Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İlk maçta abuobakar,adriano cezalı.Caner sakat olucak.Ekstra birşey olmazsa.Bide transfer olmazsa muhtemelen böyle çıkıcaz. FabriBeck Rhodolfo Marcelo Tosic Atiba TolgayQuaresma Tolgay Talisca Cenk
Aboubakar bu haliyle basketbolcu olsaydı şimdiye sözleşmesi feshedilmişti ama futbolcu olduğu için bir şekilde yaptığı hatalar ve mental fiziksel eksiklikleri göz ardı edilebiliyor, bu ülkede Sabri yıllarca top oynadı, Aboubakar niye oynamasın..
Kırmızı karta maruz kalan Beck yok @cursedofdragon Tolgay da klonlanmış galiba
Var mı bu hapoel hakkında bilgisi olan arkadaşımız bizi bir bilgilendirse
gitsin bursa da falan oynasın. koskoca ligde 2 gol.... SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
PAOK çıksa daha iyiydi bana kalırsa. İsrail falan tehlikeli işler. hem orada hem burada gerizekalıca çıkışlar sergileyenler olabilir. Ama olmaz inşallah. Bi kaç sene önce de sanki bi israil takımıyla türk takımı oynadı bi sorun çıkmadı diye hatırlıyorum.
Quaresmanin ilk döneminde oynamıştık sanirim Maccabi haifa idi galiba Burada 5 leyip orada da 3-2 kazanmistik diye hatırlıyorum
PAOK daha sıkıntılıydı, çok ateşli bir taraftarı var.İsrail'le normalleşme sürecinde zaten hükümet, bir şey çıkmaz.
Tuncaboyluya göre, Manu çıksaydı çekilebilecek en kolay kurayı çektik diyecekti o yüzden çok fazla üstünde durmaya gerek yok
Bizim takımda Quaresma'dan başka oyuncularda var Yunus Emre. Adam takımı 1. Elizabeth öncesi İngiltere sonrası İngiltere gibi görüyor resmen
Yav en basitinde oyle anlattim iste aklima direkt o geldi yili hatirlayamadim o yuzden yav hemen Vuruyorsun hic affetmiyosun
İşin özü ismini büyük çapta duyurmamış kaliteli bir takımla eşleştik.Deplasmanda Adriano,Beck ve Aboubakar'ın eksikliğini hissetmeyeceğimizi düşünüyorum.Bu arada umarım 4-4-2'ye geçişi sağlarız.
Demek forumda Belçika takımlarını küçük gören birileri var hala, ilginç.Ludogorets'in son 3 Avrupa Kupası maçına bakmanı öneririm.Krasnodar ise çok ters bir eşleşme, Şubat'ın ortasında gitmek istemeyeceğin deplasmanların başında geliyor.
Beck Kirmizi kart cezalisi cok şükür Tolgay da 2 ye bölünmüş galiba hem 8 numarada hemde 10 numarada oynayacak
Beck Kirmizi kart cezalisi cok şükür Artik cok sikismadigimiz surece forma giymez diye umit ediyorumTolgay da 2 ye bölünmüş galiba hem 8 numarada hemde 10 numarada oynayacak