Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9154374 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi 38life

Sanki Avrupada oynamaya devam edince ligde şampiyon olmak imkansıza dönüşecek gibi konuşuyorlar. Bunun mantığını bana kimse açıklayamaz. Adamlara Avrupa Ligi finalistliğini beğendiremiyoruz. Neymişiz be biz!

Çevrimdışı Ensar

Dinamo Kievle gelecek sene bir daha eşleşiriz inşallah şl'de bu sefer istanbuldaki maçta herkes çok fena bilenir hem takım hem taraftar olarak oradan sağ çıkamazlar
hiç bi halt olmaz
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Culpable

@tuncaboylu
benim kizdigim ve takildigim nokta farkli kardesim

odessa da kac tane  gece kulubu var  atiyorum atiyorum 5 tane  500  kisilik kapasitesi var diyelim

2500 kisi  buraya gelen  ve senin o  etiketledigin insanlar   hep ayni yuz zaten  bu yuzler hic demismiyor
bu yuzlerde o...  etiketi takmak  su demek degildir bu ulkenin cougunlu bu sekilde

bak  benim yakindan tanidigim  ve evine girip yemek yedigim cay ictigim   50 bayan varsa inan bunlarin hepsinin  maaslari 1000$ uzerinde
ve hicbirinede   100.000$ versen   o etiketi takamazsin

bir ornek vereyim   o kulubte calisan bir bayan 5-6 yildir dansci olarak calisiyor  guzellik olarak ahim sahim da degil

bu kizla birlikte olmak icin   masanin ustune deste deste  dolar koyan  cok turk ve  arap gordum ama 1 tanesi ile bile  disariya cikmadi :)

yani 1 tanesi  10 tanesi kotu diye   hepsine genelleme yapmayin

yasim profilde yaziyor 41 yasindayim

ben bildiklerimi gorduklerimi  anlatmis yada yazmis olsam    yer yerinden oynar

kisa bir ornek vereyim

55-60 yasinda baskanin yada baskan adayin 18 yasinda kiz cocugu ile birlikte kaliyorsa    o adamin yapacagi baskanliktan ne beklersin o adamin gidecegi deplasmandan ne beklersin :)
bu bahsettigim  baskan yada baskan adayi senin kulubunun  icinde olan  bir sapik

senin tribununde boy gosterip ama sponsor olmayan maddi destek vermeyen bir sahis var
onun familyasinin ne kadar  agir bir sapik ve kumar hastasi oldugunu  sabahalara  kadar kumar oynayip   atakoy marinada yatindan 18 yasinca cocuklara ile alem yaptigini cumle  alem biliyor [hatta sapiklik oteye gidip 18 yasindaki kiz cocugunu gece  hastahaneye kaldirdiklarinida cumle alem biliyor ama para ve  politika sayesinde bunlar basin onune  gelmiyor ]

Çevrimdışı levitate

Saldırgandan kasıt agresyon ise iştah ve fiziksel yapabilirlik ile alakalı. Daha dominant bir oyunu tarif ediyorsan onun için de plan ve organizasyon şart. Bu kadar kısa sürede oyunda büyük değişimler olmaz ama en azından şu kolay fikstürü daha güçlü oyunlar ile geçmek gerek.
Sağol abi
bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

bu sene arttı onlar ama öyle bakma olaya mesela bilet paraları var canlı yayın gelirleri var kartal yuvası gelirlerin olacak
şu anda finale yürüsek 20M€ koyarız cebe birde şl giriş bileti var. artı aldığın puanlar şl ile aynı takım puanınıda yükseltirsin
şl de her zaman ballı kura çekilmez torbayı yükseltmek gerekiyor en büyük hedef o olmalı

Bilet parası çok bir şey kazanamıyoruz, finale kadar içeride oynayacağımız maç sayısı 5. Ortalama 150 TL'den 7000 bilet satsak, maç başına kazanacağımız para 300 bin euro'dan az. 5 maçta en fazla 1.5 milyon euro.

Kartal Yuvası gelirlerine dönelim: Her maç günü 3 milyon liralık satış yapsan, 5 maçta cebine kalacak toplam kar 2 milyon euro'yu anca bulur.

Canlı yayın gelirini de her maça ortalama 1.5 milyon lira desek, 2 milyon euro anca eder.

Yaniödül parasını da koysan, finale çıkana kadar elde edeceğin maksimum gelir 12-13 milyon euro.

Dediğim gibi tek ve önemli kazanımı takım puanı olur, onda da CL'de 3. torbaya çıkacak puanı toplamamız için finale kadar neredeyse her maçı kazanmamız lazım.

Çevrimdışı Culpable

resmi goren ve mesaji okuyan okudu   bunlari yazmak  yayinlamak icin daha zaman var :)
[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2016, 17:20:58 Culpable ]

Çevrimdışı Ensar

@@tuncaboylu
insanlari afise etmek bize yakismaz  o yuzden resimdeki kafalari kirptim  ama atkisindan tanirsiniz kim oldugunu zaten

bu jetin rotasi besiktasin deplasman macina degil direk sapikliga gidiyor  ve bu resimdeki sahis kulubumuzde baskan adayi :)

bu adam klube gelicek baskan olucak  yada ortaligi karistiricak  buna ben  sahsen musade etmem   boyle birseye kalkisirsa bu sefer kafalari kiprmadan  ve diger resimler ile birlikte
 direk internette ve basina  gonderirim :)
[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2016, 17:20:06 Ensar ]

Çevrimdışı Culpable

@Ensar farkettim ve resmi kaldirdim sende mesaji editlede o ismi sil istersen :)

resmi goren gormustur  zaten

Çevrimdışı mylife1903

Abi özellikle Odessa için ilk ağızdan duyduklarım dediğim yönde bilgiler içeriyor.

Vesikalı sayısını falan bilmiyorum, ama sırf çalıştığım şirketten arkadaşlar bile onlarca hatun getirdiler ve getiriyorlar.

Gelenlerin hiçbirinin vesikası falan yok, çoğu üniversite öğrencisi, meslek sahibi olan kadınlar.

Aylık maaşları 300 euro, İstanbul'a günlüğü 100-150 euro'ya geliyorlar. Uçak biletini, getiren sponsorlar karşılıyor.

Havaalanında dönen rüşvetin falan da hesabı yokmuş, içkilere el koyan polisler vs.

Yanlış anlaşılma olmasın, ben oraya gidip holiganlık yapabilirsin falan demiyorum. Dediğin gib kan alırlar bir tarafından.

Benim bahsettiğim ülkenin durumunun gittiği yön ve orada yükselen faşist/saldırgan akımın sebebi.

Kiev de bu akımın merkezi gibi duruyor, zira geçen sene Shakhtar'ın Lviv'de oynadığı maç dünkünden çok daha elektrikli olmasına rağmen bu tarz haberler görmedik fazla.
Sscb cografyasinda koylu nufusu coktur, bu koylerde can sikintisindan ya alkolik olunur ya intihar edilir ha kadinlar icin ise ayri bir secenek var. azicik ticaretle ugrasip para kazanmis kadinlari da vardir onlar ise sonradan gormedir, abuk sabuk davranislari vardir.

Ortalama slav kadinlari ise ciddi, tuttugunu kopartan, soguk insanlardandir.

Kadin nufusu fazla oldugu icin kadinlari biraz daha avcidir dogal olarak.

Sehir kulturunden gelen kadinlarina da sen arkasindan natasha natasha diye bagirirsan, ki onlar turkun neden natasha dedigini iyi bilirler, burada bana hakaret ediyorlar, diye bagirirsa kadin, sabahlar olmasin diye bagirtana kadar adami doverler, ustelik yere dusursen falan paspas ederler, birakmazlar.

Ben mactan once yazdim bu heriflerle kavga edilmez, buralarda herkes istinasiz herkes bir dovus sporu yapar, boks, karate, mix fight her turlusu vardir. Hepsi hokey oynadigi icin siz kayarken buz gibi asfaltta onlar ayakta durur, tek eliyle montundan yakalar obur eliyle agzini burnunu kirar.

Devlet memurlari vurdumduymaz ve tembel olduklarindan yerli vatandas dayak yemiyorsa mudahele etmez, sigarasini yakar izler.

Ha siz ustune bunlarin futbol holiganlariyla kavga edecekseniz, boks takimini falan yaninizda goturmeniz lazim ki gene de yetmez agir siklet adaminiz tuy siklet kalir. O maca gidip olay cikartmaya calisanlarin boy ortalamasini alsan benim karinin omzuna gelmezler, sonra bizi diviyilir. Doverler tabi dedik size adam gibi gidin adam gibi gelin.

Normal dayak yiyenler her gordukleri sarisin kadina laf ettikleri icin azicik hirpalanmislardir. Benim 70 yasimdaki annem istanbulda zor geziyor yahu, sari kafa gorunce arkadan laf atanlar var.
sen adamin ulkesinde yanindaki 15-20 tane insana guvenip ona buna dalasirsan, asfalti optururler.
Ayni ingilizler gibi onlarda ingilterede efendi efendi burnu havada takilirlar, yurtdisina ciktiklarinda icip icip sapitirlar ve dahak yerler. Sadece bizim ulkede degil ispanyada falanda aynilar ve hep dayak yerler.

Haaa simdi zurnanin zort dedigi yer, sen kieve gideceksin sonra banderascilarla kapisacaksin bunu ruslar bile yapmiyor kardesim. Herifler neonazi falan diyorlar onun gibi bisi agresif, kavgaci ve militan insanlar onlar bicaklar, vurur ve etek giydirir adama. Efendi efendi gidin gelin, bu heriflere bulasmayin dedik.

Ha sen bulassan bunlara, seni iceri atarlar iceride dayak manyagi olursun bir, verem olursun iki, cikamazsin ordan 4-5 sene bu da uc.

Herifler ayi gibi ben bazen cekiniyorum kavga etmeye, en son bulasan ukraynaliyi 6 kisi zor dovduk herifin kolu benim kafa, kadardi 4 metrekare adam, aagzini burnunu kirakira yatiramadik yere, zorla kafasinda iki tane kul tablasi kirinca dusurduk herifi bunu bagladik, polis cagiridk, polisi cektim al sana dedim benzin parasi goturun bunu, olay cikartiyor. Zorla bindirdiler arabaya, goturduler merkeze bir saat sonra bu gene geldi restorana, efendi efendi hic birsey hatirlamiyor, cunku bunlar icin kavga bir spor. Bizim gibi derinden algilamiyorlar, sonra bir iki duble bizimle icti bu ayi, karisi geldi ozur diledi iste benim adam boyledir ama icinde kotuluk yok falan, kapadik mevzuyu.

Simdi bu herif gibi 10 tanesi ki ukrayna bunlarin yuvasidir dalsa bizimkilere dagitirlar.

O yuzden haddini bileceksin, bulasmayacaksin, efendi gibi gidip efendi gibi geleceksin. Bu yaziklarim sadece besiktas taraftari icin degil, butun turkler icin gecerli. Buralari hukuk devletidir, hakkini mahkemede ararsin ve bulursun hatta mahkemeleri adildir, mahkemeye cikabilirsen.

Bi 4-5 sene sonra ukraynada unutulan turk taraftar diye basliklar gorebiliriz gazetelerde

Çevrimdışı mylife1903

resmi goren ve mesaji okuyan okudu   bunlari yazmak  yayinlamak icin daha zaman var :)
Ah be yazarken goremedim resmi :photo:

Çevrimiçi 38life

Başını dik tut...

Benim için yılın fotoğrafı.

[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2016, 17:28:50 38life ]

Çevrimdışı Culpable

Ah be yazarken goremedim resmi :photo:

@mylife1903 moralim bozuk  albumu koydurtma bana :)

zamani var bunlar icin :)

Çevrimdışı tuncaboylu

@tuncaboylu
benim kizdigim ve takildigim nokta farkli kardesim

odessa da kac tane  gece kulubu var  atiyorum atiyorum 5 tane  500  kisilik kapasitesi var diyelim

2500 kisi  buraya gelen  ve senin o  etiketledigin insanlar   hep ayni yuz zaten  bu yuzler hic demismiyor
bu yuzlerde o...  etiketi takmak  su demek degildir bu ulkenin cougunlu bu sekilde

bak  benim yakindan tanidigim  ve evine girip yemek yedigim cay ictigim   50 bayan varsa inan bunlarin hepsinin  maaslari 1000$ uzerinde
ve hicbirinede   100.000$ versen   o etiketi takamazsin

bir ornek vereyim   o kulubte calisan bir bayan 5-6 yildir dansci olarak calisiyor  guzellik olarak ahim sahim da degil

bu kizla birlikte olmak icin   masanin ustune deste deste  dolar koyan  cok turk ve  arap gordum ama 1 tanesi ile bile  disariya cikmadi :)

yani 1 tanesi  10 tanesi kotu diye   hepsine genelleme yapmayin

yasim profilde yaziyor 41 yasindayim

ben bildiklerimi gorduklerimi  anlatmis yada yazmis olsam    yer yerinden oynar

kisa bir ornek vereyim

55-60 yasinda baskanin yada baskan adayin 18 yasinda kiz cocugu ile birlikte kaliyorsa    o adamin yapacagi baskanliktan ne beklersin o adamin gidecegi deplasmandan ne beklersin :)
bu bahsettigim  baskan yada baskan adayi senin kulubunun  icinde olan  bir sapik

senin tribununde boy gosterip ama sponsor olmayan maddi destek vermeyen bir sahis var
onun familyasinin ne kadar  agir bir sapik ve kumar hastasi oldugunu  sabahalara  kadar kumar oynayip   atakoy marinada yatindan 18 yasinca cocuklara ile alem yaptigini cumle  alem biliyor [hatta sapiklik oteye gidip 18 yasindaki kiz cocugunu gece  hastahaneye kaldirdiklarinida cumle alem biliyor ama para ve  politika sayesinde bunlar basin onune  gelmiyor ]

Senin dediklerine itimatım var abi.

Bende bile oluşan bu algı, "Eytere be, karı mı la o yoksa" diye zın zın gezen adamların zihninin derinliklerine de yazılmıştır.

Bunu değiştirmenin bir yolu da yok gibi duruyor, Ukrayna Avrupa'nın Tayland'ı sıfatını kazandı artık.

Ha öte yandan kimden bahsettiğini net anladım abi.

Kimle yatar, kimle kalkar; özel hayatı diyip geçerim normalde.

Ama bu takımın adını şikeyle yan yana getirdiği ve lekelediği için zaten affetmem o adamı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sscb cografyasinda koylu nufusu coktur, bu koylerde can sikintisindan ya alkolik olunur ya intihar edilir ha kadinlar icin ise ayri bir secenek var. azicik ticaretle ugrasip para kazanmis kadinlari da vardir onlar ise sonradan gormedir, abuk sabuk davranislari vardir.

Ortalama slav kadinlari ise ciddi, tuttugunu kopartan, soguk insanlardandir.

Kadin nufusu fazla oldugu icin kadinlari biraz daha avcidir dogal olarak.

Sehir kulturunden gelen kadinlarina da sen arkasindan natasha natasha diye bagirirsan, ki onlar turkun neden natasha dedigini iyi bilirler, burada bana hakaret ediyorlar, diye bagirirsa kadin, sabahlar olmasin diye bagirtana kadar adami doverler, ustelik yere dusursen falan paspas ederler, birakmazlar.

Ben mactan once yazdim bu heriflerle kavga edilmez, buralarda herkes istinasiz herkes bir dovus sporu yapar, boks, karate, mix fight her turlusu vardir. Hepsi hokey oynadigi icin siz kayarken buz gibi asfaltta onlar ayakta durur, tek eliyle montundan yakalar obur eliyle agzini burnunu kirar.

Devlet memurlari vurdumduymaz ve tembel olduklarindan yerli vatandas dayak yemiyorsa mudahele etmez, sigarasini yakar izler.

Ha siz ustune bunlarin futbol holiganlariyla kavga edecekseniz, boks takimini falan yaninizda goturmeniz lazim ki gene de yetmez agir siklet adaminiz tuy siklet kalir. O maca gidip olay cikartmaya calisanlarin boy ortalamasini alsan benim karinin omzuna gelmezler, sonra bizi diviyilir. Doverler tabi dedik size adam gibi gidin adam gibi gelin.

Normal dayak yiyenler her gordukleri sarisin kadina laf ettikleri icin azicik hirpalanmislardir. Benim 70 yasimdaki annem istanbulda zor geziyor yahu, sari kafa gorunce arkadan laf atanlar var.
sen adamin ulkesinde yanindaki 15-20 tane insana guvenip ona buna dalasirsan, asfalti optururler.
Ayni ingilizler gibi onlarda ingilterede efendi efendi burnu havada takilirlar, yurtdisina ciktiklarinda icip icip sapitirlar ve dahak yerler. Sadece bizim ulkede degil ispanyada falanda aynilar ve hep dayak yerler.

Haaa simdi zurnanin zort dedigi yer, sen kieve gideceksin sonra banderascilarla kapisacaksin bunu ruslar bile yapmiyor kardesim. Herifler neonazi falan diyorlar onun gibi bisi agresif, kavgaci ve militan insanlar onlar bicaklar, vurur ve etek giydirir adama. Efendi efendi gidin gelin, bu heriflere bulasmayin dedik.

Ha sen bulassan bunlara, seni iceri atarlar iceride dayak manyagi olursun bir, verem olursun iki, cikamazsin ordan 4-5 sene bu da uc.

Herifler ayi gibi ben bazen cekiniyorum kavga etmeye, en son bulasan ukraynaliyi 6 kisi zor dovduk herifin kolu benim kafa, kadardi 4 metrekare adam, aagzini burnunu kirakira yatiramadik yere, zorla kafasinda iki tane kul tablasi kirinca dusurduk herifi bunu bagladik, polis cagiridk, polisi cektim al sana dedim benzin parasi goturun bunu, olay cikartiyor. Zorla bindirdiler arabaya, goturduler merkeze bir saat sonra bu gene geldi restorana, efendi efendi hic birsey hatirlamiyor, cunku bunlar icin kavga bir spor. Bizim gibi derinden algilamiyorlar, sonra bir iki duble bizimle icti bu ayi, karisi geldi ozur diledi iste benim adam boyledir ama icinde kotuluk yok falan, kapadik mevzuyu.

Simdi bu herif gibi 10 tanesi ki ukrayna bunlarin yuvasidir dalsa bizimkilere dagitirlar.

O yuzden haddini bileceksin, bulasmayacaksin, efendi gibi gidip efendi gibi geleceksin. Bu yaziklarim sadece besiktas taraftari icin degil, butun turkler icin gecerli. Buralari hukuk devletidir, hakkini mahkemede ararsin ve bulursun hatta mahkemeleri adildir, mahkemeye cikabilirsen.

Bi 4-5 sene sonra ukraynada unutulan turk taraftar diye basliklar gorebiliriz gazetelerde

Kitap yazsan, basıldığı gün alırım @mylife1903.

Şu karamsar günümde iyi güldürdün beni, 4 metrekare adam ha.  :lol: :lol:

Çevrimdışı Culpable

Tuncay   mylife da benim soylediklerime katilir buyuk ihtimalle

simdi zamaninda turkiyede romenler vardi onlarda ayni etiketi yemislerdi

simdi ruslara bu etiket vuruluyor

ama ben sunu soylerim  sevginin ne demek oldugunu anlayacaksan  yasayacaksan
ya bir rus tarafindan sevileceksin yada  bir romen tarafindan

diger ulkeler yanlarina bilr yaklasamaz

sevginin en oldugunu anlatabilen gosterebilen  yasatabilen sadece bu iki ulke bayanlaridir 

o.... gozu ile degilde birde  bu sekilde bakmayi deneyin

Çevrimdışı OrhanAker

Ben kaçırdım be abi özelden şey etsek :D

Çevrimdışı Culpable

neyse bugun cok yazdik gidip biraz dunun stresini atayim kendime geleyim
yalniz sezon sonunda bu abou denen malzemecinin sozlesmesi devreye girer ve bonservisi  alinirsa   bu yonetimide cok kotu gomerim

forvet olarak zaten  takimin oyuncusu degil dunku gordugu kart ve  hareketleri sonrasi besiktasin futbolcusuda olamaz bu adam

Çevrimdışı Ensar

Ben kaçırdım be abi özelden şey etsek :D
ya resim de bişey yok sadece kim olduğunu gösteren bi resim ,  kim olduğunu da ben size söyleyeyim , Beşiktaşın adını şike davasina karıştıran bi zamanların as başkanı , başkan adayı , quaresmayı getiren kişi

Çevrimdışı Culpable

o resimdeki soldaki kafa onemli degil yani bahsettigin kisinin kafasi onemli degil onemli olan sagdaki  kirpilmis kafa  iste can alici nokta orasi
o   kafa ucagin nereye neden  gittiginin ispati :)

ya resim de bişey yok sadece kim olduğunu gösteren bi resim ,  kim olduğunu da ben size söyleyeyim , Beşiktaşın adını şike davasina karıştıran bi zamanların as başkanı , başkan adayı , quaresmayı getiren kişi

Çevrimdışı Ensar

o resimdeki soldaki kafa onemli degil yani bahsettigin kisinin kafasi onemli degil onemli olan sagdaki  kirpilmis kafa  iste can alici nokta orasi
abi ya bu işi daha fazla uzatıp bizi iyice meraklandırma ya da açıkla gitsin :D

Çevrimdışı OrhanAker

Abi fena zehir verdin yalnız :D
Böyle havada kalmasın bence :D

Çevrimdışı Gokhan-

@Culpable

Böyle gizemli olayları hiç sevmem abi.
Bizim için değil Beşiktaş'ın iyiliği için söyle diyoruz, şimdi bu adam yarın bir gün başkan adayı olmaya kalktığında falan biz buna engel olalım, kamuoyu oluşturalım diye soruyoruz :) Özelden söyle sana zahmet.

@mylife1903

Söylediklerine tamamen katılıyorum ama bunların tayfasının hepsi de öyle senin bahsettiğin 4 metrekarelik adamlardan değiiller, dün yaşanan olaylarda gördüğüm video ve fotolarda bu net belliydi yani.
Buz üstünde daha iyi dövüşebilecekleri gerçektir, çoğunluğunun dövüş sporlarıyla ilgilendiği de bir gerçektir ama yine de organize olunsaydı bu kadar eksiye düşülmezdi..

Bizim başımıza ne geliyorsa uçkur sevdasından geliyor..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kitap yazsan, basıldığı gün alırım @mylife1903.

Şu karamsar günümde iyi güldürdün beni, 4 metrekare adam ha.  :lol: :lol:
Abi abartısız 10-15 dakikadir durup durup Gülüyorum :kop: :kop:

@mylife1903 abi Türkiye de Olsa Cem.yılmazın tahtini sallar

Tarikat kur müridin olalim :super: @mylife1903
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kalyoncu

Saldırgandan kasıt agresyon ise iştah ve fiziksel yapabilirlik ile alakalı. Daha dominant bir oyunu tarif ediyorsan onun için de plan ve organizasyon şart. Bu kadar kısa sürede oyunda büyük değişimler olmaz ama en azından şu kolay fikstürü daha güçlü oyunlar ile geçmek gerek.
Olcay geri dönmüş gibiydi Atalay ne düşünüyorsun? Ben dün şunuda gördüm bu pas oyununun en büyük sebebi Olcaymış.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Olcay geri dönmüş gibiydi Atalay ne düşünüyorsun? Ben dün şunuda gördüm bu pas oyununun en büyük sebebi Olcaymış.
Katılıyorum :ok:

Bir ara ne pas yaptik öyle basi döndü adamlarin ve bu pas oyununun ve baslangicinin bas aktörü de Olcaydi
Aldi verdi , Aldi verdi tak tak tak tak

Mac basliginda da yazdim hatta ozaman mac 1-0 di , Gecen sezondn esintiler var tiki taka ve Olcay cok iyi diye derken Olmayan penalti ve kirmizi kart geldi...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: