Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
inşallah olmaz, Oğuzhan bu maçta da etkisiz kalırsa, iyice umudumu keseceğim abi
ben hala kesmeyeceğim umudumu iyi futbol iyi futbolcularla oynanır yanında iyi adamlar yok bu sene tam olgunluk çağına gelirken seneye mesela yanında iyi futbolcular olur ve bu hala büyük maçlarda silinirse o zaman ekskavatörle dalacağım. büyük makinalar belgeselinde izlemiştim kepçesi 250-300-500 ton olan ekskavatörler vardı americada yüzey madenciliğinde kullanılıyordu. onlardan sipariş verdim 3 tane
İşimize yaramayacak oyuncular : GG, Olcay, Kerim, Veli, İnler, ArasYedek olabilecek oyuncular : Marcelo, Tosic, Rhodolfo, Beck, Ömer, Cenk, Quaresma, Tolga , Tolgay İlk 11 oynayabilecek oyuncular ; Talisca , Aboubakar , Fabri , Adriano, Caner, Ozi, Talisca, Töre.Kısacası seneye 2 stoper 1 sağ bek 1 ön libero 1 kanat oyuncusu almamız gerekecek. Talisca, Aboubakar ve Caner'in takımda kalacaklarını varsayıyorum.
Gökhan Gönül ve Gökhan İnler'in tek bacaklı halleri bu ligde 35 yaşına kadar oynarlar.
Abi bizim şirketten ayarlayım sana 2-3 tane..
bana bir tane yeter diğer ikisini sana ve mylifea hediye edecektim ben
Oynayamıyorlar ama. Gökhan zaten isteksiz orası kesin Caner gibi sahiplenemedi takımı. İnler zaten bitik bir oyuncuydu.
beklenen koruma kalkanı teşrif etti GGnin temposunu görmene rağmen 2 depar atsa 3.de bacağını eline alacağını kendisi bile görürken sen görmüyorsun ya pess dedirtiyorsun walla
Her türlü maden kazı ekipmanı ayarlarız abi sorun yok Boşuna gömücüyüz demiyorum
gökhan hiç sahiplenmedi ben başkan olsam benfica maçı sonrası verdiği demeci dinler ve kadro dışı bırakırdım
Adam hala 12 Numara org denilen hesabı takip ediyor bu adamdan daha ne bekleyebilirsin ki ?
Maden sektörüyle bağlantın nedir, Serhat abi
ciddimisin? bu da ikinci kadro dışı gerekçem oldu...adam benfica maçı sonrası kalkmış haftasonu beşiktaşla maçımız var diyordu son anda şeyy başakşehirle die toparlamaya çalıştı adamda aidiyet duygusunun zerresi dahi yok...
GG ve İnlere laf ediyorsunuz sonra 33 yaşında fiziken iyice düşmüş Ivanoviçi istiyorsunuz sizi anlamak zor
500 milyar dolarlık gömüyü bulmasına bağlı