Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9173002 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tosiclen ikisi moskova esrafindandir, din kardesleridir yahu

Ayrica o ivanovic iyi futbolcu olsa raketciyi keser milli takimda
:evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Pek oynayamıyorlar ama sorun burada..  2 si de 3 maçı geçtim 2 maç üst üste 90 dakikayı çıkaracak durumda değiller. yoksa ben de çıkıp oynarım 3 maçta bir 90 dk..

Yok artık Ali Sami, ay pardon @Serhat Akkaya:evillol:

Bu 2 adam da 35 yaşlarında bile kadroya derinlik katarlar ve ne zaman görev versen yerine getirirler.

İlla ilk 11 oyuncusu olmaları şart değil.

Çevrimdışı mylife1903

sakin arkadaşlar evet sırp  memleketinden çok sorun yaşı ve oynadığı yer bize sağ değil sol stoper lazım oyun kurabilen elimizdekilerden iyi olmadıktan sonra almanın da bir mantığı yok bence

Korkmaya az gomecez, asicik

Alman da cok mantiklidir. Futbolcuyu da birayi da alman almanin mantigi vardir

Çevrimdışı tuncaboylu

ciddimisin? bu da ikinci kadro dışı gerekçem oldu...

adam benfica maçı sonrası kalkmış haftasonu beşiktaşla maçımız var diyordu son anda şeyy başakşehirle die toparlamaya çalıştı adamda aidiyet duygusunun zerresi dahi yok...

Dili sürçtü, abartacak bir şey yok.

Çevrimdışı Bishamon

@sametbagan hep bir galeyana geliyorsun sonra tamam sakin olun yanlış dedim falan  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı sametbagan

Tosiclen ikisi moskova esrafindandir, din kardesleridir yahu

Ayrica o ivanovic iyi futbolcu olsa raketciyi keser milli takimda
Eyvallah yakaladın mı hiç bırakmıyon ha ölene kadar vur
Senin bilgisayarda sensör falan mı var hem adamın oynadığı kulübün sahibi rus bikere  :D
Şaka bir yana ben karıştırdım memleketini adamın abramoviç falan girince işin içine ondan şeyettim yoksa bilmem mi ben ivanoviçi
Hem görüşmelerde tosiç aracı oldu bu kolarovda olduğu gibi bakacaz artık olur mu olmaz mı kısmet :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Oynayamıyorlar ama. Gökhan zaten isteksiz orası kesin Caner gibi sahiplenemedi takımı. İnler zaten bitik bir oyuncuydu.

Gökhan İnler daha 1 hafta önce Benfica maçını çevirenlerin başıdna gelmiyor muydu?  :alala:

Çevrimdışı tangaz

Bakıyorum da gene komşunun tavuğu kaz görünürmüş geyikleri başlamış ivanoviç falan.Hemide rus ukraynalı falan bizde tutmaz diyen arkadaşlar güzelleme yapmış
Gelsin 3 maç sonra zaten bu rus ukrayna eşrafından kimse tutmaz bizde diye başlarlar gömmeye .Biraz elimizdekilerin kıymetini bilmek lazım hem çok yaşlı kadro olduk
hem yaşı geçmiş adamlara güzellem yapıp kendimizle çelişmeyelim.Bana kalırsa futbolcunun yaşı önemli değil fiziği yeterli olduktan sonra şöyle ki ligimizde başarılı
olan takımların 11 lerinde genelde 30 yaş üstü oyuncular ağırlıklıymış neden tecrübe birde olaya böyle bakmak lazım değilmi abiler kardeşler :D

adam yugo bu coğrafyaya en uyumlu koloniden.
otur.
sıfır.

:bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Adamı Abrahamovic baskısıyla oynatıyolardı Conte biraz yumruğunu koydu zaten kadrodan çıkarıp formasyon değiştirince şu an hiç kaybetmiyorlar...Adamlarn bir çok maçını izledim çoğunda Ivanovic leş gibi oynuyordu.

Abramoviç'le Ivanoviç'in ilişkisi nedir?  :alala:

Çevrimdışı tangaz

İvanoviç sırp ama memleketinden çok yaş sorunu var bence bize daha çok sol tarafta oynayabilen biri lazım yoksa ben mi yanılıyorum.

sus bence konuştukça şey oluyorsun. yanlış biliyormuşum pardon de sazan gibi atladım de ava giderken avlandım de ama başka şeyler deme  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı sametbagan

@sametbagan hep bir galeyana geliyorsun sonra tamam sakin olun yanlış dedim falan  :evillol: :evillol:
Yok canım ne galeyana gelecem maksat muhabbet olsun

Çevrimdışı Bishamon

Abramoviç'le Ivanoviç'in ilişkisi nedir?  :alala:

Abrahamovic hep bu dopu avrupadan oyuncu getiriyor slav kardeşliğimanasında.Adamlar sırf Ivanovic oynasın diye Filipe Luis'i gönderip Azpilicueta'yı sol bek oynattılar.

Çevrimdışı tangaz

Dili sürçtü, abartacak bir şey yok.

sürçmeyecek bence çok abartılacak bir durum herifin üzerinde siyah beyaz forma var ama kalbinde belli ki fener var halen.

Çevrimdışı sametbagan

sus bence konuştukça şey oluyorsun. yanlış biliyormuşum pardon de sazan gibi atladım de ava giderken avlandım de ama başka şeyler deme  :D
Adamın memleketini yanlış biliyor olabilirim ki sonuçta dünaynın sonu değil ama bu onun yaşlı ve aradığımız mevkiye uygun olmadığı gerçeğini değiştirmez
değil mi canım abiciğim.Yoksa ben memleketini yanlış yazdım diye gömmeye devam mı edeceksiniz bilelim de ona göre kefenimizi giyinip gelelim değil mi :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

sürçmeyecek bence çok abartılacak bir durum herifin üzerinde siyah beyaz forma var ama kalbinde belli ki fener var halen.

Donuna da bakmak lazım, hala sarı lacivertli donla yatağa giriyordur belki.  :bandit:

Bu adamlar insan, 9 sene aynı takımda oynamış. Kolay değil bazı şeyler.

Lebron James Miami'den Cleveland'a geldiğinde,  Miami'ye karşı yaptıkları ilk hazırlık maçında Lebron Wade'i savunan takım arkadaşına perdeleme yapmıştı.

Gökhan'ın mutluluğu daha imza gününde yüzünden okunuyordu, garip garip niyet okumalara gerek yok o yüzden.

Çevrimdışı tangaz

Adamın memleketini yanlış biliyor olabilirim ki sonuçta dünaynın sonu değil ama bu onun yaşlı ve aradığımız mevkiye uygun olmadığı gerçeğini değiştirmez
değil mi canım abiciğim.Yoksa ben memleketini yanlış yazdım diye gömmeye devam mı edeceksiniz bilelim de ona göre kefenimizi giyinip gelelim değil mi :bandit:

adamın meleketini yanlış biliyor olabilirsin ama bunu eveeeet gelin bakalım gömücüler yakaladım sizin açığınızı edasıyla şey edersen sonuçlarına katlanırsın  :D

Çevrimdışı mylife1903

Kandirilmis olabilir

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Eyvallah yakaladın mı hiç bırakmıyon ha ölene kadar vur
Senin bilgisayarda sensör falan mı var hem adamın oynadığı kulübün sahibi rus bikere  :D
Şaka bir yana ben karıştırdım memleketini adamın abramoviç falan girince işin içine ondan şeyettim yoksa bilmem mi ben ivanoviçi
Hem görüşmelerde tosiç aracı oldu bu kolarovda olduğu gibi bakacaz artık olur mu olmaz mı kısmet :D
Her topa vurmam ben, analitik dusunurum sonuc odakliyim ayrica prisintibil

Çevrimdışı mylife1903

Gökhan İnler daha 1 hafta önce Benfica maçını çevirenlerin başıdna gelmiyor muydu?  :alala:
Dun dundur, bugun bugundur

Çevrimdışı sametbagan

adamın meleketini yanlış biliyor olabilirsin ama bunu eveeeet gelin bakalım gömücüler yakaladım sizin açığınızı edasıyla şey edersen sonuçlarına katlanırsın  :D
Evet itiraf edeyim biraz öyle oldu
Ama bu sizin açığınızı yakaladığım gerçeğini değiştirmez öyle değil mi.

Çevrimdışı tangaz

Donuna da bakmak lazım, hala sarı lacivertli donla yatağa giriyordur belki.  :bandit:

Bu adamlar insan, 9 sene aynı takımda oynamış. Kolay değil bazı şeyler.

Lebron James Miami'den Cleveland'a geldiğinde,  Miami'ye karşı yaptıkları ilk hazırlık maçında Lebron Wade'i savunan takım arkadaşına perdeleme yapmıştı.

Gökhan'ın mutluluğu daha imza gününde yüzünden okunuyordu, garip garip niyet okumalara gerek yok o yüzden.

çok gereksiz örnekler vermişsin savunacağım die, yok donuna da bakalım vbvb. şayet savunacaksan beşiktaşı savun GG yi değil!!!

adam çıkar sahada yardırır sonra dili sürçer profesyonel adam fenerli ama çıkıp iş ahlakı çerçevesinde işini yapıyor çatır çatır oynuyor der sineye çekeriz böle hataları ama hem sahada yokları oynayacak sonra da çıkıp dili sürçecek yok öyle yağma...

imza günü sevincine gelince kariyerinin son kontratını yapıp gelecek 3 sene için yaklaşık 30 trilyonu cebe indiren herhangi birinin yüzündeki tebessümü görüyorum ben  :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

Dun dundur, bugun bugundur

@Samet Ç. nin mantığı bu heralde, ama bu mantıkla kadro planlaması yapılmaz.

Bir hafta sözleşme uzatırsın adamla, ertesi hafta bonservisini eline verip gönderirsin, Demirören style.

Darıca maçında verimsiz oynadı diye Benfica maçını çeviren Gökhan İnler'i mi gömelim şimdi?

Çevrimdışı tangaz

Evet itiraf edeyim biraz öyle oldu
Ama bu sizin açığınızı yakaladığım gerçeğini değiştirmez öyle değil mi.

bi açık yakalamadın ki!!! rus ukrayna die topa girdin ordan vurabilirdin sadece oda bumerang oldu sana. hangi açıktan bahsediyorsun ki???

Çevrimdışı sametbagan

Neyse bu memleket meselesi hallolduğuna  göre sırp olan ivanoviç bize gelmez bize sol ayaklı oyun kurabilen hamleli gerektiğinde sağ değil de solbek oynayabilen
mümkünse tosiçi yedek bırakabilecek (Alexsiz vardı o olmadı ) bir sol stoper lazım.Şu anda bu tarife uyan devre arası alabileceğimiz biri varsa isim zikredebilir mi?

Etiketler: