Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9116583 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Çünkü ilk yarı otobüsdeki boya kokusunun etkisi geçene kadar bizimkiler sarhoş gibi dolaşıyor sahada..

anti-em içirelim tüm takıma otobüse binmeden yarım saat önce içilir yol boyu rahat edilir çocukluğumun kahramanıdır bu ilaç  :D

"uzun otobüs yolculuklarında tavsiye edilen, reçetesiz alınabilen bir ilaç. eğer yol çok uzun ve otobüs kokuyorsa bir tane yutmanız tavsiye edilir. bulantı önler ve kişiyi miskinleştirerek rahat yolculuk yapmasını sağlar.

ancak bu ilaç daha çok amacının dışında kullanımlara gebe kalmıştır. yüksek miktarda alındığında feci halüsünojen etkileri vardır. boyutu çok küçük olan bu ilaçtan 10 adet yutulması halinde halisünasyon etkiler kaçınılmaz olacak, kişi gördüğünü sandığı bir çok sanrı ile gerçek ile gerçek dışı yaşam arasında gidip gelecektir. fazla kullanım büyük tahribatlara yol açabilir. siz yinede çocukların ve müptezellerin uzanamayacağı yerlerde saklayınız."

deep note: artık reçeteyle satılıyormuş... (sarper hoca yazsın reçeteyi  :D )
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

Özellikle Adriano'nun maç bitince 4. yü atamadık diye yerdeki topu hınçla tokatlaması değil mi?

Evet. Her şeyi kazanmış bir oyuncunun iştahını kaybetmemesi önemli. Uzatma süresinden dolayı hakeme bir tepki de olabilir.

Çevrimdışı tangaz

ilk 2 maçta verilmeyen NET penaltılarımız da verilseydi 5 maçımızda penaltılı geçmiş olacaktı   :nerd:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cursedofdragon

ilk 2 maçta verilmeyen NET penaltılarımız da verilseydi 5 maçımızda penaltılı geçmiş olacaktı   :nerd:

onlarda verilse renkliler iyice çıldırırdı gari abi :D

Çevrimdışı tangaz

kudursun salyalı sürüngenler  :D

Çevrimdışı raichu

farketmez arşivin zararı olmaz bu rus tamam türk de tamam skysports alman spiker galiba oda tamam de.

şu bein sports fransızın sunduğunu bulabileniniz varmı ?

fransız spiker de çok efso anlatmış.
ben de merak ettim şimdi şu fransız spikerli olanı bulan var mıdır acep  :D :D

Çevrimdışı AigleBordeaux

[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2016, 13:46:04 AigleBordeaux ]
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı tuncaboylu

Bizim saçma skorlarla takımları olmayan yarışın içine soktuğumuzu da unutmayalım, dandik GS'ı hem kupada hem ligde yenemeyerek bu kadar süre yarışta tuttuk aynısını Fener için yapmamızdan korkuyorum. Hala iddaa ediyorum GS'a kupada sağlam koysak ligde de acımasak şimdi çoktan hoca ve yönetim değişmişti..

Galatasaray'da hoca ve yönetimin değişmemesi daha iyi oldu bir bakıma.

Yönneticilerin kifayetsiz ve hocalarının yetersiz olduğunu anlamaları için 8-9 hafta geçmesi gerekti, artık değişim olursa dere geçerken at değiştirmek olacak.

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bunlar daha iyi günleri, üst üste şampiyonluklar gelince kuduracaklar  :evillol:

Çevrimdışı tuncaboylu

anti-em içirelim tüm takıma otobüse binmeden yarım saat önce içilir yol boyu rahat edilir çocukluğumun kahramanıdır bu ilaç  :D

"uzun otobüs yolculuklarında tavsiye edilen, reçetesiz alınabilen bir ilaç. eğer yol çok uzun ve otobüs kokuyorsa bir tane yutmanız tavsiye edilir. bulantı önler ve kişiyi miskinleştirerek rahat yolculuk yapmasını sağlar.

ancak bu ilaç daha çok amacının dışında kullanımlara gebe kalmıştır. yüksek miktarda alındığında feci halüsünojen etkileri vardır. boyutu çok küçük olan bu ilaçtan 10 adet yutulması halinde halisünasyon etkiler kaçınılmaz olacak, kişi gördüğünü sandığı bir çok sanrı ile gerçek ile gerçek dışı yaşam arasında gidip gelecektir. fazla kullanım büyük tahribatlara yol açabilir. siz yinede çocukların ve müptezellerin uzanamayacağı yerlerde saklayınız."

deep note: artık reçeteyle satılıyormuş... (sarper hoca yazsın reçeteyi  :D )

Ben kullandım çocukken, çok acı bir ilaçtı ve uyku yapardı.

Çevrimdışı panic13

Yalnız Ebubekir'in golünü izlemeye doyamıyorun ya :D

Bu arada adam golü attıktan sonra dönüp hakeme bakıyor, kararsızlıktan değil yani :)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ya o değilde Şenol Hoca golden sonra Aboubakar a ne anlatıyor acaba çok merak ettim adam sevinçten uçmuş hoca taktik veriyor :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Benim görüşüme göre sağlam çünkü bunu oturtacak nedenler var. Sezon başında gelmişsin rezil, bir birini yiyen bir takım almışsın. Adam akıllı kamp yok, CL de saf dışı kalmışsın. İlk haftalar kötü skorlar var. 11.hafta geldiğinde rüzgarı bir şekilde tersine çevirmişsin ve şampiyonluk yarışına bir şekilde katılmışsın.

Fenerbahçe iyi bir takım değil ama Dick iyi toparladı şansı, hakem faktöleri bunlar da var tabi ki ama ne çok hafife almak gerek ne de çok büyütmek. Türkiye de işlerin nasıl döndüğünü biliyoruz mutlaka iki sarışın kardeşlerden birisi son haftalara kadar yarışın içimde olacaktır.

Bizim de hatalarımız yok değil. Galatasaray'a iki maç verdik, Gençler maçında beleş bir puan bıraktık. Fark koyacağımız maçları 1 farklı aldık  bu da diğer tarafta bir cesaret oluşturuyor. Çıkacağız Kadıköy de vurup geleceğiz ki rüzgar biraz terse essin.

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

Tabii tabii, anafikrine katılıyorum yazının.

Rakiplerini asla küçük görmemelisin ve hafife almamalısın.  :tabe:

Ama onlara gereğinden fazla değer verip fazla gözünde de büyütmemelisin, Biliç bu hatayı çok yapardı mesela.

Rakiplerini gözünde büyüttüğü için İsmail Kartal'lı Fenerbahçe'ye ve Hamza Hamzaoğlu'lu Galatasaray'a geçildi yarışta.

Advocaat gözde büyütülecek bir şey yapmıyor, zaten adamı emeklilik hayatından geri getirdiler.

Türkiye'de herkes sonuç odaklı olduğu için şu anda eleştiriler maskeleniyor, ama zamanı gelince ortaya serilecekler.

Sene başında Galatasaray bir şey oynamıyor derken hasbelkader 2 maç kazanınca şişindiler.

Eleştiriler maskelendi, Riekerink Bey oldu, Eren Lewandowski'ye terfi etti, Bruma Messi'yle kıyaslanmaya başlandı.

Şimdi her şey ortada.

Lig uzun bir maraton, sırf algıyla ve imajla çok uzun süre götüremiyorsun.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ya o değilde Şenol Hoca golden sonra Aboubakar a ne anlatıyor acaba çok merak ettim adam sevinçten uçmuş hoca taktik veriyor :)
Hoca sinirlenince cok guzel oluyor , Basiyor Kalayi :biggrinking:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Rakip stopere baskı yapmasını ve top kullandırmamasını söylüyordur kesin.  :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Aynen fena kalaylıyor :)

Çevrimdışı tangaz

hoca bu konuda da kendini yenilemeli yalnız hep bilindik klişe küfürleri kullanıyor. çok gelenekçi bu hususta  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hoca bu konuda da kendini yenilemeli yalnız hep bilindik klişe küfürleri kullanıyor. çok gelenekçi bu hususta  :D
hem oyun içinde hem oyun dışında muhafazakar davranıyor abi  :evillol:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

hahahahahha :) aynen abi .. :

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yalnız cenk tosunda ne gol attı be, gelişine mükemmel yapıştırdı  :D bu sene attığımız en güzel goldü  :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

yalnız cenk tosunda ne gol attı be, gelişine mükemmel yapıştırdı  :D bu sene attığımız en güzel goldü  :)

Harbiden Çok iyi pozisyon aldı ve çok iyi oturdu ayağına mükemmeldi Beck' in sol ayakla açtığı pas süperdi.

Çevrimdışı tangaz

umarım cenk için de sezonun startı olmuştur bu gol ve maçtaki etkili oyunu, ona ve golcülüğüne çok ihtiyacımız var bu sezon...

Çevrimdışı sozkul

Yalnız Ebubekir'in golünü izlemeye doyamıyorun ya :D

Bu arada adam golü attıktan sonra dönüp hakeme bakıyor, kararsızlıktan değil yani :)

Yalnız Cenk orada olmasa ve orayı karıştırmasa Aboubakar o golü atamaz.
Yapılan ortalarda bizden iki topçunun birbirini engellediği durumlar oluyor.
Bu durumlarda, bir kişinin kafaya çıkarken diğerinin geriden gelmesi topun arada kaldığı durumlarda avantaj sağlıyor.
Bu baskıyı sağlayan atak başlangıçlarında hep Oğuzhan var. Artık zamanı geldi o geri dönüyor.
Devre arası Tolgay'ı 7 ye Valencia yada Fener'e verelim, biz iyi bir kanatla raketçiyi alalım..  :)
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2016, 14:16:36 sozkul ]

Etiketler: