Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tamam kardesim simdi gördüm İcimden bir ses hapoel gelecek diyor ama ünited filan gelsin küçük takımları yenemiyoruz zaafımız var
Ramos futbol hayatına santrafor olarak başlasaydı, Real Madrid tarihinin Ronaldo ve Raul'dan sonra en golcü futbolcusu olurdu.
Neyini test edicez adam ŞL'ni ve Süper kupayı kaldırdı? Bazen sırf yorum yazmak için yorum yazıyorsun dostum..
siyasi olarak algılanmasın lütfen partiler üstü gözle bakmanızı rica edeceğim...
sıkı bir bakar fanı ve savunucusu olduğun hepimizin malumu. son durum için yorumunu merak ediyorum. son vuruş + top kontrolü/istop etme + pas tercihleri ve kalitesi olarak???
Şampiyonlar Ligi finaline kadar denk güçte bir takımla oynamadı, finali de penaltılarla kurtardı.Ayrıca Testler kriz anlarında olur. Luis Enrique de ilk senesinde 5 kupa kaldırdı, şimdi krizi döndürmekte zorlanıyor ve eleştirilerin odağında.
Ne zaman partiler üstü düşünüldü ki? Sınırlı algılama yeteneğine sahip kimselerden fazla şey bekliyorsun.
35 maçtır Ligde Avrupa'da yenilmeyen takım da zaten Yeni Malatyaspor Barcelona ile Real Madrid'i bir tutma oraya oturan çöp adamlar bile bir şekilde kupa kaldırdılar.
Çok basit bir yorum yapacam abi, dünyada büyük takımların penaltılarını kimler atar bir numaralı golcüleri di mi? Örnek Ronaldo, Messi, Zlatan, Schevcenko, Aguero v.b Biz de ise Cenk atıyor,Quaresma atıyor, Oğuzhan atıyor bu bile adamın golcülüğü ile ilgili bir done..
trt spor da TBMM var nerden izleyeceğiz
Bayılıyorum şu basit yorumlarına.Hayatı çok basit çıkarımlarla yaşamak isterdim senin gibi.
Son vuruş kalitesinin yüksek olmadığını zaten söylüyordum, neyini savunayım ki?Yine de sahada olmasını tercih ediyorum, oynamadığı ya da oyundan çıktığında daha kötü oynuyoruz takım olarak.
trt 3 tür o Trtspor'da var şuan izliyoruz biz
TRT spor yayınlıyor.
hala savunabilmen enteresan ve objektif olmadığını doğrular düzeyde. maçın başında kaçırdığını geçtim olcaya veremediği pas dahi ne denli yetersiz bir teknik kapasite de olduğunu gösteriyor. ayrıca golüydü falan geçtik te bu maçta ben herhangi bir yıpratıcı hamlesini de göremedim.
Tekrar söylüyorum, yazılanları okumadan cevap vermeyi seven arkadaşım. Testler kriz anında olur, iyi giderken değil.Ayrıca en olmayacak zamanda Avrupa'da Wolfsburg'a 2-0 yenilmedi mi bunlar geçen sene çeyrek finalde? Abuk sabuk bir takıma eleniyorlardı neredeyse.
Bunu en sık yapan sensin burada Nasıl olur da kendini takip etmiyorsun anlamıyorum