yooo ben gördüğünü söyleyen biat etmeyen objektif bir profil çiziyorum doğruya doğru yanlışa yanlış diyorum sırf savunacağım diye don mon karıştırıp komik duruma düşmüyorum. saygı sorgulayacaksak gidip adamın donuna bakalım demek daha büyük saygısızlıktır.
beşiktaşlı futbolcuların tümünün beşiktaşlı olmasını bekleyemeyiz ayrıca şart da değil ama sahada terinin son damlasına kadar koşup mücadele etmesini ise dibine kadar bekleriz!!!
"Donuna bakalım" cümlesinde saygısızlık yok bence, yine de kırıldıysan kusura bakma.
Ama sen adamın kalbini gördüğünü düşünüyorsan, benim daha görünür bir şeye bakma teklifimi makul bulman gerekir.

Tekrar söylüyorum, Gökhan Gönül'ün oynadığı maçlarda isteksiz ya da mutsuz olduğunu gözlemlemedim.
Hatta Adanaspor maçındaki oyunu da methedildi. Adanaspor maçı diyorum bak, daha 15 gün önce oynandı ya.
(Adana zayıf falan demeyin, Darıca'ya 2 gol atan adamın Fenerbahçe maçında ilk 11 başlaması öneriliyor burada)
Bu kadar uçlarda yaşamaya gerek yok hayatı, bir maç önce "Kalite kardeşim", iki maç sonra "Fenerli zaten", bir maç önce "Kalite budur", iki maç sonra "Bitik zaten bu adam".
Bunlar tutarlı açıklamalar değil.