Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9115440 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı OrhanAker

http://www.fullmatchreplay.com/replay.php?match=211307&vid=63454
Tekrar izlemek isteyen varmı :D ben indirdim daha kalitelisini bulan olursa istiyorum.

Çevrimdışı sozkul

biliç demeyin sinirlerim zıplıyor sırf ona git₁ manasında birşey dedim diye forzadan süresiz şutlandık ama ne oldu bizim dediğimize geldi

Şampiyonluk yolunda önemli hataları vardı ama bugün geldiğimiz noktada onunda katkıları var.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İlluzyonu sağlayan şey de bu zaten. Bu planı bir sistem içinde eriten Şenol Güneştir bu Tosic'in marifetinden daha çok Hocanın marifetidir. Ancak Beşiktaş oyununu illüzyonlar üzerine değil gerçekler üzerine kurmalıdır. Ki zaten buyüzden daha şimdiden transfer komitesi stoper arayışlarına başladı.
Zaten 1.ci oncelik olmamali

Transfer döneminde bunu konuştuk zaten hepimiz oraya 1 transfer yapilip Tosicin de O stoperi yedeklemesini bekliyorduk , Transfer yapilamayinca Tosic 1.ci oncelik haline geldi Otomatikmen :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Quaresma şampiyonlar liginde haftanın 11'îne seçilmiş :)

O değilde atiba'nın ne işi var forvette :D yanlıç resim koymuşlar :D

Çevrimdışı 38life

Bu arada dün stadda dikkatimi çeken birşey de Quaresma'nın 3'lüleri oldu. Quaresma tam anlamıyla "mükemmel 3'lü" nasıl çekilir öğrenmiş. 1de sağ kolu 2de sol kolu tamamen indirip 3'de ikisini birden yukarı kaldırması vs. bir an taraftar 3'lü çektiriyor sandım :)

Quaresma şampiyonlar liginde haftanın 11'îne seçilmiş :)

O değilde atiba'nın ne işi var forvette :D yanlıç resim koymuşlar :D

Ahahaahaa :kop:

Salvionun yerine Atibanin resmini koymuşlar :lol:

Çevrimdışı cursedofdragon

Fener'in haberi normalde bizi ilgilendirmiyor fakat derbi var diye paylaşıyorum bunların stadını bilmiyorum stadının yarısından fazlası ceza almış ama galiba demi :D  :evillol:

Elektronik kartları bloke olmuş :D

1-     FENERBAHÇE A.Ş.’nin, 20.11.2016 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş. - GALATASARAY A.Ş. Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu müsabakasında, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı takdiren 15.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş.’nin, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 50.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT’nin 53/3. Ve 53/4. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MİGROS KALE ARKASI ÜST TRİBÜN A,B.C,D,E,F, MİGROS KALE ARKASI ALT TRİBÜN I,J,K,L,M,N, OKUL AÇIK KALE ARKASI ÜST TRİBÜN A,B.C,D,E,F,G,H, OKUL AÇIK KALE ARKASI ALT TRİBÜN I, J,K,L,M,N,O,P, FENERİUM ÜST TRİBÜN B,C, MARATON ÜST TRİBÜN B,C,D bloklara giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesine, (Oyçokluğu) Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş. görevlisi HÜSEYİN DUMLUPINAR’ın, yayıncı kuruluş çalışanına yönelik saldırısı nedeniyle takdiren 23 GÜN HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı mylife1903

Geçen sene sonunda sözleşmesi biten sol bekler arasında, dün bize karşı oynayan Eliseu da vardı.

İsmail gittikten sonra gelir mi diye kolaçan ediyordum, 33 yaşında falan ama işe yararmış gerçekten.

Dombili falan gözüküyor, ama ben beğendim açıkçası.

Çoğu kişi gol attı diye Semedo'ya odaklandı, ama 2. yarı onun koridorunu otobana çevirdik.

Diğer tarafta Eliseu savunmada daha sağlam durdu.
Dombili degil de boyle cenifir lopez kim kardasyan havasi var desek

Çevrimdışı mylife1903

Üçü de gelmesin İzmir takımı gelsin şu lige artık :)
Izmir takimlarini yunan ligi icin dusunuyoruz, gavur izmirin takimlarina orasi yakisir. Olimpia altay, ae karsiyaka gibi gitsinler orda oynasinlar

Fener'in haberi normalde bizi ilgilendirmiyor fakat derbi var diye paylaşıyorum bunların stadını bilmiyorum stadının yarısından fazlası ceza almış ama galiba demi :D  :evillol:

1-     FENERBAHÇE A.Ş.’nin, 20.11.2016 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş. - GALATASARAY A.Ş. Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu müsabakasında, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı takdiren 15.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş.’nin, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 50.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT’nin 53/3. Ve 53/4. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MİGROS KALE ARKASI ÜST TRİBÜN A,B.C,D,E,F, MİGROS KALE ARKASI ALT TRİBÜN I,J,K,L,M,N, OKUL AÇIK KALE ARKASI ÜST TRİBÜN A,B.C,D,E,F,G,H, OKUL AÇIK KALE ARKASI ALT TRİBÜN I, J,K,L,M,N,O,P, FENERİUM ÜST TRİBÜN B,C, MARATON ÜST TRİBÜN B,C,D bloklara giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesine, (Oyçokluğu) Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş. görevlisi HÜSEYİN DUMLUPINAR’ın, yayıncı kuruluş çalışanına yönelik saldırısı nedeniyle takdiren 23 GÜN HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,
Kale arkalarinin Tamami

Maratonun ( Kapali ) ust 3 bloku

Fenrimun ( Nunarali ust ) de 2 Bloku Ceza almis

Stadin yaklasik %65-70 i falan Ceza almış

Ama stad bos olmaz , Passoligler devredilir yada baskalari gelir..

Çevrimdışı 38life

Doldururlar yine stadı bence. Derbi sonuçta. Beşiktaş gibi bir dünya deviyle oynayacaklar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

etine dolgun abi  :kop: :kop: :evillol:  ben en çok fejsayı beğendim.

Çevrimdışı mylife1903

osmanlı maçında tattı ya :D

Atiba,Quaersma,marcelo bu 3'ünden 1'ni derbiye çıkartmaz bu adam.
Kombo yapar oyle 3un1ini birakmaz, arti kirmizi verir ve rakibin tekmelerinden de bir iki oyuncu sakatlanir. Bir tsne de penalti yaratir sus payi

Tek olumlu sonuc fb derbisine gelemeyecek olmasi

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı canergiray77

konu dışı yaptığım için kusura bakmayın

Engelleri kaldırdık emeği geçen herkese teşekkürler

http://twitter.com/CanerGiray77/status/801762511510966272
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı arda

Kapıda kimlik kontrolü ve denetimler layıkıyla yapılmadığı için bir ceza felan değil bu! Ceza vermiş olmak için vermişler, uygulmada hiç bir etkisi yok bunun. Birde bu durum böbürlenme sebebi bunlar için. Güzel memleketim tey tey tey..
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı tuncaboylu

Balık etli koca götlü diyorsun yani.  :tabe:

Çevrimdışı tuncaboylu

Ekşi'den alıntı:

Arkadaşlar iyi yönünden bakın;

4 olsaydı o stadı yıkmıştık, sonra yeniden yapmak zorunda kalırdık.

:D

Çevrimdışı mylife1903

Balık etli koca götlü diyorsun yani.  :tabe:
Valla portatif sehpa herif. Cagir yanina koy cayini bunun gotunun ustune, ohhhh ayaklar masaya

Iyi futbolcu ama

Benim uyuz oldugum benfikanin kalecisi oldu, ne kil kuyruk bir cinstir o. Golden sonra topu hakeme vurdurdu galiba, yerde yatmalar falan. Ayar oldum herife

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Valla portatif sehpa herif. Cagir yanina koy cayini bunun gotunun ustune, ohhhh ayaklar masaya

Iyi futbolcu ama

Benim uyuz oldugum benfikanin kalecisi oldu, ne kil kuyruk bir cinstir o. Golden sonra topu hakeme vurdurdu galiba, yerde yatmalar falan. Ayar oldum herife
bende degajlarına uyuz oldum adam bizim kaleye rahatlıkla yolladı abi

Çevrimdışı Bishamon

konu dışı yaptığım için kusura bakmayın

Engelleri kaldırdık emeği geçen herkese teşekkürler

http://twitter.com/CanerGiray77/status/801762511510966272

Çok iyi olmuş sizin için sevindim

Çevrimdışı mylife1903

bende degajlarına uyuz oldum adam bizim kaleye rahatlıkla yolladı abi
Aynen topa super vuruyor herif. Top oyle fazla havalanmadan taaaaa bizim kaleye kadar gidiyor. 3-4 kere de taca vurdu ama

Çevrimdışı sozkul

Yazdığım şeyden bağımsız bir karşılık verdin. Senin yazdığının karşılığını gayet berrak bir şekilde burada yazdım. @mylife1903

tek cümle yetmez mylife 1903'e  :icool:

Etiketler: