Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9164016 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı sametbagan

Ben olsam eğer devre arasında teklif varsa Tolgay'ı satarım.Bu çocuğun babası sorunlu zaten hep kafasına bir fikirler sokuyor.Tolgay'ı ne kadar sevsem de belli bir eşiği aşamadı hala.Ondan gelecek paraya oraya daha genç birini getirebiliriz üstüne artan paradan stoper ve kanat rahatlıkla alınır.
Adam orta sahada bir pirlo bir iniyesta hatta biraz daha abartayım bir maradona misali adam eksiltip paslaşıyor kutuya yaklaştı mı veya kutuya girdi mi
oluyor sana maldonado ne bileyim pek hatırlamam ama burdan yazılanlarla yola çıkarak nartallo oluyor adam.Nerde o liverpool zaferini yaşatan tolgay gelişine yapıştıran
nerde şimdiki tolgay adam resmen topa vurmaya korkuyor yada hep kötü şut atıyor.Keza inler de aynı halbuki bunların şutlarının %90 nı kaleyi bulmalı ve gol yüzdeleri yüksek
olmalı kısmet belki de fener maçını bekliyorlardır patlamak için  :D

Çevrimdışı sametbagan

Gomeyim mi sef skatimiz metin albayraki ha gomeyim mi
Olabilir zaten o konuda ölmüşüz de gömenimiz yok maalesef bi el atıver de sevaplan biraz  :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Adam orta sahada bir pirlo bir iniyesta hatta biraz daha abartayım bir maradona misali adam eksiltip paslaşıyor kutuya yaklaştı mı veya kutuya girdi mi
oluyor sana maldonado ne bileyim pek hatırlamam ama burdan yazılanlarla yola çıkarak nartallo oluyor adam.Nerde o liverpool zaferini yaşatan tolgay gelişine yapıştıran
nerde şimdiki tolgay adam resmen topa vurmaya korkuyor yada hep kötü şut atıyor.Keza inler de aynı halbuki bunların şutlarının %90 nı kaleyi bulmalı ve gol yüzdeleri yüksek
olmalı kısmet belki de fener maçını bekliyorlardır patlamak için  :D
Daha önce yazdım buraya kutuya yaklaştıkça maldonadoya dönen adama o 10 milyon euroları vermezler, yeni tip orta saha oyuncuları skora direk veya dolaylı olarak katkı yapsın isteniyor orta sahada adam eksilten al ver yapan elli bin tane adam var altyapılarda..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Bishamon

Dortmund poliktasını burada alıntılayınca eleştirilmiştim ama bizim çaremiz bu olmalı bir yandan lige ambargo koyarken öbür tarafta takıma her sene 1 er 2 şer genç ve potansiyeli yüksek oyuncu koymalı(en kötü ihtimal 2 senede bir) şu an bu takımda 1 tane bile potansiyeli yüksek oyuncu yok(Oğuzhan Özyakup demesin kimse o çoktan bir üst seviyeye çıktı bence) 2-3 sene sonra parlayabilecek şu aşamada başarı şartken bunu anlamlı karşılayabilirim ama 1 tane bile gelecek vaad eden adam olmaması takımda ve kulübede Beşiktaş'ın ayıbıdır.

Akşam ki maçta genç olarak sahaya çıkabilecek adamlar aşağı yukarı şunlar olacak, scouting ekibinin veya altyapı ekibinin çok daha iyi işler çıkarması gerekiyor. BAşakşehir 18 yaşındaki adamla ligde zirveye oynayarken 2 kanat adamı kulübede oturan ve forvetini sağ açıkta oynatan biz niye oynayamayalım?

Utku (19 yaşında)
Eslem (18 yaşında)
Kerim Frei (23 yaşında)
Oğuzhan Aydoğan (21 yaşında)

Belki Muhammed Enes ve Hamza

Oğuzhan 19 yaşında.

Yeterli değiller.Oynasalar beğenmezsen bu sefer de koca Beşiktaş kulübü şu veletlere mi kaldı vb tarzı bir şeyler yazacaksın  :lol:

Çevrimdışı tangaz

Daha önce yazdım buraya kutuya yaklaştıkça maldonadoya dönen adama o 10 milyon euroları vermezler, yeni tip orta saha oyuncuları skora direk veya dolaylı olarak katkı yapsın isteniyor orta sahada adam eksilten al ver yapan elli bin tane adam var altyapılarda..

zaten bu nedenle vatansız kaldı free sayılabilecek bir bedelle transfer piyasasına düştü genç yaşlarda. işin büyüsü skor da gizli skorer değilsen de deli savunucu, oyun bozucu olacaksın ki değerli olasın...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Oğuzhan 19 yaşında.

Yeterli değiller.Oynasalar beğenmezsen bu sefer de koca Beşiktaş kulübü şu veletlere mi kaldı vb tarzı bir şeyler yazacaksın  :lol:
Çok ezber bir yorum olmuş, o yüzden cevaplamak istemiyorum, ezbere yorum yapmadığımı ve altını her zaman doldurduğumu görenler görüyor zaten..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Elma ile Pırasayı kıyaslamışsın ayrıca en başta söylediğin şeyi istatistikler yalanlıyor.

hiç birşeyin garantisi yok 110 milyonluk pogba bence dökülüyor. bizden örneklersek kerim dökülüyor boyko döküldü lakin kötü örnekler doğruyu değiştirmez. marcelo sene başında pahalı bulup alamadığın rodolfoyu almak zorunda kaldığın bir transferdi ve düşeşe denk geldi hatta biz şuan burada olmayan alexisle stoper yama işini görmeye çalışırken bir anda marcelo ihtimali belirince hoca atladı resmen. böyle örnekler çoğalsa da doğru tektir...

İstatistikler beni yalanlamıyor @Serhat Akkaya.

Ara transfer dönemi en zor transfer dönemidir ve başarı oranımız oldukça düşük.

O yüzden bence en az para harcamamız gereken dönem olmalı bu dönem, bir tek Marcelo tuttu benim aklımda kalan.

Bundan dolayı 4.5 milyon euro'yu ara transferde 1 adama gömmek bana riskli geliyor, mümkünse kiralamak en iyi çözüm.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Oğuzhan 19 yaşında.

Ayrıca umut vaad ediyor diye aldığın adamı altyapıda oynatmak zaten başlı başına bir akıl tutulması istersen o konuyu tartışalım ama böyle varsayımlar üzerine konuşma yapmak daha kolay değil mi?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çok ezber bir yorum olmuş, o yüzden cevaplamak istemiyorum, ezbere yorum yapmadığımı ve altını her zaman doldurduğumu görenler görüyor zaten..

Bana daha ziyade seni iyi tanıyan birinin yaptığı bir yorum gibi geldi. :evillol:

5-6 maç gömmeyeceğinizi bilsem, Oğuzhan'ın ilk lig maçında sahada olması için yürüyüş bile düzenlerim.

Çevrimdışı sametbagan

Tolgay ilkay gündoğanın gole katkı yapamayan versiyonu öyle çok ta kötü değil ama işte skor katkısı çok sınırlı senede 2 gol 3 asisti geçmezse vasat kalıyor
Ama gole katkısı sende 8 gol 14 asist tarzı oldumu kendiliğinden +20 yazdırıyo zaten.Bir de türkiyenin bonservis bedeli majör ligler gözünde en fazla +15 18 bandında
daha fazla olması için mutlaka uefa sıralamasında en kötü 8,olmalıyız yoksa 20 üzeri adam asla satamayız avrupaya

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İstatistikler beni yalanlamıyor @Serhat Akkaya.

Ara transfer dönemi en zor transfer dönemidir ve başarı oranımız oldukça düşük.

O yüzden bence en az para harcamamız gereken dönem olmalı bu dönem, bir tek Marcelo tuttu benim aklımda kalan.

Bundan dolayı 4.5 milyon euro'yu ara transferde 1 adama gömmek bana riskli geliyor, mümkünse kiralamak en iyi çözüm.
Bonservis verelim demedim 4 milyon euro verelim ama çok iyi bir adam kiralayalım da bir çözüm bence en azından ilerde veya geride içimiz rahat olsun diyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bana daha ziyade seni iyi tanıyan birinin yaptığı bir yorum gibi geldi. :evillol:

5-6 maç gömmeyeceğinizi bilsem, Oğuzhan'ın ilk lig maçında sahada olması için yürüyüş bile düzenlerim.
Benim burada gömdüğüm bir tane genç adam söylesene? Oğuzhan kötüyken bile tek bir laf etmedim o yüzden seninkide ezbere bir yorum olmuş..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

zaten bu nedenle vatansız kaldı free sayılabilecek bir bedelle transfer piyasasına düştü genç yaşlarda. işin büyüsü skor da gizli skorer değilsen de deli savunucu, oyun bozucu olacaksın ki değerli olasın...
Abi hel bir biz akilliyiz ya ondan oluyor. Elli sefer yazdim elin almani beyinsiz degil. Futbolcuya iki dakika bakiyor anliyor. O yuzden iyi gurbetciler alman milli takiminda oynarken posasi bize kaliyor. Nuri bile esigi atlayamadi. Atlayacak olsamallem eder kallem eder gene de alamanya milli formasini giydirirdi herifler. Artik bnd mi iyi calisiyor alman hanim mi aliyorlar bunlara bilmem.

Sscb ornegi var sporcu gelisiminde ornek alir yurursun.

Liyakat olacak. Turkiyede hic bir yerde dogru insanlar gorev almiyor ki
Tubitak in basina hayvanat bahcesinden bekci mi ne atanmis oyle haberler vardi

Çevrimdışı tuncaboylu

Bonservis verelim demedim 4 milyon euro verelim ama çok iyi bir adam kiralayalım da bir çözüm bence en azından ilerde veya geride içimiz rahat olsun diyorum.

4 milyon euro'yu bir adam kiralamaya harcarsak, elinizdeki küreklerle başkanı gömmeye gidersiniz; sizi ben bile tutamam.   :lol:

Çevrimdışı mylife1903

Benim burada gömdüğüm bir tane genç adam söylesene? Oğuzhan kötüyken bile tek bir laf etmedim o yüzden seninkide ezbere bir yorum olmuş..
Adimis cikti @Serhat Akkaya artik gommeye devam.

Yahu ben ki bi ismaeli gommus adamim pettemettw ucun azicik taddi ama bir sor neden gomdum.
Gomdum tamam
Ama bir sor neden gomdum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

4 milyon euro'yu bir adam kiralamaya harcarsak, elinizdeki küreklerle başkanı gömmeye gidersiniz; sizi ben bile tutamam.   :lol:
4 milyona üst düzey bir defans kiralayıp gelse mesela farzı misal PEPE gibi omuzlarda taşırız başkanı ben ve Tangaz, sadece isim olarak sundum onuda belirteyim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ayrıca dostluk geyik bi yana şu tarz yaptığınız yorumlar insanların üzerinde kalıyor sen ve Necmi abi bunu sıkça yapıyorsunuz o yüzden hiç hoş olmuyor, Necmi abiyi bi kaç kez uyardım ama o çok sabit fikirli olduğu için  değişmiyor o yüzden senden ümitliyim. Genellemek kötü bir şey yorum bazında değerlendirme yapmak mantıklı, varsayım üzerinden konuşmanın kimseye faydası yok "sen zaten bunu demiştin bu olsa şunu dersin" demek biraz ezbercilik kimse kusura bakmasın.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

4 milyona üst düzey bir defans kiralayıp gelse mesela farzı misal PEPE gibi omuzlarda taşırız başkanı ben ve Tangaz, sadece isim olarak sundum onuda belirteyim.

ben çooook uzun yıllardır bunu dile getirmişimdir 2003-2016 arası 3 şampiyonluk war zaten gene 3 şampiyonluğumuz olsaydı ama böyle çer çöpe para harcamasaydık. iyi adamlara yatırım yaptık iyi takım kurdu ama olmadı demeyi mevcut duruma yeğlerdim. ama 2003den bu yana her yıl 7-8 ortalama adam alıp 100 civarı transfer yapmışızdır bunu 30-35 le sınırlandırıp aynı meblağları harcasaydık eminim şuan 3 değil de 6 veya üzeri şampiyonluğumuz olabilirdi bahsi geçen süreçte.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ayrıca dostluk geyik bi yana şu tarz yaptığınız yorumlar insanların üzerinde kalıyor sen ve Necmi abi bunu sıkça yapıyorsunuz o yüzden hiç hoş olmuyor, Necmi abiyi bi kaç kez uyardım ama o çok sabit fikirli olduğu için  değişmiyor o yüzden senden ümitliyim. Genellemek kötü bir şey yorum bazında değerlendirme yapmak mantıklı, varsayım üzerinden konuşmanın kimseye faydası yok "sen zaten bunu demiştin bu olsa şunu dersin" demek biraz ezbercilik kimse kusura bakmasın.
2-3 mesajımdan önce her sene olmadı 2 senede bir 1-2 tane adam çıkartalım altyapıdan potansiyeli olan oynatalım diyorum adam halen 19 yaşında adam oynatsan sen onuda gömersin diyor :) Şimdi bu adama Serhat ne anlatabilir?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

ben çooook uzun yıllardır bunu dile getirmişimdir 2003-2016 arası 3 şampiyonluk war zaten gene 3 şampiyonluğumuz olsaydı ama böyle çer çöpe para harcamasaydık. iyi adamlara yatırım yaptık iyi takım kurdu ama olmadı demeyi mevcut duruma yeğlerdim. ama 2003den bu yana her yıl 7-8 ortalama adam alıp 100 civarı transfer yapmışızdır bunu 30-35 le sınırlandırıp aynı meblağları harcasaydık eminim şuan 3 değil de 6 veya üzeri şampiyonluğumuz olabilirdi bahsi geçen süreçte.
Iste ucuz mal alacak kadar zengin olmayacan abi

Çevrimdışı worns

Fikret Orman Eder'i izleyecek diye haber var. Neyini izleyecek anlamadım? :) Aboubakar'ın kötüsü o arkadaş. Öne çıkan özelliği fizik, golcülük Abou'dan da umutsuz. N'Doye'nin daha ilgi çekici bir kariyeri vardı.

Avrupalı golcü lazım. Üst düzey liglerde golcülüğüyle, oyun zekasıyla öne çıkmış oyuncu lazım. Bizim gündemimize ısrarla yıpratıcı forvetler giriyor. Yine Portekiz Ligi ve dolayında gezinmeye başladık. (çalışılan şirketlerin havuzuyla ilgili olduğu aşikar) Gomez hakikaten piyangoymuş. Bari vuran piyangoyu elde tutabilseydik.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fikret Orman Eder'i izleyecek diye haber var. Neyini izleyecek anlamadım? :) Aboubakar'ın kötüsü o arkadaş. Öne çıkan özelliği fizik, golcülük Abou'dan da umutsuz. N'Doye'nin daha ilgi çekici bir kariyeri vardı.

Avrupalı golcü lazım. Üst düzey liglerde golcülüğüyle, oyun zekasıyla öne çıkmış oyuncu lazım. Bizim gündemimize ısrarla yıpratıcı forvetler giriyor. Yine Portekiz Ligi ve dolayında gezinmeye başladık. (çalışılan şirketlerin havuzuyla ilgili olduğu aşikar) Gomez hakikaten piyangoymuş. Bari vuran piyangoyu elde tutabilseydik.
Maalesef ama maalesef. Yine girdik şu portekiz taraflarına tam kurtulduk derken..
Geçen sene 29 maç 6 gol
ondan önceki sene 34 maç 14 gol 4 ü portekiz kupası filan sanırım ya da öyle bişi
daha önceki sezon 4 gol

muhteşem istatistikleri varmış gerçekten  :evillol:
[ Son Düzenleme: 29 Kasım 2016, 15:26:09 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ekrembaser

Lig tv maç saat 20 ye alınsın barca Real maçı var diye tffye başvurmuş umarım kabul edilmez maçların saat ve günü önceden belirlendi diye hiçbir talebimizi kabul etmiyolardı

Etiketler: