Ben renklileri gözümde hiç büyütmem. Beşiktaş taraftarının, teknik ekibin ve oyuncuların da büyütmemesi gerekir. Beşiktaş isen en kötü halinde çıkıp bunlar ile savaşacaksın. Onların nasıl şampiyonluklar aldıklarını Beşiktaşlılar olarak iyi biliyoruz. Hiç birimiz 100.yıl sonrası olanları unutmadık.
İki sarışın kardeşin olmadığı bir şampiyonluk yarışı olmayacağı için dikkatli olmamız gerekiyor. Geçen senenin ölü Feneri 32 hafta yarışta kaldı o rezil oyun ile... Dick ekseninde söylediklerim de bunun da etkisi var. Adam kısa sürede takıma otorite kurdu, bunlar da havaya girdi. Adam emeklilik için geldi orası da bir gerçek.
Zorya, Galatasaray maçlarını izledik Fener iyi top oynadı diyecek kimse yoktur ama adamlar bir şekilde gidiyorlar. Bunlara adam gibi top oynayan bir takım gelsin meletirler saha da böyle baba yiğitlerin lig de olmayışı ya da Fenere gelince sessiz kalması da bunda bir etken. Onun için Kadıköy de ki maç çok önemli yeneceksin ki havayı ters estir.
Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.
Büyütmem demişsin ama

yazın öyle demiyor

fener geçen sene oldukça iyi kadroya sahipti adamlar yüzyılın kadrosunu kurdular
yalpalamaları Bizim kararlı bir şekilde şampiyonluğa yürümemiz nedeniyle oldu.
bizim yüzümüzden şampiyonluğa inanmadılar. Buda bütünleşmelerini engelledi.
Bu senede öyle olacak Benfica maçı bu açıdan çok önemli. O gün bütün takım ve camia
kenetlendi. Başak maçında bu kenetlenmeyi gösterebilirsek bütün rakipleri nakavt etmiş
oluruz. Şu anda tırstılar son darbeyi indirmek lazım. Biz başaksporu yendiğimizde emin olun
rize maçı fener için çok zor geçecek. ben puan kaybı bekliyorum rizede.