Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9156509 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi COB

Duygusal davranmak istemiyorum, genelde ne cekiyorsak duygusalliktan cekiyoruz yanliz Fabri'nin isyanini gorunce benim de gozum yasardi. Tabi ki bu davranis Fabri'yi ''efendi cocuk'', ''iyi cocuk'' kontenjanina sokmuyor ama bu macta en sucsuz birisi varsa oda Fabri'dir.

Çevrimdışı Barış1903

Fabri bugün ciğerimi parçaladı...

Çevrimdışı Berat

Aboubakar formayı bundan sonra zor görür.

Çevrimiçi Kartal Ç

Bordo forma da hakikaten uğursuzluk timsali oldu. Bi daha Allah aşkına giymeyelim bu sezon.
Abubakar nerede olduğunun farkına varana kadar 18 in dışında tribünde dinlenmeli biraz.
Atiba artık gerçekten dayanamıyor haftada 2 maça. Ligde atiba avrupada başka biri oynamalı. resmen eziyet ediyoruz.
Fabri candır.
atiba-oğuzhan-tolgay 3lüsünden artık vazgeçilmeli. bu 3lü bir arada olmadı olmuyor olmayacak.
son kaç maçtır hücüm organizasyonu namına hiçbir şeyimiz yok. kapanıp kontra bile yapsak razı olacak hale geldik.
hücuma çıkış taktiği doğaçlamaya döndü iyice. Şut yok yahu şut. dağlara taşlara giden şut bile yok.
[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2016, 01:51:23 Kartal Ç ]

Çevrimdışı atalay

Tosic'e antrenman yeleği bile vermem sözümü güncelliyorum; üzerinde Beşiktaş logosu olan herhangi bir ürün giymemeli.

Son iki ŞL maçındaki dört golde, sezon başındaki ilk periyotta yenilen gollerin yarısında majör hatası olan ve o pozisyonun temel gerekliliklerini karşılayamayan, gol ile sonuçlanmasa da bu hataları sürekli yapan Tosic'e ne demeli? Fakat sorun oyuncuda değil. Bu pozisyondaki sorunu halen gideremeyen "futbol aklı", bu oyuncu için güzellemeler yapan sözde futbol kamuoyu ve taraftar güruhu asıl suçlular.

Çevrimiçi COB

Aboubakar icin yonetim bir ceza verirmi bilmem. Bu adamin fundamental ve fizik ozellikleri iyi ama mental olarak okadar geride ki artik su dakikadan sonra oynamasi ayip olur. Bugune kadar destekledim artik desteklemiyorum, arti kulupten en kisa zamanda gonderilmesini diliyorum. 

Çevrimiçi 38life

Şu hakemi böyle bir final maçına vermenin açıklaması o-la-maz!! Kimse duygusal yorum, maçın öfkesiyle yapılan yorum falan diyemez. UEFA açık bir şekilde Türklere karşı ırkçıdır. Bu artık ayyuka çıkmıştır!

http://twitter.com/jmoran76/status/806238055535431681

Çevrimdışı mellfred

#TurcophobiaUEFA Twitter' olanlar bu taga destek versin lütfen dünya gündemine girdik
Up

Çevrimdışı anilsevim

Hocam inler i de at artık şu 11 e
Güçlü orta saha ile ilk yarıyı bitirelim
Ozi tolgay bu takımda oynuyorsa, inler 2 kere oynar
Defans önü Ati - İnler yap
10 numara için de bi devre ozi bi devre tolgay oynat
Bütün sıkıntımız ortasaha kurgusu
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı Berat

Uefa Avrupa Ligi'ne seri başı olarak giriyoruz.

Ligi alalım ŞL ya da UAL umrumda dahi değil.

Çevrimdışı Kalyoncu

Hakeme tekme büyük sıkıntı umarım öyle birşey yoktur.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı anilsevim

Uefa Avrupa Ligi'ne seri başı olarak giriyoruz.

Ligi alalım ŞL ya da UAL umrumda dahi değil.

Avrupa artık benim de zerre umrumda değil
Ol şampiyon, tak 3. yıldızı, git tekrar cl ye
Avrupa liginde yarı final oynasan nolcak, takip eden yok o ligi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Alper1903

Şampiyonluk... Kitlendim şu an şampiyonluğa. Yemişim avrupa ligini.

Çevrimdışı Barış1903

Hakeme tekme büyük sıkıntı umarım öyle birşey yoktur.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne tekmesi ne olmuş ki ?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu akşam üzüldüğüm 2şey vardı

İspanyol olupta Ay Yıldızlı Beşiktaş forması ile ağlayan kalecimiz ve onun kadar Türk olamayan insanlar..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi 38life

Son iki ŞL maçındaki dört golde, sezon başındaki ilk periyotta yenilen gollerin yarısında majör hatası olan ve o pozisyonun temel gerekliliklerini karşılayamayan, gol ile sonuçlanmasa da bu hataları sürekli yapan Tosic'e ne demeli? Fakat sorun oyuncuda değil. Bu pozisyondaki sorunu halen gideremeyen "futbol aklı", bu oyuncu için güzellemeler yapan sözde futbol kamuoyu ve taraftar güruhu asıl suçlular.

Koskoca Beşiktaş. Şampiyonlar liginde oynayacak olan Beşiktaş. Başkanının "Biz büyük bi dünya kulübüyüz." dediği takım. Sezona Tosic'in AS Stoper olduğu bir ANA PLAN ile başlıyor. Tosic ya tosic! 1.ci stoper! Aklım almıyor. Transfer döneminin son haftasında da böyle çıldırmıştım, çıldırmıştık. Nasıl olur? Nasıl stoper alınmaz diye kafayı yemiştik o mesajlar hala transfer başlığında duruyordur. Ama lig başlayınca tamam şimdi susup destek verelim dedik. Ama aklım almıyor gerçekten. Yönetim stoper alamadı değil almadı. Alabilecekken almadı. Tosic'i ana plan olarak gördü. Olcay'ı ana plan olarak gördü. Ben Marcelo Beşiktaşta ilk 11 oynayamaz derken Tosic'in ana planda olduğu bir tablo karşımıza çıktı. Tüm bunlara rağmen ligde iyi durumdayız diye hala görülmeyecek mi bu hatalar? ders çıkarılmayacak mı? Bu maç bir hakem faciası oldu diye bu hatalardan yine ders alınmayacak mı?

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu kartlar sıfırlanıyor mu ?

Çevrimdışı alimm

buradan ayağa kalkıp tekrar yürümeyi biliriz...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Kalyoncu

Ne tekmesi ne olmuş ki ?
Bilemiyorum tangaz abi dedi öyle birşey. Rebrov oyuncuma tekme attılar diyor. Umarım oyuncusunadır.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı anilsevim

Stratejik hatamız da vardı
Dinamik defansif orta saha ile cıkıp ilk yarıyı 0-0 bitirmek lazımdı
O zman 2. devre diğer maç da karışacaktı ve diken üstünde olacaklardı.
Kurgulayamadık gitti şu alengirli işleri...

Çevrimdışı Gokhan-

Bu gece uyku haram.

Gırtlağıma oturdu bir yumru gitmiyor, Allah belasını versin bu hakemin tek düdükte bitirdi bütün umutlarımızı..

İnşallah tez zaman da kendisiyle ilgili çok kötü haberler alırız..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimiçi Samet Ç

Etiketler: