Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9172720 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

çok gereksiz örnekler vermişsin savunacağım die, yok donuna da bakalım vbvb. şayet savunacaksan beşiktaşı savun GG yi değil!!!

adam çıkar sahada yardırır sonra dili sürçer profesyonel adam fenerli ama çıkıp iş ahlakı çerçevesinde işini yapıyor çatır çatır oynuyor der sineye çekeriz böle hataları ama hem sahada yokları oynayacak sonra da çıkıp dili sürçecek yok öyle yağma...

imza günü sevincine gelince kariyerinin son kontratını yapıp gelecek 3 sene için yaklaşık 30 trilyonu cebe indiren herhangi birinin yüzündeki tebessümü görüyorum ben  :bandit:

Ben Beşiktaş'ı savunuyorum, merak etme.

4 ay önce 4 senelik sözleşme imzalayan adamı gömerek ve asılsız ithamlarla suçlayarak savunulmaz Beşiktaş.

Yardıracak formda olmamakla birlikte, sahaya çıktığında isteksiz ya da küskün oynamıyor Gökhan.

Ayrıca ünlemli yazarsan, ben de ünlemli yazarım. !!1!!!111!  :bandit:

İlaveten ben de imza gününde Fenerbahçe'nin önerdiğinden daha az paraya imza atmasına rağmen, ait olan yere geldiği için yüzünden mutluluk okunan bir adam gördüm.

Her şeyin altında bit yeniği arayan bir insan olmadığımdandır belki de.  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Neyse bu memleket meselesi hallolduğuna  göre sırp olan ivanoviç bize gelmez bize sol ayaklı oyun kurabilen hamleli gerektiğinde sağ değil de solbek oynayabilen
mümkünse tosiçi yedek bırakabilecek (Alexsiz vardı o olmadı ) bir sol stoper lazım.Şu anda bu tarife uyan devre arası alabileceğimiz biri varsa isim zikredebilir mi?

http://www.transfermarkt.com.tr/timothee-kolodziejczak/profil/spieler/84085

bu arkideşin ismi dönüyor sağda solda  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Ben Beşiktaş'ı savunuyorum, merak etme.

4 ay önce 4 senelik sözleşme imzalayan adamı gömerek ve asılsız ithamlarla suçlayarak savunulmaz Beşiktaş.

Yardıracak formda olmamakla birlikte, sahaya çıktığında isteksiz ya da küskün oynamıyor Gökhan.

Ayrıca ünlemli yazarsan, ben de ünlemli yazarım. !!1!!!111!  :bandit:

İlaveten ben de imza gününde Fenerbahçe'nin önerdiğinden daha az paraya imza atmasına rağmen, ait olan yere geldiği için yüzünden mutluluk okunan bir adam gördüm.

Her şeyin altında bit yeniği arayan bir insan olmadığımdandır belki de.  :bandit:

buradan bakınca savunandan çok biat eden bir profil çizdiğini düşünüyorum  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı mylife1903

bi açık yakalamadın ki!!! rus ukrayna die topa girdin ordan vurabilirdin sadece oda bumerang oldu sana. hangi açıktan bahsediyorsun ki???
Butce acigidir abi
Cok ithalat yapip az ihrac ediyoruz ya futbolculari dis ticaret acigi oluyordur onu seedecekken seeedemedi herhalde

Çevrimdışı tuncaboylu

buradan bakınca savunandan çok biat eden bir profil çizdiğini düşünüyorum  :bandit:

Sen de buradan bakınca Beşiktaş'ı karıştırmaya ve takım içinde huzursuzluk çıkarmaya çalışan bir profil çizdiğini düşünüyorum.  :bandit:

Senin Gökhan Gönül'e yaptığın suçlamaları Ahmet Ercanlar yapsa, taraftar orgainize olup twitter'dan hesabını kitler adamın.

Gökhan Gönül'le 4 yıllık sözleşme imzaladık ve 4 yıl bizimle olması kesin gibi.

Bu tarz suçlamaların kimseye faydası olmadığı gibi, aslı astarı olmadan yapılması da bence saygı sınırlarını aşıyor.  :bandit:

Burada bir kullanıcıya başka takımı tuttuğu suçlaması ceza gerektiriyorsa, Beşiktaşlı futbolcuya aynı suçlamada bulunmak da gerektirir bence.

Çevrimdışı sametbagan

http://www.transfermarkt.com.tr/timothee-kolodziejczak/profil/spieler/84085

bu arkideşin ismi dönüyor sağda solda  :bandit:
Valla bu isimdeki biri nasıl fransız olur bu  anne tarafından  ya rustur yada ukraynalı    :evillol:
Şaka bir yana ben bu arkadaşı tanımıyorum  :D
O yüzden yorum yapamayacağım :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Adam Darica maçında bir kere hücuma çıkamadı. Hem fizik olarak yetersiz hem de bizim takıma zorla gelmiş gibi gönülsüz oynuyor.

Samet Ç benim GG iletime cevaben bu mesajı yazıp GGyi eleştirmişti sen sağa sola sataşıp birilerini suçlayıp savunan kahraman edasına bürüneyim derken gökhanları karıştırmışsın adamın darıca maçında suçladığı kişi GG. ginlerle alakalı görüşü ayrı bir detaydır gelmeden de bitik bulduğunu belirtmiştir. @tuncaboylu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Gökhan  İnler muhtemelen Fener ve-veya Kiev maçlarında görev alacağı şeklinde hocadan malumat aldı. Sakatlığı ve fiziksel durumunu da düşünerek Darıca maçında kendini Fener ile Kiev maçlarına hazırlayacak şekilde performans gösterdi. İnler gibi tecrübeli futbolcular fazla düşünmeye artık ihtiyaç duymadan neyi nasıl yapmaları gerektiğini içgüdüsel biliyorlar[gözünüz neredeyse kapalı uykulu iken lambanın yerini bulup ışığı açabilmeniz gibi düşünün] . Kısaca Darıca maçındaki performansını kıstas kabul etmeyelim.

Çevrimdışı mylife1903

Sen de buradan bakınca Beşiktaş'ı karıştırmaya ve takım içinde huzursuzluk çıkarmaya çalışan bir profil çizdiğini düşünüyorum.  :bandit:

Senin Gökhan Gönül'e yaptığın suçlamaları Ahmet Ercanlar yapsa, taraftar orgainize olup twitter'dan hesabını kitler adamın.

Bu tarz suçlamaların kimseye faydası olmadığı gibi, aslı astarı olmadan yapılması da bence saygı sınırlarını aşıyor.  :bandit:

Burada bir kullanıcıya başka takımı tuttuğu suçlaması ceza gerektiriyorsa, Beşiktaşlı futbolcuya aynı suçlamada bulunmak da gerektirir bence.
Oooo beyZbol sopali fotografla tehdit ediyor.
4 seneye kim ole kim kala yahu azicik bugunu yasayin bir sefer hayata geliyoz.

Allah biliyor hic istemedim bu ggyi ama kadikoyde 30mden bir tane yumurtlatirsa ayiya iki uc hafta gommem

Çevrimdışı Furkan Sarper

Gökhan  İnler muhtemelen Fener ve-veya Kiev maçlarında görev alacağı şeklinde hocadan malumat aldı. Sakatlığı ve fiziksel durumunu da düşünerek Darıca maçında kendini Fener ile Kiev maçlarına hazırlayacak şekilde performans gösterdi. İnler gibi tecrübeli futbolcular fazla düşünmeye artık ihtiyaç duymadan neyi nasıl yapmaları gerektiğini içgüdüsel biliyorlar[gözünüz neredeyse kapalı uykulu iken lambanın yerini bulup ışığı açabilmeniz gibi düşünün] . Kısaca Darıca maçındaki performansını kıstas kabul etmeyelim.

başakşehir maçını nasıl kıstas edicez? adam yerden yana 1metre pas atamıyor yahu.
asıl benfica maçını kıstas etmeyin. tıpkı geçen yılki liverpool maçı gibi. franco uysal tandemiyle pozisyon vermedik. kim oynasa max verim verir o tür maçlarda

Çevrimdışı tangaz

yooo ben gördüğünü söyleyen biat etmeyen objektif bir profil çiziyorum doğruya doğru yanlışa yanlış diyorum sırf savunacağım diye don mon karıştırıp komik duruma düşmüyorum. saygı sorgulayacaksak gidip adamın donuna bakalım demek daha büyük saygısızlıktır.

beşiktaşlı futbolcuların tümünün beşiktaşlı olmasını bekleyemeyiz ayrıca şart da değil ama sahada terinin son damlasına kadar koşup mücadele etmesini ise dibine kadar bekleriz!!!

Çevrimdışı sametbagan

Ginler ilk geldiğinde sakatlanana kadar iyi oynuyordu .Sakatlıktan döndükten sonra da benfica maçına kadar vasatın üstüne çıkamadı.
G.Gönül maç oynayarak form tutan birisi ama bizim oynadığımız maçlar onun formunu yükseltecek kolaylıkta olmadığı için tamamen kaybetmek yerine
beck ile rotasyonlu oynadı.Oynadığı maçlarda da öyle çok sırıtmadı bence ikisinin katkısını ikinci yarı göreceğiz gibi sakatlık falan yaşamazlarsa

Çevrimdışı tuncaboylu

Oooo beyZbol sopali fotografla tehdit ediyor.
4 seneye kim ole kim kala yahu azicik bugunu yasayin bir sefer hayata geliyoz.

Allah biliyor hic istemedim bu ggyi ama kadikoyde 30mden bir tane yumurtlatirsa ayiya iki uc hafta gommem

Gökhan Gönül'ün yerine genç, potansiyelli ve ucuz bir adam alınması gerektiğini pek çok kere yazdım ben.

Çünkü bence sağ bekte Beck gibi hemen her maç istikrarlı oynayan ve kolay sakatlanmayan bir adamın varsa, onun yedeği genç yetiştirmek için ideal bir yerdir.

Ama bonservissiz olması, rakibini zayıflatması ve Gökhan'a Türk sporseverinin hayranlığı/saygısı; bu transfere karşı nötr olmama yol açmıştı.

Sonuç itibariyle sevsek de sevmesek de bu adam 4 sene daha bizimle. Kimseye ne satabiliriz, ne de yollayabiliriz.

Yine de performansını eleştirebiliriz, ki eleştirmeliyiz de. Benim için de beklentilerin uzağında kaldı.

Ama "Kalbinde Fener var", "Dili sürçtü, çünkü Fenerli zaten" falan; bunlar artık gömmeyi geçen suçlamalar.

Çevrimdışı tangaz

Valla bu isimdeki biri nasıl fransız olur bu  anne tarafından  ya rustur yada ukraynalı    :evillol:
Şaka bir yana ben bu arkadaşı tanımıyorum  :D
O yüzden yorum yapamayacağım :bandit:

abicim adamın ismi ben polonyalıyım die bağırıyor sen illa rusu musu karıştırıyosunn işin içine, söyle bakalım rus ukrayna die ısrarla yazıyorsun sen haaa ne istiyorsun dökül bakalım çıkar dilinin altındaki baklayı  :D

Onur Küçük

• Ziyaretçi

başakşehir maçını nasıl kıstas edicez? adam yerden yana 1metre pas atamıyor yahu.
asıl benfica maçını kıstas etmeyin. tıpkı geçen yılki liverpool maçı gibi. franco uysal tandemiyle pozisyon vermedik. kim oynasa max verim verir o tür maçlarda
Futbolcu performansına meteoroloji bilimi gibi bakmak lazım. Meteorolojide bir bölgenin iklimi için nasıl uzun süreli gözleme ihtiyaç varsa bir futbolcu için de aynısı geçerli olmalı. Bunun dışında bu sene takımın kazandığı maçlarda bile takım içinde bir elin parmağı kadar iyi oynadığını iddia edeceğimiz oyuncu sayamıyoruz. Bu durum oyuncuyu da aşan bir takım problemlerin olduğunun kanıtı.

Çevrimdışı sametbagan

Yalnız adamın memleketini bir yanlış söyledik yapmadığınızı koymadınız.Allah elinize düşene gerçekten yardım etsin boşuna gömücü demiyoruz isminizin hakkını sonuna kadar veriyorsunuz. :claps:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

abicim adamın ismi ben polonyalıyım die bağırıyor sen illa rusu musu karıştırıyosunn işin içine, söyle bakalım rus ukrayna die ısrarla yazıyorsun sen haaa ne istiyorsun dökül bakalım çıkar dilinin altındaki baklayı  :D

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı tuncaboylu

yooo ben gördüğünü söyleyen biat etmeyen objektif bir profil çiziyorum doğruya doğru yanlışa yanlış diyorum sırf savunacağım diye don mon karıştırıp komik duruma düşmüyorum. saygı sorgulayacaksak gidip adamın donuna bakalım demek daha büyük saygısızlıktır.

beşiktaşlı futbolcuların tümünün beşiktaşlı olmasını bekleyemeyiz ayrıca şart da değil ama sahada terinin son damlasına kadar koşup mücadele etmesini ise dibine kadar bekleriz!!!

"Donuna bakalım" cümlesinde saygısızlık yok bence, yine de kırıldıysan kusura bakma.

Ama sen adamın kalbini gördüğünü düşünüyorsan, benim daha görünür bir şeye bakma teklifimi makul bulman gerekir. :bandit:

Tekrar söylüyorum, Gökhan Gönül'ün oynadığı maçlarda isteksiz ya da mutsuz olduğunu gözlemlemedim.

Hatta Adanaspor maçındaki oyunu da methedildi. Adanaspor maçı diyorum bak, daha 15 gün önce oynandı ya.

(Adana zayıf falan demeyin, Darıca'ya 2 gol atan adamın Fenerbahçe maçında ilk 11 başlaması öneriliyor burada)

Bu kadar uçlarda yaşamaya gerek yok hayatı, bir maç önce "Kalite kardeşim", iki maç sonra "Fenerli zaten", bir maç önce "Kalite budur", iki maç sonra "Bitik zaten bu adam".

Bunlar tutarlı açıklamalar değil.

Çevrimdışı mylife1903

Antisemitist olabulur. Abramovich, rusya ukrayna falan derken polonyayi tanimam falan dedi ben killandim

Çevrimdışı tuncaboylu

Bizim için gerçekten önemli bir futbolcu. Olmaması büyük handikap.

Aynen.  :tabe:

Whoscored rating'i en yüksek 6 oyuncumuzdan 2'si Talisca ve Caner.

İkisinin sakatlığına rağmen iyi ilerliyoruz yine.

Çevrimdışı sametbagan

[/quote]Ben rus ta sevmem ukraynalı da senin ima ettiğin şey aklıma bile gelmedi ama madem soruyorsun ben çek severim ben

Çevrimdışı tangaz

"Donuna bakalım" cümlesinde saygısızlık yok bence, yine de kırıldıysan kusura bakma.

Ama sen adamın kalbini gördüğünü düşünüyorsan, benim daha görünür bir şeye bakma teklifimi makul bulman gerekir. :bandit:

Tekrar söylüyorum, Gökhan Gönül'ün oynadığı maçlarda isteksiz ya da mutsuz olduğunu gözlemlemedim.

Hatta Adanaspor maçındaki oyunu da methedildi. Adanaspor maçı diyorum bak, daha 15 gün önce oynandı ya.

(Adana zayıf falan demeyin, Darıca'ya 2 gol atan adamın Fenerbahçe maçında ilk 11 başlaması öneriliyor burada)

Bu kadar uçlarda yaşamaya gerek yok hayatı, bir maç önce "Kalite kardeşim", iki maç sonra "Fenerli zaten", bir maç önce "Kalite budur", iki maç sonra "Bitik zaten bu adam".

Bunlar tutarlı açıklamalar değil.

yok canım alınacak bişey yok ama don mon gibi ifadeler kullanan birinin saygı kasması gülünç oluyor sadece.  :bandit:

kimsenin GGnin kalitesine lafı yok burada kalitesi kötü diyeni de görmedim ama ben dahil bitik olduğunu düşünen gerek gelmeden gerekse de geldikten sonra performansını eleştiren çok kişi gördüm. adana demeyin falan diyerek limitlendiremezsin yorumları da, şayet adana maçında performans kasıp 3 yılda 7 milyon euro cebe indirecekse daha çok konuşturur bizleri o performansı adanaya karşı serdarda veriyordu 1 milyona...

Etiketler: