıkçı düşüncelerin altında bu zenginlik yatıyor. Belçika'da Flamanlar da Valonlardan aynı sebeple ayrılmak istiyor. Farklılıklar işin biraz politik tarafı. Dilleri ve halkları izole. Gerçi son dönemlerde başta turizm olmak üzere global değişimler sonucu daha heterojen yapıdalar. Fakat eskiden nüfusun büyük bir bölümü koyu katolikti ve konservatif bir biçimde yetişiyorlardı. Yalnızca Biskay körfezi civarında değil, Arjantin'de Şili'de çok fazla Bask kökenli insan yaşıyor. Hanımın da bazı arkadaşları Basklı. Biraz milliyetçiler ama kadınlara değer veriyorlar. Mutfakları da iyidir.   

Futbil kadar kültür bilgine de hayranim. Bu da seni kaliteli ve değerli bir insan yapiyor.

Basklar kendi özelinde değişik bir millet. Yanliz Atletico Bilbao bayaği kült. Benát'i oradan kopartmak zordur. Iker Minuain bile daha kopamadi, 36 yaşindaki Aduriz halâ oynuyor.

Benát çok beğendiğim bir orta saha. Ortasaha'ya Atiba ile beraber liderlik ederdi.

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Abi Bilet alip ogrenci bir kardeşimize hediye edebilirsin , bilet gelirleri şehit ailelerine bağışlanacak çünkü

Onun haricinde Kulübümüz Tunc Uncu Kardesimizin Ailesine bir Ev alacakmış , Beşiktaş ve diger takim taraftarları da yardimda bulunmak icin basvuru yapmış

Yunus çugum söylemesi ayıp biraz yüklü bir bağış düşünüyorum yani 5-10 biletlik bişey değil ama takip ettiğim kadarıyla henüz kamuoyundaki beklentileri doyurucu bir kampanya açıklanmadı

Çevrimdışı Bishamon

Yunus çugum söylemesi ayıp biraz yüklü bir bağış düşünüyorum yani 5-10 biletlik bişey değil ama takip ettiğim kadarıyla henüz kamuoyundaki beklentileri doyurucu bir kampanya açıklanmadı

Gerçekten olur mu bilmiyorum ama bilet alma limiti 100 gibi gözüküyor.Normalde 5'ti

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

yeni açık kesinde diğerleride olabilir büyük ihtimal ama yeni açık çok tahrik edildi
zaten tahrik olmayada hazırdılar :D
Biz bursalıların sesini duymadık bize kadar gelmiyordu. Çok küfür etmişler deniyor.

Abi normalde kapalı göbekte kombinem var ama nadiren maça yeni açığa gelen bir misafirimi yalnız bırakmamak için maçı yrni açıkta izledim.Şunu itiraf etmek gerekiyor ki umarım kimse alınmaz,yeni açık göbekte maçın skorunu zerre kadar umursamayan,maça sadece Bursa ya küfür etmek için gelmiş o kadar insan vardı ki...Bursalıların da maça geliş amacının bu olduğu bir gerçek tabi ki ama konuda Türkiye de küçük kitlelere hitap eden lokal takımlar dışında(Başakşehir vb)kimsenin taraftarı bir diğerinden daha masum değil.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

sunucu değiştirdik sabahtan yedek alındı ama ondan sonra biz yeni sunucuyu kurarken siz eski sunucuda yazmaya devam ettiniz. IP ler değişip yeni sunucuya geçince bu günkü yazdıklarınız buhar oldu. Buna yapabileceğimiz bir şey yok malesef. Giriş yapamayanlar modemlerini resetlesin eski ıp ler keş tutmuştur keş belleklerinide temizlerlerse sıkıntı yaşanmaz.
Ben telefondan giriyorum ama Mobili degil masaüstünü kullanıyorum herhangi bir ayar yapmam gerekiyormu ?? @Necmi abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Futbil kadar kültür bilgine de hayranim. Bu da seni kaliteli ve değerli bir insan yapiyor.

Basklar kendi özelinde değişik bir millet. Yanliz Atletico Bilbao bayaği kült. Benát'i oradan kopartmak zordur. Iker Minuain bile daha kopamadi, 36 yaşindaki Aduriz halâ oynuyor.

Benát çok beğendiğim bir orta saha. Ortasaha'ya Atiba ile beraber liderlik ederdi.

Bilmukabele dostum, eksik olma. Beñat benim de beğendiğim, pas oyununda da iş yapabilecek iyi bir BTB oyuncusu. Gelecek ne gösterir bilinmez.

Çevrimdışı Gokhan-

Abi normalde kapalı göbekte kombinem var ama nadiren maça yeni açığa gelen bir misafirimi yalnız bırakmamak için maçı yrni açıkta izledim.Şunu itiraf etmek gerekiyor ki umarım kimse alınmaz,yeni açık göbekte maçın skorunu zerre kadar umursamayan,maça sadece Bursa ya küfür etmek için gelmiş o kadar insan vardı ki...Bursalıların da maça geliş amacının bu olduğu bir gerçek tabi ki ama konuda Türkiye de küçük kitlelere hitap eden lokal takımlar dışında(Başakşehir vb)kimsenin taraftarı bir diğerinden daha masum değil.

Oradakilerin amacı rakip taraftarla didişmek zaten, Antipati grubunu hiç beğenmiyorum tribün yönetecek zekaya ve olgunluğa sahip bir grup değil..
Önümüzde ki yıl grupların hepsi oraya geçse Çarşı dahil, çok iyi bir tribün olur kanımca.
Skor da geriye düştüğümüz zamanlarda bir çok taraftarımız dut yemiş bülbüle dönüyor kopuyorlar tamamen bunu önlemek veya etkisini azaltmak için kesinlikle grupların bir arada durması gerekiyor.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Adaş normalde kapalı setin yanında olduğum için iyi biliyorum.Şevşek in başını çektiği grup stadı bizim için büyük bir başarı aracı haline getiren ve senelerdir hakkettiğimiz ama Lehimize hiç zaman çalınmayan düdüklerin çalınmasını sağlayan ıslık ve uğultu faktörünü kasıtlı olarak sabote edip standart goygoyumuzda devam etmek istiyorlar.Nasıl olacak bilmem ama gerek grupların hakimiyet çekişmesi gerekte mantalitedeki sıkıntılar yüzünden bir bütünlük içinde hareket edilmesi kısa vadede zor gözüküyor

Etiketler: