Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9153324 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bizim başkanın cin fikirlerine benziyor, ama zor.  :tabe:

Çok ucuza bırakmazlar, o paraya vereceklerine play-off'ta oynatıp bedava bırakırlar.

Bu arada ister misiniz yine Dentinho'yu alıp gelsinler?  :D
Opare?  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Bishamon

Sene başı Feghouli'ye yüksek kajulu bir kontrat verecektin.Forvete de Eto'o gelecekti.Maçları rahat rahat izleyecektik  :icool:

Çevrimdışı mylife1903

Hulkun hali vakti yerinde mi acaba?

Çevrimdışı alimm

ş.liginde üst tura çıkmış ligde namağlup Beşiktaş'ın ocak sonrası sahada görmek istedğim 11i

Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı tuncaboylu

denklem şöyle çözülür ara transfer olursa cüzi bir bonservis 3 milyon gibi 3x4 =12 milyonluk bir kontrat ve 4 yıllık maliyeti 15 milyon
sezon sonu olursa 5 milyon imza parası 2,5x4 =10 milyonluk kontrat ve gene 4 yıllık maliyeti 15 milyon

burada belirleyici olan oyuncu olur...

Böylesi bir senaryo akla yatkın, oyuncunun fikri önemli dediğin gibi.

Oyuncuya Premier League kapısı kapalıysa (İş izni dolayısıyla), kabul edebilir belki.

Ama dediğim gibi buna denk bir teklif yapacak başka takımlar da çıkabilir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ş.liginde üst tura çıkmış ligde namağlup Beşiktaş'ın ocak sonrası sahada görmek istedğim 11i

Quaresma'yı tek hamlede silmişsin  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sene başı Feghouli'ye yüksek kajulu bir kontrat verecektin.Forvete de Eto'o gelecekti.Maçları rahat rahat izleyecektik  :icool:

Bak West Ham onu da oynatmıyor doğru dürüst, kiralanabilir belki.

Çevrimdışı tangaz

Böylesi bir senaryo akla yatkın, oyuncunun fikri önemli dediğin gibi.

Oyuncuya Premier League kapısı kapalıysa (İş izni dolayısıyla), kabul edebilir belki.

Ama dediğim gibi buna denk bir teklif yapacak başka takımlar da çıkabilir.

avrupada epl harici buna denk veya üzeri teklif çıkmaz. sevilla valencia falan 1 veya 2 tık altı kontrat önerirler oyuncu ispanyayı tercih edebilir ama bu paraları alamaz yada direkt çin pazarına yönelir süper emekliliğe hak kazanır. belirleyici olanın direkt oyuncu tercihleri olacak bir transfer.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

hala %10 verim konulu soruları yanıtlamadın  :bandit:

makina parkın yakında çöplüğe dönüşecek kepenk indireceksin :D
Ahaha @tangaz reis adin gomucuye cikmis ahaha @Serhat Akkaya ile sirket kurmusunuz dedikodulara gore gizli bir ucuncu el de varmis putin connection ahaha

Mahserin uc gomucusu

Cok fena yani. Yikama yaglama yapmak lazim damat gelene kadar. Sanki biz keyfimizden elestiriyoruz daha karijmayinsayfa sayfa korudugum mesajlar burda ayni sekilde beck gecen sene alexis, tosic yaz yaz bitmez.
Bi ismaili gomdum diye bak neler oldu. Tamam o cocugu gommektej beter ettim ama fasosu coktu yani bak elestirile elestirile toparlandi gol atiyor frikikten artik. Insallah da ilk11 in degisilmezinolur.

Eksisozlukte ismail koybasi basligina baktim ahahaha ulan yazan fblilerin yas ortalamasi 12 falann herhalde. @tuncaboylu baslikta ters trollemis anlamamislar falan.

Gommuyoruz arkadaslar gommuyoruz. Burada basarisizlikta kimse de cikip ben demistim, demez.

Çevrimdışı alimm

ocak'a kadar hep o oynadı malum su kaynatması yakındır... talisca ben arfa  quaresma rotasyonu olacaktırr...  ocak ayında satılması da mümkün tabi..
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı tuncaboylu

Hulkun hali vakti yerinde mi acaba?

Para biriktiriyormuş, ada alacakmış kendine.  :tabe:

Şaka maka senelik 20 milyon euro alıyor.

Çin'de 6-7 sene daha oynarsa, İzlanda'yı satın alabilir.

Çevrimdışı mylife1903

Opare?  :evillol:
Sinan kurumus var taze geldi onu paketliyim abi begenirsen sezer ozturk de veririm

Çevrimdışı sametbagan

hala %10 verim konulu soruları yanıtlamadın  :bandit:

makina parkın yakında çöplüğe dönüşecek kepenk indireceksin :D
Ama orda mutabık kaldık sanıyordum ben oynadığı dakika bazında verimliliği baya bi artırdığımızı sanıyorum :D
Ha şöyle dersen hemfikirim Aldığı maaş ve belirlenen bonservis yaptığı işe göre fazla ama o zaman da burda topçu değil yönetim hatalı dolaylı yönden de Gomez efendinin
B..k yemesi Lan gome Lan gomez Allah seni bildiği gibi yapsın.

Çevrimdışı tangaz

Ama orda mutabık kaldık sanıyordum ben oynadığı dakika bazında verimliliği baya bi artırdığımızı sanıyorum :D
Ha şöyle dersen hemfikirim Aldığı maaş ve belirlenen bonservis yaptığı işe göre fazla ama o zaman da burda topçu değil yönetim hatalı dolaylı yönden de Gomez efendinin
B..k yemesi Lan gome Lan gomez Allah seni bildiği gibi yapsın.

öle topu yönetime gomeze falan atarak kurtulamazsın elimden gel buraya  :boxin:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Para biriktiriyormuş, ada alacakmış kendine.  :tabe:

Şaka maka senelik 20 milyon euro alıyor.

Çin'de 6-7 sene daha oynarsa, İzlanda'yı satın alabilir.
Offrf paraya bak be, doymamistir o paraya hala ama eto gibi kovalamak lazim onu, artik paralari sokacak ayakkabi kutusu bulamayincada hop hop transfer edilir. Ayakkabi kutulari benden

Çevrimdışı tuncaboylu

Ahaha @tangaz reis adin gomucuye cikmis ahaha @Serhat Akkaya ile sirket kurmusunuz dedikodulara gore gizli bir ucuncu el de varmis putin connection ahaha

Mahserin uc gomucusu

Cok fena yani. Yikama yaglama yapmak lazim damat gelene kadar. Sanki biz keyfimizden elestiriyoruz daha karijmayinsayfa sayfa korudugum mesajlar burda ayni sekilde beck gecen sene alexis, tosic yaz yaz bitmez.
Bi ismaili gomdum diye bak neler oldu. Tamam o cocugu gommektej beter ettim ama fasosu coktu yani bak elestirile elestirile toparlandi gol atiyor frikikten artik. Insallah da ilk11 in degisilmezinolur.

Eksisozlukte ismail koybasi basligina baktim ahahaha ulan yazan fblilerin yas ortalamasi 12 falann herhalde. @tuncaboylu baslikta ters trollemis anlamamislar falan.

Gommuyoruz arkadaslar gommuyoruz. Burada basarisizlikta kimse de cikip ben demistim, demez.

Sözlük çok aptal dolu, adam skoru değiştirmekten başka bir işe yaramayan 2 gol attı diye Hasan Ali'yi kesmesi gerektiğini falan yazıyorlar.

Ben de kampanya düzenledim oynasın diye, ne yapayım.  :evillol:

Dediğim gibi İsmail'in bize 1 penaltı borcu var, bu hafta ödemezse Arena'daki maçta ödemek zorunda.  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

santrafor transferi kabul edin ki bu yıl kayıp bir transfer. mesela bir sürü arkadaş vardı  ilk 5 maçta kaç dk oynadı falan diyorlardı şimdi paso 11 de çıkıyor sürekli de saha da golleri sıralıyor da biz mi göremiyoruz  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Feguliyi bogaz kiyisindaki barlardan toplardik antreman oncesi. Sevmiyorum kuzey afrikali futbolculari dagitiyor herifler. Nedense eglenceye cok duskunler. Bilice gina gelmistir

Çevrimdışı Bishamon

Offrf paraya bak be, doymamistir o paraya hala ama eto gibi kovalamak lazim onu, artik paralari sokacak ayakkabi kutusu bulamayincada hop hop transfer edilir. Ayakkabi kutulari benden

O paraya başkan Türkiye bir takımı şampiyon yapar  :D :D

Çevrimdışı Bishamon

Feguliyi bogaz kiyisindaki barlardan toplardik antreman oncesi. Sevmiyorum kuzey afrikali futbolculari dagitiyor herifler. Nedense eglenceye cok duskunler. Bilice gina gelmistir

Töreyi de reynalardan falan topluyorduk ama adam paşa paşa oynuyordu canı istediğinde  :lol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Londra'da öyle böyle sapıtmıyordur onlar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Ilginc olan ben arfa isteyen adamlarin karijmayi elestirmesi. Karijmayi elestiren adam ben arfa gelse ana avrat dumduz gider kruis kontrole alir 3. Kopruye kadar kufur dosenir.

Sene basintransfer basligini okuyorum bazen. Vander wiel noystatter falan offff bu herifleri daha yazilir yazilmaz gommusum. Allahi var bir @Necmi abi bu roman konusunda benimle hem fikirdi. Bos beles adamlar, skertel falan.

Elimizdekinin degerini bilelim elestirirken itleri overken de essekleri rahatsiz etmeyelim

Çevrimdışı mylife1903

Londra'da öyle böyle sapıtmıyordur onlar.
Offfr londranin hanimlari da yani ondegil bu feguli amsterdama falan kacmiyorsa ben de bisi bilmihorum

Çevrimdışı mylife1903

santrafor transferi kabul edin ki bu yıl kayıp bir transfer. mesela bir sürü arkadaş vardı  ilk 5 maçta kaç dk oynadı falan diyorlardı şimdi paso 11 de çıkıyor sürekli de saha da golleri sıralıyor da biz mi göremiyoruz  :bandit:
Abi kendine has vurusu var, boyle topu iskalamis gibi yapiyor rakip saga yatiyor sonra bir dusme kalkismasi yapiyor kaleci bu dustu topa vuramayacak derken duserkene bir sut cikartiyor atiyor golu.
Bakarvurusu deniyor.

Nartallo potansiyeli de var azicik. O da 40m den sut atar diregi kirardi sonra iki metreden kaleye vuramazdi ama derbi macta takla vurusu ile gol atmisti fbye. Ilginc bir vaka bu arkadas.

Çevrimdışı sametbagan

öle topu yönetime gomeze falan atarak kurtulamazsın elimden gel buraya  :boxin:
O zaman seninle şöyle bir iddaya girelim
 Aboubacar totalde En Az 20 gole katkı yapacak sezon boyunca.Eğer bu gerçekleşmezse söz yanınızda çırak olarak işe başlayacağım Junıor gömücü olarak
Ama benim dediğim gerçekleşir ise sende gömücülükten emekli olacaksın başka türlü elinden kurtulamam. :D

Etiketler: