Iyiki alarm calmamis. Zaten gunum kotu geciyordu. Ben fosur fosur uyurken, kievde lastik mi patlamis desem, akis mi kesmis desem ne desem bos.
Hakemdi falan filan, onu konusmusunuz. Belli tam bir eblek, o penalti pzosiyonunda kale arkasindaki hakeme bakiyor falan mal, dagilmistir sonra.
Kiev macina o agir sahaya, bu kadro ile cikilmaz, ci kil maz, cikilmaz. Mallik bizde.
Oguzhan kasintisi beni benden aliyordu zaten, yaninda da tolgay gibi bir vurdumduymaz. Bunlar faul yapamayan oyuncular, az mucadele edin lan, tekme atin, hirs yapin, yok basimiziz bisi gilmisin ifinim
Abu konusu da netlesmistir, besiktasin abunun olmasini bekleyecek luksu yok. Aykusu 73 falan diye dusunuyordum besiktasin oyuncusu diye torpil gecmisim. Kalsin kievde, ordan gecsin nereye gecekse, aktarma yapmasin istanbul ustunden sikinti oluyor.
Boyle maclar 1-0 maclaridir, yemeyeceksin, yemeyeceksin ve kademe kademe risk alarak atabiliyorsan atacaksin, atamiyorsun elin seyini bekleyeceksin portekizden ama gol yemeyeceksin.
Bir yerde patlarim, diye bagiriyordu bu takim, kesindi. Simdi hakem konusu sikintili ama bunun ligi etkilememesi icin bu maci unutmak lazim.
Gerekli dersi gormustur subyan futbolcular umarim.
Elin ukraynalasi yakaladi mi nabiyo, tarumar ediyor hic bakmiyo 8 kisi kalmis skor 22-0 buna kufur edebilirsiniz ama adamlar dogrusunu yapiyor. Biz adanasporu yakaliyoruz kanser oluyoruz, tsyi yakaliyoruz kanser oluyoruz. Elin ukraynalisi yakalamadi dosuyor boruyu iste. Boyle olmamiz lazim, yakaladin mi cakacaksin besi altiyi.
Simdi bursaspor macini da etkiler bu mac, hoca formsuz, onumuzdeki maclara bakacagiz