Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9130120 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Visca şu an Q7 hariç elimizdeki bütün kanatlardan iyi bence şu anda uygun bi maliyete adamı istememe lüksümüz yok :)

Elimizdeki kanatlar kötü diye onlardan azıcık iyi olanı mı alacağız? Neden bize yakışan ve bizim ihtiyaçlarımızı karşılayacak bir futbolcu almıyoruz?

Çevrimdışı 38life

Umarım Visca alınmaz ve taraftarlar olarak yanıldığımızı görmeyiz.

Çevrimdışı atalay

Nitelik eksikliği var. Soru ve düşüncelerinizin cevabı aşağıda. @Barış1903 @Mehmet Ali C. @38life Oyunun ihtiyaçlarını karşılayacak doğru bir ismi kadroya katmakla başlamak yeterli olacaktır. 

Mevcut stoperlerin yapabilirliklerinden bir yeterlilik yaratılabilir. Fakat yapamadıkları bu seviyede farklılıklar yaratıyor. Burada saha içi geometrisini sürekli öne çıkarsam da bi' bu kadar da yetenek önemli. Savunmacıları yalnızca basit doneler ya da bireysel hataları üzerinden okumuyorum.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Elimizdeki kanatlar kötü diye onlardan azıcık iyi olanı mı alacağız? Neden bize yakışan ve bizim ihtiyaçlarımızı karşılayacak bir futbolcu almıyoruz?
Ortalıkta Brahimi ve Shaqiri isimleri geçiyor, ben de isterim gelsinler ligi dagitsinlar, ama ara transfer döneminde oyuncu koparması zor oluyor malum. Yapacak bir şey olmazsa en azından standardını bildiğimiz bir oyuncuya yürüyebiliriz

Çevrimdışı cursedofdragon

Ortalıkta Brahimi ve Shaqiri isimleri geçiyor, ben de isterim gelsinler ligi dagitsinlar, ama ara transfer döneminde oyuncu koparması zor oluyor malum. Yapacak bir şey olmazsa en azından standardını bildiğimiz bir oyuncuya yürüyebiliriz

brahimi fazla forma şansı bulamıyor quaresma var arkadaşı bizim takımda yarım sezonluk en azından kiralanabilir satın alma opsiyonlu.

Çevrimdışı 38life

Bizde biliyoruz Cengiz'i alabiliyorsan Altınordu' dan alacaksın.
İstersen bir sor bakalım kaç para isterler, boş konuşmadan önce koşulları bir değerlendir istersen.

Bugün 1 kanatta Q7 var, diğerinde kim var?
Topla bütün kanat oyuncularını skora ve oyuna katkısı ne kadar?

Brahimi dedin de beni bir gülme aldı. Onu da Porto' ya gitmeden alacaksın.

Öncelikle düzgün konuş benimle. Boş konuşma falan diyemezsin. Edebini takın!

Burada Transfer döneminde Cengizi yazdık defalarca, alınmadı fakat Şuan Başakşehir Kerime karşılık olarak belki ufak miktarda bir para ile Cengizi vermeye hazır. En azından gelen bilgiler bu yönde.

Birdaha benim mesajlarıma cevap yazma. yazarsan da dikkate alınmayacaksın.

Çevrimdışı Orhan

kiralık olarak.

olur inşallah.
Portoda kadroya alinmamis buyuk ihtimal kadro disi gibi zaten suan

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş mevcut stoperleriyle doğru kurgulanmış kaliteli ön alan baskılarını asla kıramaz. Teknik açıdan zaten yeterli metoda sahip değiliz. Fakat bir o kadar da beceri eksikliği var.

Stoperler kadar orta saha oyuncuları da problem. Emre bu yüzden çok değerli bir oyuncu. Onun sakatlığı ile birlikte Başakşehir de yaptığı doğrulardan uzaklaştı.
[ Son Düzenleme: 26 Kasım 2016, 22:38:21 atalay ]

Çevrimdışı Ömer Kaan

Bugün haberlerde Brahimi nin ocakta kesin olarak ayrılacağı geçti ama gideceği takım biz mi oluruz bilmiyorum premier ligden talibi olmazsa neden olmasın

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kiralık olarak.

olur inşallah.
Bence yarmo daha iyi kanki şaka bir yana maçtan sonra Murat özen brahimi ile alakalı bir girişim olmamış diye yazmış

Çevrimdışı 38life

Başakşehir ile Beşiktaş aynı takım değil. Bir çiçeği bir topraktan alırsın başka yerde bir toprağa ekersin o çiçek o toprakta ölür/ölebilir. Visca'nın standartı Başakşehirdeki standartı. Beşiktaşlı Visca'dan aynı standartı bekleyemezsiniz. Burası büyük takım.

Olcay kötü filan bi şekilde tekrar oynatmamız lazım forvetten kanat olmuyor.

Tek kanat quaresma olmuyor.

İdeal'a yakın kadro bu şekilde olmalı.

Fabri

Gökhan    Marcelo   Tosic    Adriano

Oğuzhan  Atiba

Quaresma         Tolgay       Olcay

Abuobakar

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Öncelikle düzgün konuş benimle. Boş konuşma falan diyemezsin. Edebini takın!

Burada Transfer döneminde Cengizi yazdık defalarca, alınmadı fakat Şuan Başakşehir Kerime karşılık olarak belki ufak miktarda bir para ile Cengizi vermeye hazır. En azından gelen bilgiler bu yönde.

Birdaha benim mesajlarıma cevap yazma. yazarsan da dikkate alınmayacaksın.

Önce sen üslubuna dikkat edeceksin.
Yok Cengiz'i söylemişte Visca hayranlığı neymişte.

Edebinle "bana göre iyi oyuncu değil" dersin olur biter.
Bu arada Kerim+ufak bi miktar para = Cengiz demişsin de matematik problemin de var anlaşılıyor.

O ufak miktar ne olur sence, 5 mi 10 mu?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Stoperler kadar orta saha oyuncuları da problem. Emre bu yüzden çok değerli bir oyuncu. Onun sakatlığı ile birlikte Başakşehir de yaptığı doğrulardan uzaklaştı.
dilim varmıyor ama emre sakatlanmasaydı yenilme ihtimalimiz yüksekti. Tolgay, Ozi ve İnler yeterli seviyede değiller, Atıba da  son 2 maçtır bayağı kötü.

dilim varmıyor ama emre sakatlanmasaydı yenilme ihtimalimiz yüksekti. Tolgay, Ozi ve İnler yeterli seviyede değiller, Atıba da  son 2 maçtır bayağı kötü.

atiba yoruldu artık inler pas oyununa ayak uyduramıyor.

Oğuzhan sezon başında iyiydi sakatlık geriletmiş istenilen seviyede değil.

Tolgay bi sosa olamıyor gereksiz özgüven başımıza iş açıcak.

Ama elimiz de ki kadroda atiba,oğuzhan,tolgay 3'lüsünden ısrar etmeliyiz mecburuz.

Çevrimdışı 38life

Bu arada Brahimi için Everton devrede. Onlar satın almak istiyorlar. Yönetimin umarım listesinde başka kaliteli isimler de vardır ve uğraşıyorlardır...

EssiLor

• Ziyaretçi

Devre arası Töre umarım döner
Bi Sosa ya ihtiyacımız var
Başkan gomez meselesinde kararlı gibi gomez isterse gelir
Aboubakar a 10 milyon verip almayız umarım.

Bu arada Brahimi için Everton devrede. Onlar satın almak istiyorlar. Yönetimin umarım listesinde başka kaliteli isimler vardır ve uğraşıyorlardır...

depay için de yokluyabiliriz kiralık satın alma opsiyonlu.

Oyuncu everton'u tercih edebilir EPL ancak bizde şampiyonlar liginde devam edersek Quaresma'nında bizde olduğunu düşünürsek bizi seçebilir.

Devre arası Töre umarım döner
Bi Sosa ya ihtiyacımız var
Başkan gomez meselesinde kararlı gibi gomez isterse gelir
Aboubakar a 10 milyon verip almayız umarım.

Takımda 12 tane yabancı var 2 tane daha alabiliriz devre arası kiralık.

Çevrimdışı 38life

Şampiyonlar liginde Çarşamba günü oynayan takımların tamamına yakını pazar günü oynuyor. Biz neden bugün oynuyoruz.

Aslında cevabı belli bir soru: Çünkü reytinglerin düşmemesi için aynı güne 2 büyük takım maçı koymak istemiyorlar. Bedelini de biz ödüyoruz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

depay için de yokluyabiliriz kiralık satın alma opsiyonlu.

Oyuncu everton'u tercih edebilir EPL ancak bizde şampiyonlar liginde devam edersek Quaresma'nında bizde olduğunu düşünürsek bizi seçebilir.
Yüksek ihtimal epl'ye gider, Depay mükemmel olur bence bayağı gol atacaktır.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Bu arada haftaya kadıköyden beraberlik çıkarırsak geçen seneki puan tablosunu yakalıyoruz, 12. Hafta itibariyle 1 puan gerideyiz.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Bu fotomaç cok oldu ne derbiydi be diye başlık atmışlar renkliler kendi forumlarında pofluyorlar bide bunları bide quaresmayla ilgili
quaresma sarıdan geçti gibi başlık atmış fotomaç alan ben beşiktaşlıyım demesin arkadaş
Sadece Beşiktaş

Etiketler: