Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9113940 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Organizasyon, verilen roller, geometri ve bilhassa o pozisyon için partneri tamamlamak sizi şablon içinde etkili kılabilir. Fakat oyuncu stoper pozisyonunun temel parametrelerini karşılamıyor. @38life Bunu defaatle yazdım ama anlaşılmıyor. İlaveten buna rağmen maksimum performans da çıkarabilirsiniz.
[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2016, 16:16:12 atalay ]

Çevrimdışı tangaz

Abi @tangaz Aboubakar onları demir gibi büker demedi deme:)

başakşehir maçında cenkden gol-goller bekliyorum bence bakar fenere patlayacak.

fener zenci sever  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Rhodolfo ve Tosic'in durumları tam olarak nedir acaba. Kulüpten neden açıklama yapılmıyor son zamanlarda sakatlık konusunda.

Çevrimdışı cursedofdragon

Rhodolfo ve Tosic'in durumları tam olarak nedir acaba. Kulüpten neden açıklama yapılmıyor son zamanlarda sakatlık konusunda.

Tosic'in mr temiz çıkmış.

Rhodolfo söylenmişti zaten 2 hafta yok diye :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Rhodolfo 3 hafta yok deniyordu en son, Tosic zaten sakat sakat oynuyordu sanırım iyice gitti, dünkü maçta sakatlığı sahaya çok yansıdı..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

rize-fb maçına ali palabıyık verilmiş oh mis

pis pis işler dönüyor yine.
Bunun altinda bisey aramam mesela

Palabiyik bizim Adana macini gayet iyi yönetti

Ama Cuno - Bulo - Firat verselerdi ozaman cok sey arardim bunun altinda :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

Organizasyon, verilen roller, geometri ve bilhassa o pozisyon için partneri tamamlamak sizi şablon içinde etkili kılabilir. Fakat oyuncu stoper pozisyonunun temel parametrelerini karşılamıyor. @38life Bunu defaatle yazdım ama anlaşılmıyor.

Çünkü ortada bir illüzyon var :) İllüzyonist de Şenol Hoca. Eminim ki İllüzyonist yaptığının illüzyon olduğunun farkında. Ve zaten önemli olan da bu. Seyircilerin illüzyon değil "büyü" sanmaları pek mühim değil.

Çevrimdışı tuncaboylu

Beşiktaşın stoperi kavramını geçmişe göre alırsan yeterli görebilirsin ben Beşiktaşın stoperi derken hedefleri ve oynadığımız platformu baz alıyorum.

Canını dişine takmak ve gözü kara olmak yetmiyor. Necip Tosic'ten daha çok canını dişine takıyor. Ve ben Necipi çok severim tıpkı Dusko Tosic'i çok sevdiğim gibi! Ama büyük kulüp olmak istiyorsan duygusallığa yer yok.

Tekrar söylüyorum Tosic tek bir planın uygulayıcısı sadece o planda başarılı oluyor. Onun dışında bugüne kadar hiçbir katkısı olmadı savunmada.

"Tek bir planın uygulayıcısı" sıfatından kastın nedir?

Çevrimdışı tangaz

Ülkenin Futbol direktörü düşünsun bunları  :D :D

onun kafasının nelere çalıştığını hepimiz biliyoruz.
şu yaptığım muhteşem projeyi  :D hayata geçirmemek için tek bir sebep göremiyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı 38life

@Serhat Akkaya @cursedofdragon teşekkürler ben kaçırmışım demek. En azından 1 tanesi sağlam olsun da...

Çevrimdışı Orhan

Jorge Jesus mu Loser :o_o:
simdi geriden geliyorum ismi gecmediyse ve linc edilip mezara atilmayacaksam Abdullah Avciyi isterdim :iblush: :iblush:

Çevrimdışı 38life

"Tek bir planın uygulayıcısı" sıfatından kastın nedir?

İntihar eylemcisi gibi rakibi önde karşılayıp hiç beklemeden ve başka hiçbir alternatifi düşünmeden herşeyi yok sayarak topa müdahele etmeye gitmek.

Çevrimdışı Bishamon

onun kafasının nelere çalıştığını hepimiz biliyoruz.
şu yaptığım muhteşem projeyi  :D hayata geçirmemek için tek bir sebep göremiyorum.
Ulkenin futbol direktoru sadece para dusunuyor yapacak bir sey yok ulkece yozlasmisiz

Çevrimdışı 38life

Şimdi bunları tartışıyorum diye Tosic düşmanı ilan edilirim :D Halbuki Tosic şuanki kadroda en sevdiğim oyunculardan biri :)

Çevrimdışı atalay

Saha parselizasyondaki sıkıntılar ve yeterince genişleyemememiz sebebiyle orta sahamız çok edilgen bir ilk yarı oynadı. Dinamizmlerine karşılık veremedik.

Dünkü ilk yarının oluşmasındaki problem salt Tolgay yerine İnler, Cenk yerine Adriano tercihlerinden kaynaklı değildi. Fakat güçlü oyunlar sonrasında olmasa da doğru oyuncu profillerinin bu maç özelinde bu isimler olduğunu ikinci yarıda gördük.
[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2016, 20:01:43 atalay ]

Çevrimdışı tangaz

simdi geriden geliyorum ismi gecmediyse ve linc edilip mezara atilmayacaksam Abdullah Avciyi isterdim :iblush: :iblush:

ben şahsen küreğim elimde sıradaki yerimi aldım  :D

İntihar eylemcisi gibi rakibi önde karşılayıp hiç beklemeden ve başka hiçbir alternatifi düşünmeden herşeyi yok sayarak topa müdahele etmeye gitmek.
Ve %90 ninda başarılı olmak :)

:vur :vur

Sen soylemedin bizde duymadik :ok:

Şimdi bunları tartışıyorum diye Tosic düşmanı ilan edilirim :D Halbuki Tosic şuanki kadroda en sevdiğim oyunculardan biri :)
Yok niye Dusman ilan edelim , Eleştiriyoruz diye niye düşman ilan edelim , Hepimiz Olcayi severiz burada ama eleştiriyoruz ikisi farkli seyler

Çevrimdışı ilhan mansız

Hala tribünlere veda etmeyi düşünüyormusun abi :D @ilhan mansız
başakşehir maçına geliyor musun?

Çevrimdışı 38life

Ve %90 ninda başarılı olmak :)

İlluzyonu sağlayan şey de bu zaten. Bu planı bir sistem içinde eriten Şenol Güneştir bu Tosic'in marifetinden daha çok Hocanın marifetidir. Ancak Beşiktaş oyununu illüzyonlar üzerine değil gerçekler üzerine kurmalıdır. Ki zaten buyüzden daha şimdiden transfer komitesi stoper arayışlarına başladı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Tamam, eğer zamanlamayı doğru yapıyorsa bu bir stoper için aranan temel özelliklerden biri hatta birincisi.

Ayrıca Tosiç kolay çalım yemeyen, ağır olmayan ve ayağı da görece düzgün bir oyuncu.

Daha nasıl bir plan bekliyorsun bir stoperden mesela, Beşiktaş stoperinden örneğin?

Çevrimdışı 38life

Tamam, eğer zamanlamayı doğru yapıyorsa bu bir stoper için aranan temel özelliklerden biri hatta birincisi.

Ayrıca Tosiç kolay çalım yemeyen, ağır olmayan ve ayağı da görece düzgün bir oyuncu.

Daha nasıl bir plan bekliyorsun bir stoperden mesela, Beşiktaş stoperinden örneğin?

Aranan özelliklerden biri ama yeganesi değil :) Başka özellikler de gerekiyor. Bunu söylemeye çalışıyorum zaten. Tek bir marifet üzerinden yürümez ki bu iş.

Beşiktaş stoperinin mesela pozisyon bilgisinin vasatın bile altında olmamasını beklerim.

Etiketler: