Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9131042 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı ProjectOrigin

Şenol Güneş'e ağlak deyip bu kadar çok ağlayan başka taraftar topluluğu görmedim. (Gs) Hakemin tek es geçtiği pozisyon Q7'nin sarı kartı. Şu macta hakem destegi ile puan aldi diyebiliyorlar. Insanda biraz utanma olur.

Ağlamadıkları zaman dilimi mi var ?

Hiç tartışmaya girmeden ağlama renkli diyip geçiyorum çok zevkli oluyor  :evillol:

Çevrimdışı Alper1903

Şenol Güneş'e ağlak deyip bu kadar çok ağlayan başka taraftar topluluğu görmedim. (Gs) Hakemin tek es geçtiği pozisyon Q7'nin sarı kartı. Şu macta hakem destegi ile puan aldi diyebiliyorlar. Insanda biraz utanma olur.

Dertleri iyi hakem yönetimi olsa kendilerine yapılan hataları da açık açık söylerler. İstedikleri şey kendileri sürekli kayırılsın, Beşiktaş hep doğransın.

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş mevcut stoperleriyle doğru kurgulanmış kaliteli ön alan baskılarını asla kıramaz. Teknik açıdan zaten yeterli metoda sahip değiliz. Fakat bir o kadar da beceri eksikliği var.

Çevrimdışı Orhan

Maç özelinde haklısın ama takım yorgun değilken de farklı bir şey olmuyor.
Abi benfica maci bizi mahvetti ve garip sekilde Cumartesiye mac veriyorlar israrla.Neden pazar oynamadik buna yogunlasmaliyiz bence.Hatta algiyi buna yonlendirmeliyiz.Takim yorgun olmasa hic birsey oynamadan kalitesiyle bu maci yine alirdi bence.

Çevrimdışı 38life

Umarım Visca'yı almak gibi bir hata yapmayız...

Çevrimdışı cursedofdragon

Umarım Visca'yı almak gibi bir hata yapmayız...

bende vazgeçtim.

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş mevcut stoperleriyle doğru kurgulanmış kaliteli ön alan baskılarını asla kıramaz. Teknik açıdan zaten yeterli metoda sahip değiliz. Fakat bir o kadar da beceri eksikliği var.

Sence 1 kaliteli stopere mi ihtiyaç var 2 mi? Gerçi bu sorunun pek bir anlamı yok devre arasında 2 stoper alınma ihtimali 0 ama yine de fikrini sorayım.

Çevrimdışı raichu

fabri iyiydi bugün adam çalımlaması dışında  :D
adamı iyice sevmeye başladım

Çevrimdışı 38life

bende vazgeçtim.

Ben hiçbirzaman sıcak bakmadım beni takip edenler bilir zaten.

Çevrimdışı cisse557

Ağlamadıkları zaman dilimi mi var ?

Hiç tartışmaya girmeden ağlama renkli diyip geçiyorum çok zevkli oluyor  :evillol:

Üye değilim işte ah bi olsam yapıştıracagim

Dertleri iyi hakem yönetimi olsa kendilerine yapılan hataları da açık açık söylerler. İstedikleri şey kendileri sürekli kayırılsın, Beşiktaş hep doğransın.
Aynen. Adamlar bize penaltı verilmesinden rahatsız onun muhasebe hesabını tutuyorlar resmen. Kararın doğru olup olmaması önemli değil. Beşiktaş'ın hanesine 1 penaltı + hakem faciası ekliyorlar. Velhasıl kelam dürüst değiller

Stoperde tosic oynarken gol bile yemiyorduk.

Ne kadar kötü olursa olsun tosic geri dönsün.

Marcelo,Tosic 2'lisi inşallah fener maçında sahada olur.

Çevrimdışı Barış1903

Maçın başlarında fabrinin kendi etrafında dönerek başakşehirli oyuncuyu çalımlayıp uzun top oynamak zorunda kaldığı pozisyonda marcelo ile atıncın neden kenara açılmadığını halaaa anlamış değilim. Biz bile halisada maç yaparken baskıyı kırmak için kenara açılırız. Ben bazen bu seviyede oyuncuların bu hataları nasıl yaptığını anlayamıyorum.

Çevrimdışı ProjectOrigin

Aynen, Tosic mutlaka o maçta oynamalı.İnşallah Adriano'da da bir sorun yoktur.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

En eksik bölgemiz stoper bence kağıt üzerinde, Özellikle atınç ve marcelo tamdemi en sıkıntılı ikili; Rholdofonun bir an önce form tutması gerekiyor. Direkt sonuça etki eden majör hatalar yapıyorlar.   

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Visca çok iyi bir oyuncu, bugün gününde değildi.
Açıkçası transfer edilmesini isterim.

Hocanın febe maçında sol bek tercihi umarım Beck olmaz.
Tosic ya da Adriano'dan biri mutlaka lazım.

Çevrimdışı cisse557

Maçın özetini izlerseniz Başakşehir'in bütün pozisyon öncesi pasları Visca'dan. Bugün iyi olmamasına rağmen takımını 3 net gol pozisyonuna soktu 2 si gol oldu birisine Batdal vuramadi. Benim de fikrim değişmedi alınmasından yanayım :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

adrianoda sorun ne acaba, atınçla olmaz bu iş, marceloylada olmaz bence de elimiz mahkum yapacak bir şey yok.

Çevrimdışı ozankarakoc

Şampiyonluk yarışındaki takımların puan kaybettiği maçlar:

Beşiktaş
- Konyaspor (D) / 2 puan
- Galatasaray / 2 puan
- Gençlerbirliği / 2 puan
- Başakşehir / 2 puan
8 Puan

Başakşehir
- Osmanlıspor / 2 puan
- Konyaspor / 2 puan
- Beşiktaş (D) / 2 puan
6 Puan

Fenerbahçe
- Başakşehir (D) / 3 puan
- Kayserispor / 2 puan
- Bursaspor / 2 puan
- Osmanlıspor (D) / 2 puan
- Alanyaspor / 2 puan
11 Puan

Galatasaray
- Kayserispor (D) / 2 puan
- Beşiktaş (D) / 2 puan
- Trabzonspor / 3 puan
- Başakşehir (D) / 3 puan
- Fenerbahçe (D) / 3 puan
13 Puan
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ömer Kaan

Visca şu an Q7 hariç elimizdeki bütün kanatlardan iyi bence şu anda uygun bi maliyete adamı istememe lüksümüz yok :)

adriano sakatlandı tosic orda hiç yapamıyor

mecbur beck oynar.

Çevrimdışı Ömer Kaan

mecbur beck oynar.
Adriano nun sıkıntısı neymiş ki bir haftaya iyileşmez mi?

Çevrimiçi Özgür Gültekin

mecbur beck oynar.

Bende bundan korkuyorum.
Eğer karşısında Lens oynarsa, sürekli Lens'i arkaya kaçırırlar.

Çevrimdışı 38life

Visca çok iyi bir oyuncu değil. Başakşehir iyi bir takım.

Bu gözboyamalara çok çabuk kapılıyorsunuz. Beşiktaş gibi bir takımda ilk 11 oynayacak bir kanat değil Visca. Bugün Brahimi konuşuluyor. Ama siz hala Visca peşindesiniz. Cengiz Ünder duruyor orada. Genç ve yerli. Ama nedense bi Visca hayranlığı var.

Çevrimdışı ozankarakoc

Bizim bu Financial Fair Play (FFP) belamız tamamen bitti mi? Ara transfer döneminde de benzer bir yaptırım var mı?
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ömer Kaan

Bizim bu Financial Fair Play (FFP) belamız tamamen bitti mi? Ara transfer döneminde de benzer bir yaptırım var mı?
Bu yaz bitiyor olması lazım abi

Etiketler: