Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9163695 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Şunu görmüş müydünüz beyler?

3 hakem hatasından bahsediliyor:
- Sow'un golünün iptali doğru
- Tosic kırmızı görmeliydi
- Van Persie kırmızı görmeliydi

Manşet?

'TOSIC'E KIRMIZI'

İnsan hakkaten inanamıyor...

aslında kendilerini manuple ediyorlar bu artık Beşiktaşın ne kadar güçlü
olduğunu gösterir. Renkli taraftarlarını ezer. yıllarca onlar değilmiydi Beşiktaş üçüncü büyük
kimse ciddiye almaz vs vs şimdi işte böyle olmadığını yaşıyorlar. Bunlar onlar için kış gününde soğuk duş olmak
gibi bir şey tınlamayın. biz hakemlerden şikayet ederken ne diyorlardı zamanında sizde aynısını deyin  gidin he he deyin olsun bitsin.
twitterdeki Beşiktaş hesapları zaten gerekeni yapar iyi çalışıyorlar.
bu arada saldırıya uğrayan twitter hesaplarına gereken desteği verin tekrar güçlensinler. güçlü olan her hesap Beşiktaşın menfaatinedir.

EssiLor

• Ziyaretçi

Ben Arfa gelecek diyorlar pek sanmıyorum
Ah keşke Zamanında Lens i alabilseydik
Başkan istedi koştu peşinden ama almadı fenere yar oldu.

Çevrimdışı cursedofdragon

dick gelmeden önce fb'nin td için ismi geçnlerin arsındaydı ümit özat... ben daha iiyim demk isteyecektr...

hiç sanmıyorum ismail kartal gol atınca sevinmemişti bile ümit özat'ta aynı b.kun laciverti her neyse Beşiktaş başlığında fb konuşmayalım :)

Zaman gelince görücez zaten :)

Çevrimdışı ozankarakoc

aslında kendilerini manuple ediyorlar bu artık Beşiktaşın ne kadar güçlü
olduğunu gösterir. Renkli taraftarlarını ezer. yıllarca onlar değilmiydi Beşiktaş üçüncü büyük
kimse ciddiye almaz vs vs şimdi işte böyle olmadığını yaşıyorlar. Bunlar onlar için kış gününde soğuk duş olmak
gibi bir şey tınlamayın. biz hakemlerden şikayet ederken ne diyorlardı zamanında sizde aynısını deyin  gidin he he deyin olsun bitsin.
twitterdeki Beşiktaş hesapları zaten gerekeni yapar iyi çalışıyorlar.
bu arada saldırıya uğrayan twitter hesaplarına gereken desteği verin tekrar güçlensinler. güçlü olan her hesap Beşiktaşın menfaatinedir.

Ben renkli taraftarların söylediği 'hiçbir şeyi' kaale almıyorum ama basının böylesine göz göre göre saldırması çıldırtıyor beni. Siyasette olanın aynısı... İnsanın, savunduğu değerler ya da tuttuğu takım nedeniyle hayatı boyunca bir psikolojik savaşa karşı durmak zorunda olması ne büyük talihsizlik, değil mi...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

EssiLor

• Ziyaretçi

ligi boş verin beyler, Kiev Maçını alıp çıkmalıyız, 7 8 m euro ekstra gelir şu durumda çok işimize yarar.
3.Yıldızı Takmak Boşverilecek bir durum değil dostum  :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hiç sanmıyorum ismail kartal gol atınca sevinmemişti bile ümit özat'ta aynı b.kun laciverti her neyse Beşiktaş başlığında fb konuşmayalım :)

Zaman gelince görücez zaten :)
salla feneri Şimdi Kiev'de -7 -8 de ne yapacağız, Aboubakar ten renginden dolayı üşür orada  :evillol:

Çevrimdışı Necmi

Ben Arfa gelecek diyorlar pek sanmıyorum
Ah keşke Zamanında Lens i alabilseydik
Başkan istedi koştu peşinden ama almadı fenere yar oldu.
lens konusunda bence erken konuşuyorsunuz ben daha bir katkısını görmedim
anadolu takımlarında fark yaratıyorda birde diğer maçlarda görelim hem şimdilik epl kondisyonunu taşıyor
hele bir tükensin sonrasına bakarız.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

3.Yıldızı Takmak Boşverilecek bir durum değil dostum  :)
uzun vadede demiyorum şuan sezonun en önemli maçlarından birine çıkacağız, şanlı tarihimizde olmayan bir şeyi başarmalıyız,lig olmazsa olmazımız zaten. :icool:

EssiLor

• Ziyaretçi

anadolu takımlarında fark yaratıyorda birde diğer maçlarda görelim hem şimdilik epl kondisyonunu taşıyor
Dün görmedin mi abi adam 3 haftadır sakat olduğu halde oyuna girer girmez tehlike yarattı topu kapıp attığı o tehlikeli pas
Tosic in Lens e faul yaptığı pozisyon da Tosic Lens i faul ile durdurmasaydı o adam ya atardı yada attırırdı
Seri Teknik bi adam
Yüreğimi ağzıma getirdi dün akşam
Ancak Faulle durdurulacak bir adam
Oyun felsefesi Ronaldo ve Naniye çok benziyor
Bize gelse Quaresmayla Harikalar yaratırdı kanatta
[ Son Düzenleme: 04 Aralık 2016, 22:42:57 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı mylife1903

salla feneri Şimdi Kiev'de -7 -8 de ne yapacağız, Aboubakar ten renginden dolayı üşür orada  :evillol:
Tam tersi yahu siyah ya adam gunesi ceker, isinir beck dusunsun bembayaz adam. Hem usur hem beyaz forma giyersek sahada kaybolur, ofsayti falan bozar.
Bu becke beyaz formayi giydirip atacan kiev ceza alanina yerde yatacak kamufle olacak

birşey yapmıcaz kanki yenip dönücez inşallah :D  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tam tersi yahu siyah ya adam gunesi ceker, isinir beck dusunsun bembayaz adam. Hem usur hem beyaz forma giyersek sahada kaybolur, ofsayti falan bozar.
Bu becke beyaz formayi giydirip atacan kiev ceza alanina yerde yatacak kamufle olacak
ahahha abi siyah formamızı giyeriz bence  :D

EssiLor

• Ziyaretçi

Aboubakar Kieve atacak diyorum susuyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

birşey yapmıcaz kanki yenip dönücez inşallah :D  :evillol:
totemi'mi yaptım kanki bende bakar saplayacak inşallah  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Aboubakar Kieve atacak diyorum susuyorum.
Kievi bilmem ama bursaspora kesin golu vAr boyle hislerim yogunlasti bursasporun kalesinde 2ton komur yuku hissediyorum, bi kabarmis abu o kaleye bakiyo

totemi'mi yaptım kanki bende bakar saplayacak inşallah  :evillol:

eyvah profil fotosu yaptığın adamdan hayır gelmiyor :D  :evillol:

Çevrimdışı Savaş

Oyun, sistem veya terminolojinizdeki herhangi bir kelime ile adlandırdığınız şey birkaç oyuncunun varlığı ve aldığı rollerden ibaret. Güçlü olan olgu kolay vazgeçilemez olmalı. İşin daha trajik boyutu ise kendi oyun kimliğini henüz bulamayan teknik direktörü bu parçadan çıkarırsak elde hiçbir şeyin kalmayacağı gerçeği. Ek olarak Beşiktaş'ın geçen sezonundaki oyununu olduğundan daha yüceltmemek gerek. Nitekim o oyunun da önemli defoları vardı. Fakat kazandıran yapıyı güçlendirmek yerine sadece kazanmanın peşinden gidiyoruz. Beşiktaş önce 'oyunu' kazanmalı.
Of be! Günlerdir bunu söylemeye çalışıyorum. Kalemine sağlık!

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

eyvah profil fotosu yaptığın adamdan hayır gelmiyor :D  :evillol:
bakar saplayacak dediğimde sapladı, o zaman onun fotosu vardı, herif ballı Şl'de bir şekilde atıyor.  :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ölüsü bu ligde is yapar altini çiziyorum bu Ligde :bandit:

Dun sakat hali bile Etkili oldu 10 dakika da

Adam maçtan sonra kadroya bile alinmamam lazimdi diye aciklama yaptı o halde bile cikip etkili oldu
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

EssiLor

• Ziyaretçi

Maestro Gomez ve Oğuzhan la Güzel.
Aklımdan Çıkmıyor
Gel Lan devre arası gomez gel.

Çevrimdışı Çağatay

Benfica napoliye her türlü takar raad olun bize beraberlik yetiyor
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yasin02

Maestro Gomez ve Oğuzhan la Güzel.
Aklımdan Çıkmıyor
Gel Lan devre arası gomez gel.

Aquila non capit muscas.

Çevrimiçi Samet Ç

Aboubakar'a da maaş yüzünden fazla yüklenmeyelim adam aldığı maaşı zaten kazandırdı bize. Napoli ve Benfica maçlarında attığı gollerle. Kiev'i de sever kendisi  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aboubakar'a da maaş yüzünden fazla yüklenmeyelim adam aldığı maaşı zaten kazandırdı bize. Napoli ve Benfica maçlarında attığı gollerle. Kiev'i de sever kendisi  :bandit:
Samet son vuruşu zayıf adamın ben en çok ondan dolayı kızıyorum, Kiev maçında zorlanması en muhtemel oyuncu, soğukta etkili olması zor.

Etiketler: