Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9151938 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Ömer Kaan

300 bin euro ceza iyidir   :evillol:
Cezalarda verilebilecek bi üst sınır var mı?

Çevrimdışı Oktay

Bursa maçının "düdüğü" Bülent Yıldırım olmuş.
arşivden bülentin vukatları çıksın servise başlanabilir :D

Çevrimdışı ekrembaser

arşivden bülentin vukatları çıksın servise başlanabilir :D

Abi onun yaptıkları hiçbir yere sığmaz ne arşivi hayatımda gördüğüm en eyyamcı en sefil hakemlerden birisi

Çevrimdışı caner.eryigit

Düğmeye basmışlar operasyon hakemi de hazır..yalnız şunu bilmiyorlar içlerinden geçicez ne yaparlar sa yapsınlar..bu 115 ve 116 bloklardaki biletler neden hiç satılmıyor bu arada hangi maç baksam hep o bölge boş dolu olanlarda kombine büyük ihtimalle şuan orada gözle görülür bir boşluk var diğer taraflar tamamen dolu olacak...

Çevrimdışı Nouma7

Olaylı Beşiktaş - GS maçının hakemi

Çevrimdışı tangaz

bu maç taraftarın haneye +3 yazdıracağı bir maç olacaktır...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Nouma7

Gönül ister ki 5 atalım şov yapalım

Çevrimdışı Sarp

Bu Craig Thomson'dan sonra beni hiçbir hakem daha fazla delirtemez.
Bülent Bey'in gücü yetmez bize

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

çok kötü olmuş  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

zaten abi kazanamazsak bu maçı çok kötü olur, düşüşe geçeriz.

Çevrimiçi 38life

Sadece cengiz ile olmaz.

*Misal 24 kişi kadromuz var bizim. Bunlardan 12 yabancı 12 yerli olacak şekilde ayarlama yapılmalı. Yerli ve yabancı durumuna göre bu sayılar esnetilebilir.

*2 yabancı ve 2 yerli, 18 yaşında zimba gibi geleceği parlak adamları bu 24 un içerisine adapte etmeli.

*20 adam kalıyor 3 adet kaleciyide çıkardığımız zaman 17 kişi var. bu 17 adamdan da max 4 adam 30 yaş üstü olmalı. Geriye kalan 13 adamda 20-28 yaş aralığında olmalı.

Bu kadro yapısını her sene sonunda revize ederek gitmeliyiz. Ayrıca kadro yapılanmamızı yaparken oyuncu yaşını göz önünde bulundurduğumuz gibi oyuncu oynadığı pozisyonlarınıda bu duruma endekslememiz gerekli. Velhasıl kelam Atiba nın yeri önümüzdeki sene için muamma, hem yaş hem pozisyon itibarı ile.

Konuyla ilgili yazıp çizilecek çok şey var. Yönetimin yaptığı planlama konuşmaları altında hep kandiriliyoruz. hiç bir planımız yok çünkü. Buna en iyi örnek de Gomez in yerine gelen Abubakar...

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen katılıyorum. Cengiz sadece önümüzdeki somut bir örnek. Ondan önce Çağları kaçırdık mesela. Altyapıdan oyuncu çıkarmak da sorun var bari böyle fırsatları kaçırmayalım.

Çevrimiçi 38life

Beşiktaş'da oynamasını zor görüyorsa Başakşehiri tercih edebilir, adamın amacı kulüp için futbolcu fabrikası imajı yaratmaksa doğru kararı vermiş. Üç büyükler genç yetenek yiyen bir fabrikadır aynı zamanda.
Bize gelseydi şans bulurmuydu yu da bilmiyoruz, Başakşehirdeki performansı sayesinde gördük bunu.

Beşiktaşda kesinlikle forma bulurdu.

Çevrimdışı mylife1903

En iyi devre arası transferimiz Fabian Ernst olmuş bizi şampiyon yapmıştı.
Guinti ne yapmisti?

Çevrimdışı mylife1903

300 bin euro ceza iyidir   :evillol:
Yetmez ama evet maasini ederi olan 1.5 a cekene kadar ceza versinler

Çevrimdışı Ömer Kaan

Hakem daha çok psikolojimizi bozmaya yönelik kararlar verecektir. Bursaspor seyircisi ve oyuncuları da yangına körükle gitmeye oldukça müsait hatta istekli olacaklardır. Zaten sallanıyoruz olası bir sahaya girme/ 3-4 tane kırmızı kart vs. ikinci bir samsun vakası yaşamamak için çelik gibi sağlam durmalıyız. Bursa bulunduğu yeri hakedecek kadar iyi top oynamıyor, her ne kadar bize bilenecek olsalar da, Bülent Yıldırım hakem olsa da, çok eksiğimiz olsa da, moralimiz bozuk olsa da, ben şampiyonum diyen takım ve taraftar buradan 3 puanı çıkarmalıdır.

Çevrimdışı mylife1903

Olaylı Beşiktaş - GS maçının hakemi
Hangisi? Yarim kalan gs maclarinda firat ve huso vardi bu buraka penalti calmisti. Gecen sezon ts maci skandal, kayseri macini iyi yonetti. Azizden zilgiti yedk kaydi facasi.
Ayrica ts macindq rustuyu atarak bobonun kaleye gecmesine sebep olmustu

Iki sezon oncesinin (Küfür Yasak)₆ maclarindan birinse gorev alip macin icine sicip 1hafta operayonuna yardimci olmustu. Antep manisa konya

Çevrimdışı mylife1903

Bu Craig Thomson'dan sonra beni hiçbir hakem daha fazla delirtemez.
Bülent Bey'in gücü yetmez bize
Okadar kesin konusma bence sozkonusu bulo

Çevrimdışı tangaz

zaten abi kazanamazsak bu maçı çok kötü olur, düşüşe geçeriz.

düşüşe geçmeyiz çok etkilemez zira zaten yükselişte değiliz  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı worns

Transfer meselesinde konuşulan oyuncu ve mevkilerle ilgileniyorsak sorunu doğru belirleyememiş olabiliriz. Kaygılanıyorum.

Takımın bu sene geçen seneden farklı bir oyun planına sahip olduğu vs konuşuldu. Ben bir dönem sahadaki değişiklikleri buna yormaya çalışsam da aslında gerçekte yeni bir oyun planı filan oturtturamadığımızı düşünüyorum. Hem kulübe hem de oyuncuların bir bölümü en iyi oldukları anları geçen senenin oyun ezberine yaklaştıkları anda yaşadılar. Direk hücuma geçiş yapmak, dengeli oynamak daha iyi saha geometrisi, taktik derinlik, fizik anlamında değişiklikler gerektiriyordu. Bunları da yapamadık.

Dahası bence Şenol Hoca dizilim ve kurgu anlamında son dönemde muhafazakar. Saha içerisinde geçen senenin çok altında olmamıza ve artık geçen seneki oyunu oynayacak oyunculara sahip olmamamıza rağmen oyun içi dağılımda yeni bir denemeye girişmedi.

Kötü bir kadromuz yok ama hocanın ısrarcı olduğu yapıyla kadro örtüşmüyor. Yoksa sezon içinde daha farklı açılımlar görürdük. 3'lü defansından çift forvetine bir çok verimli şeyin bu kadrodan çıkabileceğini sezon başında burada konuşuyorduk. Hiç biri denenmedi. Sadece Kayserispor maçının ilk yarısında farklı bir orta saha kurgusu denedik ve kenar forvet kullanmadık. 0-0 biten o ilk yarı bence hücum zenginliği ve sürekliliği açısından ilk yarının en iyi bölümlerinden biriydi. Gol bir türlü gelmedi. 2. yarıda Ömer Şişmanoğlu oyuna girdi. O ana kadar verim alamadığımız dizilime döndük. Pozisyon bile bulamamaya başladık. Kornerden seken topta Ömer Şişmanoğlu'nun golüyle kazandık. Sonra da  hiç bir şey değiştirmeden devam ettik.

Şenol Hoca'ya büyük saygı duyuyorum. Önemli bir kazanma kültürü yerleştirdi. Öyle ki bu sene saha fazla tat vermemesine rağmen sonuç anlamında iyi bir noktada bulunuyoruz. (Hakem kaynaklı Kiev faciasına karşın ŞL'de 7 puan Lucescu'ya birlikte en iyi iki seneden biri demek, daha fazlası da olabilirdi) Daha da yıllarca takımın başına kalacağını düşünüyorum. Muhtemelen yönetim de bu fikirde. Bu durumda hocaya önce en iyi yaptığı işi yapabileceği iskeleti vermek gerekiyor. Geçen sene sahip olduğumuz iskeleti bu sene kaybettik çünkü.

Bize stoper, orta saha, santrafor gerekiyor öncelikli olarak. Hepsini birden devre arasında çözemeyiz. Ama ileriye doğru sistemli bir takım olma yolunda ilerleyeceksek, bu sene oyun bazında yaşadığımız kesintiyi aşacaksak 1. Sosa ve Gomez'in boşluğunu doldurmalı 2. Liderlik yapacak bir stoperle defansa seviye atlatmalıyız. (2.si geçen sene de yeterli düzeyde değildi)

Biz İsmail'den iyi sol bek, Serdar'dan iyi yedek, tecrübeli bir ön libero daha filan aldık ama birincil rolü olan oyuncularımızı kaybettik. Yerleri de mevcut kadro içerisinden dolamıyor. Tolgay'dan oturmuş bir ortasaha da Ozi yedeği olur. Talisca'dan orta saha hiç olmaz. Aboubakar geçen seneki kadroda ancak Cenk'in yerini alırdı. Belki onu da alamazdı.

Kenar forvetle, alternatif sol bekle bu sorun çözülmez. Hatta bence kenar forvet falan almayalım. Orta sahadaki sorunu çözemeden kenar forvet de efektif olamaz. 2. yarı Olcay, Kerim, Cenk hatta dönünce Talisca kenar için kullanılabilir. Quaresma'nın da faydalı olduğunu söylemek mümkün. Bu ana sorunların yanında çok tali bir problem. İyi bir orta sahayla, iyi bir golcüyle İsmail'le Olcay'la da sonuç alınabiliyor. Şu an bu durumdan da iyiyiz.

Tosic TSL şartlarında idare edebilse de, 30 yaşından sonra stoperlik bir yere kadar öğrenilebiliyor. Ersan, Tosic'in iyisiydi. Onu beğenmiyorduk. 

Bize Tosic, Tolgay ve Aboubakar'ı ilk 11 dışına itecek transferler gerekiyor. Kulübede Şenol Hoca oldukça bunları çözmeden tekrar istediğimiz ölçüde iyi olamayız.

Çevrimdışı Nouma7

Hangisi? Yarim kalan gs maclarinda firat ve huso vardi bu buraka penalti calmisti. Gecen sezon ts maci skandal, kayseri macini iyi yonetti. Azizden zilgiti yedk kaydi facasi.
Ayrica ts macindq rustuyu atarak bobonun kaleye gecmesine sebep olmustu

Iki sezon oncesinin (Küfür Yasak)₆ maclarindan birinse gorev alip macin icine sicip 1hafta operayonuna yardimci olmustu. Antep manisa konya

Emek hırsızı Burak'ın penaltı pozisyonu olan

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

düşüşe geçmeyiz çok etkilemez zira zaten yükselişte değiliz  :D
Şampiyon olacağız ama öyle veya böyle olmak zorundayız  :D ben sizin nesilde olmadığımdan, şampiyonluk pek göremedim  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Okadar kesin konusma bence sozkonusu bulo
neyse ki son senesi, bu sene emekli oluyor  :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hakem daha çok psikolojimizi bozmaya yönelik kararlar verecektir. Bursaspor seyircisi ve oyuncuları da yangına körükle gitmeye oldukça müsait hatta istekli olacaklardır. Zaten sallanıyoruz olası bir sahaya girme/ 3-4 tane kırmızı kart vs. ikinci bir samsun vakası yaşamamak için çelik gibi sağlam durmalıyız. Bursa bulunduğu yeri hakedecek kadar iyi top oynamıyor, her ne kadar bize bilenecek olsalar da, Bülent Yıldırım hakem olsa da, çok eksiğimiz olsa da, moralimiz bozuk olsa da, ben şampiyonum diyen takım ve taraftar buradan 3 puanı çıkarmalıdır.
Kırılgan oyun yapısı hakemlerin manipülasyonuna açık hale getiriyor takımı, kendi evinde vurup geçeceksin hakem makem dinlemeyeceksin.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Şampiyon olacağız ama öyle veya böyle olmak zorundayız  :D ben sizin nesilde olmadığımdan, şampiyonluk pek göremedim  :bandit:

ben şampiyon olacağımıza inanıyorum. devre arası fener belki çok ekstra bir transfer yaparsa rakip olabilir bize. aksi halde pek rakibimiz yok gibi duruyor. iyi bir kanat forvet sağlıklı bir talisca katkısı yeterli olacaktır.

Çevrimdışı Berat

ben şampiyon olacağımıza inanıyorum. devre arası fener belki çok ekstra bir transfer yaparsa rakip olabilir bize. aksi halde pek rakibimiz yok gibi duruyor. iyi bir kanat forvet sağlıklı bir talisca katkısı yeterli olacaktır.

Derbi ve büyük maçlar için bize güçlü bir "winner" gerekli bence. Sertlik koymakta dahi zorlanıyoruz, takımda sertliğini koyan tek adam Necip o da direkt kartı görüyor.

Etiketler: