Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9172888 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Zeevac

sen sadece izlesen daha iyi olurmuş, ağzından bal damlıyor.  :eyes

Ben sadece gözlerimi gerçeklere kapamıyorum. Böyle yani inkar edebilir misin bunu. Kanat olarak takımda oynayabilcek tek adam Q7. Ortadan paslarlada gelemezsek oyun tıkanıyor. Hızlı kanat şart takıma.

Çevrimdışı cursedofdragon

O İsmail'in kendi problemi. Ki İsmail zaten ilk 11 oyuncusu değil. Fener yedek kadroyla çıkıyor. Yedek kadroyla ve birbiriyle oynamaya alışık olmayan futbolcularla çıkılan maçlar üzerinden takım eleştirisi yapılmaz. Kim ne lafı yapmış anlamadım? Benden mi bahsediyorsun yoksa başkalarının davranışlarından elde ettiğin hıncı benden mi çıkarmaya çalışıyorsun? nedir?

niye Beşiktaş forumunda fener'i eleştirmek çok mantıklı değil onu anlamaya çalışıyorum.

Fener oynamayan oyuncuları oynatıyorda biz as'larımı sahneye sürdük.

Tolga kaç ay sonra maça çıktı.

Sol bekte alt yapıdan oyuncu oynattık defans'ta genç alt yapıdan fatih'i oynattık.Atınç'ı oynattık yedek.

Gökhan gönül'ü oynattık yedek.

1 ay sonra necip'i oynattık.

Olcay,Kerim bu sene hiç resmi maçlarda oynamadı nerdeyse onları oynattık.

Bizim oyuncuların birbiri ile oynama alışlanlığı var mı ? Bu yukardakilerin ?

Ne diyon bu duruma ?

Çevrimdışı EMİR EMRE

Ben sadece gözlerimi gerçeklere kapamıyorum. Böyle yani inkar edebilir misin bunu. Kanat olarak takımda oynayabilcek tek adam Q7. Ortadan paslarlada gelemezsek oyun tıkanıyor. Hızlı kanat şart takıma.

açın gözlerinizi bakmayın şaşı, alayınız gelse yıkamaz Beşiktaş'ı diye bir pankart vardı bi aralar kapalı üstte. o geldi aklıma.

Çevrimdışı ProjectOrigin

Fener bizden puan alamayacak diye dusunen bir tek benmiyim :P

Beraberliği başarısızlık sayarım  :bandit:

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı 38life

niye Beşiktaş forumunda fener'i eleştirmek çok mantıklı değil onu anlamaya çalışıyorum.

Sol bekte alt yapıdan oyuncu oynattık defans'ta genç alt yapıdan fatih'i oynattık.Atınç'ı oynattık yedek.

Ne diyon bu duruma ?

Arkadaşım senin kastın mı var? bilerek mi anlamamaya çalışıyorsun. Beşiktaş forumunda feneri eleştirmek mantıklı değil ne demek ya. Sen okuduklarını nasıl algılıyorsun? Nasıl bir anlama biçimi bu? Ama daha önce de söyledim sen anlıyorsun fakat bilerek anlamazlıktan geliyorsun. Dün Beşiktaş maçından sonra da yazdım bugün fener maçından sonra da yazıyorum. "Birbiriyle oynamaya alışık olmayan yedek ve genç futbolculardan oluşan 11 üzerinden o takım eleştirilmez." Sen bunu "Beşiktaş forumunda fener eleştirilmez" olarak çevirebiliyorsan zaten sana söylenecek söz yoktur.

Sen belli ki benim forumda yazdıklarımı takip etmiyorsun o halde benim üzerimden yorum yapma. Git başkalarına çat. Ben burada dün Beşiktaşı bu maç üzerinden eleştiremezsin yazan adamım gelmişsin burada dün necipi oynattık diyorsun. Ben ne yazdım dün? Hayal falan mı görüyorsun sen?
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2016, 22:22:18 38life ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yeni üye olmadım ama zaten takip ediyordum mesajları ama ilk mesajım evet. Yani açıkcası ben bu seneki futbolumuzu beğenmiyorum. Sonuç tabiki daha önemli ama o kısımda da zorlanmalar var. Yedeklerimix zaten leş seviyede. As takımda sakatlıklar ve geçen seneki sistemden uzak oyun yüzünden bariz bir oyun kalitesi eksikliği var. O yüzden fener bizi yener gibi düşünüyorum.
Fener Deplasmanı her zaman icin zordur ve 10 senedir kazanamiyoruz zaten

Ben Kazanamasakta , Kaybetmeyecegimizi düşünüyorum

Takim Yenilgiyi kabul etmiyor , Isyan ediyor , Kaybetmemeyi aliskanlik haline getiren bir takim var ortada.

Yenilgi muhtemel olabilir , Lakin kazanabilirizde , Ben kaybetmeyecegimizi düşünüyorum
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Arkadaşım senin kastın mı var? bilerek mi anlamamaya çalışıyorsun. Beşiktaş forumunda feneri eleştirmek mantıklı değil ne demek ya. Sen okuduklarını nasıl algılıyorsun? Nasıl bir anlama biçimi bu? Ama daha önce de söyledim sen anlıyorsun fakat bilerek anlamazlıktan geliyorsun. Dün Beşiktaş maçından sonra da yazdım bugün fener maçından sonra da yazıyorum. "Birbiriyle oynamaya alışık olmayan yedek ve genç futbolculardan oluşan 11 üzerinden o takım eleştirilmez." Sen bunu "Beşiktaş forumunda fener eleştirilmez" olarak çevirebiliyorsan zaten sana söylenecek söz yoktur.

Sen belli ki benim forumda yazdıklarımı takip etmiyorsun o halde benim üzerimden yorum yapma. Git başkalarına çat. Ben burada dün Beşiktaşı bu maç üzerinden eleştiremezsin yazan adamım gelmişsin burada dün necipi oynattık diyorsun. Ben ne yazdım dün? Hayal falan mı görüyorsun sen?

ben dün Beşiktaş'ı eleştirenleri hedef aldım muharrem.

Oda senin görüşün sen Beşiktaş'ı eleştirmek yanlış dersin millet demiyor işte.

Sen niye cevap yazıyon onlar yazsın yazıcaksa bana.

Çevrimdışı Gokhan-

Birtek ben anlamadım heralde bunu :( ne demek bu?

Bilet mevzularının üstüne paylaşıldı bu, altta ki yorumları okursan admine baya giydiriliyor  :evillol:
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı 38life

ben dün Beşiktaş'ı eleştirenleri hedef aldım muharrem.

Oda senin görüşün sen Beşiktaş'ı eleştirmek yanlış dersin millet demiyor işte.

Sen niye cevap yazıyon onlar yazsın yazıcaksa bana.
Hala "Beşiktaşı eleştirmek yanlış dersin" diyorsun :D Dostum ben ne Beşiktaşı eleştirmek yanlış ne de feneri eleştirmek yanlış diyorum. Ne üzerinden eleştirdiğimizden bahsediyorum.
."Birbiriyle oynamaya alışık olmayan yedek ve genç futbolculardan oluşan 11 üzerinden o takım eleştirilmez." diyorum. Bu Beşiktaş olduğunda da aynıdır (dün söyledim bunu) Bugün fener için de geçerlidir.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Ne diyon bu duruma ?
Abi onlar zaten iyi diyen falan cok az burda formda diyoruz. Onlar kotu olunca bile isi goturuyorlar hakem sayesinde, yatan anodolu kulupleri.
Ama bizim boyle seyleremiz yok Trabzonu fark atmadik ilk yari kacan goller coktu ama renkli basin hakemden baska birsey konusmadi ve algi yapiyorlar hakemleride taniyoruz her an mac katledebilirler dun gorduk. Burda elestirenler bundan oluyor lig uzun ama yedekte oyuna katki verebilcek Cenk var baska belki Kerim  ve takim gecen sezondan daha az guven veriyor oyunu.
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2016, 22:25:47 AigleBordeaux ]
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı ilhan mansız

Anlaşılan forumu çok da iyi takip etmiyorsun. Ki Beşiktaşın futbolcularına "leş" diyemiyeceğini bilmiyorsun.
:D tam ben yazacaktım.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Güntekin Onay,  Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi hakkında HABER1903’e açıklamalarda bulundu.
-

-BEŞİKTAŞ TARAFTARI DA HEYECANLA BEKLİYOR-

Olaysız bir derbi olmasını ümit ettiğini dile getiren Güntekin Onay; “Uzun yıllar sonra deplasman yasağının kalkması güzel bir uygulama oldu. Ümit ediyorum ki olaysız olur. Herhangi bir provokasyon ve taraftarlar arasında kavga gibi şeyler olmaz. Artık birçok şeyi aştık. Bunların yaptırımları da arttı. Ümit ediyoruz ki Kadıköy’de yıllar sonra derbiye yakışır bir atmosfer olur. Beşiktaş taraftarı da heyecanla bekliyor” dedi.

-7 MAÇTIR KAZANAN BİR TAKIM ORTADA VAR-

Fenerbahçe’nin iyiye gittiğini ifade eden Onay; “Fenerbahçe’nin ligde üst üste 5 maç kazandığını görüyoruz. Bu periyot içerisinde Avrupa’da da 2 maç kazandı. Yani 7 maçtır kazanan bir takım ortada var. Bu iyiye gittiklerinin işareti. Bunu kimse inkar edemez. İyi savunma yapıyorlar. Advocaat, değişik bir oyun anlayışını Fenerbahçe’ye benimsetti. Kendi yarı sahasında bekliyorlar. Topa sahip olarak oynamıyorlar. Yüzde 40-43 civarında topa sahip olan bir takımdan bahsediyoruz. Az pas yapıyorlar. Ama hızlı ve direkt bir şekilde özellikle de kenarları kullanarak kaleye gidiyorlar. Fenerbahçe’nin böyle bir oyun anlayışı var. Bu anlayışla da başarılı oldular” dedi.

-HİÇ KİMSE BİLEĞİNİ BÜKEMEDİ-

Siyah beyazlıların yenilmemezliğine dikkat çeken Onay; “Beşiktaş ise hiç yenilmedi. 12 lig, 5 Şampiyonlar ligi, 1 Süper Kupa ve 1 Türkiye Kupası maçı oynadı. 19 maç oldu ve hiç kimse bileğini bükemedi. Demek ki Beşiktaş da bazı şeyleri iyi yapıyor. Hiç kimse yenemediğine göre de Beşiktaş, iyi ve güçlü bir takım. Bu da eksikliklere, sorunlara, maç trafiğine, inişli-çıkışlı performansa rağmen Beşiktaş’ın kola kolay yenilmeyeceğini gösteriyor. Bütün bunları üst üste koyduğunuz zaman çok zorlu bir maç bekliyor” dedi.

-BEŞİKTAŞ, KAZANACAK GÜÇTE-

Derbide Beşiktaş adına önemli olan etkinlere değinen Güntekin Onay; “Beşiktaş, Fenerbahçe’yi 11, Galatasaray 18 yıldır Kadıköy’de yenemiyor. Orada maç kazanmak kolay değil. Ama Beşiktaş’ın kazanacak gücü var. Önemli olan Şenol Güneş, nasıl bir oyuna karar verecek? Birincisi bu. Önde baskı yaparak rakibi hapsederek mi oynayacak yoksa daha güvenli bir oyunu mu tercih edecek? İkincisi ise bazı oyuncuların bireysel performansı. Oğuzhan, tek başına maç kazandıracak kadar bence önemli bir oyuncu. Quaresma öyle, Aboubakar formada olacak mı? Tosic oynayabilecek mi? Birçok soru işareti var. Beşiktaş’ın çok kaliteli bir kadrosu olduğunu düşünüyorum. Ama son haftalarda takım mesafesinin biraz açıldığını, yardımlaşmanın azaldığını gözlemliyorum. Biraz daha iyi yardımlaşan, enerjik, baskılı oynayan, fizik olarak iyi durumda bir Beşiktaş’ın bireysel olarak da bazı meziyetli oyuncularının iyi oynaması halinde Kadıköy’den kazanıp gelebileceğini düşünüyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı ilhan mansız

Fener maçına bilet bulabilir miyiz?

EssiLor

• Ziyaretçi

Şu talisca dönse bir an önce.

Çevrimdışı LuceGel

Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı ilhan mansız

Fener maçına bilet bulabilir miyiz?
yanlış bir şey mi yazdım? 😀 bu ne sessizlik

Çevrimdışı ilhan mansız

Çevrimdışı 38life

Kaybedince hemen yedek fener. Biz olsak asla yedek Besiktas yazmazlar.

Çevrimdışı 38life

yanlış bir şey mi yazdım? 😀 bu ne sessizlik
Evet yanlış çünkü imkansız bir hayalin peşindesin :D

EssiLor

• Ziyaretçi

[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2016, 22:39:50 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı ilhan mansız

Evet yanlış çünkü imkansız bir hayalin peşindesin :D
bugün hiç bakamadık gerçi baksak bile alma şansımız yokmuş galiba, olsun ben yine de yazayım. Hayal de olsa belki bir fırsat çıkar. 👍

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fener kimki bizi yüksek ihtimal yensin, en kötü halimizle bile yeneriz feneri,hiç şüphem yok bu maçtan ; Fener kaybederse ligden yüksek ihtimalle kopar, biz yenilsek bile 1 puanda olsa öndeyiz.

[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2016, 22:45:40 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı 38life

Etiketler: