Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9173392 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

yap ordan bir verratı ile cavani

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Tolga

Ne Ben Arfa'ymış be kaç senedir gelemedi :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Bishamon

Başkan şimdi şey diyordur psgdekilere siz bu ben arfayı bana verin ama size bir şey ödemeyeceğim hem de maaşının yarısını siz ödersiniz.

Çevrimdışı cursedofdragon

yap ordan bir verratı ile cavani

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

karışık varmı :D

var :D

Karışık koy ya :D

ona benzemiş bu :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Başkan şimdi şey diyordur psgdekilere siz bu ben arfayı bana verin ama size bir şey ödemeyeceğim hem de maaşının yarısını siz ödersiniz.
Üstüne cavaniyi kiralayalım

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Mehmet57

Ntep ilac olur. Cok suratli, dikine oynayan, kaleyi dusunen guclu kanat forveti.

Çevrimiçi COB

Her kim alinacaksa 25 Ocak'tan once takima katilmaz o yuzden fazla kasmayin :D

Çevrimdışı ozankarakoc

1000 dakika oynasa yenemeyecek bir Beşiktaş mı :)

2 top'umuz direkten dönmüştü yanlış hatırlamıyorsam bi marcelonun kafası bide birtane daha olması lazım :)

1-0 gerideyken Gomez müthiş bir pasla Quaresma'yı volkan ile baş başa bırakmıştı Quaresma kaçırmıştı 1-0 gerideyken.

%100 lük pozisyonlarımızda vardı :)

Top'u oynayan bizdik gol'ü atan fenerdi 1000 dk olsa kazamazdık lafı gerçekleri yansıtmıyor :)

Maç özetini ligtv'den izliyebilirsiniz izmail'in yaptırdığı saçma bir serbest vuruş var maçın hemen başında :)

Fener top filan oynamadı ayrıca caner'in volkan'ın atılması gerekiyordu maçta :)

Teşekkürler kardeşim, güzel bir hatırlatma olmuş...

Benim o maçtan hatırladığım tek şey böyle gıcık bir 'çaresizlik' hissiydi. Müthiş sinirlenmiştim. Belki o sinirden yanlış hatırlıyorumdur :)

Şimdi özeti izledim:
http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/ozet/2015-2016/23/fenerbahce-2-0-besiktas-mac-ozeti

Özetin ilk 2,5 dakikasında ayağımıza top değmemiş, sonrasında sadece biz oynamışız. Bu arada Sosa'yı, Gomez'i falan görünce canım sıkıldı ya...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Bishamon

Her kim alinacaksa 25 Ocak'tan once takima katilmaz o yuzden fazla kasmayin :D

Transfer döneminin son günü mü o?

Çevrimdışı Mehmet57

Ben Arfa (10), Ntep (sol forvet), Adrian Ramos (santrofor).

Ben Arfa (10), Ntep (sol forvet), Adrian Ramos (santrofor).

Adriano ramos mu  :bawling:

gomez,manduzkic beklerken  :)

Çevrimdışı Tolga

Gruptan çıkarsak stoper alınır diye düşünüyorum. Belli ki kanat transferi de olacak.

Bir de forvet alınırsa tamamdır.

Çevrimdışı alimm

Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi COB

Son günü 5 yada 6 Şubat olsa gerek. Öyle hatirliyorum.

Çevrimdışı underworld

Ben arfa and q7 = iki topla oynarsak anca

ee kanat oyuncusu Quaresma topla oynamasın ben arfa oyun kurucu 10 numara oda topla oynamasın kim oynasın topla fabri mi :)

Çevrimdışı alimm

q7 o arada çine satılmışş olur galibaa.....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı 38life

Aynı şey Ntep için de geçerli.

Çevrimdışı Alper1903

Ntep'e kanım ısınmadı, Lorient'teki forvet için de biz hakkımızı Aboubakar'da kullandık diyorum. Santrafora daha net isim gerek.

Çevrimiçi COB

Yarin Yunus Emre Dökmeci röportaji yüklenecek. Keyifli sohbet oluyor, bilginize :)

Çevrimdışı sozkul

Bu cevizci1903 actim baktim simdi. Herifler haber girmis, besiktas taraftarindan boyuh tepki, diye

Lan antenler, besiktas taraftari totomac gazetesi ve cetesini boykot ederken neden haber girmediniz?

Boyle besiktaslilik olmaz, besiktasli gecinip besiktastan gecinen parazit bunlar.

Taraftar sanal ortami yakmis, malum heriflerin feto baglantisina kadar ortaya cikarmis, gundemi takip etmeyen besiktaslilari bilgilendirmek gibi bir misyonu olan habersitemsi bunun haberini girmemis.

Ayiptir, ayip, yuh olsun

Fotomaç'ı da Fanatiği de (Küfür Yasak)₆ yı da üzecek bir haber yapamazlar, haberlerinin yüzde 80'i onlardan kopyala yapıştır çünkü

Çevrimdışı underworld

ee kanat oyuncusu Quaresma topla oynamasın ben arfa oyun kurucu 10 numara oda topla oynamasın kim oynasın topla fabri mi :)
O zaman sistem takımı yalan olup hosgeldin 2010 sezonu deriz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yarin Yunus Emre Dökmeci röportaji yüklenecek. Keyifli sohbet oluyor, bilginize :)

Olaaaaayyy :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: