Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9163435 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Aziz Çebi'ye protokolde federasyondaki bütün Beşiktaşlılar gidecek. Yarından itibaren savaş başlayacak demiş.

Çevrimdışı Kalyoncu

kimleri dediki bilmiyorum
Fransadan forvet brezilyadan stoper dedi.

Çevrimdışı Gordon

Defans ve sol açık 2 oyuncudan bahsetti.İsim vermeden sadece kulüplerini söyledi. Rıdvan Dilmen pek transferde isim vermezdi.Mutlaka duymussundur haberlerde

Çevrimdışı tangaz

:naughty:

abi özelden demiştim
 "genel değil özel özel" yoksa tam tersimiydi mesaj  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gordon

Evet Fransa ve Brezilya dedi.Kendinden de çok emin söyledi.Kimmis bunlar bilen var mı?

Çevrimiçi Samet Ç

Evet Fransa ve Brezilya dedi.Kendinden de çok emin söyledi.Kimmis bunlar bilen var mı?
Fransa'daki forvet Moukondjo ama Cl'de tur atlarsak hedef daha büyük olur

Çevrimdışı tangaz

rıdvanın deyipde tutturduğu bir duyum daha görmedim ben  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Necmi

Önemli olan bundan sonraki tur da elenip elenmemiz değil abi.

Ekstradan gelecek para ve bu kulvarda devam etmemizden dolayı olası güçlendirme transferleri..
Bundan sonra ki tur da elenirsek hiç umrumda olmaz, biraz daha tırtıklayalım şu CL'yi yeterli..
güçlendirme şl de oynayacağın iki maç içinmi yoksa uefa kupasına yürümek içinmi yapılır sence
para elbette önemli ama ordan gelecek para 5.5 M ve bunu uefada yürüyerekte alırsın çünkü ikiden çok daha fazla maç yapacağın için
stad hasılatı yuva gelirleri uefadan gelecek para üst üste konduğunda bu gelirleri geçer bile
biz şl den alacağımızı aldık bundan sonrası şans bal işi uefadan kupaya bile göz dikebiliriz
bir renkli forumunda şöyle yazmıştı bunların şlden elenmesini istemiyorum uefaya kalırlarsa kupayı bile alabilirler
işte durum bundan ibaret aslında minimum iki maksimum üç transfer yapacağız ve kaliteli olacak
neden uefa kupasına yürümeyelim :bandit:

Çevrimdışı tangaz

fransadan şayet kanat forvet alacaksak eski ts.li majeed warisi alalım

Çevrimdışı Gordon

Ben Rıdvan Dilmen'in duyumculuk yaptığına şaşırdım

Çevrimiçi Samet Ç

fransadan şayet kanat forvet alacaksak eski ts.li majeed warisi alalım
Kanat forvete Ntep düşünülüyor santrafor adaylarından biri de Moukondjo abi

Çevrimdışı Necmi

Defans ve sol açık 2 oyuncudan bahsetti.İsim vermeden sadece kulüplerini söyledi. Rıdvan Dilmen pek transferde isim vermezdi.Mutlaka duymussundur haberlerde
doğru demiş defans derken stoper ve sol açık Brezilye ve fransa tabi birde alman olma ihtimali vardır :naughty:
ama bunlar net değil daha ilgileniliyormuş ama ortaya bir düşeş düşer her şey değişir.

Çevrimdışı Bishamon

Moukondjo hedef sasirtmadir gidip heralde aboubakarin yedegini almazlar

Çevrimdışı Gordon

2 Afrikalı ile forvet bölgesi güçlenir. Ama tıka takaları özleriz.Daha çok hızlı atağa çıkan takım olacağız gibi plan icindiler sanırım.

Çevrimiçi Samet Ç

Moukondjo hedef sasirtmadir gidip heralde aboubakarin yedegini almazlar
Aynen son tercihtir zaten

Çevrimdışı Orhan

Çevrimdışı tangaz

Kanat forvete Ntep düşünülüyor santrafor adaylarından biri de Moukondjo abi

bende farklı bir isim önerdim işte Samet  :D

ntep asist özelliği daha baskın sanırım waris ise kendi daha çok atanlardan bakambu etkisi yapabilir birde asisti gole çevirecek 9 numaramız olmadığı için kendisi sokan kanat forvet  daha doğru tercih olacaktır bence

Çevrimdışı Kalyoncu

Federasyondaki Beşiktaşlılar
Yıldırım Demirören
Cengiz zülfikaroğlu
Hüsnü güreli güldürdü gece gece aziz yıldırım.
Bu arada buna bakarken Fulyayı peşkeş çektiği Yaşar aşçıoğluda yönetim kurulunda.

Çevrimiçi Samet Ç

bende farklı bir isim önerdim işte Samet  :D

ntep asist özelliği daha baskın sanırım waris ise kendi daha çok atanlardan bakambu etkisi yapabilir birde asisti gole çevirecek 9 numaramız olmadığı için kendisi sokan kanat forvet  daha doğru tercih olacaktır bence
Waris'i beğenmiyorum abi ben yetersiz kalır Kerim havası var o çocukta. Adaylardan biri Ghezzal'da olabilir

Çevrimdışı tangaz

doğru demiş defans derken stoper ve sol açık Brezilye ve fransa tabi birde alman olma ihtimali vardır :naughty:
ama bunlar net değil daha ilgileniliyormuş ama ortaya bir düşeş düşer her şey değişir.

abi özelden diyorum sen genelden alman malman karıştırıyorsun şimdi ortalığı  :icool:

Çevrimdışı Librarius

Abi mesele burda zaten.
Katılmıyorum düşüncene der, ya da benzeri iyi yaklaşımda zaten ona göre muamele edilir.
Burda kimse kimsenin beşiktaşlılığını sorgulayamaz. Haddine degil benim onun vs kimsenin
Dünkü oyundan keyif alıp eğlenmiş arkadaş. Bende derimki dünkü oyunu beğenen bu arkadaşta renkli kokusu var. Mantıklımı şimdi bu
O yüzden abi haddini bilicek herkes dedim ben de.

Bak Necmi abinin yazisinda had bilme kismi sana yonelik. Herneyse foruma verdigim rahatsizliktan dolayi kusura bakmayin.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Orhan

Herkes alınacaksa bu şekil alınsın diyor zaten, bence kesinlikle boş bir adam değil.

Taktik özürlü değil, tekniği çok iyi, topu çok iyi saklıyor, güzel çalımlar atıyor.Ama golcü diye değerlendirirsek herkes söver bu adama rakamlarda indirim olursa ben alınması taraftarıyım kısacası..

Yerine leblebici alınırsa şayet..
Eger maddi durumumuz yeterliyse yada bonservisi ucuza kapatirsak leblebicinin arkasinda yedek bekleyebilir.Forvette de cag atlamaliyiz bence Gomez,Abu,Cenk ates eder.

Çevrimdışı tangaz

Waris'i beğenmiyorum abi ben yetersiz kalır Kerim havası var o çocukta. Adaylardan biri Ghezzal'da olabilir

ts sonrası hiç seyretmedim ama geçen sene 23 maç 11 gol mü ne istatistik yapmış eleman aklımı karıştırmadı değil yanii

Çevrimdışı alimm

güçlendirme şl de oynayacağın iki maç içinmi yoksa uefa kupasına yürümek içinmi yapılır sence
para elbette önemli ama ordan gelecek para 5.5 M ve bunu uefada yürüyerekte alırsın çünkü ikiden çok daha fazla maç yapacağın için
stad hasılatı yuva gelirleri uefadan gelecek para üst üste konduğunda bu gelirleri geçer bile
biz şl den alacağımızı aldık bundan sonrası şans bal işi uefadan kupaya bile göz dikebiliriz
bir renkli forumunda şöyle yazmıştı bunların şlden elenmesini istemiyorum uefaya kalırlarsa kupayı bile alabilirler
işte durum bundan ibaret aslında minimum iki maksimum üç transfer yapacağız ve kaliteli olacak
neden uefa kupasına yürümeyelim :bandit:
töre "transfer" olarak sayılmıyor değil mi abi hani geri dönüyor ya :D belki mario da sayılmaz oda asıl mekanına gelmiş olur.... malum kota sınrlı doldurmamak lazım  :D
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Etiketler: