Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9164452 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı alimm

UEFA Kiev maçının diyetini mi ödedi acaba? :alala:

Normalde daha zor kura çekerdik biz.
+ napoli - r.madrid
+ b.dortmunt - benfica

:alala: :alala:
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı alimm

yok ordaki maçı harbi quaresma almıştı
Beşiktaş kariyerinin ilk periyodunda oynadığı en iyi maçı olduğu için herkes hatırlıyordur...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Berat

Aras ve Talisca'nın devre arası kampı ile beraber takımla birlikte çalışmalara başlaması bekleniyor.

Çevrimdışı Ensar

arası salla , sağlamken şans bile vermedi hoca
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cursedofdragon

arası salla , sağlamken şans bile vermedi hoca

kanat alamazsak nereye sallıyoruz :)

Bildiririz UEFA Avrupa ligine :)

Çevrimdışı Anıl1903

Kura hayırlı olsun.Rakibimiz güçlü ya da zayıf olarak nitelendirilebilir ama gerçekten UEFA kupasını almak istiyorsak işi ciddiye almamız lazım.Umarım Avrupa ligi macerası istediğimiz gibi geçer.

Çevrimdışı LuceGel

Ciddiye alınmayan rakiplere nasıl elendiğimizi biliyoruz bu turu ciddiyetle geçelim sonrasına bakarız.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

+ napoli - r.madrid
+ b.dortmunt - benfica

:alala: :alala:

Beşiktaş-Dortmunt maçı güzel olurdu.

Kısmet artık ;)

Çevrimdışı Mehmet57

Yusuf-Ekici ve Kerim-Omer takasina ne diyorsunuz?

Çevrimdışı 38life

Hapoel'in kalecisi Guy Haimov 5 yıl önce Maccabi'yi 5-1 yendiğimiz maçta Maccabi kalecisiydi.

Çevrimdışı Ensar

al birini vur ötekine :D

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Ömeri verip , Etoo'yu alalım diyorum.

Çevrimdışı tangaz

yok ordaki maçı harbi quaresma almıştı

2011sonuydu henüz 6 ayı bile doldurmayan kızımın quaresma fanı olduğu maçtır o maç  :biggrinking:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ensar

Beşiktaş Kulübü'nden yayınlanan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''Westham United kulübünde kiralık olarak forma giyen futbolcumuz Gökhan Töre, Almanya'da dizinden artroskopik kıkırdak ameliyatı (mikrokırık) oldu.

Gökhan Töre'ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.''

Haber Kaynağı: Bjk.com.tr

Çevrimdışı tangaz

Beşiktaş kariyerinin ilk periyodunda oynadığı en iyi maçı olduğu için herkes hatırlıyordur...

o dönem sezonun ilk 10 haftası neredeyse tüm maçlar iyiydi ama özellikle karabük deplasmanında döktürmüştü...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hapoel'in kalecisi Guy Haimov 5 yıl önce Maccabi'yi 5-1 yendiğimiz maçta Maccabi kalecisiydi.
:icool: :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Beşiktaş Kulübü'nden yayınlanan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''Westham United kulübünde kiralık olarak forma giyen futbolcumuz Gökhan Töre, Almanya'da dizinden artroskopik kıkırdak ameliyatı (mikrokırık) oldu.

Gökhan Töre'ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.''

Haber Kaynağı: Bjk.com.tr

büyük! türk spor basını bugün takımla çalışmalara başladı die haber yapmıştı  :ebebe:

Çevrimdışı EMİR EMRE

Quaresma geriye dustugumuz ilk dakikalarda bu seneki Benfica ilk macindaki gibi defansta calimla topu kaptirdi adamlar %100 kacirmisti ama sonrasi malum "Quaresma yatirdi kaldirdi bi daha yatirdi ve gol :D"

öyle çok şükür filan hoş şeyler değil yunus beck'te bizim oyuncumuzs geçen senenin şampiyon oyuncusu ona muhtaç hale gelirsin sonra.
İste bende muhtac olmayiz ins diyorum Gulhan :)

Beck evet Gecen sezon cok katkı sağladı , Disiplini ve istikrari ile hepimizin kalbini kazandi kendini sevdirdi

Ama Suan yetersiz , Gg Sakat olmadigi surece Surekli o oynamali

Hoca Rotasyon yapacam defans yapacam diye Becki tercih etmemeli

Hoca illa Becki oynatmak istiyorsa ki oynatmali da zaten mac temposu kazanmasi ve hazir olmasi icin , Ligde Anadolu takimlarina karsi oynatmali , Buyuk maclarda ve Avrupa maclarinda degil O maçlarda Banko Gg

Kisaca Zorunlu olmadigi muddetce Sahada Gg olmali

Yoksa hepsi bizim futbolcumuz ayırmıyorum , ama gerçekleri de yazmamız dile getirmemiz lazim.
[ Son Düzenleme: 12 Aralık 2016, 18:44:25 Yunus Emre Dökmeci ]

büyük! türk spor basını bugün takımla çalışmalara başladı die haber yapmıştı  :ebebe:
Abi adamin sakatligi baya ciddiymis , Futbol hayatinin bitme tehlikesi bile varmış , Sezonu kapadigi söyleniyor

Hem kas yirtigi hemde diz kapaginda sivi yetersizliği ( Bu nedenle surekli igne tedavisi olarak maclara cikiyor ) ve kikirdaginda problem varmış
[ Son Düzenleme: 12 Aralık 2016, 18:47:10 Yunus Emre Dökmeci ]

öyle çok şükür filan hoş şeyler değil yunus beck'te bizim oyuncumuzs geçen senenin şampiyon oyuncusu ona muhtaç hale gelirsin sonra.
Adama orta acamiyor dedik

1 kez Orta acip Gol attirdi , 1 kez de daga tasa giden ortasiyla Penalti kazandik :evillol:

2 de Asist yaptı  Ama birini yanlışlikla :evillol:

Velhasilkelam kadroda daima olmasi gereken bir oyuncu ama bizim seviyemizde 11 degil Ama Rotasyon ve Kulube icin gayet iyi bir oyuncu
[ Son Düzenleme: 12 Aralık 2016, 19:02:00 Yunus Emre Dökmeci ]

Beşiktaş-Dortmunt maçı güzel olurdu.

Kısmet artık ;)

Sahsi fikrim hic guzel olmazdi :bandit:

Adamlarin orta sahasi , kanatlari ve forvetleri Pire gibi , Ucuyor hepsi durdurulmasi zor bir oyuncu grubuna sahipler..

Aras ve Talisca'nın devre arası kampı ile beraber takımla birlikte çalışmalara başlaması bekleniyor.
Talisca Devre arasina girmeden 1-2 maca yetismeyi planlıyorum demisti ama bakalım

Aras çalışmalara baslamisti diye hatırlıyorum :alala:

Olmaz diyorum :bandit:

Ekici bence yetersiz sirf duran top kullanıyor diye almak mantiksiz elimizde daha iyi vuran oyuncular var

Yusuf Erdagani beğeniyorum ve istiyorum , Kulübe ve rotasyon icin iyi oyuncu ama onun icinde Kerimi Feda etmem , Baska bir yolu varsa istiyorum Yusufu :tabe:

ATİBA HUTCHINSON :

"Bu kahramanlar dün gece bizi korumak için oradaydılar. Onlar saygıyı en çok hak edenler..."

Etiketler: