Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9172172 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

iyide senin mesajları anlayabilmeleri için renklilerin IQ 100 üstünü bayağı geçmesi
gerekir sen IQ sü 100 e ulaşan renkli bulamazsınki :D @mylife1903
Deyvid linc filmi seyretmis masum turk sinema elestirmeni gibi takilsinlar abi

Evet ben anladim filmi, yonetmen burda sunu dusunmus, mukemmel

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Eder haberleri falan çıkmış, bir an irkildim.
Bu adam Almeida'ya bile rahmet okutur.

Çevrimdışı mylife1903

bas ses yakından güçlüdür ama uzaktan güç istiyorsan tiz ses olmalı
zaten işin detayı orda seçme kurulu neyi ölçü aldı :bandit:
@Necmi abi insallah sesi guzel besiktasli aramamislardir, bulamazlar. Bu ses telleri modifiye araba gibidir, ses telleri direk arka tampondaki stop isiklarina bagli oldugundan arkadan hasarli araba cok guzel ses verir, egzoz borusu az iceri kacinca, sikistirma artar motor rahatlar ve daha populer bir ses cikar.

Gunumuz muzik piyasasindan orneklemek gerekirse

Corc maykil
Fredi merkuri
Eltin con

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi insallah sesi guzel besiktasli aramamislardir, bulamazlar. Bu ses telleri modifiye araba gibidir, ses telleri direk arka tampondaki stop isiklarina bagli oldugundan arkadan hasarli araba cok guzel ses verir, egzoz borusu az iceri kacinca, sikistirma artar motor rahatlar ve daha populer bir ses cikar.

Gunumuz muzik piyasasindan orneklemek gerekirse

Corc maykil
Fredi merkuri
Eltin con

:alala: :nerd:

Çevrimdışı mylife1903

Super Ligde en cok pas yapan oyuncular :busted_cop:

Marcelonun Ayaklari kotu caniimm :kop: :kop:
Yahu @Yunus Emre Dökmeci bak simdi @tuncaboylu gelecek
O paslarin ileri oynanmasindan girip, kac tanesinin kaleciyle oldugu ile gelistirip, yan pasla bitirecek

Çevrimdışı mylife1903

Marcelo'nun ayaklarının kötü olduğuna zaten katılmıyorum da yine de bu istatistikte kaleciyle en çok oynayan takımların başında gelmemizin etkisi var.

Bir de şu topları kornere fazla atmasa çok seveceğim., taça atsa eyvallah.

Bu arada totem de yeni boyut Japon bayrağına alternatif Kanada bayrağına girdim bu sene, açıyoruz bu sene kilidi inşallah.
Iyi de kanada bayraginin olayi nedir, yaprak falan, ne yapragi o, olu yaprak vurusu mu yapacaz, az bir anlat espriyi anlamadim

Çevrimdışı mylife1903

ne yapsak bizdemi dernek olsak :alala:
çoğundanda güçlü oluruz :D
Aynen abi dernek olalim

Besiktas kanarya severler ve cogaltanlar dernegi
Su logotipe de @Emre.Guler bi fotosok yapsin hemen tescil edelim, yarin acalim

Sabah saatlerinde sudoku ve cengel bulmaca yarismalari yapariz
Aksam saatlerinde uyelerin getirdigi kanarya hayvanini masanin ortasina koyup severiz
Gece saatlerinde de kumar oynatiriz

Çevrimdışı Gokhan-

Iyi de kanada bayraginin olayi nedir, yaprak falan, ne yapragi o, olu yaprak vurusu mu yapacaz, az bir anlat espriyi anlamadim

Sen de anlamadıysan kapatalım tükkanı gidelim abi.

11 sene olmuş bu japonların bir hayrını göremedik, bir kere o olayda simetrik bir şekil de yuvarlak çıkmaz ortaya, ben biraz dağıtayım dedim geniş açıdan baktım olaya, memleketin ismi Kanada simgeleri yaprak falan bunları harmanlıyorsun, topluyorsun, çıkarıyorsun falan hoppp Beşiktaş'ın 11 sene sonra ki galibiyeti kutlu olsun diyoruz.

Şimdi ben de senin gibi kendi postumu anlayamadım  :evillol: ama totem kesinlikle tutacak senin başarısız  Muslera büyülerin gibi ters tepmeyecek  :bandit:
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı mylife1903

Sikisan maclarin son 10 dakikasinda Atinci oyuna alip , Marceloyu ileriye yollamak iyi bir fikir olabilir :busted_cop:

Zamaninda Gs ----> Serveti , Bursada -----> Omer Erdogani bu sekilde kullaniyor ve sonuc aliyordu :tabe:

Ki Marcelo sadece kafasini degil ayaginida kullanabilen bir oyuncu.
@tangaz reislen @kartal74 aciklamasini yapar biz de alpayi gonderirdik ileri.

Biz bahtsiz bir camia oldugumuzdan defans adami ile gol atardik ama eksik yakalanip attigimizdan fazlasini yedigimiz daha cok olurdu. Daum du galiba bu isi cozen

Çevrimdışı mylife1903

Sen de anlamadıysan kapatalım tükkanı gidelim abi.

11 sene olmuş bu japonların bir hayrını göremedik, bir kere o olayda simetrik bir şekil de yuvarlak çıkmaz ortaya, ben biraz dağıtayım dedim geniş açıdan baktım olaya, memleketin ismi Kanada simgeleri yaprak falan bunları harmanlıyorsun, topluyorsun, çıkarıyorsun falan hoppp Beşiktaş'ın 11 sene sonra ki galibiyeti kutlu olsun diyoruz.

Şimdi ben de senin gibi kendi postumu anlayamadım  :evillol: ama totem kesinlikle tutacak senin başarısız  Muslera büyülerin gibi ters tepmeyecek  :bandit:
Beynim yandi

Çevrimdışı LuceGel

Aynen abi dernek olalim

Besiktas kanarya severler ve cogaltanlar dernegi
Su logotipe de @Emre.Guler bi fotosok yapsin hemen tescil edelim, yarin acalim

Sabah saatlerinde sudoku ve cengel bulmaca yarismalari yapariz
Aksam saatlerinde uyelerin getirdigi kanarya hayvanini masanin ortasina koyup severiz
Gece saatlerinde de kumar oynatiriz
Dernek ve kumar ayrılmaz ikilidir yahu tehlikesi baskın yemek çözümü dernek ismi değiştirip tekrar açmaktır.Kazandığımız parayla numaralı trübünleri kombineyle kapatırız,lüks teknelerle şampiyonluk turu atarız. :D
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Zeevac

Bir tek feneri yenemeyeceğimizi düşünen ben miyim?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yenilsek fazla bir şey kaybetmeyiz  Önemli olan Dinamo Kiev i yenmek. Cl den gelecek para transferlerimizi çok etkileyecek çünkü...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Aleykum selam :bandit:

Boyle Bodozlama daldigina gore bizi sinamaya Calisiyormussun gibi bi hisse kapildim nedense :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

Hayır ben de yazdım. Yani en azından çok yüksek ihtimalle öyle olacağını. Ama siteye üye olup ilk mesajında böyle birşey yazarsan epey bi şüphe çekersin :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Dün bizi yerin dibine sokanlar bugün nerdeler acaba :)

Gs hemen hemen full kadrosu ile elazığspor ile 1-1 berabere kaldı.
Fb'de 1-1 şuan :)

Nerdesiniz Beşiktaş olsa hemen bitiyorsunuz mantar gibi  :)

Çevrimdışı alimm

ben fenere yenilmeyeceğimizi düşünüyorum... 0/2
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2016, 22:01:20 alimm ]
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı 38life

Dün Beşiktaş'ı eleştirmek nekadar yanlışsa bugün de fener'i eleştirmek çok mantıklı değil. Ama gs'nin durumu kötü. Hemen hemen as kadroyla çıkmışlar sahaya.

Çevrimdışı 38life

Fb maçında öncelikli hedef beraberlik olmalı. Valla ben şahsen beraberliğe baya sevinirim. Arada şuan zaten belli bir puan farkı var. bunu korumak müthiş olur. İkinci yarı fenerin Vodafone Arenaya geleceğini de düşünürsek. Bence süper olur. Vodafone Arenadaki maça kafadan 3 puanı yazdıkmıydı bu 7 puan fark anlamına gelir.

Şimdiye kadar hiç defansif bir futbol anlayışı ile skor tutmaya yönelik bir futbol oynamadık ve zaten kadromuz da böyle bir oyuna müsait değil, ama bir şekilde Şenol hoca beraberliği hedef olarak belirlemeli diye düşünüyorum.

Sen ne diyorsun bu konuda? Beraberliğe oynamamızın bir yolu var mıdır? @atalay

Çevrimdışı AigleBordeaux

Gsyi zaten biz verdik gazi iki sefer burda Gsye guvenen yoktu yarista.
Fb  hem birinci lig takimina karsi oynuyor hem on kisi ama onlarda oyle super takim degil ama derbide ayri motivasyonla cikacaklar ve formdalar. Ben takimi dun elestirdim cunki gencler bizim seviyemizde degil yani Eslem disinda yedek olacak seviyesinde degiler  ve Olcay , Necip , Omer çok ama çok kotuydu.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Dün Beşiktaş'ı eleştirmek nekadar yanlışsa bugün de fener'i eleştirmek çok mantıklı değil. Ama gs'nin durumu kötü. Hemen hemen as kadroyla çıkmışlar sahaya.

niye fener'i eleştirmek mantıklı değil ?

Ben mi dedim izmail'e kart gör diye.

Biz şampiyonlar liginde benfica ile maç yaparken onlar zorya ile yaptı.

Fb ve  gs'yi yenen başakşehir'i yenemeyince laf yapmıcaksınız o zaman burda.

Çevrimiçi COB

Fener bizden puan alamayacak diye dusunen bir tek benmiyim :P

Çevrimdışı EMİR EMRE

Yeni üye olmadım ama zaten takip ediyordum mesajları ama ilk mesajım evet. Yani açıkcası ben bu seneki futbolumuzu beğenmiyorum. Sonuç tabiki daha önemli ama o kısımda da zorlanmalar var. Yedeklerimix zaten leş seviyede. As takımda sakatlıklar ve geçen seneki sistemden uzak oyun yüzünden bariz bir oyun kalitesi eksikliği var. O yüzden fener bizi yener gibi düşünüyorum.

sen sadece izlesen daha iyi olurmuş, ağzından bal damlıyor.  :eyes

sen sadece izlesen daha iyi olurmuş, ağzından bal damlıyor.  :eyes

birtaneside gelip şuraya fener ve gs'de iş yok dese  dişimi kırıcam :D

Bütün yeni gelen üyelerimiz takımı kötülemeye geliyor :)

Çevrimdışı 38life

niye fener'i eleştirmek mantıklı değil ?

Ben mi dedim izmail'e kart gör diye.

Biz şampiyonlar liginde benfica ile maç yaparken onlar zorya ile yaptı.

Fb ve  gs'yi yenen başakşehir'i yenemeyince laf yapmıcaksınız o zaman burda.

O İsmail'in kendi problemi. Ki İsmail zaten ilk 11 oyuncusu değil. Fener yedek kadroyla çıkıyor. Yedek kadroyla ve birbiriyle oynamaya alışık olmayan futbolcularla çıkılan maçlar üzerinden takım eleştirisi yapılmaz. Kim ne lafı yapmış anlamadım? Benden mi bahsediyorsun yoksa başkalarının davranışlarından elde ettiğin hıncı benden mi çıkarmaya çalışıyorsun? nedir?

Etiketler: