Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9120002 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

umarım cenk için de sezonun startı olmuştur bu gol ve maçtaki etkili oyunu, ona ve golcülüğüne çok ihtiyacımız var bu sezon...
bu sene acayip tav oluyordum Cenk'e bu golle bütün sinirim geçti  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

umarım cenk için de sezonun startı olmuştur bu gol ve maçtaki etkili oyunu, ona ve golcülüğüne çok ihtiyacımız var bu sezon...
Adam 8 gol atmış 2 asist yapmış :D Bir de start alsaydı napardık acaba :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yalnız Cenk orada olmasa ve orayı karıştırmasa Aboubakar o golü atamaz.
Yapılan ortalarda bizden iki topçunun birbirini engellediği durumlar oluyor.
Bu durumlarda, bir kişinin kafaya çıkarken diğerinin geriden gelmesi topun arada kaldığı durumlarda avantaj sağlıyor.
Bu baskıyı sağlayan atak başlangıçlarında hep Oğuzhan var. Artık zamanı geldi o geri dönüyor.
Devre arası Tolgay'ı 7 ye Valencia yada Fener'e verelim, biz iyi bir kanatla raketçiyi alalım..  :)
Fener nereden çıktı abi  :alala: iyi futbolcumuzu neden renkliye satalım ki :D

Çevrimdışı sozkul

bu sene acayip tav oluyordum Cenk'e bu golle bütün sinirim geçti  :D

tav olmak iyi birşey yalnız @Mehmet Ali C.  Hoşlanmak, sevgiden için için yanıp kül olmak gibi  :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu oynadığı sol ön bölgesini benimseyip orda oynamaya alışırsa müthiş bi 2. forvet katkısı almış oluruz Aboubakar ın acilen ligde golleri sıralamaya başlaması lazım .

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu oynadığı sol ön bölgesini benimseyip orda oynamaya alışırsa müthiş bi 2. forvet katkısı almış oluruz Aboubakar ın acilen ligde golleri sıralamaya başlaması lazım .
Aboubakar ligde baya tırt, Talisca taşıyordu ligde gol olarak o da gidince skor opsiyonları azaldı, Aboubakar da 10 net şuttan birisini gol yapınca ligde ekstra skor katkısı çok önemli hale geliyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

tav olmak iyi birşey yalnız @Mehmet Ali C.  Hoşlanmak, sevgiden için için yanıp kül olmak gibi  :)
kelime anlamı öyle ama abi  :ebebe: İzmirli biz abimiz gıcık olduklarına tav oluyorum lafını kullanıyordu, ondan yerleşti bana  :D

Çevrimdışı sozkul

Fener nereden çıktı abi  :alala: iyi futbolcumuzu neden renkliye satalım ki :D

3 öderler ona, bir yıl daha ceza alırlar ne güzel. Tolgay'ın oyun stili onları bozar ayrıca. Fenerli futbolcular içlerine almaz onu.  Pirus zaferi olur Fener için.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu alman çok tatsız anlatmış skysports

bu rus'u fransızı bulamazmıyız  :alala:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Aboubakar ligde baya tırt, Talisca taşıyordu ligde gol olarak o da gidince skor opsiyonları azaldı, Aboubakar da 10 net şuttan birisini gol yapınca ligde ekstra skor katkısı çok önemli hale geliyor.

Son vuruşu acilen geliştirmeli O işi başardığı anda TSL de 25 golü rahat var .

Çevrimdışı sozkul

kelime anlamı öyle ama abi  :ebebe: İzmirli biz abimiz gıcık olduklarına tav oluyorum lafını kullanıyordu, ondan yerleşti bana  :D

Öyleyse ben yanlış biliyorum, bi googlayım bakalım.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Olum attıkya fransızı :)

Çevrimdışı Bishamon

Tribün sesini aç daha iyi

Çevrimdışı tangaz

13-14 gol yapıştırmıştı şimdiye kadar  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Öyleyse ben yanlış biliyorum, bi googlayım bakalım.
yok abi sözcük anlamı senin söylediğin doğru  :ok: benim Karşıyakalı abi yanlış kullanıyor, bana da öyle yerleşti  :)

Çevrimdışı tangaz

özellikle gs maçında cenk bende büyük hayal kırıklığı yaratmıştı daha rakibe 2 metre kala sanki tırsarcasına kendini bırakışları falan. oysa bu maç ne güzel rakibin üstüne üstüne gitti resmen geri itti rakibi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı raichu

Olum attıkya fransızı :)
full maç istiyor herhalde  :D
doyamadık 5 farklı spikerden  :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı sozkul

Yasaklı sitede bir haber var Beşiktaş uefa sıralamasında uçtu diye.
Haberin arkasına 43 slide eklemişler akıllarınca bizi kekliycekler.
Ne olmuş yeni sıramız bilen var mı?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yasaklı sitede bir haber var Beşiktaş uefa sıralamasında uçtu diye.
Haberin arkasına 43 slide eklemişler akıllarınca bizi kekliycekler.
Ne olmuş yeni sıramız bilen var mı?
ben baktım abi 53.üncü sıraya yükselmişiz  :)

Çevrimdışı Mavi Tuna

Tabii tabii, anafikrine katılıyorum yazının.

Rakiplerini asla küçük görmemelisin ve hafife almamalısın.  :tabe:

Ama onlara gereğinden fazla değer verip fazla gözünde de büyütmemelisin, Biliç bu hatayı çok yapardı mesela.

Rakiplerini gözünde büyüttüğü için İsmail Kartal'lı Fenerbahçe'ye ve Hamza Hamzaoğlu'lu Galatasaray'a geçildi yarışta.

Advocaat gözde büyütülecek bir şey yapmıyor, zaten adamı emeklilik hayatından geri getirdiler.

Türkiye'de herkes sonuç odaklı olduğu için şu anda eleştiriler maskeleniyor, ama zamanı gelince ortaya serilecekler.

Sene başında Galatasaray bir şey oynamıyor derken hasbelkader 2 maç kazanınca şişindiler.

Eleştiriler maskelendi, Riekerink Bey oldu, Eren Lewandowski'ye terfi etti, Bruma Messi'yle kıyaslanmaya başlandı.

Şimdi her şey ortada.

Lig uzun bir maraton, sırf algıyla ve imajla çok uzun süre götüremiyorsun.

Ben renklileri gözümde hiç  büyütmem. Beşiktaş taraftarının, teknik ekibin ve oyuncuların da büyütmemesi gerekir. Beşiktaş isen en kötü halinde çıkıp bunlar ile savaşacaksın. Onların nasıl şampiyonluklar aldıklarını Beşiktaşlılar olarak iyi biliyoruz. Hiç birimiz 100.yıl sonrası olanları unutmadık.

İki sarışın kardeşin olmadığı bir şampiyonluk yarışı olmayacağı için dikkatli olmamız gerekiyor. Geçen senenin ölü Feneri 32 hafta yarışta kaldı o rezil oyun ile... Dick ekseninde söylediklerim de bunun da etkisi var. Adam kısa sürede takıma otorite kurdu, bunlar da havaya girdi. Adam emeklilik için geldi orası da bir gerçek.

Zorya, Galatasaray maçlarını izledik Fener iyi top oynadı diyecek kimse yoktur ama adamlar bir şekilde gidiyorlar. Bunlara adam gibi top oynayan bir takım gelsin  meletirler saha da böyle baba yiğitlerin lig de olmayışı ya da Fenere gelince sessiz kalması da bunda bir etken. Onun için Kadıköy de ki maç çok önemli yeneceksin ki havayı ters estir.

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2016, 14:48:13 Mavi Tuna ]

Çevrimdışı tuncaboylu

ben baktım abi 53.üncü sıraya yükselmişiz  :)

Gruplarda her beraberlik 1 puan getiriyor zaten, o yüzden uçmamız mümkün değildi  :)

Yalnız harika bir haberim var:

Eğer CL'de gruplardan çıkabilirsek 5 puan alıyoruz, o zaman epey yükselmiş olacağız yani.

Kiev galibiyetinin değeri:

7 UEFA puanı + 7 milyon euro.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Gruplarda her beraberlik 1 puan getiriyor zaten, o yüzden uçmamız mümkün değildi  :)

Yalnız harika bir haberim var:

Eğer CL'de gruplardan çıkabilirsek 5 puan alıyoruz, o zaman epey yükselmiş olacağız yani.

Kiev galibiyetinin değeri:

7 UEFA puanı + 7 milyon euro.
O zaman yenmek farz oldu. Napoli -  Benfica maçlarından sonra da artık Kiev'i yenelim ya hu...

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

Etiketler: