Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9125484 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı onurturan

Linc etmeyin beni de bu benfika macini ikinci sefer izledikten sonra gecen bahsi gecen winner oyuncu olayi aklima geldi. Simdi mac 3-3 olmus 6-7 dakika kalmis rakip ivan drago karsisindaki apollo gibi sallaniyor, olumcul darbeyi vuracak mesela bir hagi olsaydi tak diye sokusturmusturdu uzatmalarda tortuncu golu.
Aynen abi linclik bi durum yok gs macinda da 3. icin gecerli o dedigin..

Çevrimdışı tangaz

25 veremem abi 10 veririm onu da simdi veremem 5 yila bolerim

warsa böle biri aramızda para toplamaya başlayalım benden bi 50lik çalışır  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bishamon

brahimi 40 maçda 15 gol 15 asist yapabilecek bir arkadaş bırakalım da azcık topla haşır neşir olsun walla

15 gol yapar ama ama 15 assistten emin değilim abi  :D

Çevrimdışı tangaz

Linc etmeyin beni de bu benfika macini ikinci sefer izledikten sonra gecen bahsi gecen winner oyuncu olayi aklima geldi. Simdi mac 3-3 olmus 6-7 dakika kalmis rakip ivan drago karsisindaki apollo gibi sallaniyor, olumcul darbeyi vuracak mesela bir hagi olsaydi tak diye sokusturmusturdu uzatmalarda tortuncu golu.

hagi gibisini bulmak getirmek biraz değil bolca şans işi karpatların maradonası olacaksın gittiğin takımlarda vasataltı kalacaksın italyada bilem wasat altı takıma transfer yapacaksın da tr.ye transfer olacaksın falan filan anca öyle olur hani denklemdeki gibi lihtenştayn almanyayaı yenecek biz ganayı 4-3 yenecez israil rusyadan puan alacak BAE almanyayı 8-0 yenecek ve biz gruptan çıkıcaz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

o zaman bruggedeki kolombiyalı sol forveti alalım jose izquierdo
O sonradan oyuna girip bizi dagitan degil mi?
Ne isi varsa brujde

Çevrimdışı sametbagan

Riskli oynayan oyuncu bizim ligde tekme manyagi olur. Bize boyle daha az topla oynayan, fulelimbir oyuncu lazim aslinda. Futbolu bilen sonuc odakli, analitik dusunebilen, presintibil, maykrosof programlarina hakim, askerligi yapmis 25 yasini asmamis ayrica seyahat engeli de olmasin ki berkamp gibi olmasin sonra
O zaman pektemek+kerim kiralık+ bir miktar paraya viscanın türk yapılıp hemen işe almamız lazım.Kranponlarını alsın kirazlı metrosuna binsin ordan tranvayla kabataşta insin
300 metre ilerde Personel Harici Girmek Yasaktır kapısından adını söylesin hemen içeri alsınlar.Maaş+sikorta+yemek +Full akbil işe başlar.Esnek Çalışma Saatlerini de söylemeyi unutmayalım. :biggrinking:

Çevrimdışı OrhanAker

bu riski almak zorundayız bence bu işin ortası yok kanat oyuncuları ya yetenek fukarası oluyorlar ya da yetenekli ama şahsi oluyorlar. ben ikinci şıkkı seçerim tercih hakkı bende olsaydı. haa ortası yok mu war tabii hem yetenekli hem takım oyuncusu bir kanat adamı 30 milyondan başlıyor o da bizi aşıyor.

dünya kupası sonrası sezon yacine portoda yardırmış ve iyice parlamıştı fiyatı 25 milyona dayanmıştı fenerde italyan sportif direktörle geçen sene başı feghoulinin peşinde koşturuyordu uğur meleke çok yazmıştı feghouli nani falan peşinde koşacağına bunlara vereceğin toplam parayla brahimiyi alsa feneri tek başına şampiyon yapar falan gibisinden. sözün özü; adam iyiyken tek başına maç kazandırabilecek düzeyde. şimdi bir kanat adamın olsa iyi bir Beşiktaşta tek başına ligdeki 10 maça sağlam ağırlığını koysa geri kalan maçlarda ortalama oynasa ve zaten takımda iyi olduğu için işi görecek diğer elemanlar maçları kotarsa falan bence iyi bir plan olur.
Göbekte sırtı dönük alıp yaptığı delici dribblingler bu ligde epey iş görür acayip tabela katkısıda yapabilir lakin oyun içindeki gereksiz tercihleri soğutuyor beni.
[ Son Düzenleme: 26 Kasım 2016, 11:35:58 OrhanAker ]

Çevrimdışı tangaz

15 gol yapar ama ama 15 assistten emin değilim abi  :D

porto istatistikleri:

2014/15   43 maç 13 gol 10 asist
2015/16   44 maç 9 gol 10 asist

Çevrimdışı tangaz

O sonradan oyuna girip bizi dagitan degil mi?
Ne isi varsa brujde

o deel o brezilyalı felipe gedoz denen totoştu.

Çevrimdışı Gokhan-

Bu angutta takılan Fb'liler kendi gruplarının bizim gruptan zor olduğunu falan söylemişler.
Başkanlarına futboldan anlamıyor diye kızan adamların dönüp bir aynaya falan bakmaları lazım.

Menchester'in şu an form olarak Kiev'den bir farkı yok, Napoli ve Benfica şu Fb'nin karşısına çıksa içlerinden geçerler farkında değiller, yine yalandan 2 galibyetle gaza gelip kendilerini dev aynalarında görüyorlar, tineri biz çekiyoruz kafasını bunlar yaşıyor  :D
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bu angutta takılan Fb'liler kendi gruplarının bizim gruptan zor olduğunu falan söylemişler.
Başkanlarına futboldan anlamıyor diye kızan adamların dönüp bir aynaya falan bakmaları lazım.

Menchester'in şu an form olarak Kiev'den bir farkı yok, Napoli ve Benfica şu Fb'nin karşısına çıksa içlerinden geçerler farkında değiller, yine yalandan 2 galibyetle gaza gelip kendilerini dev aynalarında görüyorlar, tineri biz çekiyoruz kafasını bunlar yaşıyor  :D

Abi , şu tiner ve karga lafından gına geldi artık ya . Çok pis küfür ediyorum direk bunu söyleyenlere  :biggrinking:

Çevrimdışı LuceGel

Brahimi macera transferi olur  bize akıllı fundementali yüksek adam gerek Visca gibi. Birde golcü bulursak yeter kalksın kupalar gelşin paralar  :money:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Gokhan-

Abi , şu tiner ve karga lafından gına geldi artık ya . Çok pis küfür ediyorum direk bunu söyleyenlere  :biggrinking:

Valla kardeşim şahsen hiç gocunmuyorum, Karga'nın zekasına hayran biriyim dalga geçtikleri tinerci ve Karga'lar kadar kafası çalışmıyor şu adamların.

Gelecek hafta gerçekleri tekrardan yüzlerine vuracaz yine ağlamaya başlayacaklar, arada bir tokat yemeden kendilerine gelemiyor bunlar.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı tangaz

Brahimi macera transferi olur  bize akıllı fundementali yüksek adam gerek Visca gibi. Birde golcü bulursak yeter kalksın kupalar gelşin paralar  :money:

sağda visca solda brahimi ortalarında talisca önlerinde leblebici  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

bu dörtlü 60 gol yazar sağlam bir de stoper alır transferi kapatırız  :icool:

Çevrimdışı Bishamon

porto istatistikleri:

2014/15   43 maç 13 gol 10 asist
2015/16   44 maç 9 gol 10 asist

İstatikler bazen her şeyi anlatmıyor maalesef

Çevrimdışı tangaz

İstatikler bazen her şeyi anlatmıyor maalesef

bu özelde bence anlatıyor. gol atar ama asist soru işareti demiştim, adamın istatistikleri gol ve asist sayılarının eşit olduğunu gösteriyor...

Çevrimdışı Bishamon

bu özelde bence anlatıyor. gol atar ama asist soru işareti demiştim, adamın istatistikleri gol ve asist sayılarının eşit olduğunu gösteriyor...

Adam hakkında yazılan çizilen tek şey toptan ayrılmak istemedği ve çok bencil oynadığı o kadar top kullanan birisi için bu istatikler az bile.Mesela Quaresma topu çok seviyor eğer ortaları olmasa assist sayısı 0 falan olabilir burada herkes homurdanırdı  :D

Çevrimdışı furkankaya1903

EFENDİLER !!! Bu akşam liderliği ilân edeceğiz İNŞALLAH ⬛⬜💪

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı LuceGel

2 kanat birden almaz bizimkiler talişkada iyileşiyor.Brahimi kendini göstermek için neler yapar hayal edemiyorum leblebici elzem .

Çevrimdışı tangaz

2 kanat birden almaz bizimkiler talişkada iyileşiyor.Brahimi kendini göstermek için neler yapar hayal edemiyorum leblebici elzem .

brahimiyi devre arası 1,5 yıllığına kiralayalım viscayı sene sonu alalım   :bandit:

Çevrimdışı Bishamon

Beşiktaşımız; siyah forma, siyah şort ve siyah konç ile M. Başakşehir maçına çıkacak. Kalecimiz yeşil forma giyecek.

NEDEN YEŞİL OFFF OFFF

Çevrimdışı LuceGel

brahimiyi devre arası 1,5 yıllığına kiralayalım viscayı sene sonu alalım   :bandit:
viscayı devre arası alalım Brahimiyi şonra şeederiz  :icool:

Çevrimdışı Berat

Beşiktaşımız; siyah forma, siyah şort ve siyah konç ile M. Başakşehir maçına çıkacak. Kalecimiz yeşil forma giyecek.

NEDEN YEŞİL OFFF OFFF

Siyah forma + yeşil kaleci --> H0 galibiyet  :icool:

Çevrimdışı OrhanAker

Ghezzal ve viscayı alalım çözülsün bu iş :D
Ghezzalin sözleşme son senesi zaten eğer gelmek isterse makul bir fiyata bitebilir.
Viscayı da başkan düşünsün artık :D

Etiketler: