Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9156108 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Kutay

valla bu sene gerçektende uefada 2-3 takım hariç düzgün takım yok bu sene uefayı alabiliriz neden olmasın ki tabi adam gibi transferler yaparsak
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı cursedofdragon

valla bu sene gerçektende uefada 2-3 takım hariç düzgün takım yok bu sene uefayı alabiliriz neden olmasın ki tabi adam gibi transferler yaparsak

Roma,Tottenham,Manchester United gibi zorlu takımlarda var.

Çevrimdışı Kutay

Roma,Tottenham,Manchester United gibi zorlu takımlarda var.
tottenham ve manuyu sayma abi ingiliz takımları fazla önem vermiyor uefaya bildiğim kadarıyla romaya gelince napoliden 2 maçta 4 puan aldıysak romayıda eleyebiliriz imkansız değil
NOT : Shaktar ve Schalke varmış bu takımlarda zor
[ Son Düzenleme: 08 Aralık 2016, 22:11:03 Kutay ]
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

tottenham ve manuyu sayma abi ingiliz takımları fazla önem vermiyor uefaya bildiğim kadarıyla romaya gelince napoliden 2 maçta 4 puan aldıysak romayıda eleyebiliriz imkansız değil

Jose Mourinho : UEFA Avrupa ligini önemsiyoruz çünkü kupa'yı alınca direk şampiyonlar ligine katılınıyor.

Jose Mourinho EPL'de birşey yapamayacağını biliyor UEFA Cup'u önemsiyor bu yüzden.

Tottenham'da önemser o yüzden.

Roma'da en az napoli kadar güçlü bir takım o yüzden kolay olur fikrine katılmıyorum.

Çevrimdışı alimm

muhtemel rakplerimizin sekizi...

Ludogorets
Gladbach
Rostov
Legia

Krasnodar
Villarreal
PAOK
Gent
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Tolga

Geçen gün de söyledim şahsen benim için UEFA'nın pek bir önemi yok.

Lig de şampiyon olalım benim için bu sezon yeterlidir.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Gokhan-

@Mehmet57

Feyenoord'un 10 numarası Vilhena hakkında ne düşünüyorsun, nasıl bir değer veya gelecek biçiliyor kendisine o topraklarda?

Ele avuca sığmayan topçulardan, ben beğendim..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimiçi Mehmet57

@Mehmet57

Feyenoord'un 10 numarası Vilhena hakkında ne düşünüyorsun, nasıl bir değer veya gelecek biçiliyor kendisine o topraklarda?

Ele avuca sığmayan topçulardan, ben beğendim..

Feyenoord'un en iyi oyuncusu. Gecen sene kotu bir donemden gecti. Gidecekmi, sozlesme uzatacakmi derken oyununa konsantre olamadi ama bu sezon takimi tasiyan oyunculardan.

Sahsen Tolgay'i satip Vilhena'yi gormek isterim. Fizik guclu, cok kosan, iki ayagini iyi kullanabilen, top kontrolu iyi, diagonal paslar yollayabilen guzel bir topcu.

Çevrimdışı alimm

muhtemel rakplerimizin sekizi...

Ludogorets
Gladbach
Rostov
Legia

Krasnodar
Villarreal
PAOK
Gent

+
Olympiacos
Manchester United
Anderlecht
AZ Alkmaar
Astra Giurgiu

Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Bundan sonra hicbir türk takımı avrupada kupa kaldıramaz
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı caner.eryigit

Adamlar Avrupa maçında Beşiktaş la Süleyman Seba ya küfrediyor...Allahım yarabbim aklıma mukayyet ol Ne aşağılık bir taraftar topluluğusunuz (Hakaret Yasak)₅!!!

Çevrimiçi 38life

+
Olympiacos
Manchester United
Anderlecht
AZ Alkmaar
Astra Giurgiu

Diğer 3 takım hangisi?

Çevrimiçi 38life

Çevrimiçi 38life

Rakiplerimiz bunlar. ManU dışında sorun çıkaracak bir takım bulunmuyor. Hangisi çıkarsa çıksın. Ama yine de ligde o haftalara denk gelen maçlara etki etmemesi açısından şöyle bi Astra falan çıksa iyi olur.

ManU
Olimpiakos
Anderlecht
AZ
Astra
Genk
Standart Liege
Gent
Krasnodar
PAOK
Southampton
Villarreal
Ludogorets
Gladbach
Rostov
Legia

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bundan sonra hicbir türk takımı avrupada kupa kaldıramaz

sebep ?

bir ülkeden 1 tane mi takıma veriyolar.

Ben de diyorum neden senelerdir Sevilla alıyor.  :lol: :lol:

Çevrimiçi Samet Ç

Rakiplerimiz bunlar. ManU dışında sorun çıkaracak bir takım bulunmuyor. Hangisi çıkarsa çıksın. Ama yine de ligde o haftalara denk gelen maçlara etki etmemesi açısından şöyle bi Astra falan çıksa iyi olur.

ManU
Olimpiakos
Anderlecht
AZ
Astra
Genk
Standart Liege
Gent
Krasnodar
PAOK
Southampton
Villarreal
Ludogorets
Gladbach
Rostov
Legia
Legia Astra Gent Anderlecht Liege Genk bunlardan biri çıkarsa güzel olur

Çevrimiçi 38life

Legia'yı en zayıflar arasında görmüyorum. Benim için bu takımlar arasında ortalardadır yeri.

Bize Manchester United'i çekerler.

Çevrimdışı Nouma7

Legia'nın maçları izlemedin herhalde kardeşim. Kanatları akıyor adamların :)

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Devre arası Aboubakar'a güle güle. Almeida bunun yanında Zlatan kalır. Birde senelik 3.5 milyon euro veriyorlar, yazık. Daha topa vurmayı bilmiyor.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimiçi Samet Ç

Legia'nın maçları izlemedin herhalde kardeşim. Kanatları akıyor adamların :)
United'ın Villareal'in Southampton'ın Krasnodar'ın çıkmasından iyidir.

Çevrimdışı Gokhan-

Feyenoord'un en iyi oyuncusu. Gecen sene kotu bir donemden gecti. Gidecekmi, sozlesme uzatacakmi derken oyununa konsantre olamadi ama bu sezon takimi tasiyan oyunculardan.

Sahsen Tolgay'i satip Vilhena'yi gormek isterim. Fizik guclu, cok kosan, iki ayagini iyi kullanabilen, top kontrolu iyi, diagonal paslar yollayabilen guzel bir topcu.

Ben de çok beğendim, uçuk bir fiyatı yoksa bizimkilerin yazılmasını isterim.

Adam sağlı sollu girdi ceza sahasına, adam eksiltirkende hiç zorlanmadı futbol zekası ve atletikliği ile çok şey kazandırırdı bize..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Berat

UAL ilk maçımız maalesef Gs ile oynayacağımız maçtan önce oynanacak. Kuralarda hiç yüzümüz gülmez derken bildiğiniz gibi bu sene güldü, son maçımızda hakem faciası yaşadık. Öncelikle uzak bir deplasman olmamasını diliyorum malum ilk maçı deplasmanda oynayacağız sonra da iyi bir kura şansı. Umurumda olmayan ve olmayacak bir lig, bu sene Türkiye ligini almak bize uzun vadede çok daha büyük kazanç sağlar.

Çevrimdışı Tolga

UAL ilk maçımız maalesef Gs ile oynayacağımız maçtan önce oynanacak. Kuralarda hiç yüzümüz gülmez derken bildiğiniz gibi bu sene güldü, son maçımızda hakem faciası yaşadık. Öncelikle uzak bir deplasman olmamasını diliyorum malum ilk maçı deplasmanda oynayacağız sonra da iyi bir kura şansı. Umurumda olmayan ve olmayacak bir lig, bu sene Türkiye ligini almak bize uzun vadede çok daha büyük kazanç sağlar.
16-23 Şubat'ta UEFA maçları.

Gs maçı da büyük ihtimalle 26 Şubat'ta oynanacak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi murat

bende elia 11 ile vilhena 10  birde stoperi botteghini beğendim.
[ Son Düzenleme: 08 Aralık 2016, 23:39:53 MURAT ]

Etiketler: