Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9172738 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

inşallah olmaz, Oğuzhan bu maçta da etkisiz kalırsa, iyice umudumu keseceğim abi :bandit:

ben hala kesmeyeceğim umudumu iyi futbol iyi futbolcularla oynanır yanında iyi adamlar yok bu sene tam olgunluk çağına gelirken seneye mesela yanında iyi futbolcular olur ve bu hala büyük maçlarda silinirse o zaman ekskavatörle dalacağım. büyük makinalar belgeselinde izlemiştim kepçesi 250-300-500 ton olan ekskavatörler vardı americada yüzey madenciliğinde kullanılıyordu. onlardan sipariş verdim 3 tane :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ben hala kesmeyeceğim umudumu iyi futbol iyi futbolcularla oynanır yanında iyi adamlar yok bu sene tam olgunluk çağına gelirken seneye mesela yanında iyi futbolcular olur ve bu hala büyük maçlarda silinirse o zaman ekskavatörle dalacağım. büyük makinalar belgeselinde izlemiştim kepçesi 250-300-500 ton olan ekskavatörler vardı americada yüzey madenciliğinde kullanılıyordu. onlardan sipariş verdim 3 tane :)
Abi bizim şirketten ayarlayım sana 2-3 tane..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı underworld

ozi niye messi muamelesi görüyor ?
Fabregas tek başına  kaç tane derbi almış bu zaman kadar.

Çevrimdışı mylife1903

Yoldayim abi yuklemeye hazirlanin

Çevrimdışı tuncaboylu

İşimize yaramayacak oyuncular : GG, Olcay, Kerim, Veli, İnler, Aras

Yedek olabilecek oyuncular : Marcelo, Tosic, Rhodolfo, Beck, Ömer, Cenk, Quaresma, Tolga , Tolgay

İlk 11 oynayabilecek oyuncular ; Talisca , Aboubakar , Fabri , Adriano, Caner, Ozi, Talisca, Töre.

Kısacası seneye 2 stoper 1 sağ bek 1 ön libero 1 kanat oyuncusu almamız gerekecek. Talisca, Aboubakar ve Caner'in takımda kalacaklarını varsayıyorum.

Gökhan Gönül ve Gökhan İnler'in tek bacaklı halleri bu ligde 35 yaşına kadar oynarlar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gökhan Gönül ve Gökhan İnler'in tek bacaklı halleri bu ligde 35 yaşına kadar oynarlar.
Pek oynayamıyorlar ama sorun burada..  2 si de 3 maçı geçtim 2 maç üst üste 90 dakikayı çıkaracak durumda değiller. yoksa ben de çıkıp oynarım 3 maçta bir 90 dk..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Abi bizim şirketten ayarlayım sana 2-3 tane..

bana bir tane yeter diğer ikisini sana ve mylifea hediye edecektim ben  :D

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Samet Ç

Oynayamıyorlar ama. Gökhan zaten isteksiz orası kesin Caner gibi sahiplenemedi takımı. İnler zaten bitik bir oyuncuydu.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bana bir tane yeter diğer ikisini sana ve mylifea hediye edecektim ben  :D
Her türlü maden kazı ekipmanı ayarlarız abi sorun yok :) Boşuna gömücüyüz demiyorum :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

beklenen koruma kalkanı teşrif etti  :D GGnin temposunu görmene rağmen 2 depar atsa 3.de bacağını eline alacağını kendisi bile görürken sen görmüyorsun ya pess dedirtiyorsun walla

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben Cengiz'i çok beğendim, Fikret Orman isterse alabilir hem 19 yaşında hemde  çok yetenekli.

Çevrimdışı tangaz

Oynayamıyorlar ama. Gökhan zaten isteksiz orası kesin Caner gibi sahiplenemedi takımı. İnler zaten bitik bir oyuncuydu.

gökhan hiç sahiplenmedi ben başkan olsam benfica maçı sonrası verdiği demeci dinler ve kadro dışı bırakırdım

Çevrimiçi Samet Ç

beklenen koruma kalkanı teşrif etti  :D GGnin temposunu görmene rağmen 2 depar atsa 3.de bacağını eline alacağını kendisi bile görürken sen görmüyorsun ya pess dedirtiyorsun walla
Adam Darica maçında bir kere hücuma çıkamadı. Hem fizik olarak yetersiz hem de bizim takıma zorla gelmiş gibi gönülsüz oynuyor.

Çevrimdışı tangaz

Her türlü maden kazı ekipmanı ayarlarız abi sorun yok :) Boşuna gömücüyüz demiyorum :)

walla o belgeselde gördüğüm makina 2 kepçe sallasın süperligi komple gömecek toplu mezar açardı

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gg'de sıkıntı büyük bence de toparlayacağını hiç sanmıyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

gökhan hiç sahiplenmedi ben başkan olsam benfica maçı sonrası verdiği demeci dinler ve kadro dışı bırakırdım
Adam hala 12 Numara org denilen hesabı takip ediyor bu adamdan daha ne bekleyebilirsin ki ?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Maden sektörüyle bağlantın nedir, Serhat abi :D

Çevrimdışı tangaz

Adam hala 12 Numara org denilen hesabı takip ediyor bu adamdan daha ne bekleyebilirsin ki ?

ciddimisin? bu da ikinci kadro dışı gerekçem oldu...

adam benfica maçı sonrası kalkmış haftasonu beşiktaşla maçımız var diyordu son anda şeyy başakşehirle die toparlamaya çalıştı adamda aidiyet duygusunun zerresi dahi yok...

Çevrimdışı tangaz

Maden sektörüyle bağlantın nedir, Serhat abi :D

500 milyar dolarlık gömüyü bulmasına bağlı  :D

Çevrimdışı Gokhan-

Hadi herkese hayırlı Cumalar

Yarın ki derbi ve Kiev maçı için bol bol dua edelim Beşiktaş'ımız için..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Bishamon

GG ve İnlere laf ediyorsunuz sonra 33 yaşında fiziken iyice düşmüş Ivanoviçi istiyorsunuz sizi anlamak zor  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

adam benfica maçı sonrası kalkmış haftasonu beşiktaşla maçımız var diyordu son anda şeyy başakşehirle die toparlamaya çalıştı adamda aidiyet duygusunun zerresi dahi yok...
bir de 1.7 m euro maaş alıyor bu adam, iyice sinir olmaya başladım abi maç izlerken giydiriyorum sürekli  :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

GG ve İnlere laf ediyorsunuz sonra 33 yaşında fiziken iyice düşmüş Ivanoviçi istiyorsunuz sizi anlamak zor  :D
biraz daha yaşlı oyuncu alırsak, emekliler lokaline dönecek takım  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Etiketler: