Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9128141 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı cisse557

Cengiz'i üç yılı aşkın süredir izliyorum ve bugün oynadığı oyunun seviyesinden büyük mutluluk duydum. Maç boyunca savunma arkasına yaptığı sızma koşular; goldeki kontrada iki kutu arasını 9 saniyede geçip, ters ayağı ile direk dibine doğru tekte yaptığı vuruş; son bölümde Mossoro'yo attığı enfes derin top olmak üzere yaşına göre oldukça olgun bir maç çıkardı. Daha alacağı çok yol var. Başakşehir ve Avcı onun için doğru adres.
Çok beğendim bugün. Olacakmış gibi değil de olmuş gibi oynadı resmen.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ulan delirdim bu akşam sinirden
Küplere bindim vallahi
3 senedir yenemiyoruz Şunları sağı solu yumruklamamak için zor tuttum kendimi
Kafayı yemek üzereyim
Takım çok kötü
Kanat ve Forvet Lazım Defans Lazım
Bu kadro ile bu sene şampiyon olabileceğimizi zannetmiyorum.

geçen sene golcümüz varken 2-0 yendik.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Barış1903

Skor ile ilgilenmemek lazım. Bugünün kazananı Avcı, kaybedeni ise Güneş. Tıpkı GS ve Benfica maçlarında olduğu gibi. Fabri ise unvanı ve ivmeyi korudu. Beşiktaş 'doğrularının' yanına halen 'güçlü oyunlar' koyamadı.

Bizim ilk yarı sürekli takım boyu sürekli uzun kaldı. Şimdi bu sorun Şenol hocadan mı kaynaklı yoksa oyuncuların yorgunluğundan mı ? İkincisi sorum bizde şu an oynayan kanat oyuncuları (olcay, q7, aras, kerim) verimli bir oyun şablonu oynayamamızın en büyük sebebi olabilir mi ? Hatta bana göre bence Beşiktaş sahada 9 kişi oynuyor. Şuan mevcut hiç bir kanat oyuncusu ile bu hayal edilen paslı üçgenli baskılı vs oyunu oynayamayız gibi. Fİkrini merak ettim açıkcası

EssiLor

• Ziyaretçi

Şuanki Hücum Hattımız geçen senenin Hücum Hattının 100 gömlek Altında
En büyük sorunumuz bu
Pozisyona girmekte zorlandığımız gibi pozisyonları gole çevirmekte de bir okadar zorlanıyoruz.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Kadıköy deplasmanı nolur abiler?

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Neyse bir maçı daha geride bıraktık:

Takım 3 gün önce çok çok büyük bir maç oynadı ve bu maç bizi aşırı yordu. Benfica gibi bir takıma üç fark ile yenilirken üç golle karsılık vermek bizi ciddi anlamda yordu.

Beck'in kapasitesi bu , üzerine koyamıyor, eklemiyor. Şenol Hocamız'ın tek kadro hatası bu diyebiliriz.

Başakşehir gercekten iyi bir takım , ben bu kadar diri bizi yoracak bir maç beklemiyordum. Emre'nin cıkmasına kadar orta saha adamlardaydı. Ama belli bir tempodan sonra düştüklerini gördük.

Q7 pozisyon'u hakemin tek hatası olarak kabul edilebilir. Yine renklilerin diline düştük ona üzülüyorum.

Sonuc olarak zor bir maçtı 2-1, 3-1 olabilirdi. Puan kurtardık ve hala Namağlubuz.

Şimdi Derbiye odaklanma zamanı.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Kadıköy deplasmanı nolur abiler?

Takım dinlenmiş tam kadro olacagımız için 1-1 yada 0-0 .

İlk yarım saat baskıyı kaldıramıyoruz malesef gecen yılda öyle olmuştu erken gol yemiştik. Öyle olmasa beraberlik olur.

Çevrimdışı eski inönü

Akan oyunda hücum çeşitliliğimiz çok kısıtlı. Kenar ortalarına ve duran toplara bel bağlamış bir takıma dönüştük bu sezon.

Çevrimdışı Orhan_

Her maçın bir yarısını çöpe atıyoruz ve bunun rastlantı olması imkansız. Bu Şenol Güneş'in hatalarından kaynaklanıyor olsa gerek.

Baskı yediğimizde çıkamıyor takım. Başakşehir baskı yapıyor ve bizim takım çıkamıyor. Bu kadar basit demek ki Beşiktaş'ı çözmek. Doğru baskıyı kur, takımın tüm oyunu kilitleniyor.

Ayrıca bizim takımın defansif olarak bir kaç gömlek yukarı çıkarması lazım kendini.

Rakip değişiyor ama biz aynı maçı izliyoruz sürekli.
[ Son Düzenleme: 26 Kasım 2016, 21:51:49 Orhan_ ]

EssiLor

• Ziyaretçi

Oğuzhan muhteşem bir adam
Oğuzhanin yanına Sosa veya Sosa gibi bir adam lazım Oğuzhanın pas organizasyonuna ayak uydurabilecek kimse yok
Geçen sene başarımızın Yegane sebebi Sosa Oğuzhan Bağlantısı idi
Bu ayrıntı asla göz ardı edilmemeli
Sosa nın ve Gomezin yeri dolamadı malesef.

Çevrimdışı atalay

Takım boyundaki arızalar ve saha parselizasyonu sorunları sezon başlangıcından bu yana var. Keza geçen sezonun da defolarından biri. Kompakt, alanı iyi daraltan, baskı merkezlerini doğru kurgulayan ve geçiş oyunlarında belli bir seviyenin üzerinde olan her takım benzer sıkıntılar yaratıyor. Başakşehir bugün ikinci topların çoğunu kazandı. Fakat bugün özelinde oyun kurgusundaki tercih hataları dışında oyuncularda metal ve fiziksel yorgunluk vardı. @Barış1903 Kanat oyuncuları özelinde ise sezon başı itibari ile yazdığım gibi planlama hatası var.
[ Son Düzenleme: 27 Kasım 2016, 15:54:13 atalay ]

Çevrimdışı 38life

Cengiz Ünder diye yirtiniyoruz ama kaciriyoruz böyle oyuncuları . Çağlari kaçırdık Cengiz Ünder i kaçırdık. Takim gittikçe yaşlanıyor ve yabancılaşıyor. Ama biz Hala Visca peşindeyiz. Visca'nın bugün bir ortası vardı Başakşehir taraftarı olsam sacimi başımı yolardim

EssiLor

• Ziyaretçi

Akan oyunda hücum çeşitliliğimiz çok kısıtlı. Kenar ortalarına ve duran toplara bel bağlamış bir takıma dönüştük bu sezon.
Ağzınıza sağlık anlatmak istediğim tamda bu
Bir geçen seneki Beşiktaşa birde şimdiki Beşiktaşa bakın
Frikik Kornerlerden medet uman bir takım haline geldik bu da çok tehlikeli bir durum.

Çevrimdışı Tolgahan Gur

Hayır şunu anlamıyorum. Fenerbahçe'yi yenmek neden zor mesela? Doğru bir argüman sunmuyorsunuz. "Bu oyun ile zor". Bu kadar basit mi yani. Biz kötü oynadık bugün eyvallah geçen seneye göre daha iyi sayilmayiz bu da doğru. Peki Fener çok mu harika top oynuyor? Kötü halimiz Benfica'ya Napoli'ye Başakşehir'e kaybetmiyor. Fener bu 3 takımdan da kötü futbol oynuyor. Tek avantajları kendi sahalarında olması.
yıllardır kritik maçları kazanamadigimiz için zor vede aradaki puan farkının açılmasını sadece fener değil basın yayıncı kuruluş v.s. de istemez. Ayrıca fener ne hikmetse top mop oynamaz bize gelince oynar volkan sen boş kalelere gol atamaz bize gelince dandik bir duran top sonrası gol atar geçen seneki o duran tapuda ismaeel hediye etmişti şimdi hatırladım bak fena oldum gerçi hakeminde katkısı vardı o pozisyonda
– Dönüp bakıyorum geçmişime. Sadece iki renk hatırlıyorum. SİYAH ve BEYAZ.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Birinci yarıyı çöpe attığımız bir maçı daha geri de bıraktık. Bu sene resmen 45 dakika oyun oynuyoruz. Çok daha iyisini yapacak gücümüz var.

Başakşehir dersini iyi çalışmış ve ilk yarıyı çok iyi oynadılar.

İkinci yarı ise 75 dakikaya kadar oldukça  iyiydik. Beck oyunun hızını çok kesti. Çok net hatalar yaptı. Orada bir GG çok daha etkili olabilirdi.

Yalnız kim bu maç planlamasını yapıyorsa bütün insayatifi Lig TV bırakmış. Yoksa bunun açıklaması felan olamaz. Bu takım şampiyonlar ligi oynuyor . Böyle bir planlamaya ancak bizde olur.

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

Çevrimdışı 38life

Bana kalırsa 45 dakika futbol oynayarak çok iyi sonuçlar alıyoruz son haftalarda. Bu kolay bir iş değil her takım yapamaz.

Ama neden futbol kuralları bize 90 dakika futbol oynama fırsatı verirken 45 dakikasını kullanıyoruz onu bilmiyorum.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Marcelo Guedes: "Kazanılmış 1 puan diyorum ben. Başakşehir şampiyonluk adaylarından. 2. golü de atabilirdik, ama olmadı"

Marcelo: ''Mükemmel taraftarımızın önünde oynamak büyük bir keyif. Ailemde bana güç veriyor, Beşiktaş'a katkı yapabiliyorsam ne mutlu. ''
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

EssiLor

• Ziyaretçi

Beck Mümkünse bidaha ilk 11 oynamasın.

Çevrimdışı 38life

Beck Mümkünse bidaha ilk 11 oynamasın.
Oynamamali zaten. Bunun bu maçta anlaşılıyor olması da üzücü.

Çevrimdışı Orhan

Bugun ki oyunu asiri yorgunluga bagliyorum Takim Persembe ve Cuma dinlenebildi bunu unutmayin. Buna ragmen geri dusup sonrasinda donus yapmis olmamiz cok degerli.

Çevrimdışı atalay

1-1'den sonraki 20-25 dakikalık dilimde Oğuzhan'ın koridor ve kenar oyunları dışında hücumda bir plan yoktu. Pozisyon kırıntıları ve öncesindeki gol de Quaresma'nın duran topları ve Ozzy'nin topun dibine girdiği an ile meydana geldi. Hücum geçişlerinde kompakt olamıyoruz ve üçüncü bölgeye girerken oyuncular arasındaki mesafeler açık kalıyor. Başta Tolgay gibi final pozisyonlarını oynama becerisi düşük orta sahalar olunca iş tamamen bir-iki oyuncunun ayağına kalıyor. İlaveten Tolgay final pozisyonlarının öncesinde de bugün kötüydü.
[ Son Düzenleme: 26 Kasım 2016, 22:57:36 atalay ]

Çevrimdışı Alper1903

İnler'de, Oğuzhan'da, Tolgay'da kendi oyununu oynamak istiyor. 3'ü de topu ayağına alınca kendi bildiklerini okuyorlar. Atiba'nın son zamanlarda düşüşe geçmesi bundan kaynaklı. Adam hangisine ayak uyduracağını şaşırdı. Bireysel olarak üst düzey performans gösterdiklerinde gayet iyiler, hatta maç kazandırıyorlar ama hep bireysellikle maç kazanılmıyor. Bana göre beraberlik serilerinin büyük bir kısmı buradaki sorundan kaynaklanıyor. Ha diğer mevkilerde de aksaklıklar var ama bana göre en büyük sorun orta sahada.

EssiLor

• Ziyaretçi

Oynamamali zaten. Bunun bu maçta anlaşılıyor olması da üzücü.
En başından beri beckin 11 oynamaması gerektiğini savunmuşumdur herzaman
Kaptırdığı top gol yedirecekti bize
Beck bir maç iyi oynasa bizim taraftarımız başlar hemen bir maç üzerinden Beck e 100 puan vermeye
Bu çok yanlış
Beck in performansı inişli Çıkışlı pek güven vermiyor.

Çevrimdışı Orhan_

Bugun ki oyunu asiri yorgunluga bagliyorum Takim Persembe ve Cuma dinlenebildi bunu unutmayin. Buna ragmen geri dusup sonrasinda donus yapmis olmamiz cok degerli.

Maç özelinde haklısın ama takım yorgun değilken de farklı bir şey olmuyor.

Çevrimdışı cisse557

Şenol Güneş'e ağlak deyip bu kadar çok ağlayan başka taraftar topluluğu görmedim. (Gs) Hakemin tek es geçtiği pozisyon Q7'nin sarı kartı. Şu macta hakem destegi ile puan aldi diyebiliyorlar. Insanda biraz utanma olur.

Etiketler: