Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9163724 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Nasriyi istemiyordum ama keşke gelseymiş, Q7'ye bu kadar endeksli olmak sinir ediyor beni.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Biz işimizi şansa bırakmadan Kiev'i yenelim.Napoli dengesiz takım gidip yener birde Benfica'yı ecel terleri dökeriz sonra  :D
Napoli benficadan daha iyi takım, bence yenilmezler beraberlik yetiyor napoliye bizim kazanmamız lazım o yüzden.

Çevrimdışı Necmi

Başkan bişeye kıllandı ondan istemedi diye bir çok haber çıktı
Eto'o Rahat 40 a kadar oynar Quaresma da öyle bu adamlar sıradan adamlar değil abi hiperaktif adamlar enerjik adamlar sahada en çok efor sarfeden adamlar
Gomez dediğin adam en fazla 35 Yaşına kadar oynar adam ağır ama bu onun kötü olduğu anlamını Taşımıyor Bitiriciliği fevkalade adam golcü atıyor golünü çekiliyor bi kenara üzerine düşeni yapıyor mu yapıyor ben ona bakarım abi
Bizde bir algı var yok efendim 35 yaşında adam oynayamaz şöyledir böyledir Etoo bu ya etoo bunlar yanlış şeyler
Etoo dediğin adam 40 yaşına kadar oynayacak enerjiye efora sahip.
yanılıyorsun ne etoo nede quaresma 40 yaşına kadar falan oynayamaz istersen sahada tutarsın tabi
quaresma şu anda bile çok şey kaybetmiş eski quaresma değil iki sene en fazla oynar sonra veda eder.
gomez kendine bakıyor alman disiplini ve makine düzeniyle çalışıyor. ama göründüğü gibi üst seviye ligde bir şey yapamıyor.
ama bizim ligde 2-3 sene daha oynar. Etoo antalyada oynuyor ama Beşiktaş antalya değil unutma sıradan bir takımda oynamakla
istim üzerinde olan bir takımda olmak aynı şey değildir bunu ne yapabilir ancak yaşayarak görmek gerekiyor.

Çevrimdışı Anıl1903

Napoli benficadan daha iyi takım, bence yenilmezler beraberlik yetiyor napoliye bizim kazanmamız lazım o yüzden.
Aynen öyle. :ok:

Çevrimdışı Orhan

Çerçevelik - Posterlik bir fotoğraf

Arkadaslar bisey soracağım bilen varsa cevaplasin lütfen :busted_cop: :busted_cop:

Bu fotografi büyük bir poster haline getirme sansim var mi :busted_cop:

Eger oyle birsey olursa bu fotografi Poster haline getirip Çerçeveleyip Evin duvarina asicam :bandit:
Geriden okuyorum da o mesale fener tribununden bizim tribune mi atildi?

Çevrimdışı Necmi

yanılıyorsun Benfica daha iyi bir takım Napolinin tek yaptığı arkaya adam kaçırmak hızlı oyuncularla neticeye gitmek
ilk maç bizi çok zorladı bu ama ikinci maçta buna izin vermedik golü uzaktan şutla buldular.
Benfica her türlü oyunu oynayabilecek klasda bir takım takımın her tarafı daha dengeli maç bence
benficaya daha yakın umarımda öyle olur zaten bizim bekleyeceğimiz en iyi sonuç Benfica galibiyetidir.
o olmazsa beraberlik eh işte diyebileceğimiz ve bizim mutlak galibiyetle ayrılmamız gereken bir sonuç
beraberlik bir tek bize benfica galibiyetinde yetiyor onun dışındaki bütün sonuçlar bizim galibiyet almamızı gerektiriyor.
en ala sonuç berabere kalmaları bizimde kazanmamızdır. Ama büyük ihtimal beraberlikte uefaya gideriz.
biz kazanıp diğer maçın sonucuna bakmamamız gerekiyor.

Çevrimdışı tangaz

yanılıyorsun Benfica daha iyi bir takım Napolinin tek yaptığı arkaya adam kaçırmak hızlı oyuncularla neticeye gitmek
ilk maç bizi çok zorladı bu ama ikinci maçta buna izin vermedik golü uzaktan şutla buldular.
Benfica her türlü oyunu oynayabilecek klasda bir takım takımın her tarafı daha dengeli maç bence
benficaya daha yakın umarımda öyle olur zaten bizim bekleyeceğimiz en iyi sonuç Benfica galibiyetidir.
o olmazsa beraberlik eh işte diyebileceğimiz ve bizim mutlak galibiyetle ayrılmamız gereken bir sonuç
beraberlik bir tek bize benfica galibiyetinde yetiyor onun dışındaki bütün sonuçlar bizim galibiyet almamızı gerektiriyor.
en ala sonuç berabere kalmaları bizimde kazanmamızdır. Ama büyük ihtimal beraberlikte uefaya gideriz.
biz kazanıp diğer maçın sonucuna bakmamamız gerekiyor.

biz kazanırsak diğer maç berabere bitsin  :D ama benim de tahminim benficanın kazanacağı yönünde.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

@tangaz

Gg , Senin gözünde de aklanmıştır artik degil mi ?

:tabe: Evet, alkışlıyorum kendisini  :claps:

@Yunus Emre Dökmeci
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Necmi

Benim nerde renkli hayranlığımi gordun :alala:

Ben Lensi bize gelmeden oncede istiyordum cunku adi bizle de epey anılıyordu sonra bir anda Fb ye imza atti

Futbolcuyu beğeniyoruz diye renkli hayrani olmuyoruz :bandit: @Necmi

Insanlari bu sekilde etiketlemen hos degil

Ozelden ben sana yazdim once onlari bir etiketle sonra bize gel :bandit:

renkli hayranı demedim renkli oyuncu hayranı dedim ikisinin arasındaki farkı
eminim anlayabilirsin.
özelden bana yazdıklarınla anca kendini topun ağzına sokarsın başkalarına yaptığın dikliklerin
bende işe yaramadığını biliyorsun :bandit: @Yunus Emre Dökmeci
senin davranmamı istediğin gibi davranıyor olsaydım sen bu forumdan çok uzun zaman önce giderdin
değilmi. Bu gün senin yaptığını bir zamanlarda sana yapıyorlardı. Nasıl o zaman başkalarına kulak kapattıysam
bu günde sana kapatırım. O dönemlerde seni koruyorum diye beni sürekli özelden eleştirirlerdi.
aslında koruduğum sen değildin burdaki prensiplerdi şu andada koruduğum gene burdaki prensipler.

Çevrimdışı Necmi

biz kazanırsak diğer maç berabere bitsin  :D ama benim de tahminim benficanın kazanacağı yönünde.
benim tahminimde Benfica alacak maçı bakalım göreceğiz. @tangaz
ama bizim ihtimale bırakmadan vurup geçmemiz lazım Kiev yenemeyeceğimiz bir takım değil.

Çevrimdışı tangaz

@Necmi abi biz lensle ilgilendik kulübü bize satınalma opsiyonu ile kiralıyordu sonra biz nasriye yöneldik tercihimizi nasriden yana kullandık suderlande vaz geçtiğimizi ilettik olay böyle oldu. sonra fener zaten bilirsin bizim transfer listemiz dışında oyuncu keşfedemedikleri için gidip sunderlandden istemişler kiralık+satınalma opsiyonu die sunderland yönetimi lann de gedin önce aç karnınızı doyurun sizin neyinize satınalma opsiyonu deyip bunları dictir etmişer sonra araya dick girmiş tamam kiralayalım ama satınalma opsiyonu vermeyiz demişler.  :evillol:

bu arada kesin bilgidir yayabilirsiniz.

Çevrimdışı Necmi

Nasriyi istemiyordum ama keşke gelseymiş, Q7'ye bu kadar endeksli olmak sinir ediyor beni.
Bakalım ne kadar endeksliyiz bursa maçında göreceğiz. Gerçekten hücum gücümüz omu
yoksa aslında hücum gücümüzü baltalıyormu haftaya belli olacak.

Çevrimdışı Gordon

Benfica Napoli maçında 3 İhtimal de olabilir.İki takımın da hızlı orta sahaları var ve defansları önde kuruyorlar. Maç yine bol gollü geçecektir.Senol hoca diğer maçın skoruna göre müdahalede bulunacaktır. Ancak sahaya çıkarken vereceği talimat saldırmak olmalıdır. Pres ile başlamamizı bekliyorum.
Diğer maçta hangi takım daha iyi olduğunu   sonuclar belirleyecektir, ki ilk maçta Napoli tecrübeli oyuncularıyla bunu gösterdi. Ben de tahminim Napoli yine kazanacaktır.

Çevrimdışı tangaz

benim tahminimde Benfica alacak maçı bakalım göreceğiz. @tangaz
ama bizim ihtimale bırakmadan vurup geçmemiz lazım Kiev yenemeyeceğimiz bir takım değil.

benim içim hiç rahat değil hani eskilerin bir lafı vardır içimde bir sıkıntı var die biraz o durumdayım. umarım hayra çıkar abi @Necmi

Çevrimdışı Gokhan-

Bursa maçında güzel güzel tiki takalar yapacağız diye düşünüyorum.

Olcay-Cenk-Oğuzhan-Tolgay-Atiba-Kerim gibi birbirini tanıyan ve anlayan adamlardan oluşacak hücum gücümüz, bakalım paslanmışmıyız yoksa bu oyuncuların bir araya gelememesi mi etkiliyor göreceğiz..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı tangaz

bu arada nasri nasri diyorsunuz da adam haftalardır sakat buraya da gelse farklı olmayacaktı eminim. kalitesine yada hücumda fark yaratacağına lafım yok ama sahada çok fazla göremeyecektik muhtemelen :bandit:

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi biz lensle ilgilendik kulübü bize satınalma opsiyonu ile kiralıyordu sonra biz nasriye yöneldik tercihimizi nasriden yana kullandık suderlande vaz geçtiğimizi ilettik olay böyle oldu. sonra fener zaten bilirsin bizim transfer listemiz dışında oyuncu keşfedemedikleri için gidip sunderlandden istemişler kiralık+satınalma opsiyonu die sunderland yönetimi lann de gedin önce aç karnınızı doyurun sizin neyinize satınalma opsiyonu deyip bunları dictir etmişer sonra araya dick girmiş tamam kiralayalım ama satınalma opsiyonu vermeyiz demişler.  :evillol:

bu arada kesin bilgidir yayabilirsiniz.
bana lensle ilgili girişim yaptığımıza dair bilgi hiç gelmedi ortada konuşuluyordu ama içerden bir bilgi
gelmedi kaldıki haberleri basına düşmeden çok önce öğreniyorum nasriyi bile haftalar önce isim vermeden söylemiştim.
ama gerçek bir şey varsa gerçekten alma hedefinde oldukları oyuncuları gizleyebiliyorlar kesinlikle hiç bir şekilde ismi
sızmıyor.

Çevrimdışı Gordon

Sorumluk Oğuzhan ve Tolgay'a geçecek.Bende merak ediyorum neler yapacaklar.

Çevrimdışı tangaz

bana lensle ilgili girişim yaptığımıza dair bilgi hiç gelmedi ortada konuşuluyordu ama içerden bir bilgi
gelmedi kaldıki haberleri basına düşmeden çok önce öğreniyorum nasriyi bile haftalar önce isim vermeden söylemiştim.
ama gerçek bir şey varsa gerçekten alma hedefinde oldukları oyuncuları gizleyebiliyorlar kesinlikle hiç bir şekilde ismi
sızmıyor.

var mı duyum özelden yazsana abi  :naughty:

Çevrimdışı Gordon

Necmi Abi , Rıdvan Dilmen ' in açıkladığı transferler hangileri , doğruluk payı ve mi?

Çevrimdışı Necmi

benim içim hiç rahat değil hani eskilerin bir lafı vardır içimde bir sıkıntı var die biraz o durumdayım. umarım hayra çıkar abi @Necmi
inceldiği yerden kopar @tangaz  :D
ne olur en kötü yenilir yada berabere kalırız uefadan devam ederiz ne yani şlde devam edipde finalmi oynayacağız
şl gruplarında bence yeterince edinim sağladık çıkarsak elbette güzel olur ama iki maç daha yaparız gerisi için çok ballı olmamız gerekiyor.
olmadı uefada sonuna kadar zorlarız devre arası takviyeleri sakatların geri dönmesi uefada şansımızı bayağı arttırıyor.
o nedenle sıkıntılı bir durum yok tadını çıkartalım anca renkliler mutlu olur şl den elenirsek düşüşe geçerceğiz umudu yaşıyorlar :D
neden düşelim şl kupasınımı kaldıracağızda hayal kırıklığı olsun en fazla takıma teşekkür ederiz bizim boynumuzu şl de eğmediği için

Çevrimdışı Necmi

Necmi Abi , Rıdvan Dilmen ' in açıkladığı transferler hangileri , doğruluk payı ve mi?
kimleri dediki bilmiyorum

Çevrimdışı Gokhan-

inceldiği yerden kopar @tangaz  :D
ne olur en kötü yenilir yada berabere kalırız uefadan devam ederiz ne yani şlde devam edipde finalmi oynayacağız
şl gruplarında bence yeterince edinim sağladık çıkarsak elbette güzel olur ama iki maç daha yaparız gerisi için çok ballı olmamız gerekiyor.
olmadı uefada sonuna kadar zorlarız devre arası takviyeleri sakatların geri dönmesi uefada şansımızı bayağı arttırıyor.
o nedenle sıkıntılı bir durum yok tadını çıkartalım anca renkliler mutlu olur şl den elenirsek düşüşe geçerceğiz umudu yaşıyorlar :D
neden düşelim şl kupasınımı kaldıracağızda hayal kırıklığı olsun en fazla takıma teşekkür ederiz bizim boynumuzu şl de eğmediği için

Önemli olan bundan sonraki tur da elenip elenmemiz değil abi.

Ekstradan gelecek para ve bu kulvarda devam etmemizden dolayı olası güçlendirme transferleri..
Bundan sonra ki tur da elenirsek hiç umrumda olmaz, biraz daha tırtıklayalım şu CL'yi yeterli..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı cursedofdragon

aziz yıldıvım : fedarasyonda ki bütün Beşiktaş'lılar gidecek demiş maçta.

Yarın dan itibaren büyük savaş başlayacak demiş.

Etiketler: