Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9118538 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı alimm

Aboubakar ligde baya tırt, Talisca taşıyordu ligde gol olarak o da gidince skor opsiyonları azaldı, Aboubakar da 10 net şuttan birisini gol yapınca ligde ekstra skor katkısı çok önemli hale geliyor.
bakar yarın başkşehrin içinden geçecek....  :super: :super:
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben renklileri gözümde hiç  büyütmem. Beşiktaş taraftarının, teknik ekibin ve oyuncuların da büyütmemesi gerekir. Beşiktaş isen en kötü halinde çıkıp bunlar ile savaşacaksın. Onların nasıl şampiyonluklar aldıklarını Beşiktaşlılar olarak iyi biliyoruz. Hiç birimiz 100.yıl sonrası olanları unutmadık.

İki sarışın kardeşin olmadığı bir şampiyonluk yarışı olmayacağı için dikkatli olmamız gerekiyor. Geçen senenin ölü Feneri 32 hafta yarışta kaldı o rezil oyun ile... Dick ekseninde söylediklerim de bunun da etkisi var. Adam kısa sürede takıma otorite kurdu, bunlar da havaya girdi.

Zorya, Galatasaray maçlarını izledik Fener iyi top oynadı diyecek kimse yoktur ama adamlar bir şekilde gidiyorlar. Bunlara adam gibi top oynayan bir takım gelsin  meletirler saha da böyle baba yiğitlerin lig de olmayışı ya da Fenere gelince sessiz kalması da bunda bir etken. Onun için Kadıköy de ki maç çok önemli yeneceksin ki havayı ters estir.

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

Valla Dick'in öyle otorite kurduğuna da çok inanmıyorum, hala Emenike falan tavır yapıyor herife.

Emin ol 2 maç sonra kötü oynadı diye oyundan alsa, Van Persie de trip atacak.

Dediğim gibi, kazanmak çoğu şeyi halının altına süpürüyor şu anda.

Kadıköy'deki maçı kazanırsak iyi olur gerçekten, ama ondan önce biz Başakşehir maçını kazanırsak Fenerbahçe'nin Rize'de puan kaybedeceklerini düşünüyorum.

Çevrimdışı sozkul

Gruplarda her beraberlik 1 puan getiriyor zaten, o yüzden uçmamız mümkün değildi  :)

Yalnız harika bir haberim var:

Eğer CL'de gruplardan çıkabilirsek 5 puan alıyoruz, o zaman epey yükselmiş olacağız yani.

Kiev galibiyetinin değeri:

7 UEFA puanı + 7 milyon euro.

Zaten uçmak mümkün değil ki? Çünkü son beş yıla bakıyorlar. GS 20 küsürlerdeydi son baktığımda.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Valla Dick'in öyle otorite kurduğuna da çok inanmıyorum, hala Emenike falan tavır yapıyor herife.

Emin ol 2 maç sonra kötü oynadı diye oyundan alsa, Van Persie de trip atacak.

Dediğim gibi, kazanmak çoğu şeyi halının altına süpürüyor şu anda.

Kadıköy'deki maçı kazanırsak iyi olur gerçekten, ama ondan önce biz Başakşehir maçını kazanırsak Fenerbahçe'nin Rize'de puan kaybedeceklerini düşünüyorum.
İnşallah biz Başakşehiri yeneriz onlar Rize'ye puan kaybeder biz de Kadıköy de fişi çekeriz    İşte o zaman her şey çok farklı olur.

Çevrimdışı tuncaboylu

Zaten uçmak mümkün değil ki? Çünkü son beş yıla bakıyorlar. GS 20 küsürlerdeydi son baktığımda.

Kiev'i yenersek en az 7-8 sıra yükseliyoruz abi.

Çevrimdışı alimm

O zaman yenmek farz oldu. Napoli -  Benfica maçlarından sonra da artık Kiev'i yenelim ya hu...

biz yenlim benfica - napoli berabere kalsn lider çıkalımm....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı raichu

uefa sıralamasında sezon sonu uçacağız  :)
sezon sonu 12/13 sezonu puanları artık dahil edilmeyecek
üstümüzdeki birçok takım o sene 10-15 puan toplamış hatta malaga 25 toplamış
biz ise o sezon avrupa da değildik ve sadece 2 puanımız varmış yani 12-13 hesaptan çıkması bize müthiş yarıyor
ve üstelik bu sezon bu takımlardan daha fazla puan topluyoruz toplamayada devam edeceğiz  :D
sezon sonu 15 basamak civarı fırlayabiliriz yani belki daha fazla  :D

Çevrimdışı 38life

farketmez arşivin zararı olmaz bu rus tamam türk de tamam skysports alman spiker galiba oda tamam de.

şu bein sports fransızın sunduğunu bulabileniniz varmı ?

fransız spiker de çok efso anlatmış.

Fransız spikerli linki bulan varsa bana da atsın. Bende de Alman - Rus - Türk var. Fıkranın tamamlanması için Fransız lazım.

Çevrimdışı raichu

Fransız spikerli linki bulan varsa bana da atsın. Bende de Alman - Rus - Türk var. Fıkranın tamamlanması için Fransız lazım.
:kop:

Çevrimdışı tuncaboylu

uefa sıralamasında sezon sonu uçacağız  :)
sezon sonu 12/13 sezonu puanları artık dahil edilmeyecek
üstümüzdeki birçok takım o sene 10-15 puan toplamış hatta malaga 25 toplamış
biz ise o sezon avrupa da değildik ve sadece 2 puanımız varmış
ve üstelik bu sezon bu takımlardan daha fazla puan topluyoruz toplamayada devam edeceğiz  :D
sezon sonu 15 basamak civarı fırlayabiliriz yani belki daha fazla  :D

Sezon sonu 12-13 sezonu puanları dahil edilecek.
11-12 puanları listeden düşecek.

Önümüzdeki sezon için hesaplanan yıllar aşağıdaki şekilde olacak:
12/13
13/14
14/15
15/16
16/17

CL kuraları çekildiğinde kendimce bir totem yapmıştım, CL grupları bitene kadar bakmayacağım kulüp puanları listesine.  :)

Kiev maçı sonrası daha detaylı analiz yaparım.  :tabe:

Çevrimdışı cursedofdragon

rus'u nerden buldun ?

O siteden mi indirdin nasıl indirdin ?

Çevrimdışı tuncaboylu

rus'u nerden buldun ?

Bu tarz mesajlar konu dışına yelken açıyor, haberin olsun.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı raichu

Sezon sonu 12-13 sezonu puanları dahil edilecek.
11-12 puanları listeden düşecek.

Önümüzdeki sezon için hesaplanan yıllar aşağıdaki şekilde olacak:
12/13
13/14
14/15
15/16
16/17

CL kuraları çekildiğinde kendimce bir totem yapmıştım, CL grupları bitene kadar bakmayacağım kulüp puanları listesine.  :)

Kiev maçı sonrası daha detaylı analiz yaparım.  :tabe:
yanlışın var oynanan sezon dahil 5 sezon toplanıyo seneye 12-13 yok
13-14
14-15
15-16
16-17
17-18
olacak

Çevrimdışı Necmi

Yalnız Ebubekir'in golünü izlemeye doyamıyorun ya :D

Bu arada adam golü attıktan sonra dönüp hakeme bakıyor, kararsızlıktan değil yani :)
aslında asist öncesi pası verende o birde gol bölgesine uzak sinsi sinsi yaklaşmış
benficalılar orda cenki tutarken birden araya daldı. çok akıllıca işler yapmış cenkde akıllılık etmiş topa dalmak yerine geriye doğru
gidip abounun önünü açmış umarım bu maçtan sonra cenk üzerindeki ölü toprağını atar.

Bu tarz mesajlar konu dışına yelken açıyor, haberin olsun.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yemek muhabbetlerinde içki muhabbetlerinden iyidir :)

Beşiktaş'tan bahsediyoruz sonuçta :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yalnız Cenk orada olmasa ve orayı karıştırmasa Aboubakar o golü atamaz.
Yapılan ortalarda bizden iki topçunun birbirini engellediği durumlar oluyor.
Bu durumlarda, bir kişinin kafaya çıkarken diğerinin geriden gelmesi topun arada kaldığı durumlarda avantaj sağlıyor.
Bu baskıyı sağlayan atak başlangıçlarında hep Oğuzhan var. Artık zamanı geldi o geri dönüyor.
Devre arası Tolgay'ı 7 ye Valencia yada Fener'e verelim, biz iyi bir kanatla raketçiyi alalım..  :)
Evet abi Cenk once orayi karıştırıyor sonra da Eliseuyu engelleyip Abubakarin topa rahat bir şekilde vurmasını sağlıyor

Eger Cenk orada Eliseuyu engellemese Eliseu topa vuracaktı Abubakardan daha yakindi topa :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

rus'u nerden buldun ?

Sen bende rus var demiştin?

Rusu mail.ru'dan indirdim @OrhanAker paylaşmıştı. özelden atayım sana.

Sen bende rus var demiştin?

Rusu mail.ru'dan indirdim @OrhanAker paylaşmıştı. özelden atayım sana.

evet var dedim pc de demedim :)

O sitede var :)

PC de alman,türk var :)

At özelden :)

Çevrimdışı ekrembaser

Çevrimdışı tuncaboylu

yanlışın var oynanan sezon dahil 5 sezon toplanıyo seneye 12-13 yok
13-14
14-15
15-16
16-17
17-18
olacak

Önümüzdeki sene 17/18 zaten, daha toplanmamış puanın neyini ekleyecekler?  :)

Her takımın puanını sıfır mı alacaklar?  :alala:

Bak şöyle anlatayım tezimi: Bu sezonki sıralama için torbalar belirlenirken aşağıdaki yıllar hesaplandı:
11/12
12/13
13/14
14/15
15/16

Seneye ise
12/13
13/14
14/15
15/16
16/17

hesaplanacak.

Çevrimdışı tuncaboylu

yemek muhabbetlerinde içki muhabbetlerinden iyidir :)

Beşiktaş'tan bahsediyoruz sonuçta :)

Neyse ben uyarımı yaptım:

Sende Rus mu var, nereden indirdin, hangi sitede var falan.

Çok yanlış yerlere gidiyor.  :evillol: :evillol:

Ben boş geçsem, @Yusuf Tekeli boş geçmez.

Çevrimdışı OrhanAker

:lol: :lol:

Çevrimdışı OrhanAker

Neyse ben uyarımı yaptım:

Sende Rus mu var, nereden indirdin, hangi sitede var falan.

Çok yanlış yerlere gidiyor.  :evillol: :evillol:

Ben boş geçsem, @Yusuf Tekeli boş geçmez.
:evillol:  :lol:

Çevrimdışı arda

Yasaklı sitede bir haber var Beşiktaş uefa sıralamasında uçtu diye.
Haberin arkasına 43 slide eklemişler akıllarınca bizi kekliycekler.
Ne olmuş yeni sıramız bilen var mı?

Ayrıca şöyle birşey daha var @sozkul abi,

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method4/tcoef2017.html

2016/2017 Sezonunda şimdiye kadar topladığımız puanlar ile 17. sıradayız.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Necmi

Ben renklileri gözümde hiç  büyütmem. Beşiktaş taraftarının, teknik ekibin ve oyuncuların da büyütmemesi gerekir. Beşiktaş isen en kötü halinde çıkıp bunlar ile savaşacaksın. Onların nasıl şampiyonluklar aldıklarını Beşiktaşlılar olarak iyi biliyoruz. Hiç birimiz 100.yıl sonrası olanları unutmadık.

İki sarışın kardeşin olmadığı bir şampiyonluk yarışı olmayacağı için dikkatli olmamız gerekiyor. Geçen senenin ölü Feneri 32 hafta yarışta kaldı o rezil oyun ile... Dick ekseninde söylediklerim de bunun da etkisi var. Adam kısa sürede takıma otorite kurdu, bunlar da havaya girdi. Adam emeklilik için geldi orası da bir gerçek.

Zorya, Galatasaray maçlarını izledik Fener iyi top oynadı diyecek kimse yoktur ama adamlar bir şekilde gidiyorlar. Bunlara adam gibi top oynayan bir takım gelsin  meletirler saha da böyle baba yiğitlerin lig de olmayışı ya da Fenere gelince sessiz kalması da bunda bir etken. Onun için Kadıköy de ki maç çok önemli yeneceksin ki havayı ters estir.

Büyütmem demişsin ama :alala:
yazın öyle demiyor :D
fener geçen sene oldukça iyi kadroya sahipti adamlar yüzyılın kadrosunu kurdular
yalpalamaları Bizim kararlı bir şekilde şampiyonluğa yürümemiz nedeniyle oldu.
bizim yüzümüzden şampiyonluğa inanmadılar. Buda bütünleşmelerini engelledi.
Bu senede öyle olacak Benfica maçı bu açıdan çok önemli. O gün bütün takım ve camia
kenetlendi. Başak maçında bu kenetlenmeyi gösterebilirsek bütün rakipleri nakavt etmiş
oluruz. Şu anda tırstılar son darbeyi indirmek lazım. Biz başaksporu yendiğimizde emin olun
rize maçı fener için çok zor geçecek. ben puan kaybı bekliyorum rizede.

Etiketler: