Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yap ordan bir verratı ile cavaniSM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne Ben Arfa'ymış be kaç senedir gelemedi
Başkan şimdi şey diyordur psgdekilere siz bu ben arfayı bana verin ama size bir şey ödemeyeceğim hem de maaşının yarısını siz ödersiniz.
bide ospina
1000 dakika oynasa yenemeyecek bir Beşiktaş mı 2 top'umuz direkten dönmüştü yanlış hatırlamıyorsam bi marcelonun kafası bide birtane daha olması lazım 1-0 gerideyken Gomez müthiş bir pasla Quaresma'yı volkan ile baş başa bırakmıştı Quaresma kaçırmıştı 1-0 gerideyken.%100 lük pozisyonlarımızda vardı Top'u oynayan bizdik gol'ü atan fenerdi 1000 dk olsa kazamazdık lafı gerçekleri yansıtmıyor Maç özetini ligtv'den izliyebilirsiniz izmail'in yaptırdığı saçma bir serbest vuruş var maçın hemen başında Fener top filan oynamadı ayrıca caner'in volkan'ın atılması gerekiyordu maçta
Her kim alinacaksa 25 Ocak'tan once takima katilmaz o yuzden fazla kasmayin
Ben Arfa (10), Ntep (sol forvet), Adrian Ramos (santrofor).
Adriano ramos mu gomez,manduzkic beklerken
Ben arfa and q7 = iki topla oynarsak anca
Bu cevizci1903 actim baktim simdi. Herifler haber girmis, besiktas taraftarindan boyuh tepki, diyeLan antenler, besiktas taraftari totomac gazetesi ve cetesini boykot ederken neden haber girmediniz?Boyle besiktaslilik olmaz, besiktasli gecinip besiktastan gecinen parazit bunlar. Taraftar sanal ortami yakmis, malum heriflerin feto baglantisina kadar ortaya cikarmis, gundemi takip etmeyen besiktaslilari bilgilendirmek gibi bir misyonu olan habersitemsi bunun haberini girmemis. Ayiptir, ayip, yuh olsun
ee kanat oyuncusu Quaresma topla oynamasın ben arfa oyun kurucu 10 numara oda topla oynamasın kim oynasın topla fabri mi
Yarin Yunus Emre Dökmeci röportaji yüklenecek. Keyifli sohbet oluyor, bilginize