Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9167288 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi levitate

Tamam kardesim simdi gördüm

İcimden bir ses hapoel gelecek diyor ama ünited filan gelsin küçük takımları yenemiyoruz zaafımız var
Nedense krasnodar gelcekmiş gibi hissediyorum :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

:ok:

Ramos futbol hayatına santrafor olarak başlasaydı, Real Madrid tarihinin Ronaldo ve Raul'dan sonra en golcü futbolcusu olurdu.

sıkı bir bakar fanı ve savunucusu olduğun hepimizin malumu. son durum için yorumunu merak ediyorum. son vuruş + top kontrolü/istop etme + pas tercihleri ve kalitesi olarak???
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Neyini test edicez adam ŞL'ni ve Süper kupayı kaldırdı? Bazen sırf yorum yazmak için yorum yazıyorsun dostum..

Şampiyonlar Ligi finaline kadar denk güçte bir takımla oynamadı, finali de penaltılarla kurtardı.

Ayrıca Testler kriz anlarında olur. Luis Enrique de ilk senesinde 5 kupa kaldırdı, şimdi krizi döndürmekte zorlanıyor ve eleştirilerin odağında.

Çevrimdışı atalay

siyasi olarak algılanmasın lütfen partiler üstü gözle bakmanızı rica edeceğim...

Ne zaman partiler üstü düşünüldü ki? Sınırlı algılama yeteneğine sahip kimselerden fazla şey bekliyorsun.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

sıkı bir bakar fanı ve savunucusu olduğun hepimizin malumu. son durum için yorumunu merak ediyorum. son vuruş + top kontrolü/istop etme + pas tercihleri ve kalitesi olarak???
Çok basit bir yorum yapacam abi, dünyada büyük takımların penaltılarını kimler atar bir numaralı golcüleri di mi? Örnek Ronaldo, Messi, Zlatan, Schevcenko, Aguero v.b Biz de ise Cenk atıyor,Quaresma atıyor, Oğuzhan atıyor bu bile adamın golcülüğü ile ilgili bir done..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şampiyonlar Ligi finaline kadar denk güçte bir takımla oynamadı, finali de penaltılarla kurtardı.

Ayrıca Testler kriz anlarında olur. Luis Enrique de ilk senesinde 5 kupa kaldırdı, şimdi krizi döndürmekte zorlanıyor ve eleştirilerin odağında.
35 maçtır Ligde Avrupa'da yenilmeyen takım da zaten Yeni Malatyaspor :) Barcelona ile Real Madrid'i bir tutma oraya oturan çöp adamlar bile bir şekilde kupa kaldırdılar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Son vuruş kalitesinin yüksek olmadığını zaten söylüyordum, neyini savunayım ki?

Yine de sahada olmasını tercih ediyorum, oynamadığı ya da oyundan çıktığında daha kötü oynuyoruz takım olarak.

Çevrimdışı tangaz

Ne zaman partiler üstü düşünüldü ki? Sınırlı algılama yeteneğine sahip kimselerden fazla şey bekliyorsun.

sonuç olarak bu coğrafyanın insanıyım ve bu coğrafyada yaşıyorum. başkalarından bir beklentiye girebilecek durumda değiliz. bir kişi de bile farkındalık yaratabiliyorsak bu bir kazanımdır. damlaya damlaya...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

35 maçtır Ligde Avrupa'da yenilmeyen takım da zaten Yeni Malatyaspor :) Barcelona ile Real Madrid'i bir tutma oraya oturan çöp adamlar bile bir şekilde kupa kaldırdılar.

:lol:

Çevrimdışı Ensar

trt spor da TBMM var nerden izleyeceğiz
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tuncaboylu

Çok basit bir yorum yapacam abi, dünyada büyük takımların penaltılarını kimler atar bir numaralı golcüleri di mi? Örnek Ronaldo, Messi, Zlatan, Schevcenko, Aguero v.b Biz de ise Cenk atıyor,Quaresma atıyor, Oğuzhan atıyor bu bile adamın golcülüğü ile ilgili bir done..

Bayılıyorum şu basit yorumlarına.

Hayatı çok basit çıkarımlarla yaşamak isterdim senin gibi.  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı atalay

Güçlü bi' pas haritası. Kolektif ve kümülatif bir anlayış var. Elimizde bu oyunla ilgili saha içi pratiği yüksek iki devre oldu.

Çevrimdışı cursedofdragon

trt spor da TBMM var nerden izleyeceğiz

trt 3 tür o  :D

Trtspor'da var şuan izliyoruz biz :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı Tolga

Tivibuspor'un açık kanalından izleyebilirsiniz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bayılıyorum şu basit yorumlarına.

Hayatı çok basit çıkarımlarla yaşamak isterdim senin gibi.  :evillol: :evillol:
Bunu en sık yapan sensin burada :) Nasıl olur da kendini takip etmiyorsun anlamıyorum  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Son vuruş kalitesinin yüksek olmadığını zaten söylüyordum, neyini savunayım ki?

Yine de sahada olmasını tercih ediyorum, oynamadığı ya da oyundan çıktığında daha kötü oynuyoruz takım olarak.

hala savunabilmen enteresan ve objektif olmadığını doğrular düzeyde. maçın başında kaçırdığını geçtim olcaya veremediği pas dahi ne denli yetersiz bir teknik kapasite de olduğunu gösteriyor. ayrıca golüydü falan geçtik te bu maçta ben herhangi bir yıpratıcı hamlesini de göremedim.

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Serhat Akkaya

hala savunabilmen enteresan ve objektif olmadığını doğrular düzeyde. maçın başında kaçırdığını geçtim olcaya veremediği pas dahi ne denli yetersiz bir teknik kapasite de olduğunu gösteriyor. ayrıca golüydü falan geçtik te bu maçta ben herhangi bir yıpratıcı hamlesini de göremedim.
Tek kelimeyle berbat oynadı bu maçta bir açıklama yapmaya gerek yok.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı alimm

Son 4 sezonda Barça ve Real'in son 16'daki rakipleri;

Barcelona    : PSG, Arsenal, Man City(2)

Real Madrid: Napoli, Roma, Schalke 04(2)

çok real...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı tuncaboylu

Tekrar söylüyorum, yazılanları okumadan cevap vermeyi seven arkadaşım.  :evillol:

Testler kriz anında olur, iyi giderken değil.

Ayrıca en olmayacak zamanda Avrupa'da Wolfsburg'a 2-0 yenilmedi mi bunlar geçen sene çeyrek finalde?

Abuk sabuk bir takıma eleniyorlardı neredeyse.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tekrar söylüyorum, yazılanları okumadan cevap vermeyi seven arkadaşım.  :evillol:

Testler kriz anında olur, iyi giderken değil.

Ayrıca en olmayacak zamanda Avrupa'da Wolfsburg'a 2-0 yenilmedi mi bunlar geçen sene çeyrek finalde?

Abuk sabuk bir takıma eleniyorlardı neredeyse.
Yahu Real Madrid'den bahsediyoruz ligi ve şampiyonlar ligini kaldırdıkları senenin sonunda teknik direktör kovan takım bu adamı kötü antrenör mü yapacak? :)  Real Madrid'in kovduğu teknik direktörleri açıp inceleyelim istersen :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bunu en sık yapan sensin burada :) Nasıl olur da kendini takip etmiyorsun anlamıyorum  :D

Genelde basit çıkarımlar hep senden çıkıyor.  :lol:

Kolombiya'dan stoper çıkmaz, Afrika'dan santrafor çıkmaz, oradan kaleci çıkmaz vs.

Çok basit böyle, istisnalara falan yer vermeden yapılan genellemeler falan.

Hayatı basitleştiriyor dediğim gibi, takdir ediyorum bu özelliğini.  :ok:

Etiketler: