Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9171941 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Yeni haberim oldu vizelere çalışıyordum  :)
Takiliyorum yahu , alinma hemen :ok:

Bayadır gozukmuyordun zaten

Nasil geçti?

Çevrimdışı Sedat

Haydi Kalk Ayağa ‏@_YuruGunese  1 sa.1 saat önce
Bilgi | Dinamo Kiev - Beşiktaş Şampiyonlar Ligi mücadelesinin biletleri cuma günü Akaretlerdeki kulüp binasından satışa sunulacak.
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı mylife1903

[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2016, 16:39:17 mylife1903 ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Haydi Kalk Ayağa ‏@_YuruGunese  1 sa.1 saat önce
Bilgi | Dinamo Kiev - Beşiktaş Şampiyonlar Ligi mücadelesinin biletleri cuma günü Akaretlerdeki kulüp binasından satışa sunulacak.
tahminen 100 tane filan satışa sunulur gerisi yine taraftar gruplarına..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

iyide bu formsuzkul takım çapında oluyorsa zaten bilimsel olarak olması gereken bir şey
@atalay bunu daha iyi anlatır. Takımın formunun yükselme ve düşme periyodları vardır. Bizdeki sorun bu değil.
Hoca burda en son suçlanacak kişi bile değil. Avrupa kupası oynayan nerdeyse tüm oyuncularda ciddi düşüş
var bu konuda quaresmaya büyük saygı duyuyorum onda bu düşüş görünmedi. birde bunun üstüne kampı kaçıran bir sürü
yeni oyuncu var. Dahada ötesi bu takıma 10 oyuncu girdi hepsinin birbiriyle adaptasyonu var. Şimdi bu sürede bunlar
telafi edilirmiydi evet edilirdi.  Ama edilememeside hocanın sorumluluğu değil anormal şekilde sakat verdik
ve sakatlıktan yeni dönen yeterli olmayan oyuncu sayısıda fazla ve bunun üstüne en yoğun ve sıtresli sezonu
geçiriyoruz. Birilerini her zaman suçlamak kolay işdir. Birini günah keçisi ilan edersin vicdanın rahat olursun.
bir iki oyuncu sakatlığı telore edilebilir ama sen ilk 11 den 6-7 oyuncundan uzun süreli faydalanamayacak şekilde
sakat veriyorsan bu ne öngörülebilir. nede önlemi alınabilir.
Bu anormal sakat sayisinin yanlis yukleme, yersiz yukleme gibi sebepleri olmasin.

Çevrimiçi Samet Ç

Takiliyorum yahu , alinma hemen :ok:

Bayadır gozukmuyordun zaten

Nasil geçti?
İyi geçti diyebilirim

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu anormal sakat sayisinin yanlis yukleme, yersiz yukleme gibi sebepleri olmasin.
Yanlış ve sakatlığa açık(Yaş ve geçmiş sakatlık durumundan dolayı) oyuncu transfer planları(Gökhan Gönül, Gökhan İnler, Adriano), Caner örneğinde yapılan zincirleme hataları sanki burada daha önce konuşmamış gibi olmamızı yaşlılığa bağlıyorum  :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Çarşı'nın bu biletlerden almadığına inanan insanlara iyi bir haberim var:  :tabe:

Nijerya'da bir prensin hapisten çıkması için 1000 dolara ihtiyacı varmış, parayı gönderip hapisten çıkmasını sağlayacak kişiyi 30 milyon dolar servetine ortak yapacakmış.  :lol:
Ahaha
Smsle gonder parayi

Abi ben dutifride calisiyom bak bu da kartim, al sana parfum dutifri parasina ustelik kur 1994 yilinin.

Eee benim gibi hiyar adama da hiyar kokusu yakisir diye hayatimda ilkdefa parfumumu degistirdigim an geldi aklima boyle film seridi gibi gecti gozlerimin onunden.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ahaha
Smsle gonder parayi

Abi ben dutifride calisiyom bak bu da kartim, al sana parfum dutifri parasina ustelik kur 1994 yilinin.

Eee benim gibi hiyar adama da hiyar kokusu yakisir diye hayatimda ilkdefa parfumumu degistirdigim an geldi aklima boyle film seridi gibi gecti gozlerimin onunden.

Abi 10 liraya 500 tane kartvizit bastırabiliyorsun artık, istersem kendimi Ord. Prof.Dr yapabilirim  :D
Korku akıl katilidir.

Fb 26.492 Bilet satıldığını açıklamış :kop:

Bizde olsa suan 1 tane bilet kalmamisti satışta

Çevrimdışı mylife1903

Abi 10 liraya 500 tane kartvizit bastırabiliyorsun artık, istersem kendimi Ord. Prof.Dr yapabilirim  :D
Ben kartvizit olarak hiyar tasiyorum. Sakar sakir hiyari, isteyen tuzu alip kossun, tuzluyarak yer.
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2016, 16:52:41 mylife1903 ]

Çevrimdışı tuncaboylu

tahminen 100 tane filan satışa sunulur gerisi yine taraftar gruplarına..

Bilet arıyorsanız bulursunuz, o gruptakilerin çoğunun Kiev'e gidecek ve orada konaklayacak parası yoktur.  :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben kartvizit olarak hiyar tasiyorum. Sakar sabah hiyari, isteyen tuzu alip kossun, tuzluyarak yer.
Bence güzel bi kartvizit abi ama her isteyene yetiyor mu?

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Bishamon

Bilet arıyorsanız bulursunuz, o gruptakilerin çoğunun Kiev'e gidecek ve orada konaklayacak parası yoktur.  :bandit:

@tangaz ısmarlıyormuş diye duydum  :bandit:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Ben kartvizit olarak hiyar tasiyorum. Sakar sabah hiyari, isteyen tuzu alip kossun, tuzluyarak yer.

Arada subliminal mesajı çakıyorsun abi @mylife1903  :zuhaha: :zuhaha:

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bence güzel bi kartvizit abi ama her isteyene yetiyor mu?
@mylife1903 abi ayrıca Pulp Fiction'daki çantanın içinde ne olduğunu bence böylece bulmuş olduk!!

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı anilsevim

Olayı detaylıca öğrendim. Hem 1-2 dernek yöneticisinden hem de kulup içinden.
Kulup önce talep topluyor derneklerden.
Dernekler ve çarşı en baba adamlarını tc leri ile veriyorlar.
Sonra seçme adamlara bu biletler kulup tarafından veriliyor. Ücreti karsılığında. Para ödeyip alıyorlar biletleri. Bunu iki kere sordum. Bana biletini gösteren arkadaş net ödediğini söyledi. Hepsi ödemiş para. Durmadan bağıracak taraftar gidiyormuş maça. Acayip destek olacakmış vs ama işin o kısmında değiliz.
Ayrıca devlet kuluplerden garanti alıyormuş. Olay cıkartıcak kapsıtedeki adamlara bilet verilmiyormuş. Bütün kulupler için gecerliymiş. Devlet yetkilinin kuluplere dediği cümle; bana sorun olacak adamı oraya getirmeyin. O yüzden şimdilik yasak kalktıgından beri birşey olmuyo dediler. En ufak olayda hem kulube hem yapana cok fena çöküleceği dillendirilmiş.
Butun bunlar halledilmiş günler öncesinden. Oraya gidecek grup öyle boyle değil dedi benim öğrendiğim kişi ve kendi biletini de bana gönderdi. Eyw abi dedim biz eşşekmişiz :)
Başkan sağolsun bizim aklımızla alay etti. 14:00 da satışa çıkacak diye. Yapacağını yapmışsın,sonra satış başlıyor diyosun, sonra siteden duyuruyu kaldırıyorsun.
Şaka gibi gerçekten.
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimiçi Necmi

Yok bana sertçe tepki gösterin diyor kendi twitter hesabından çıt yok  :evillol:
twitter hesabını ben kontrol etmiyorum @Serhat Akkaya
@RevivaL  ve @Çağrı kontrol ediyor revivalin pc bozuldu giremiyor çağrıyada ulaşmaya çalışıyorum.

Çevrimdışı tangaz

@tangaz ısmarlıyormuş diye duydum  :bandit:

hepinizi şener şenin kamyonuna doldurum akıllı olun  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

twitter hesabını ben kontrol etmiyorum @Serhat Akkaya
@RevivaL  ve @Çağrı kontrol ediyor revivalin pc bozuldu giremiyor çağrıyada ulaşmaya çalışıyorum.
Takılıyorum abi farkındayım özellikle Çağrı'nın kontrol ettiğinin  :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

hepinizi şener şenin kamyonuna doldurum akıllı olun  :bandit:
Yozgat'a bırak ama İstanbul yerine nasıl fikir?  :money:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sonra seçme adamlara bu biletler kulup tarafından veriliyor. Ücreti karsılığında. Para ödeyip alıyorlar biletleri. Bunu iki kere sordum. Bana biletini gösteren arkadaş net ödediğini söyledi. Hepsi ödemiş para. Durmadan bağıracak taraftar gidiyormuş maça. Acayip destek olacakmış vs ama işin o kısmında değiliz.
Ayrıca devlet kuluplerden garanti alıyormuş. Olay cıkartıcak kapsıtedeki adamlara bilet verilmiyormuş. Bütün kulupler için gecerliymiş. Devlet yetkilinin kuluplere dediği cümle; bana sorun olacak adamı oraya getirmeyin. O yüzden şimdilik yasak kalktıgından beri birşey olmuyo dediler. En ufak olayda hem kulube hem yapana cok fena çöküleceği dillendirilmiş.
Butun bunlar halledilmiş günler öncesinden. Oraya gidecek grup öyle boyle değil dedi benim öğrendiğim kişi ve kendi biletini de bana gönderdi. Eyw abi dedim biz eşşekmişiz :)
Başkan sağolsun bizim aklımızla alay etti. 14:00 da satışa çıkacak diye. Yapacağını yapmışsın,sonra satış başlıyor diyosun, sonra siteden duyuruyu kaldırıyorsun.
Şaka gibi gerçekten.
Olayın özü yanlış baştan, hem kaldırıyorsun hem sadece belli kişilere izin veriyorsun, onların olay çıkartmayacağının garantisini kim veriyor, kağıt mı alıyorlar noter sözleşmeli? Hem bu Passolig sistemi olay çıkartanları ortaya çıkarsın diye oluşturulmadı mı? Şu durumu nereden tutarsan tut elde kalıyor..
Tribünde atılan küfürleri başlatan bu amigolar değil mi zaten? Baştan aşağı çarpıklık ve yanlışlarla dolu bir durum.
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2016, 17:15:42 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Şaka gibi gerçekten.

bildiğim kadarıyla devlet toplu bilet satışını yasakladı kulüp hukuken böyle bir şey yapamaz satışa çıkartıp aaa bitti hemen demelerinin nedeni bu biz çıkardık siz yetişemediniz yersen. Devlet yasa çıkarıyor sonra ben bu yasayı çıkarttım ama güvenliği alamıyorum beni ilgilendirmez siz halledin diyor. Güvenliği sağlamakla yükümlü devlet bu işi kulübe atarsa olacağı bu.

Etiketler: