Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9156520 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Ayrıca hem Napoli hem de Kiev deplasmanlarında taraftarlarımıza nasıl davranıldığını gördük.

Rüzgar eken fırtına biçer  ve Türkiye'de bu durum ''tartaklanmaktan'' ileriye çok rahat bir şekilde gider. Kısaca; artık mabede gelen Uefa'daki rakip taraftarlar g... kollasınlar. Zaman geçtikçe sakinleşeceğime daha da nefret doluyorum.
Hoc bisicik olmaz, turk insani balik hafizalidir. Gelecek olan kulup iki aciklama yapar, az pohpohlar burada krallar gibi agirlar, 2-3 tane de gol ikram eder, uc puani verir gondeririz

Çevrimiçi 38life

Cok guclu bir takim cikar da muhatap falan olmayiz uefa ligiylen insallah

Bi kaç sayfa önce yazmıştım. Gs uefa kupası ve süper kupayı aldığı sezon Şampiyonlar liginde Chelsea'ye 5-0 yenilip 3.cü olmuştu ve öylece Avrupa Ligine geçmişti. Az para geliyor diye Avrupa ligini küçümsememek gerek. Avrupa liginde oynanacak bir final çok büyük bir PR'dır.

Çevrimiçi 38life

Bir hakem bozuntusunun bir kulübün tüm kaderiyle oynamasını hazmedemiyorum.

Çevrimiçi 38life

Avrupa liginden karşımıza gelmesi muhtemel takımlardan ciddiye alınabilecek 3 takım var. Bilbao, Villareal, Southampton. Ki onlar da kesin değil. Yarınki maçlara bağlı.

Çevrimdışı ProjectOrigin

Hoc bisicik olmaz, turk insani balik hafizalidir. Gelecek olan kulup iki aciklama yapar, az pohpohlar burada krallar gibi agirlar, 2-3 tane de gol ikram eder, uc puani verir gondeririz

Söylediğinde haklısın abi ama bu durum daha çok siyasete özgü bence, insanların işine geliyor bir şeyleri unutmak ancak futbolda bu pek olmuyor. Gelenlere artık fiziksel olarak da deplasman baskısını köküne kadar hissettirmeliyiz, 2 maçta yapılanlara bak.Adamlar polisiyle taraftarıyla bir olup saldırıyorlar tezgahın kralı dönmüş bugün.Hakemi ayrı, uefası ayrı.

Maçtan önce Kiev'in oranı 4.10'dan 3lere kadar düştü, Beşiktaş'ın ise 2.00'den 2.50 civarına çıktı.Maçtan önce yazacaktım buraya bir işler var diye ama havayı bozmayayim dedim. Ayrıca gol bahsi oranlarında da 0.15 lik düşüş oldu her birinde (1.5 üst,2.5 üst,3.5 üst vs...)
Kiev'in ilk yarı-ikinci yarı kazanır oranı da 5.50'den 4.00 lere kadar indi.Normalde oran düşüşleri daha fazla para yatırılan tarafta olur, Beşiktaş'a %80'le galibiyetine yaklaşık 60 milyon euro yatırıldı (isteyen oddsportal yazıp bakabilir).Aksine Beşiktaş'ın oranları fırladı.

Bu saatten sonra tabi ki hiçbir şey değişmeyecek.

Çevrimdışı cursedofdragon

Avrupa liginden karşımıza gelmesi muhtemel takımlardan ciddiye alınabilecek 3 takım var. Bilbao, Villareal, Southampton. Ki onlar da kesin değil. Yarınki maçlara bağlı.

Şimdi önceliğimiz lig olmalı.

Çevrimiçi 38life

Evet bence de. Önümüzde 2 aydan fazla var. Bu sürede puan kaybı yapmadan ilerlemeliyiz. ama Önceliğin lig olması Avrupada devam etmeye engel değil.Rakibimiz de avrupada devam edecek.

Çevrimiçi 38life

Şu Tolgayı falan da kim kaç para veriyosa satmak lazım. beklemenin bir manası yok.

Şu Tolgayı falan da kim kaç para veriyosa satmak lazım. beklemenin bir manası yok.
+oğuzhan

Çevrimdışı ProjectOrigin

Katılıyorum, tüm konsantrasyon lige dönmeli artık.Yemişim Avrupa Ligi'ni, hele o gs maçı öncesine gelen maça tamamen yedek kadro ile çıkılmalı.

Çevrimdışı mylife1903

Neyse romantik taraftarimiz hakemlerin yenilmez oldugunu gormustur insallah. Hakemi yenemezsin oyle bir dunya yok.
Yapilacak olan sakince bursaspor macina hazirlanmak. Oguzhan ve tolgayin ise kulaklari iyice cekilmeli.

Takim ortasahayi rAkibe birakiyor. Senol hoca turk oyunculara guvenmek yerine dikkat etmeli.

Simdi olan fb macina oldu. Ders olsun bu mac, taraftarindan yonetimine hocasina kadar.

Abubakar icin de ayri bisiler yazarim az kafami toplayinca. Bu mac ozelinde ilk 5e zor girer abu.
Transfer basarisi abu, yersen. Su adama dunya uzerinde brut 1milyon sozlesme bulamazsin.

Biz uyuyamıyoruz adi hakem sen rahat uyuyabiliyormusun ?

Kimseye beddua etmek istemiyorum ama ocağın sönsün inşallah senin.

Hiç mutlu bi gün geçirme hakemlik kariyerin bitsin inşallah craig thomson.

Çevrimdışı mylife1903

Herifler meshur karambolun acisini cikardilar.

Besiktas TamSon basligini atan gazeteye altin jipskola verecem.
Yazilanlari okumak ise iskence. Fb braga macindan sonra sadece hakem yazip lig icin bile algi yapmislardi.

Çevrimdışı artena_condari

o değil de, hak etmiştik be o üst turu. fabrinin gözlerinden öper, aboubakar'ın gençliğine veririm.

beşiktaş sağ olsun.
[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2016, 12:27:25 artena_condari ]

EssiLor

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Akil Emre

Ya hakem seni mahvetmişte, nedir bu tosicin, oguzhanın ve tolgayın oyunu. Durmadan bireysel hata yapıp fark olmasına izin verdiler. Yemin ederim 6-0 dan fazla omasın die dua ettim.

Bide zaten darmadağan olmuşuz , adamlar tüm takım üzerimize geliyor yetmiyor ofsayttan gol atıyor. Böyle hakemlerin de 9 kişi kalmış rekibine hayvan gibi oynayan takımında anasını avradını diyorum.

Renkli taraftarda Mete kalakavan olmayınca böyle oluyor yazıyolar, ulan siz süper kupa finalinde ofsayttan gol atıp, tosicin penaltısını vermeyeninde mete olduğunu ne çabuk unuttunuz.

Son sözüm bu takıma a sınıf sol stoper, sol açık ve forvet şart oğlu şart. Ayrıca tolgay ve oğuzanda mümkünse beraber oynamasınlar, yeminle en çok eleştirdiğim necipi gözlerim aradı adam hiç değilse iki tekme atar pres yapardı.

Çevrimdışı onur_U

çok kızgınım çok..sinirim hale geçmedi resmen hayallerimizle oynadı hakem bozuntusu.
fakat yenilginin %80 sorumlusu hakem olsa da bazı gerçekleri gözardı edemeyiz;

- orta saha bitik. atiba yorgun. haftalardır tolgay ve ozi sahada yoklar. defansif anlamda hiç yoklar tamam ama ofansif olarak da giderek geriye gidiyorlar. maçtan önce de yazmıştım bu maça daha sert bir orta saha ile çıkmamız ve oyunu tutmamız gerekiyordu. inler de bende hayal kırıklığıdır özellikle ilk 11 çıktığı maçlarda ama hiç yoktan defansı daha iyidir,uzun top atar. bence bu maç için necip bile düşünülebilirdi.

- takımın bu maça kadar net sağ bekinin kim olduğunu biri söyleyebilir mi? gökhan fb maçında iyidi. büyük ihtimal morallidir de. sakatlığı yoksa neden rotasyona giriyor? hakem hatasını es geçmiyorum ama beck'in pozisyonunda gökhan kapatırdı kesin.

- tosiç iyi gidiyordu. az hata yapıyor diyordum ama yaptığı zaman maalesef golle sonuçlanıyor.

- aslında abou istekliydi ama kırmızı kartı tam bir rezalet. cenk'te bir iyi bir kötü. yani sonradan girdiği zaman daha başarılı gibi görünüyor. her ikisi de yetersiz maalesef.

- sol açık sorunumuz ise transfer stratejimiz ve formsuzluklar yüzünden çözülemedi. düşünün senenin başından beri oynamayan kerim ligin önemli maçında fb, yine olcay ise kiev maçına çıkıyorlar. istekliler ama o kadar. biz istiyoruz gol atsınlar asist yapsınlar ama olmuyor. olmaz zaten.

sonuç olarak namağluptuk tamam ama maalesef eksiğimiz çok, iyi oyunumuz yok. bunu görebilmeliyiz.
hoca'nın ve takımın formsuz olması beni endişelendiriyor. herkesin dediği gibi ilk yarı sonuna kadar ligde kayıpsız gidip devre arası bir şapkayı önümüze koymamız gerekiyor.
[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2016, 09:13:41 onur_U ]

Çevrimdışı Ensar

günaydın Beşiktaş ailesi , kazandıkça sevgimiz kaybettikçe sadakatimiz artar !
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Akil Emre

Bizi çekemeyenleri sadece gs , fb liler sanırdım. Trabzonlularında maç çok hoşlarına gitmiş. Hakem hata yapabilir deyin dalga geçiyolar. Başkana ve Onlara bukadar emek vermiş Şenol hocaya laf sokuyolar.

Ellerinden 2 kez şampiyonluk alan fenere ve 8 kişi kaldıkları maçta durmadan oley çeken ve paf takımı oldukları gs ye bukadar bilenmediler. Yazıklar olsun onlara , işallah geçen seneki gibi bol 7-0 lı maçlarını izleriz

Çevrimdışı eaglekartal

(Hakaret Yasak)₅ hakem ya tüm emeğimizle oynadı.acısı çıkar inşallah kat be kat.
tosiç.tolgay.oğuzhan.sizlerde büyük rezallettiniz akşam.tosiç hayatında bundan daha kötü maçı bundan daha saçma hataların yaptığı maç varmı bilmiyiyorum ama bu maç bazı derslerde çıkarmıştır herkese yönetime umarım.bu takımın 4-5 tane üst düzey transfere ihtiyacı var.stoper,forvet,kanat forvet ve 10 numara şart bu takıma.kalan 3-4 maçı hayırlısıyla en az kazayla atlatıp devre arası hemen bu transferleri yapmamaız gerek.

Çevrimdışı Çağatay

beck in penaltı pozisyonuna kadar ki oyuncu eleştirileri normaldir

lakin sonrasında film koptuğu için kim nasıl oynamış ne yapmış pek de önemli değil

abou nun kırmızı kartı dahil.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Günaydın BÜYÜK BEŞİKTAŞ Ailesi,

Kimse hakemi konuşmaz mı şu ülkede ya ?
Hırsızın hiç mi sucu yok ?
Allah belasını versin bütün renklilerin ya.
Artık zerre destek verip üzülmicem bu şeref yoksunlarını.
Okudukça sınırlenıyorum bazı seylere.  :s20:

Çevrimdışı tuncaboylu

Yok be dostum halen neler dönüyor uefa'da, hakem atamalarını görmüyor musunuz son zamanlarda türk takımlarına karşı? Para mara işleri dönmez ama hakem olayları çok sık olmaya başladı..

İsabetli öngöründen ötürü tebrik ederim @Serhat Akkaya:claps: :claps:

Çevrimdışı Ensar

lakin sonrasında film koptuğu için kim nasıl oynamış ne yapmış pek de önemli değil

abu dahil değil abi , o herif takımı resmen sattı.
[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2016, 09:45:58 Ensar ]
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Necmi

abou sinirlenip topa vurmasıda hakemin faul çalmasından oldu orda faul yoktu.
ama genede yapmaması gerekiyordu sarı kartın var kendini attırıp takım zaten eksikken
9 a düşürmek affedilir bir şey değil.

Etiketler: